2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
saol canım h.b evet çok gıcık... hele bu sıcaklarda hiç çekilmiyor...allah hepimize kolaylık versin..
beni bu halde görenler zaten hemen duaya başlıyo nasıl dayanıyosun , zor oluyordur falan diyolar
yazık bizeeee.. haftaya çarşamba son şafak gibi sayıyorum artık
Son dönemece girdik.Beklemek çok zormuş.Hayırlısı ile sağlıklı bir şekilde hepimiz yavrularımızı alalım artık kucağımıza...
amiiinnn inşallahhh

Admen daha ne kadar çalışcaksınn,yeter git evinee bebişini bekleBen izin veriorum sana

saol kuzum eksik olma...bende izin verebilirim kendime ama doğumdan sonra bebeğimle biraz daha kalabilmek uğruna katlanıyorum ...yoksa 3 hafta önce izin hakkım dolmuştu ...az kadı cnm 6 gün sonra evdeyim artık

cumartesi ablama karnımı gösteriyordum bakk ben hiç çatlamadım dedim
ablam karnımı inceledi alt tarafları göremiyorsundur tabi dediben çatlamışım meğer haberim yokmuşş 2 3 tane ince çizzgi olmuş karnımın alt taraflarında.daha 1 ay var dedim demekki bende haritaya döneceğim sonuç olarak

Ben bir daha hamile kalmak istiyorum,bu tekmeleri,itmeleri,hıçkırıkları,bu heyecanları,bu telaşları,bu güzel bekleyişleri yaşamak istiyorum..

Aynen:) ben de çatlamadım diyordum ki aynada iyice bakınca birsürü gördüm. Üstelik 12 haftadan beri çatlak kremini aksatmadan sürüyorum. Olsun kızımın hatırası onlar. Mutluyum ben onlarla:)

1 kutu lierac almıştım aklıma gelirse sürüyorum birde badem yağıyla kakao yağını karıştırdım ondan süürüyorum arada yine iyi dayandı bu vakte kadar benim belli beliirsiz ama artar eminim 1 aya . yapacak bişi yok dediğin gibi hediyemizz bizim

Aynen:) ben de çatlamadım diyordum ki aynada iyice bakınca birsürü gördüm. Üstelik 12 haftadan beri çatlak kremini aksatmadan sürüyorum. Olsun kızımın hatırası onlar. Mutluyum ben onlarla:)

al bendende okadar...çatlağım yok diye seviniyordum ama geçen gün karnımın altına bi baktımki beyaz şerit şerit 5 6 tane .çizgi
doktorumun asistanı sürekli aaaa hiç çatlağın yok napıyosun özel bişeymi uyguluyosun diye diye çatlattı beni uyuz karı çarşamba gitcem kontrole ozman gözüne gözüne sokayım da çatlaklarımı görsün çok istiyodu

Kızçelerrrrr biz geldikkkkkkkkk
Anca girebiliyoruz dün gece hiç uyuyamadık nedeni bir türlü bilemiyorum:44::44::44:
Sabah 5ti uyuduk buna da şükür.Sonra hastaneye kızçemi görmeye gittikkk
Kızım 3133 gr 51,5 cm olmuş maşallah benim kmızçeme
Ama suyumuz azalmış:18::18::18::18::18:Nstye bağlandık sancı filan yok
Perşembe tekrar kontrole çağırdı suyumuza bakacak...Umarım suyum iyi çıkar
ben normal doğum istiyorum deli gibi suyum azalırsa kızçemi alırlar herhalde...
Henüz birşey söylemem erken dedi çatı muayenesi yapmadı 38.haftada yaparız dedi...
Suyumuz azalınca moralim bozuldu ama herhangi bir sorun yok dedi bakalım artık
hayırlısı tek derdimiz ssezeryan mi normal mi olsunSonra yediklerim
ağzıma geliyor acı acı dedim...Rennie şurup verdi...Artık son dönemeçteyiz dedi bunlar normal
kızçemin ayakları akciğerleimin arasına kadar çıkmış o yüzden midem yanıyor
Şeyyyy teyzeleri biraz uzunuz ya bizzzKurban olurum ben ona....
Sonra babamızla Mega Medipole gittik fiyatlandırma ile paketleri hakkında görüştük.
Odalarına bayıldım harikaydı...Ve cumartesi günü doğum kursu var dedi
Saat 12.00dan 18.00 a kadar sürecekmiş arayackalr kesin katılım sağlanırsa
Ben de doğurmazsam gideceğim....Babamızla yemek yedik ve doğru uyumaya
tam 2 saat uymuşuz uyandığımızda sanki havuzda uyuyakalmışım
Nasıl bir ter be anneciklerimmmmmmHadi ben geçmişi okur
size yetişeyimmmmm

bana da sumukumsu hafif kanlı demisti dr ama ya gelmedi ya da ben farketmedim henuz :)))) bu arada dilerim gonlunce saglıkla bir avazla dunyaya getirirsin minik yavrunu

