yazık bizeeee.. haftaya çarşamba son şafak gibi sayıyorum artıksaol canım h.b evet çok gıcık...hele bu sıcaklarda hiç çekilmiyor...allah hepimize kolaylık versin..
beni bu halde görenler zaten hemen duaya başlıyo nasıl dayanıyosun , zor oluyordur falan diyolar
amiiinnn inşallahhhSon dönemece girdik.Beklemek çok zormuş.Hayırlısı ile sağlıklı bir şekilde hepimiz yavrularımızı alalım artık kucağımıza...
Admen daha ne kadar çalışcaksınn,yeter git evinee bebişini bekleBen izin veriorum sana
saol kuzum eksik olma...bende izin verebilirim kendime ama doğumdan sonra bebeğimle biraz daha kalabilmek uğruna katlanıyorum ...yoksa 3 hafta önce izin hakkım dolmuştu ...az kadı cnm 6 gün sonra evdeyim artık
Aynen:) ben de çatlamadım diyordum ki aynada iyice bakınca birsürü gördüm. Üstelik 12 haftadan beri çatlak kremini aksatmadan sürüyorum. Olsun kızımın hatırası onlar. Mutluyum ben onlarla:)cumartesi ablama karnımı gösteriyordum bakk ben hiç çatlamadım dedim
ablam karnımı inceledi alt tarafları göremiyorsundur tabi dediben çatlamışım meğer haberim yokmuşş 2 3 tane ince çizzgi olmuş karnımın alt taraflarında. daha 1 ay var dedim demekki bende haritaya döneceğim sonuç olarak
Aynen:) ben de çatlamadım diyordum ki aynada iyice bakınca birsürü gördüm. Üstelik 12 haftadan beri çatlak kremini aksatmadan sürüyorum. Olsun kızımın hatırası onlar. Mutluyum ben onlarla:)
Aynen:) ben de çatlamadım diyordum ki aynada iyice bakınca birsürü gördüm. Üstelik 12 haftadan beri çatlak kremini aksatmadan sürüyorum. Olsun kızımın hatırası onlar. Mutluyum ben onlarla:)cumartesi ablama karnımı gösteriyordum bakk ben hiç çatlamadım dedim
ablam karnımı inceledi alt tarafları göremiyorsundur tabi dediben çatlamışım meğer haberim yokmuşş 2 3 tane ince çizzgi olmuş karnımın alt taraflarında. daha 1 ay var dedim demekki bende haritaya döneceğim sonuç olarak
Kızlar hastanedeyim. Dün Nişanım geldi. Normal dogum bekleyenlere soyliyim Nişan illa pembemsi olmazmış benimki dün 2 kere sarı afedersiniz sumukumsu geldi. Bügünde sabah adet sancısına benzer sancım oldu. Sonra sızıntı seklinde su gelmeye başladı boyle jel gibi. Hastaneye geldik muayene sırasında su patladı geldi suyum simdi ufak ufak sancılarım başladı. Aklıma siz geldiniz dua edin suni sancıya gerek kalmasın. Kendi sancımla dogum yapayım. Dua ediyorum hepinize Allah hepimizi kurtarsın. Bu arada 37+3deyiz 2.900 kızım .
Bzde evdeyiz... babamız sıcak diye dışarı çıkarmıyo...
afakanlandım çok fenaa sıkılıyorummmmm....
akşama halama gidicem kısmet olursa...
vay anasını... temmuz sıpaları atağa geçti...
beklesin biraz daha annesi....
kızlar yardım edin ben kafayı yemek üzereyim. doğuma az kaldı diye midir nedir bilmiyorum ama acayip korkuyorum. bebeğimin sağlıksız olmasından görmedikleri bir durum olmasından yada Allah korusun zihinsel felan bir sorum olmasından çok korkuyorum. saçma sapan şeyler düşünüyorum mesela iş yerinde ve evde hep o kablosuz ağın bebeğime zarar vermiş olmasından, cep telefonlarından gelen sinyallerden vs. geçenlerde biri makyaj ve oje zararlı dedi bende devamlı oje sürüyorum makyaj yapıyorum ondan kokruyorum bir zararı mı oldu ki diyebirde hamile olduğumu öğrenmeden bir yudum şarap içmiştim bir kaç hafta sonra 6 haftalık haile olduğumu öğrendim yani 2 yada 4 haftalıkken içmişim hadi onun da zararı olduysa vs diyorum offf kafayı yiyeceğim ben ya yardım edin ne olur
eşimle tartıştık az önce
pooffff!!
