çatır çatır normal doğurucan allahın izniyleCanım sıkılmadı diyemem çok sıkıldı ama bakalım artık perşembeye kadar
bu hafta pek su içemedim geri tepiyor diye...Artık bakalım kuzum
neler olacak ne yapalım kızçem iyi olsun da normal ya da sezeryan önemli değil
Hayırrrrrrr ben normal istiyorum normalllll
ooooo çok işin varmış senin çokkk hadi haa gayret totoyu kaldır yoksa işlerini yapamadan doğurucanooo cisleri bile kıymetli minnoşlarımızın yaa
kızlar ya ben yufka aldım sarıp dolaba atayım diye ama bir usengeclik aynı sekilde bir iki uuzn sureli pasta corek yapayım hazır kalsın istiyoum bir de lohusa serbetlerini kaynatayım simdiden dolpta kalsın dşyoum ama dediğimle dusundugumle kalıyorum bir popomu kaldramadım((
daha kitap okuyacagım keceden bir iki sus dikecegimm yaaaa(((
maşallah c anım ne güzel haberlerle geldin...canım bebeğin haftasıyla uyumlumu yani kilosu falan iimiymiş...???ayyhhhh guzel annısler bızler geldık oğlusumla
bugun dr amcamızmn yanına gttık
boyumuz 50 cm
kılomuz 3.200
cok ıyı ddı
sonrda ebe ablamızn yanına gttk çatı muaynesı ıcın
normal dgm yapabılırsın ddı cok musaıt ddı kafasıda elıme geldı ddığlusum yerlesmıs gununu beklıo teyselerı bnm akıllı oğlum yha yerım bn onu
nst de sancımızda cıkmadı ıyıkıde cıkmadı cunku dr tatlıle gdıo temmuzun 8 nde gelıcek ve bdakı kontrolmuzde ozmn baya uzun bı sure oğlusmu goremıcemmm(((
napalım gelmeye kalkmasında dr amcası yokkenn
bızden haberler bukadar sımdılık :)) bol yurus ve bol su ıcmeye devamm
selam kızlarrr ,
biz geldik , kontrolumuz vardi bugun , hersey yolunda suan için ,
1 hafta sonra tekrar gidicez , sizler naptiniz nasilsiniz ??
Herkese merhaba, suyum sinirda oldugu icin dr bugunde nst icin cagirdi, normalde carsamba gunu dogum sanci cikinca yarin alalim dedi, yarin kismetse saat 12 gibi sezeryana alicaklar... Bilgilerimiz ikinci cocugum ilki 15 aylik
38+1 haftalik kiz sezeryan
tahmini kg 2.800 boyu tahmini 48 cm dua edin
çatır çatır normal doğurucan allahın izniyle
ooooo çok işin varmış senin çokkk hadi haa gayret totoyu kaldır yoksa işlerini yapamadan doğurucan
maşallah c anım ne güzel haberlerle geldin...canım bebeğin haftasıyla uyumlumu yani kilosu falan iimiymiş...???
hoşgeldiniz canım nasılsın ???özlettin ama kendini...gözün aydın oğluşun iimiş darısı benim başıma tatlım çarşamba gidicem inşallah ii haberler alırım bende oğluşumdan
çatır çatır normal doğurucan allahın izniyle
Ooooo çok işin varmış senin çokkk hadi haa gayret totoyu kaldır yoksa işlerini yapamadan doğurucan
Maşallah c anım ne güzel haberlerle geldin...canım bebeğin haftasıyla uyumlumu yani kilosu falan iimiymiş...???
Hoşgeldiniz canım nasılsın ???özlettin ama kendini...gözün aydın oğluşun iimiş darısı benim başıma tatlım çarşamba gidicem inşallah ii haberler alırım bende oğluşumdan
ıımıs tatlım herseyımız normal allaha cok sukurkafasını da olctu drmuz normal dedı dgurabılırmısm :)))))
Kızçelerrrrr biz geldikkkkkkkkk
Anca girebiliyoruz dün gece hiç uyuyamadık nedeni bir türlü bilemiyorum:44::44::44:
Sabah 5ti uyuduk buna da şükür.Sonra hastaneye kızçemi görmeye gittikkk
Kızım 3133 gr 51,5 cm olmuş maşallah benim kmızçeme
Ama suyumuz azalmış:18::18::18::18::18:Nstye bağlandık sancı filan yok
Perşembe tekrar kontrole çağırdı suyumuza bakacak...Umarım suyum iyi çıkar
ben normal doğum istiyorum deli gibi suyum azalırsa kızçemi alırlar herhalde...
