kızlar selamlar uzun zamandır giremiyordum.annem rahim ameliyatı oldu yeni yeni kalkıyor ayağa bu günde dikişleri alınıcak ve pataloji sonuçlarını alıcaz inşallah hayırlı sonuçlar alırız ne olur dua edin annem için kızlar.bebeğimle hiç ilgilenemedim bu ara çok üzülüyorum onun içince tüm enerjimi anneme harcadım bu ara çok yorgun ve üzgünüm((
ohhh mısl gısınız sızdeee ALLAH KABUL ETSIN BENDE 2.BASLADIM AMA BITRMEDIMMmerhabalar
4 saatlik uykuyla ayakta duran anne adayı ben :)
uyuyamıyoruz bari kalkıp Kuran-ı Kerim okuyalım dedik ve son 2 cüzü de okuyup hatmi şerifimimizi bitirdik hamdolsun...
herkese dua ettik,özellikle paradokscuğuma,öyle merak ediyorum ki onu ve eceyi...
iyi haberlerle gelir inş...
Allahım hepimize kolay doğumlar,sağlıklı evlatlar nasip etsin...
36+3 günlük olduk günler geçiyor zaman yaklaşıyor...
hayatımızın son sessiz günlerini yaşıyoruz...
bundan sonrası öncesinden daha da güzel olur inş.
az önce fotoğraf çekildim,karnımı görünce şükrettim Allahım bu ben miyim,bende böyle şiş karınla gezecek miydim diye...
ne yapsak ne etsek bu nimetin karşılığını veremeyiz...
Rabbim bizleri hayırlı anne-babalardan,emanetini hakkıyla gözetenlerden yavrularımızı da ihlaslı kullardan eylesin inş. kızlarr.
aminnn
bendde burda okudum ama duymadımm hayurlısıı cuma gunudr alttan baktı temsı dedıydııı aksı bırsey oyk yanııSuzan sen evde doğurmasan iyi Allah korusun ..Burada birisi demişti sarı akıntıda nişan olabiliyormuş diye ama ben cevreemde hiç duymadım hatta yaşamadım bilemedimki şimdi
esıme mesaj attım gelrıse gıderısss yoksam bılme artık agrım kalamdıı gıbı bu aradasuzaannn bii doktora git gözünü seviyim ben strese giriyorum yaa
rabbım sıfa versın ınsl dıkkat et kendıne ınsl bızlerde senın gıbı hayılrlı evlatlar yetıstırırız anne-baba kıymetı anne baba olunca cokk daha ıyı anlasılıyormusssssssssskızlar selamlar uzun zamandır giremiyordum.annem rahim ameliyatı oldu yeni yeni kalkıyor ayağa bu günde dikişleri alınıcak ve pataloji sonuçlarını alıcaz inşallah hayırlı sonuçlar alırız ne olur dua edin annem için kızlar.bebeğimle hiç ilgilenemedim bu ara çok üzülüyorum onun içince tüm enerjimi anneme harcadım bu ara çok yorgun ve üzgünüm((
bencedee cok muhım degıl haatta komsum sancı cekerkenee basın kapalı olsunkı melekler daha cok yaklasılarlarmı kı ınsl olede olurrrrrrrrrrkızlar
bence ojeyi boşverin sonuçta gusül abdesti tamam da normal abdestte alın doğumdan once.Ojeli olmak cok onemlı degıl kı resimde.Herkes yuzunuze bakacak fotolarda.dogumdan sonra kendınıze gelınce de surebılırsınız oje.Hemen kuruyanlardan alın surun.
Benım fıkrım tabı.
cuma dr baktı temıs dedı cnmne güzelll bizimde muhabbet kuşumuz var ama vereceğiz başkasına. kafesin içinde çok çırpınıo yem tüy herşey saçılıo. kıyamıyorumda ama yapacak bişi yok bebiş olunca anca onla uğraşabilirim
bu hafta 5 derece daha artacakmış yaa bende oturduğum yerde terliyorum işyerinde elimde bir yelpaze akşama kadar
bişi çıkmaz inşallah.. allah tekrar yaşatmasın aynı şeyleri. sağsalim vaktinde gelsin inşallah...
gusül abdestini bozacağın bi durumun olmaz herhalde dediğin gibi alttan falan bakınca alınması gerekiyormu bilmiyorum ama. doğuma giderkende normal abdest yeter dersen yaptrı bence
amiiinnn..... allah kabul etsi inşallah...
benim sarı hep belki idrar yollarındaki enfeksiyondan kaynaklı bilmiyorum ama bayadır sarı
merhabalar
4 saatlik uykuyla ayakta duran anne adayı ben :)
uyuyamıyoruz bari kalkıp Kuran-ı Kerim okuyalım dedik ve son 2 cüzü de okuyup hatmi şerifimimizi bitirdik hamdolsun...
herkese dua ettik,özellikle paradokscuğuma,öyle merak ediyorum ki onu ve eceyi...
iyi haberlerle gelir inş...
Allahım hepimize kolay doğumlar,sağlıklı evlatlar nasip etsin...
36+3 günlük olduk günler geçiyor zaman yaklaşıyor...
hayatımızın son sessiz günlerini yaşıyoruz...
bundan sonrası öncesinden daha da güzel olur inş.
az önce fotoğraf çekildim,karnımı görünce şükrettim Allahım bu ben miyim,bende böyle şiş karınla gezecek miydim diye...
ne yapsak ne etsek bu nimetin karşılığını veremeyiz...