ikimizde stresliyiz anlıyorum onuda ama öle saçma konuşuyoki bazen insanı çileden çıkarıyor
tv izliyoruz hep beraber, anneme dedimki karnımda bi ağrı dolaşıyor gaz sancısı gibi 1-2 saattir. annemde durup durupmu oluyor devamlımı ağrıyor dedi durup durup oluyor dedim annemde şüphelendim şimdi sancıların başlamış olmasın dedi. konuşma bu işte.
vayyy annem beni neden durduk yere strese sokuyormuş olmayan bişeyi varmış gibi hissettiriyormuş bana.
ya dedim varsa vardır yoksa yoktur daha önce bilmediğim bir sancı olucak, eğer varsa öle birşey bunu anlayabilmek için nasıl birşey olduğunu sormamın ne sakıncası var?
yok efendim öle birşey olamazmış sancım yokmuş benim, daha nişanımda gelmemiş ben tetikliyomuşum böle yaparak
ayy neler saydırdı dakikada, ya dedim merak etme sen gece birşey olursa ben ambulansı ararım seni rahatsız etmem.
ooouuvvv dahada köpürdü ben onun içinmi diyorum hastanede dr. yok haftasonu asistanlar kurt gibi bekliyodur orda,
doğurmanın zamanımı şimdi diyor
hay allahım dedimbu çocuk doktor hastane dinlermi ne benim dememle ne senin demenle olur ne zaman isterse o zaman gelicek pazt.ye kadar beklemezse benim yapabileceğim ne varki? tıpıi tıpış gidicez
yani gerginliğini anlıyorumda beni böyle daha fazla strese sokuyor yaaa
rabbim bana sabır ve kuvvet versin
işim zor, zor anacım
KIZLAR
Normal doğum yapacaklara soruyorum.Doğum anında giymek için nasıl bir gecelik aldınız.Koyu renkli mi açık renkli mi? Askılı mı kısa kollu mu?
Ben koyu renk ve askılı olsun diyorum ama nasıl olur karar veremedim.Açık renk leke olur.Çok sıcak onun için askılı alayım dedim.Simdi bile giyemiyorum kısa kollu.Karare veremedim ama.
Fikirlerinizi bekliyorum.
suzan böle uzun süre yazmayınca heran herşey olmuş olabilir die düşünüyorum valla
o ali dağı var ya uzaktan hep iki adet memeye benzetmişimdir
kızlar kuaföre gittim saçlarımı ördürücektim kapanmış yaa sinir oldum evde kendim düzleştiricem şimdi mecburen
şimdi bahçeye iniyoruz termosla çay demledik
ben çok heyecanlıyım yaaa hem korkuyorum fena biçimde, hem tedirginim, meraktayım, çok karışık duygularım allahım yaa
böyle belli olunca vakti saati, pek bi farklı oluyomuş gerçekten:18:
bu mübarek gecede rabbim hepimize yavrularımızada güç kuvvet versin, benim yavrumada şifa versin inş.
hepiniz dualarımda olacaksınız bu gece.
anı defteri tutmayı çok istemiştim ama güzel günler yaşadım diyemem, için için hep stresliydim biliyosunuz, ama en son gecemizde kızıma bir mektup yazıcam inş
bahçeden gelince konuşuruz yine hepiniz öpüldünüz eeeeennnn güzeellllllll annişleeeeerrrr
iyi geceler hanımlar... biz annannemizdeyiz 3 gündür giremedik kardeşim hafif bir motor kazası geçirdi de ona geldik.. şu dakikada uykum kaçmış vaziyette artık uyuyamıyorum 2 gündür tamamen rahatım kaçtı, vücuden çok huzursuz hissediyorum kendimi dönemiyorum yataktan kalkamıyorum acayip mide yanmaları tutuyo kalan 24 gün nasıl geçicek bakalım çok merak ediyorum.. geçmişe pek bakamadım ara ara sayfalara baktım ama doğuran felan yok galiba..