Henüz birşey söylemem erken dedi çatı muayenesi yapmadı 38.haftada yaparız dedi...
Suyumuz azalınca moralim bozuldu ama herhangi bir sorun yok dedi bakalım artık
hayırlısı tek derdimiz ssezeryan mi normal mi olsunSonra yediklerim
ağzıma geliyor acı acı dedim...Rennie şurup verdi...Artık son dönemeçteyiz dedi bunlar normal
kızçemin ayakları akciğerleimin arasına kadar çıkmış o yüzden midem yanıyor
Şeyyyy teyzeleri biraz uzunuz ya bizzzKurban olurum ben ona....
Sonra babamızla Mega Medipole gittik fiyatlandırma ile paketleri hakkında görüştük.
Odalarına bayıldım harikaydı...Ve cumartesi günü doğum kursu var dedi
Saat 12.00dan 18.00 a kadar sürecekmiş arayackalr kesin katılım sağlanırsa
Ben de doğurmazsam gideceğim....Babamızla yemek yedik ve doğru uyumaya
tam 2 saat uymuşuz uyandığımızda sanki havuzda uyuyakalmışım
Nasıl bir ter be anneciklerimmmmmmHadi ben geçmişi okur
size yetişeyimmmmm
iiz canim ,
şükür haberler iyi :9 ben cok sıkıldım , iş daha rahatmış sankiii
Sende iyi haberler alırsın inş...
Herkese merhaba, suyum sinirda oldugu icin dr bugunde nst icin cagirdi, normalde carsamba gunu dogum sanci cikinca yarin alalim dedi, yarin kismetse saat 12 gibi sezeryana alicaklar... Bilgilerimiz ikinci cocugum ilki 15 aylik
çok şükür canım...sormamın nedeni benim bebeğim haftasıyla önde gidiyomuş kilolu olursa normal zor olur dedide ondan...
senin doğuma kadar 4 kiloya gelir heralde normal dediyse benimde olur ozaman
kızlar bugün birazcık gezdik yine çarşı pazar kardeşimle.
gezerken şöyle bişey yaşadım. tam karnımın alt kısmında aşırı bir baskı acıma ve sanki çişim gelmiş gibi hissettim. biraz fazla yürüdüm bugün ve yürüdüğüm sürecede tekrarladı. ama oturunca bişey olmuyordu. sanırım bunlar yalancı sancı oluyor :44::44:
bazen gece yattığımda da oluyor böyle. ama devamı gelmiyor. oğlum hazırlan gelicem diyor bana sanırım :18:
yarın sabah ilk nst deneyimimi yaşıycam bakalım sonuç ne olucak
Kızçelerrrrr biz geldikkkkkkkkk
Anca girebiliyoruz dün gece hiç uyuyamadık nedeni bir türlü bilemiyorum:44::44::44:
Sabah 5ti uyuduk buna da şükür.Sonra hastaneye kızçemi görmeye gittikkk
Kızım 3133 gr 51,5 cm olmuş maşallah benim kmızçeme
Ama suyumuz azalmış:18::18::18::18::18:Nstye bağlandık sancı filan yok
Perşembe tekrar kontrole çağırdı suyumuza bakacak...Umarım suyum iyi çıkar
ben normal doğum istiyorum deli gibi suyum azalırsa kızçemi alırlar herhalde...
Henüz birşey söylemem erken dedi çatı muayenesi yapmadı 38.haftada yaparız dedi...
Suyumuz azalınca moralim bozuldu ama herhangi bir sorun yok dedi bakalım artık
hayırlısı tek derdimiz ssezeryan mi normal mi olsunSonra yediklerim
ağzıma geliyor acı acı dedim...Rennie şurup verdi...Artık son dönemeçteyiz dedi bunlar normal
kızçemin ayakları akciğerleimin arasına kadar çıkmış o yüzden midem yanıyor
Şeyyyy teyzeleri biraz uzunuz ya bizzzKurban olurum ben ona....
Sonra babamızla Mega Medipole gittik fiyatlandırma ile paketleri hakkında görüştük.
