2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
Kuzucuğum eviniz hayırlı uğurlu olsunn...Allah'ım uzun seneler
sağlıklı,huzurlu bol çocuklu oturmayı ansip etsin(amin)

ayyhhhh guzel annısler bızler geldık oğlusumla

bugun dr amcamızmn yanına gttık

boyumuz 50 cm

kılomuz 3.200

cok ıyı ddı
sonrda ebe ablamızn yanına gttk çatı muaynesı ıcın

normal dgm yapabılırsın ddı cok musaıt ddı kafasıda elıme geldı ddı ğlusum yerlesmıs gununu beklıo teyselerı bnm akıllı oğlum yha yerım bn onu

nst de sancımızda cıkmadı ıyıkıde cıkmadı cunku dr tatlıle gdıo temmuzun 8 nde gelıcek ve bdakı kontrolmuzde ozmn baya uzun bı sure oğlusmu goremıcemmm (((

napalım gelmeye kalkmasında dr amcası yokkenn

bızden haberler bukadar sımdılık :)) bol yurus ve bol su ıcmeye devamm

selam kızlarrr ,

biz geldik , kontrolumuz vardi bugun , hersey yolunda suan için ,

1 hafta sonra tekrar gidicez , sizler naptiniz nasilsiniz ??

çatır çatır normal doğurucan allahın izniyle
ooooo çok işin varmış senin çokkk hadi haa gayret totoyu kaldır yoksa işlerini yapamadan doğurucan
maşallah c anım ne güzel haberlerle geldin...canım bebeğin haftasıyla uyumlumu yani kilosu falan iimiymiş...???
selam kızlarrr ,

hoşgeldiniz canım nasılsın ???özlettin ama kendini...gözün aydın oğluşun iimiş darısı benim başıma tatlım çarşamba gidicem inşallah ii haberler alırım bende oğluşumdan

Herkese merhaba, suyum sinirda oldugu icin dr bugunde nst icin cagirdi, normalde carsamba gunu dogum sanci cikinca yarin alalim dedi, yarin kismetse saat 12 gibi sezeryana alicaklar... Bilgilerimiz ikinci cocugum ilki 15 aylik
38+1 haftalik kiz sezeryan
tahmini kg 2.800 boyu tahmini 48 cm dua edin

canım hakkında hayırlısı olsun...inşallah sağ salim kucağına alırsın...darısı bize artık sende dualarına bizi kat...

ıımıs tatlım herseyımız normal allaha cok sukur kafasını da olctu drmuz normal dedı dgurabılırmısm :)))))

iiz canim ,

şükür haberler iyi :9 ben cok sıkıldım , iş daha rahatmış sankiii

Sende iyi haberler alırsın inş...

ıımıs tatlım herseyımız normal allaha cok sukur kafasını da olctu drmuz normal dedı dgurabılırmısm :)))))

çok şükür canım...sormamın nedeni benim bebeğim haftasıyla önde gidiyomuş kilolu olursa normal zor olur dedide ondan...

senin doğuma kadar 4 kiloya gelir heralde normal dediyse benimde olur ozaman

canım kafana takma su azalmasını yoruldun bu aralar dinlenince su hemen toparlıyor benımde azalmıstı bır hafta yattım dınlendım toplamıs sukurmedipol cok güzel hastane vede bence fiyatları coooook ucuz gerci asyada mı anadoluda mı oturuyorsun bılmıyorum ama tanıtım fiyatları gecerliymiş doğum içinben avrupa bagcılarımedipolu gördüm

iiz canim ,

şükür haberler iyi :9 ben cok sıkıldım , iş daha rahatmış sankiii

Sende iyi haberler alırsın inş...

neeeee işimi özledinnnn.....bu çok vahimmmmm.

aslında bende evde çok kaldığımda patlıyorum ...şimdi izin diye diye çatlıyorum ama izne çıkıncada evde çatlıcam heralde
birde kv gelecek dahada çatlıcam onunla

Sağ salim kucağına alırsın inşallah canım tabi dua ederiz
Hepimiz birbirimiz için dua ediyoruz ya, o yüzden çok memnunum bu topiki takip etmekten.
Allah hepimize hakkımızda hayırlısını versin

çok şükür canım...sormamın nedeni benim bebeğim haftasıyla önde gidiyomuş kilolu olursa normal zor olur dedide ondan...

senin doğuma kadar 4 kiloya gelir heralde normal dediyse benimde olur ozaman

ole bse demedı dr normal gozukuo temmuzda bellı olucak

kızlar bugün birazcık gezdik yine çarşı pazar kardeşimle.
gezerken şöyle bişey yaşadım. tam karnımın alt kısmında aşırı bir baskı acıma ve sanki çişim gelmiş gibi hissettim. biraz fazla yürüdüm bugün ve yürüdüğüm sürecede tekrarladı. ama oturunca bişey olmuyordu. sanırım bunlar yalancı sancı oluyor :44::44:
bazen gece yattığımda da oluyor böyle. ama devamı gelmiyor. oğlum hazırlan gelicem diyor bana sanırım :18:
yarın sabah ilk nst deneyimimi yaşıycam bakalım sonuç ne olucak

canım artık normal o sancılar...benimde oluyo ara ara..sen yinede çok dolaşma dinlen bol bol...zaten izne çıktın çıkalı durduğun yok maşallah ohhhh
nts deneyiminide anlatırsın yarın.bende çok merak ediyorum..genelde sıkıcı olduğunu sölüyolar...

selam kızlarrr ,

maşallahh hepinize ve bebişlerinizeeeesağsalim kucukunuz alırsınız inşallah..
evasudecim üzme kendini büsürü büsürü su içersin düzelir
allahım kolaylık versin hayırlısından sağsalim kucağınıza alırsınız inşallahh

Aynen:) ben de çatlamadım diyordum ki aynada iyice bakınca birsürü gördüm. Üstelik 12 haftadan beri çatlak kremini aksatmadan sürüyorum. Olsun kızımın hatırası onlar. Mutluyum ben onlarla:)

Benim de göbeğimde hiç çatlak yok aynadan filan bakıyorum, eşime soruyorum, göbeğimde çatlak yok ama bacaklarım talan oldu sanki :) kırmızı kırmızı kedi tırmalamış gibi :) Bi de dizimin arkasında bile var... Benim için hiç önemli değil zaten diye kendimi teselli ediyorum :)

canım hakkında hayırlısı olsun...inşallah sağ salim kucağına alırsın...darısı bize artık sende dualarına bizi kat...

Sağ salim kucağına alırsın inşallah canım tabi dua ederiz
Hepimiz birbirimiz için dua ediyoruz ya, o yüzden çok memnunum bu topiki takip etmekten.
Allah hepimize hakkımızda hayırlısını versin

canım medine pazarları falan oluyo oralarda satılıyor oralardan temin edebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…