paradoks gün almış ama ne zaman onu bilmiyorum..
graftan haber var mı baktım bulamadım..
yarim ve suzan hala bekliyor...
başka haber başlığı yok sanırsam..
bizde durumlar normal pek ağrımız yok bazen hafif batmalar oluyo kasıklarımızda ama 2 gündür tuvalet ihtiyacım varmış gibi hissediyorum ama bişi yapamıyorum boş boş wc ye gidip geliyorum idrarım maşallahı var gecede 5-6 sefer atıyorum gündüzü saymıyorumbizden bu kadar..
kızlar ben gidiyorum doğuma, en yakın zamanda fırsat bulduğumda size haber veririm inş
hakkınızı helal edin beni ve kızımı dualarınızdan unutmayın
hepinizi öpüyoruz
hepinize günaydın kızlar. sinirlerim iyice bozuldu dün geceden beri ağlıyorum. annem "erkenden geldim hala doğurmadın sıkıldım patladım" diyip duruyo.neymiş abimi özlemiş, abimin çocuklarını özlemiş... eşimin aklı pazar günü memleketinde olacak olan amcasının oğlunun düğününde...
bi de bana diyolar ki "eskiden insanlar tarlada doğuruyomuş göbeğini taşla kesiyomuş bebeği çula sarıp işe devam ediyomuş sen güçlüsün de bilmem ne de"...şeytan diyo ki "defolun gidin hepiniz kendi kendime doğururum ben" artık bunalttılar beni iyice... zaten benim her işim böyle sıkıntılı olur, birilerinin gölgesinde olur, sevineceksem adam gibi sevinemem...
Gunaydin kizlar umarim herkes iyidir artik dogumlar basladi benimde bebis dogum kanalina girmisti gecen hafta dogum basliyo dedi dr ve ilac verdi kasilmalari onleyici bugun kontrol olduk allha sukur kanaldan kafayi cikarmis yavrum bir iki hafta daha icerde tutucaz insallh oglumu. Bende dogum az kaldigi icin bugun bi gidip kuafore sacumi basimi bi kestirsemmi diyorum gercu kestilmez deniyo ama demin din kulturu ogrt ark msj attim kestir dedi bi guzellesesim var yaboya yaptirmakta istiyorum ama bisey olur diye korkuyorum yaaaa ne dersiniz sizce ???? Cok konustummm :)))))
Tunaydın kızlar bugün benim sağlık ocağı kontrol günümdü (gebe olduğumu öğrendiklerinde oradanda kontrole çağırılmaya başlamıştım) eşimde benimle geldi gittik..ödemlerime baktı biraz olduğu aşikar zaten ellerim ayaklarım şiş..tansiyon biraz düşük çıktı o da aç gittiğim için olmalı..daha sonra bebek kalp atışları dinlenmek üzere sedyeye yattım..Dinlemeye başladı biraz sonra bir tuhaflık sezdi çaktırmama hallerine girdi.. dediki ben birde diğer hemşireyi çağırayım o da dinlesin emin olamadım dedi(bebeğin kalp atışı var ayrıca oynuyor ) diğer hemşirede geldi dinledi ve iyi iyi bir sorun yok dedi tabi bizi telaşa verdiler:44:.. orda eski usul idrar testi yapıyorlar hani şu idrara çubuk batırıyorlar ya ondan her gittiğimde yapıyordu zaten bu defa protein gördü en son doktorunuza ne zaman gittiniz dedi bir hafta oldu dedim.. bu hafta sonu yine kontrol var gideceğim dedim.. o zaman önce bugün hastanede idrar tahlili yaptırın emin olalım dedi.. biz telaşlandık eşimle hastaneye gittik tahlil için idrar verdim.. Bugün 14:30 gibi sonucu alacak eğer protein sızması çıkarsa kendi doktoruma gideceğiz..Korkum şu benim bir önceki gebeliğimde bu son haftalarımda tavan yapınca farkedilmişti ve bebeğim beslenemiyormuş ben bundan habersizmişim bebeğim 2050gr doğdu ki bende preeklampsi yaşadığım için hala o günleri doğumumu hatırlamıyorum.. bebek kurtulmuş ve ben yoğun bakıma alınmışım ve Allahın büyüklüğü tam doğum günümde umutlar kesildiğinde gözlerimi açıyorum..