Bzde evdeyiz... babamız sıcak diye dışarı çıkarmıyo...
afakanlandım çok fenaa sıkılıyorummmmm....
akşama halama gidicem kısmet olursa...

ıyy uyuzlar ya cam fanuslarda saklayacaklar sanki gerci senin sıcak mantıklı bir bahane benimkinin bahanesi nerede ne olacagı belli olmazmıs..sanki evde olur da (( ben de patlıyorum evdeeeeee

vay anasını... temmuz sıpaları atağa geçti...
beklesin biraz daha annesi....

temmuz sıpaları :))) benimki tembel teyzesi buyuyecek daha gobisimde mustafam

tatlım bende de var benzer korkular ama arsızlıgımdan unutup unuutp yeni evhamlar ekliyorum uzerine...
ben de ojesiz gezmedim sayılır ve zararı olduguna dair birsey okumadım henuz hem cirkin olacagımıza olsun ojeli olallım,
sarap konusuna gelince dr lerin sarabı alkolden degil ilactan saydıkları ve haftada bir iki onerdiklerini biliyorum gebelere ama ben yine de icmedim bi canım cok cekti diye minik bir yudum bira icmistim gecenlerde ki bardak bardak votka icip cin gibi miniği olan tanıdklarım var..

wireless ofiste kapatsan sokaktan baz istasyonlarının arasından geciyoruz ki tv laptop tlf hepsi olmadan yasanmıyor umudum miniklerimizin bunyesi bunlara alısık olarak dogacaklarıdır..

onun dısında ben ne haltlar yedim bilsen sivilcelerim icin cildiyeciye gittim zorla bir ışın verdiler birsey olmaz diye sonra arastırdfım pek tavsiye edilen birsey degilmis... arabama vurdular iki kez arkadan...en son da gecenlerde bebek sekeri diye termometre yaptırdık onlara nazar boncugu takayım dedim bir suru kırık termometre cıktı simdiki korkum da civa soluduysam bebek etkilenmiş midir...
neyse bu korkular daha da arttırılabilir ama diyorum ki allah ne nasip etmişse oyle olacak...ve miniklerimiz dogacakalr hayırlısıyla..insaallah hepsi saglıklı olurlar ve omurleri boyunca da saglıkla kalırlar

ya sanırım dogum uzeri geriliyorlar benimki de iki haftadır gereksiz asabi...demek babalık hastalıgı oluyor bu da.. neyse canım sanırım an itibariyle guzel ececik dogmustur allah sana da ona da guzel saglıklı omurler versin iyi ki dogdu....opuyorumm

canım ben kısa kollu aldım ve genelde acık renkler aldım..kısa kollu olmasının nedeni genel olarak begendigim modeller oyleydi ama aynı zamanda da koltuk altı temizligi tam olmadıgı zamana gelirse kotu gorunmesin diye de
acık renk de hem modellerde pek koyu renk yok hem de ben krem beyaz seviyorum maviler de acık mavi denk geldi ondan

ah canım ya ne guzel yazmıssın heyecanını

gecmis olsun canım

kızlar ben gidiyorum doğuma, en yakın zamanda fırsat bulduğumda size haber veririm inş
hakkınızı helal edin beni ve kızımı dualarınızdan unutmayın
hepinizi öpüyoruz

allah yardımcın olsun helal olsun sen de helal et opuyorummm

ah tatlım ya benimki de 3 ay abd de kardesimin yanında kaldı sonra 15inde dondu dogum icin ama ha bire gitmisken dah akalsaydım diye diye geldi, ctesi aksam da lavabo tastı esim alt rafı bosalttı boruyu yaparken anneme dedik ki icindekileri yıkar mısın tamam dedi ertesi gun oldu hala bulasıklar orada ben makineye yerlestirdim esimle kahhvaltısını hazırladık ancak uyandı tamam jet lag olmus olabilir ama bazen hic aklına gelmiyor ban ayardım etmek bir avantajım yemek yapması simdilik :))) neyse kafana takma sen bazen annen bile olsa senin gibi akıl edemiyorlar ya da dırdır icin yer arıyorlar

