Ben artık hamileliğimin sonuna geldim sanırım
Yarın sezeryan olacakmış gibi hazırlığımı yaptım duşumu abdestimi aldım birazdan Kur'an okuyup duamı edicem
Normal doğumu çok istemiştim sonrasında eşim yanımda kızımı kucağıma alıp kırmızı tacımla bir fotoğraf hayal ettim hep.
İsyan etmiyorum inancımı kaybetmemeye çalışıyorum
şu ana kadar hasta kızımın hep sağlıklıymış gibi karnımda olduğunu düşünerek geçirdim günlerimi fakat yarın herşeyle yüzleşicez sanırım. Onu nasıl bir şekilde göreceğim bilmiyorum
Yüküm çok ağır, imtihanım çok zor, neyle karşılacıcaz ne yaşıcaz beni nasıl bir hayat bekliyor hiç bilmiyorum
Rabb'ime sığındım ona güveniyor ve dua ediyorum
Hep yanımda bana destek oldunuz moral verdiniz Sizden ricam şu mübarek günde beni duanızdan unutmayın kızım Biran evvel sağlığına kavuşsun ve normale dönsün....
günaydın canım ne kadar erken saatte tahlil yürüyüş maşallah size ve enerjinizegunaydin hayirli cumalar kizlar biz geldik kizimla sabah tahlilimizi verdik yuruyusumuzu yaptik az gene yorulduk tabi biraz dinlenip keyif yapicaz simdi
hoşgeldin ececik.. maşallah sana. annenle babanla sağlıklı uzun bir ömrün olur inşallahh.. hikayeni bekliyoruz dört gözleGünaydın güzel teyzeler ve onların tosbaaları.. Benim adım ECE annemin biricik cimcimesi..Ben 19 haziran çarşamba günü annemle babama küçük bir sürpriz yaparak sabah 10:15 te dünyaya geldim. Gayet sağlıklıyım annem de ööyle tabi. Size heyecan ve macera dolu hikayemizi anlatmak için geri geleceğiz biraz toplanmamıs lasımm Allah herkese böyle bir duyguyu yaşatmak nasip etsin. Arkadaşlarım da gelsinler artık sıkılırım ben bu topikte
Günaydın güzel teyzeler ve onların tosbaaları.. Benim adım ECE annemin biricik cimcimesi..Ben 19 haziran çarşamba günü annemle babama küçük bir sürpriz yaparak sabah 10:15 te dünyaya geldim. Gayet sağlıklıyım annem de ööyle tabi. Size heyecan ve macera dolu hikayemizi anlatmak için geri geleceğiz biraz toplanmamıs lasımm Allah herkese böyle bir duyguyu yaşatmak nasip etsin. Arkadaşlarım da gelsinler artık sıkılırım ben bu topikte
Günaydın güzel teyzeler ve onların tosbaaları.. Benim adım ECE annemin biricik cimcimesi..Ben 19 haziran çarşamba günü annemle babama küçük bir sürpriz yaparak sabah 10:15 te dünyaya geldim. Gayet sağlıklıyım annem de ööyle tabi. Size heyecan ve macera dolu hikayemizi anlatmak için geri geleceğiz biraz toplanmamıs lasımm Allah herkese böyle bir duyguyu yaşatmak nasip etsin. Arkadaşlarım da gelsinler artık sıkılırım ben bu topikte
gunaydin hayirli cumalar kizlar biz geldik kizimla sabah tahlilimizi verdik yuruyusumuzu yaptik az gene yorulduk tabi biraz dinlenip keyif yapicaz simdi
nasılsınız..biz bir haftayı daha bitirmenin mutluluğunu yaşıyoruzzz8 işgünümüz kaldı ohhh hayırlısından.
günaydın canım ne kadar erken saatte tahlil yürüyüş maşallah size ve enerjinize
hoşgeldin ececik.. maşallah sana. annenle babanla sağlıklı uzun bir ömrün olur inşallahh.. hikayeni bekliyoruz dört gözle
günaydın güzel anneler ve melekleri hayırli cumalar herkese paradoks,graf hayırlı haberlerinizi bekliyorumm insallahbiz babamızı gecirdik biraz daha uyuyalım simdi babamız gece kızımızın dolabını kurduğu icin ise gec kaldı
mrb kızlar.
dogum tarıhlerı belırlenen herkez ıcın cok hycanlandıgımı belırtmek ıstyorum ve hayırlı dogumlar dılıyorum.
bkac ufak problemlerı takmayın kafaya hersey cok guzel olucak tıp ımkanlar ve Allah ın merhametı bızımle:)sadece bebeklerımızı dusunelım.
bız bugun kontrolden geldık oglum gayet sgalıklı masallah. erken dogum gozukmuyor. 2.500 kılo agırlıgında. suyu gayet ıyı. tabı yuzu ıce donmus durumda dogum poziysyonunu aldıgı ıcın. goremdık guzel yzunu oglumun.