Şimdi tek korkum aynı şeyleri yaşamak...Böyle bir durum varsada inşallah daha başındayımdır bir hal çaresi bulunur.. o zaman değerlerim tam tavan yapmıştı..Gerçi başka belirtilerde vardı bunun yanı sıra..Lütfen benim içinde dua edin herşey normal çıksın..Dün o kadar çok uykum vardıki ama gece uyuyamadım bir huzursuzluk sormayın..Ağrım sızım yoktu ama huzursuzluk stres vardı..Allahım hepimizin bebeğini bizlere sağlıkla bağışla ...Geçmişide okuyamadım şimdi bir bakayım
şimdi yarın kısmet olursa kuaföre gitmeden duşumu - gusül abdestimi alıcam... manikür pedikürden sonra bi de diyorum ki ayaklarıma french yaptırayım... sonuçta kocişle bi münasebetimiz olmadığından sıkıntı olurmu ki acaba?... yani bakarsınız yarın öbür gün doğuma giderim ayacıklarım bari cici temiz görünsün istiyorum... aslında kendimi bakımlı görmeyi çok özledim... bu yüzden bu kadar takılıyorum... ne yapsam ki yahu...
kızlar selamlar uzun zamandır giremiyordum.annem rahim ameliyatı oldu yeni yeni kalkıyor ayağa bu günde dikişleri alınıcak ve pataloji sonuçlarını alıcaz inşallah hayırlı sonuçlar alırız ne olur dua edin annem için kızlar.bebeğimle hiç ilgilenemedim bu ara çok üzülüyorum onun içince tüm enerjimi anneme harcadım bu ara çok yorgun ve üzgünüm((
saol kuzum eksik olma...bende izin verebilirim kendime ama doğumdan sonra bebeğimle biraz daha kalabilmek uğruna katlanıyorum ...yoksa 3 hafta önce izin hakkım dolmuştu ...az kadı cnm 6 gün sonra evdeyim artık
Ben bir daha hamile kalmak istiyorum,bu tekmeleri,itmeleri,hıçkırıkları,bu heyecanları,bu telaşları,bu güzel bekleyişleri yaşamak istiyorum..
Kızçelerrrrr biz geldikkkkkkkkk
Anca girebiliyoruz dün gece hiç uyuyamadık nedeni bir türlü bilemiyorum:44::44::44:
Sabah 5ti uyuduk buna da şükür.Sonra hastaneye kızçemi görmeye gittikkk
Kızım 3133 gr 51,5 cm olmuş maşallah benim kmızçeme
Ama suyumuz azalmış:18::18::18::18::18:Nstye bağlandık sancı filan yok
Perşembe tekrar kontrole çağırdı suyumuza bakacak...Umarım suyum iyi çıkar
ben normal doğum istiyorum deli gibi suyum azalırsa kızçemi alırlar herhalde...
Henüz birşey söylemem erken dedi çatı muayenesi yapmadı 38.haftada yaparız dedi...
Suyumuz azalınca moralim bozuldu ama herhangi bir sorun yok dedi bakalım artık
hayırlısı tek derdimiz ssezeryan mi normal mi olsunSonra yediklerim
ağzıma geliyor acı acı dedim...Rennie şurup verdi...Artık son dönemeçteyiz dedi bunlar normal
kızçemin ayakları akciğerleimin arasına kadar çıkmış o yüzden midem yanıyor
Şeyyyy teyzeleri biraz uzunuz ya bizzzKurban olurum ben ona....
Sonra babamızla Mega Medipole gittik fiyatlandırma ile paketleri hakkında görüştük.