Odalarına bayıldım harikaydı...Ve cumartesi günü doğum kursu var dedi
Saat 12.00dan 18.00 a kadar sürecekmiş arayackalr kesin katılım sağlanırsa
Ben de doğurmazsam gideceğim....Babamızla yemek yedik ve doğru uyumaya
tam 2 saat uymuşuz uyandığımızda sanki havuzda uyuyakalmışım
Nasıl bir ter be anneciklerimmmmmmHadi ben geçmişi okur
size yetişeyimmmmm
ayyhhhh guzel annısler bızler geldık oğlusumla
bugun dr amcamızmn yanına gttık
boyumuz 50 cm
kılomuz 3.200
cok ıyı ddı
sonrda ebe ablamızn yanına gttk çatı muaynesı ıcın
normal dgm yapabılırsın ddı cok musaıt ddı kafasıda elıme geldı ddığlusum yerlesmıs gununu beklıo teyselerı bnm akıllı oğlum yha yerım bn onu
nst de sancımızda cıkmadı ıyıkıde cıkmadı cunku dr tatlıle gdıo temmuzun 8 nde gelıcek ve bdakı kontrolmuzde ozmn baya uzun bı sure oğlusmu goremıcemmm(((
napalım gelmeye kalkmasında dr amcası yokkenn
bızden haberler bukadar sımdılık :)) bol yurus ve bol su ıcmeye devamm
selam kızlarrr ,
biz geldik , kontrolumuz vardi bugun , hersey yolunda suan için ,
1 hafta sonra tekrar gidicez , sizler naptiniz nasilsiniz ??
allahım kolaylık versin hayırlısından sağsalim kucağınıza alırsınız inşallahhHerkese merhaba, suyum sinirda oldugu icin dr bugunde nst icin cagirdi, normalde carsamba gunu dogum sanci cikinca yarin alalim dedi, yarin kismetse saat 12 gibi sezeryana alicaklar... Bilgilerimiz ikinci cocugum ilki 15 aylik
neeeee işimi özledinnnn.....bu çok vahimmmmm.
aslında bende evde çok kaldığımda patlıyorum ...şimdi izin diye diye çatlıyorum ama izne çıkıncada evde çatlıcam heralde
birde kv gelecek dahada çatlıcam onunla[/Q
anaaammmm ben gibisin sende kv konusunda çatır çatır çatlayacauk artıkın
Aynen:) ben de çatlamadım diyordum ki aynada iyice bakınca birsürü gördüm. Üstelik 12 haftadan beri çatlak kremini aksatmadan sürüyorum. Olsun kızımın hatırası onlar. Mutluyum ben onlarla:)
canım hakkında hayırlısı olsun...inşallah sağ salim kucağına alırsın...darısı bize artık sende dualarına bizi kat...
Sağ salim kucağına alırsın inşallah canım tabi dua ederiz
Hepimiz birbirimiz için dua ediyoruz ya, o yüzden çok memnunum bu topiki takip etmekten.
Allah hepimize hakkımızda hayırlısını versin
maşallahh hepinize ve bebişlerinizeeee sağsalim kucukunuz alırsınız inşallah..
evasudecim üzme kendini büsürü büsürü su içersin düzelir
allahım kolaylık versin hayırlısından sağsalim kucağınıza alırsınız inşallahh
neeeee işimi özledinnnn.....bu çok vahimmmmm.
aslında bende evde çok kaldığımda patlıyorum ...şimdi izin diye diye çatlıyorum ama izne çıkıncada evde çatlıcam heralde
birde kv gelecek dahada çatlıcam onunla[/Q
anaaammmm ben gibisin sende kv konusunda çatır çatır çatlayacauk artıkın
Herkese cok tesekkur ederim, bugun cok yoruldum eksikler icin alisveris camasir ev isi falan e bide 15 aylik kizim inadina bugun ayri bir huysuzdu kasilmalarim daha artti sabahtan beri yeni oturdum kizim uyusa daha rahat edicemde 9 a az kaldi,
Allah herkese kolay dogumlar versin saglikla bebeklerini kucaklarina alip o mis gibi bebek kokusunu icine cekmeyi nasip etsin... Dunyanin en guzel kokusudur
Kızlar
doğum için yediğiniz hurma hangisi? Ben aktardan aldım.Taze iran hurması.İlla medine hurması mı olmalı ya da başka biri mi yoksa herhangi biri olabilir mi?
Birde bebek doğunca zemzem suyu verecek arkadaşlar zemzem suyu dışarıda satılıyor mu?Varsa nereden alınabilir?İzmirdeyim ben burada hacca giden falan da tanımıyorum.Nerden bulacağımı bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?