2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

Allah yardimciniz olsun canim hayirli guzel haberlerle doneceksin insallah dualariz sizinle

nasılsınız..biz bir haftayı daha bitirmenin mutluluğunu yaşıyoruzzz 8 işgünümüz kaldı ohhh hayırlısından.
gunaydin hayirli cumalar kizlar biz geldik kizimla sabah tahlilimizi verdik yuruyusumuzu yaptik az gene yorulduk tabi biraz dinlenip keyif yapicaz simdi
günaydın canım ne kadar erken saatte tahlil yürüyüş maşallah size ve enerjinize
hoşgeldin ececik.. maşallah sana. annenle babanla sağlıklı uzun bir ömrün olur inşallahh.. hikayeni bekliyoruz dört gözle

günaydın güzel anneler ve melekleri hayırli cumalar herkese paradoks,graf hayırlı haberlerinizi bekliyorumm insallah biz babamızı gecirdik biraz daha uyuyalım simdi babamız gece kızımızın dolabını kurduğu icin ise gec kaldı

hosgeldin ECE..kimbilir ne kadar mutlusunuz ,Allah mutlulugunuzu daim etsin,sıra bize de gelsin artik sen de yalniz kalma hikayenizi cook merak ediyoruz bir an önce toparlanırsınız insallah

neeeeeeeeeeeeeeeeeee :2::2::2::2::2::2::2::2:

ayyy hoş geldin minik melekkk :)))))) canim gözünüz aydinnn , Rabbim size bagislasin , çok sevindim tebrik ederimmmm , darisi basimiza inşallahh

günaydin kızlarrr ,

biz geldik tospa oglumlaaa , gece uyutmadi , gunduz durmuyo napicam ya , harabe gibiyim bugun ,

Allah'tan son iş günü tatil , ve p.tesi kontrollllllllllllll yuppii ...........

bişiler yielim ( hiç durmuyoruzki hep yioruz ) :82::82::82::82::82::82::125::125::125::125::125::125::125::125:

Maşallah çok sevindim. Allah bize de nasip eder inşallah..
Duygulandım yaa

günaydin canimmmmm ,

son iş günü yaşasinnnn....

vede benimde 8 günüm kaliyor bu gunden sonraa

bide birlikte dogurursak tamamdir :129::129::129::129::129::124::124::124::124::124::124::124:

günaydin canimm ,

bizim yerimizede uyyyun

gözün aydin canimmmm , masallah bebisinedee sanadaaa

hakkimizda hayirlisi :))

günaydin canimmmmm ,

son iş günü yaşasinnnn....

vede benimde 8 günüm kaliyor bu gunden sonraa

bide birlikte dogurursak tamamdir :129::129::129::129::129::124::124::124::124::124::124::124:

günaydın canım hoşgeldinizzz.. yeme işi bendede ölee karnım hep boş gibi
doğuralım birlikte doğuralımm ohh beşik kertiği yapalım hatta

yurtdisindayim canim 2 saat fark var arada biz biraz erken basliyoruz gune

evladın hayırlı olsunn canım cok sevındım sızın adınıza sağlıklı olmanıza doğum hikayenı bekliyoruz

Merhaba,
Hamileliğimizde aynı şeyleri yaşıyoruz hatta cocuklarımızın muhtemel doğum tarihi bile aynı:)) Normal doğumdan ben de çok korkuyordum hala korku var ki canım inanılmaz tatlı,ağrı eşiğim düşük ama o anı düşündükçe güç geliyo kendime öyle bir güç ki duygusal bir şey hem ağlayasım geliyo hem de kendimi çok güçlü hissedicekmişim gibi.Allahın izniyle sen oğlunu ben kızımı inşallah sağsalim alıcaz elimize..ilk normal doğum bizimki değil.dayanılmıycak bir sey olsa insan ikincisini üçüncüsünü hatta daha fazlasını yapmazdı heralde:)) 8 ay geçti 1 günde geçer heralde hem o duygusal anı düşün onu doğurmayı başarıp eline aldığın anı bence hr seye değer...
Hayırlısı bakalım,hayırlı doğumlar...içimden geldi yazmak istedim

Gunaydin kizlar oncelikle dogum yapan ark allh anali babali buyutsun ben birsey sormak istiyorum iki yun once gumbur gumbur olan oglum bi anda sakinlesti orda oldugunu anliyorum ama coookkk uzaktan geliyo bana vurmalari sizdede oluyomu birazdan dr gidicem nst ye baglayalim yinede demis ins bisey yoktur

canımmm gözünüzaydınnnn

suzancım misyamanın erken doğum riski vardı sezeryan olmuş

kızlar dün ayaktayken basenimin üst kısmına,bacak bitim yerine bir ağrı girdi resmen topallıyorum
basamıyorum lif yırtılmış gibi ne yapsam sizce nasıl geçer bu bacak ağrısı???

aynen cicim sabah kahvalti yaptim daha sonra meyve yedim biraz hala acim kendimi tutmaya calisiyorum ama cok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…