Odalarına bayıldım harikaydı...Ve cumartesi günü doğum kursu var dedi
Saat 12.00dan 18.00 a kadar sürecekmiş arayackalr kesin katılım sağlanırsa
Ben de doğurmazsam gideceğim....Babamızla yemek yedik ve doğru uyumaya
tam 2 saat uymuşuz uyandığımızda sanki havuzda uyuyakalmışım
Nasıl bir ter be anneciklerimmmmmmHadi ben geçmişi okur
size yetişeyimmmmm
Canım üzülme doktor bana da öyle demişti bol su içmeye dikkat ettim dört gün sonra düzelmişti. Geçende bebeği olan bir arkadaşla konuştum onun da son zamanlarda bir kontrole gittiğinde suyu azmış ve doktor demiş ki galiba çişini yapmamış. Sen bir git yürü gel bakalım demiş sonra hakikaten suyu çoğalmış çişini yapmış demek ki :))Kızçelerrrrr biz geldikkkkkkkkk
Anca girebiliyoruz dün gece hiç uyuyamadık nedeni bir türlü bilemiyorum:44::44::44:
Sabah 5ti uyuduk buna da şükür.Sonra hastaneye kızçemi görmeye gittikkk
Kızım 3133 gr 51,5 cm olmuş maşallah benim kmızçeme
Ama suyumuz azalmış:18::18::18::18::18:Nstye bağlandık sancı filan yok
Perşembe tekrar kontrole çağırdı suyumuza bakacak...Umarım suyum iyi çıkar
ben normal doğum istiyorum deli gibi suyum azalırsa kızçemi alırlar herhalde...
Henüz birşey söylemem erken dedi çatı muayenesi yapmadı 38.haftada yaparız dedi...
Suyumuz azalınca moralim bozuldu ama herhangi bir sorun yok dedi bakalım artık
hayırlısı tek derdimiz ssezeryan mi normal mi olsunSonra yediklerim
ağzıma geliyor acı acı dedim...Rennie şurup verdi...Artık son dönemeçteyiz dedi bunlar normal
kızçemin ayakları akciğerleimin arasına kadar çıkmış o yüzden midem yanıyor
Şeyyyy teyzeleri biraz uzunuz ya bizzzKurban olurum ben ona....
Sonra babamızla Mega Medipole gittik fiyatlandırma ile paketleri hakkında görüştük.
Odalarına bayıldım harikaydı...Ve cumartesi günü doğum kursu var dedi
Saat 12.00dan 18.00 a kadar sürecekmiş arayackalr kesin katılım sağlanırsa
Ben de doğurmazsam gideceğim....Babamızla yemek yedik ve doğru uyumaya
tam 2 saat uymuşuz uyandığımızda sanki havuzda uyuyakalmışım
Nasıl bir ter be anneciklerimmmmmmHadi ben geçmişi okur
size yetişeyimmmmm
al bendende okadar...çatlağım yok diye seviniyordum ama geçen gün karnımın altına bi baktımki beyaz şerit şerit 5 6 tane .çizgi
doktorumun asistanı sürekli aaaa hiç çatlağın yok napıyosun özel bişeymi uyguluyosun diye diye çatlattı beni uyuz karıçarşamba gitcem kontrole ozman gözüne gözüne sokayım da çatlaklarımı görsün çok istiyodu
hoşgeldiniz canım...yaa bu su meselesi benimde canımı sıkıyo benimde fazlaymış suyumaz olur erken alırız derler çok olur erken alırız bu ne yaaa ...inşallah bi sorun olmaz canım gönlünü ferah tut...
Canım üzülme doktor bana da öyle demişti bol su içmeye dikkat ettim dört gün sonra düzelmişti. Geçende bebeği olan bir arkadaşla konuştum onun da son zamanlarda bir kontrole gittiğinde suyu azmış ve doktor demiş ki galiba çişini yapmamış. Sen bir git yürü gel bakalım demiş sonra hakikaten suyu çoğalmış çişini yapmış demek ki :))
Canım üzülme doktor bana da öyle demişti bol su içmeye dikkat ettim dört gün sonra düzelmişti. Geçende bebeği olan bir arkadaşla konuştum onun da son zamanlarda bir kontrole gittiğinde suyu azmış ve doktor demiş ki galiba çişini yapmamış. Sen bir git yürü gel bakalım demiş sonra hakikaten suyu çoğalmış çişini yapmış demek ki :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?