canım ben yaptırmadfım ama dogumdan bir iki gun once yaptıran arkadaslarım var dipten olmamak ve prganik olması kosuluyla yaptırın diyen dr ler de var

canım cıktı mı sonucun? ins. gonlune gore cıkar korkma

bence yaptır bi oje bile olsa insan kndini oyle gorunce iyi hissediyor cok gerekirse dogumdan once silersin kesinlikle bakımlı kadına destek sonsuz :)))

gecmis olsun canım olsun uzulme bebisin saglıklı olsun dogumdansonra ilgilenirsin aslına bakarsan ben de yalnız kalamadıgımdan minigimle ilgilenemiyorum

saol kuzum eksik olma...bende izin verebilirim kendime ama doğumdan sonra bebeğimle biraz daha kalabilmek uğruna katlanıyorum ...yoksa 3 hafta önce izin hakkım dolmuştu ...az kadı cnm 6 gün sonra evdeyim artık

ben de ssenin gibiydim tatlım simdi iki hafta nasıl gecti izinde bilmiyorum ama son gun bile artıksaatleri saymıstım neyse 6 gun az:)) gozun aydınn

Ben bir daha hamile kalmak istiyorum,bu tekmeleri,itmeleri,hıçkırıkları,bu heyecanları,bu telaşları,bu güzel bekleyişleri yaşamak istiyorum..

ben de ben de ben de

hoşgeldiniz canım...yaa bu su meselesi benimde canımı sıkıyo benimde fazlaymış suyum az olur erken alırız derler çok olur erken alırız bu ne yaaa ...inşallah bi sorun olmaz canım gönlünü ferah tut...

Canım üzülme doktor bana da öyle demişti bol su içmeye dikkat ettim dört gün sonra düzelmişti. Geçende bebeği olan bir arkadaşla konuştum onun da son zamanlarda bir kontrole gittiğinde suyu azmış ve doktor demiş ki galiba çişini yapmamış. Sen bir git yürü gel bakalım demiş sonra hakikaten suyu çoğalmış çişini yapmış demek ki :))

Aaaa kadın resmen nazar değirmiş ya deli midir nedir

Canım sıkılmadı diyemem çok sıkıldı ama bakalım artık perşembeye kadar
bu hafta pek su içemedim geri tepiyor diye...Artık bakalım kuzum
neler olacak ne yapalım kızçem iyi olsun da normal ya da sezeryan önemli değil
Hayırrrrrrr ben normal istiyorum normalllll

merhaba kızlar giremedim bir türlü.geçmişi okuyamıycam malesef,çok okumak isterdim ama.annemlerdeyim.acaba doğum yapanlar oldu mu.bugün paradoks da doğum yapacaktı ne yaptı acaba.öptüm şimdilik sizleri

Ben gebeliğim boyunca çok su içtim hiç sorun olmadı ama
bu son hafta biraz midem yandığı için içemedim.Demek ki
bundan dolayı oldu bakalım artık canım perşembeye kadar umarım düzelir
Çiş yapma olayını da ilk defa duydummmm çok ilginççç

ooo cisleri bile kıymetli minnoşlarımızın yaa

kızlar ya ben yufka aldım sarıp dolaba atayım diye ama bir usengeclik aynı sekilde bir iki uuzn sureli pasta corek yapayım hazır kalsın istiyoum bir de lohusa serbetlerini kaynatayım simdiden dolpta kalsın dşyoum ama dediğimle dusundugumle kalıyorum bir popomu kaldramadım ((

daha kitap okuyacagım keceden bir iki sus dikecegimm yaaaa (((

Canımcımmmm sen de hakkını helal et kuzummmmmm
ALLAH'ım yanında her daim olsun ve ECE'NE bİR an önce
sağlıklı bir şekilde kavuşasınnnnnn(amin)))))

suzann yaa ben doguracagım artık senin yerine valla ben heyecan yaptım :))) oy dogsun benim yerime de op ilk minnoşunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…