doktor normal dogum yapıcaksın kendnı ona gore hazırla dedı. bı sorun yok masallah dedı. ck sasrdım bende hep bı sorun cıkarcak doktorda sezeryana alcak dıye beklerken. bıde normal dogum korkusu saldı tabı benı smdıde:)
doktor gece gunduz dogumuma gelcekmıs. ve kendısı olckmıs bu benı cok ama cok rahatlattı..
mutlu ama bırazcıkda saskın dondum acıkcası normal dogum ne bılyım gercekden yapabilrimiyim tam emın degilim.. ınsallah hayırlısı olur korkmuyorm ama sadece bunu becerblrsem kendme sasrcam sanırım o garıp gelyor bana:)
kısca hersey yolunda sukur beklyoruz bdahkı kontrol 2 hafta sonra. nst ile tanısmadım henuz catı muanesyle ılglıde bısı demedı.
hepnızıe ıy geceler dılıyorum
kızlar dün 6 ay önce doğum yapan bir arkadaşla konuştum son haftaya kadar beklemişşer oğlu olmamış doktor suni sancı vermiş epidural de istememiş çatır çatır normal doğum olmuş. sakın suni sancıdan korkma ağrı tamamen psikolojik bişey dedi. yine bir arkadaş var onunda kızı 3 yaşında sabah 6 gibi sancısı gelmiş hafiften sıklaşmasını beklemiş bi anda suyu gelmiş su gelince hastaneye gitmişler doktor suni sancı vermiş düşnün 8 de gitmiş 9.30 da kızı dünyaya gelmiş. ikiside çok rahat olduğunu normal doğumun hiç acı vermediğini felan söyeldiler. bende suni sancıdan çok korkuyordum biraz içim rahatladı. doktor bana her ne kadar her an doğuracaksın desede bana hiç öyle gelmiyor çünkü sanki doğmayacak da suni sancı verecekler gibi geliyor. :)
günaydin kızlarrr ,
biz geldik tospa oglumlaaa , gece uyutmadi , gunduz durmuyo napicam ya , harabe gibiyim bugun ,
Allah'tan son iş günü tatil , ve p.tesi kontrollllllllllllll yuppii ...........
bişiler yielim ( hiç durmuyoruzki hep yioruz ) :82::82::82::82::82::82::125::125::125::125::125::125::125::125:
günaydin canimmmmm ,
son iş günü yaşasinnnn....
vede benimde 8 günüm kaliyor bu gunden sonraa
bide birlikte dogurursak tamamdir :129::129::129::129::129::124::124::124::124::124::124::124:
günaydın canım hoşgeldinizzz.. yeme işi bendede ölee karnım hep boş gibi
doğuralım birlikte doğuralımm ohh beşik kertiği yapalım hatta
nasılsınız..biz bir haftayı daha bitirmenin mutluluğunu yaşıyoruzzz8 işgünümüz kaldı ohhh hayırlısından.
günaydın canım ne kadar erken saatte tahlil yürüyüş maşallah size ve enerjinize
hoşgeldin ececik.. maşallah sana. annenle babanla sağlıklı uzun bir ömrün olur inşallahh.. hikayeni bekliyoruz dört gözle
mrb kızlar.
dogum tarıhlerı belırlenen herkez ıcın cok hycanlandıgımı belırtmek ıstyorum ve hayırlı dogumlar dılıyorum.
bkac ufak problemlerı takmayın kafaya hersey cok guzel olucak tıp ımkanlar ve Allah ın merhametı bızımle:)sadece bebeklerımızı dusunelım.
bız bugun kontrolden geldık oglum gayet sgalıklı masallah. erken dogum gozukmuyor. 2.500 kılo agırlıgında. suyu gayet ıyı. tabı yuzu ıce donmus durumda dogum poziysyonunu aldıgı ıcın. goremdık guzel yzunu oglumun.
doktor normal dogum yapıcaksın kendnı ona gore hazırla dedı. bı sorun yok masallah dedı. ck sasrdım bende hep bı sorun cıkarcak doktorda sezeryana alcak dıye beklerken. bıde normal dogum korkusu saldı tabı benı smdıde:)
doktor gece gunduz dogumuma gelcekmıs. ve kendısı olckmıs bu benı cok ama cok rahatlattı..
mutlu ama bırazcıkda saskın dondum acıkcası normal dogum ne bılyım gercekden yapabilrimiyim tam emın degilim.. ınsallah hayırlısı olur korkmuyorm ama sadece bunu becerblrsem kendme sasrcam sanırım o garıp gelyor bana:)
kısca hersey yolunda sukur beklyoruz bdahkı kontrol 2 hafta sonra. nst ile tanısmadım henuz catı muanesyle ılglıde bısı demedı
hepnızıe ıy geceler dılıyorum
günaydin kızlarrr ,
biz geldik tospa oglumlaaa , gece uyutmadi , gunduz durmuyo napicam ya , harabe gibiyim bugun ,
Allah'tan son iş günü tatil , ve p.tesi kontrollllllllllllll yuppii ...........
bişiler yielim ( hiç durmuyoruzki hep yioruz ) :82::82::82::82::82::82::125::125::125::125::125::125::125::125:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?