Rabbim bizleri hayırlı anne-babalardan,emanetini hakkıyla gözetenlerden yavrularımızı da ihlaslı kullardan eylesin inş. kızlarr.
aminnn
Tunaydın kızlar bugün benim sağlık ocağı kontrol günümdü (gebe olduğumu öğrendiklerinde oradanda kontrole çağırılmaya başlamıştım) eşimde benimle geldi gittik..ödemlerime baktı biraz olduğu aşikar zaten ellerim ayaklarım şiş..tansiyon biraz düşük çıktı o da aç gittiğim için olmalı..daha sonra bebek kalp atışları dinlenmek üzere sedyeye yattım..Dinlemeye başladı biraz sonra bir tuhaflık sezdi çaktırmama hallerine girdi.. dediki ben birde diğer hemşireyi çağırayım o da dinlesin emin olamadım dedi(bebeğin kalp atışı var ayrıca oynuyor ) diğer hemşirede geldi dinledi ve iyi iyi bir sorun yok dedi tabi bizi telaşa verdiler:44:.. orda eski usul idrar testi yapıyorlar hani şu idrara çubuk batırıyorlar ya ondan her gittiğimde yapıyordu zaten bu defa protein gördü en son doktorunuza ne zaman gittiniz dedi bir hafta oldu dedim.. bu hafta sonu yine kontrol var gideceğim dedim.. o zaman önce bugün hastanede idrar tahlili yaptırın emin olalım dedi.. biz telaşlandık eşimle hastaneye gittik tahlil için idrar verdim.. Bugün 14:30 gibi sonucu alacak eğer protein sızması çıkarsa kendi doktoruma gideceğiz..Korkum şu benim bir önceki gebeliğimde bu son haftalarımda tavan yapınca farkedilmişti ve bebeğim beslenemiyormuş ben bundan habersizmişim bebeğim 2050gr doğdu ki bende preeklampsi yaşadığım için hala o günleri doğumumu hatırlamıyorum.. bebek kurtulmuş ve ben yoğun bakıma alınmışım ve Allahın büyüklüğü tam doğum günümde umutlar kesildiğinde gözlerimi açıyorum..Şimdi tek korkum aynı şeyleri yaşamak...Böyle bir durum varsada inşallah daha başındayımdır bir hal çaresi bulunur.. o zaman değerlerim tam tavan yapmıştı..Gerçi başka belirtilerde vardı bunun yanı sıra..Lütfen benim içinde dua edin herşey normal çıksın..Dün o kadar çok uykum vardıki ama gece uyuyamadım bir huzursuzluk sormayın..Ağrım sızım yoktu ama huzursuzluk stres vardı..Allahım hepimizin bebeğini bizlere sağlıkla bağışla ...Geçmişide okuyamadım şimdi bir bakayım
bende henüz o cesaret yokk işteeeNdd ve star4 u çok teşekkür ederim ,evet şimdi kafam öle rahatladıkii iş güç hiç gözümde büyümüo,başladık harala gürele hazırlıklarada,,Allaha şükürDarısı bütün ev isteyenlerin başına..Resmen bu bebiş zorladıı bizi bu evi almaya yanii.
Paradokss kavuşmuştur bebişine ve inşallah mutludur,sağlık durumları iidir..
Yarim sen bence kuaföre gitmeden şöyle bi duş al git,gelince gusül abdestini al böyle daha çok içine siner,yaptır herbişeyini ohh misss
Ayy az önce merakımdan göğsümü sıktım azcık bişe gelicekmi die,,hardal sarısı bi sıvı geldi,dedim inşallah gelicek sütüm demekki,bilmiorum onun göstergesimi ama mutlu oldumm:):)
bende henüz o cesaret yokk işteee
Hangi cesaret kız???
Bu arada suzan kendi bebeğimden daha heyecanla bekliorum artık senin bebeğini
Sıcaklar da başladı allah yardımcımız olsunn,,
ve aleykum selam admen cımm gecmıs olsunnbiz geldik oğlumun güzel teyzeleri nasılsınız???biz geldik işe çalışıyoruz...sistemlerimiz gidip geliyor sürekli bilgisayar kapandı sinir etti beni..birsürü şey yazdım yazdım ama hepsi silindi
gögüsü sıkıp sutu gormek hıssııı cesaretım yok kıss
allah razı olsun cnm benım ben bır adım daha yakınlastım acılmanın verdıgı hıslee ama bılmıyorum bundan sonra benı neler beklıyor ne olucak bır yanım dıyorkı perş..kdr dr bekle yoksa gel dedıı perş..gitt acılman arttııse dr sunı sancı teklıfıne evet dee ve bır an once olsun ve bıtsınn ınsl kı kendı sancım acılmam olur aama daha fasla beklemek can sıkıcıı hayırlısı ınsl...
canım ev almışsınız ...hayırlı olsun canım..güle güle oturun içinde sağlık,mutluluk huzurla inşallah
ve aleykum selam admen cımm gecmıs olsunnsistem kaynaklı hatannnnızz
hoşgeldinizzzz... iş başı yapmak çok gıcıkkbiz geldik oğlumun güzel teyzeleri nasılsınız???biz geldik işe çalışıyoruz...sistemlerimiz gidip geliyor sürekli bilgisayar kapandı sinir etti beni..birsürü şey yazdım yazdım ama hepsi silindi
hoşgeldinizzzz... iş başı yapmak çok gıcıkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?