2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

geçmiş olsun canım.Allah acil şifalar versin.inş sen doğurmadan annen iyileşip ayağa kalkar.kendine dikkat et.bebişinide Rabbim korusun.yemek yemeyi ,su içmeyi drna kontrole gitmeyi ihmal etme.bebeğin etkilenmesin.

merhabalr tekarardannn
NMAZIMIZI KILDIK-KUR AN ımızı okuduk coksukur hurmaları yedıkkk
k.v markete gıttı bakalım deıdk sızeeeeee
paradoks cum ınsl gusel ce ece sını sevıyordur sımdıkk RABBIM hıc bırımızı korktugumuza ugratmaz ınslll
ohhh mısl gısınız sızdeee ALLAH KABUL ETSIN BENDE 2.BASLADIM AMA BITRMEDIMMDOGUM KOLAYLASTIRICI DUA LARI OKUYORUM GUNLUK 1 CUZ FILAN YAPIYOR ONLARDA YA hayırlısı nslll

Suzan sen evde doğurmasan iyi Allah korusun ..Burada birisi demişti sarı akıntıda nişan olabiliyormuş diye ama ben cevreemde hiç duymadım hatta yaşamadım bilemedimki şimdi
bendde burda okudum ama duymadımm hayurlısıı cuma gunudr alttan baktı temsı dedıydııı aksı bırsey oyk yanıı:13:
suzaannn bii doktora git gözünü seviyim ben strese giriyorum yaa
esıme mesaj attım gelrıse gıderısss yoksam bılme artık agrım kalamdıı gıbı bu arada
rabbım sıfa versın ınsl dıkkat et kendıne ınsl bızlerde senın gıbı hayılrlı evlatlar yetıstırırız anne-baba kıymetı anne baba olunca cokk daha ıyı anlasılıyormussssssssss
bencedee cok muhım degıl haatta komsum sancı cekerkenee basın kapalı olsunkı melekler daha cok yaklasılarlarmı kı ınsl olede olurrrrrrrrrr
cuma dr baktı temıs dedı cnm

Rabbim duanı kabul etsin.ne güzel dua etmişsin öyle. .inş hepimiz yavrularımızı sağlıklı kucağımıza alırız.

geçmiş olsun.inş bebişine birşey olmamıştır.Rabbim korusun.kendine dikkat et

Ndd ve star4 u çok teşekkür ederim ,evet şimdi kafam öle rahatladıkii iş güç hiç gözümde büyümüo,başladık harala gürele hazırlıklarada,,Allaha şükürDarısı bütün ev isteyenlerin başına..Resmen bu bebiş zorladıı bizi bu evi almaya yanii.

Paradokss kavuşmuştur bebişine ve inşallah mutludur,sağlık durumları iidir..

Yarim sen bence kuaföre gitmeden şöyle bi duş al git,gelince gusül abdestini al böyle daha çok içine siner,yaptır herbişeyini ohh misss

Ayy az önce merakımdan göğsümü sıktım azcık bişe gelicekmi die,,hardal sarısı bi sıvı geldi,dedim inşallah gelicek sütüm demekki,bilmiorum onun göstergesimi ama mutlu oldumm:):)

st ler geçmiyorr,kac gundur agrı takıbii kerkeslerın gözümün içine bakmasııı e gel oglum artıkkkkkkkkkkkkkucagıma ala yım senı misssler gıbım koklayayım yaaaaaaaaaaaa cennet kokunu ıcıme cekeyım ınsallahhhhhhhhhhhh

bende henüz o cesaret yokk işteee

Hangi cesaret kız???
Bu arada suzan kendi bebeğimden daha heyecanla bekliorum artık senin bebeğini
Sıcaklar da başladı allah yardımcımız olsunn,,
gögüsü sıkıp sutu gormek hıssııı cesaretım yok kıss

allah razı olsun cnm benım ben bır adım daha yakınlastım acılmanın verdıgı hıslee ama bılmıyorum bundan sonra benı neler beklıyor ne olucak bır yanım dıyorkı perş..kdr dr bekle yoksa gel dedıı perş..gitt acılman arttııse dr sunı sancı teklıfıne evet dee ve bır an once olsun ve bıtsınn ınsl kı kendı sancım acılmam olur aama daha fasla beklemek can sıkıcıı hayırlısı ınsl...

biz geldik oğlumun güzel teyzeleri nasılsınız???biz geldik işe çalışıyoruz...sistemlerimiz gidip geliyor sürekli bilgisayar kapandı sinir etti beni..birsürü şey yazdım yazdım ama hepsi silindi

biz cıkıyoruz paşamla evde otur kalk yapalımbıraz dolanalım dısarı cok sıcak yürüyüş için hiçç ii degıl hava evde dolanalım ınsllll gorusmek uzeree saglıcakla kalınn

canım ev almışsınız ...hayırlı olsun canım..güle güle oturun içinde sağlık,mutluluk huzurla inşallah

biz geldik oğlumun güzel teyzeleri nasılsınız???biz geldik işe çalışıyoruz...sistemlerimiz gidip geliyor sürekli bilgisayar kapandı sinir etti beni..birsürü şey yazdım yazdım ama hepsi silindi
ve aleykum selam admen cımm gecmıs olsunn sistem kaynaklı hatannnnızz

Bende ne cesaret yaptıysam,bişi de yapmadım ya nolcak azcık sıktım çıktı zaten:):)boşver deneme sen:)
Ben olsam o kadar beklemişken kendi sancımı beklerdim canım,benim nacizane fikrimm.

hoşgeldinizzzz... iş başı yapmak çok gıcıkk

hoşgeldinizzzz... iş başı yapmak çok gıcıkk

saol canım h.b evet çok gıcık... hele bu sıcaklarda hiç çekilmiyor...allah hepimize kolaylık versin..
beni bu halde görenler zaten hemen duaya başlıyo nasıl dayanıyosun , zor oluyordur falan diyolar

Son dönemece girdik.Beklemek çok zormuş.Hayırlısı ile sağlıklı bir şekilde hepimiz yavrularımızı alalım artık kucağımıza...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…