2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
selam kızlarrr ,

biz geldik , kontrolumuz vardi bugun , hersey yolunda suan için ,

1 hafta sonra tekrar gidicez , sizler naptiniz nasilsiniz ??

ben de nerelerde bu kız diyordum hosgeldinizzz

aynen oyle, zaten benim de korkum o dogurmadan yapaydım sunları..bu arada kitaba basladım keske onceden okusaymısım bir kac tane de olsa hamilelikle ilgili cok guzel seyler yazıyor...en onemlisi depresyon ve anksiyete anne adaylarındaki bu olumsuz ruh durumu surekli oldukca cocugun kilosu zekası gelismiyormus ben de aksine hep stresliydim hamilelgimde e artık bitiyor ne ediyimmm

maasallah yavruna allah saglıkla kavustursun

oo beni de al kvzede kervanınaa ben de simdden onu dusunuyorum hastaneye emzirttirmek icin goguslerimi ellemelerinden tut da cocugumu yetistirme tarzıma mudahalesine kadar her seyi kafamda buyutuyorum ve uyuz oluyorum

Anne sütünü azaltan ve artıran besin ve bitkileri bilmek, bebeklerin sağlıkları açısından oldukça önemlidir. Hangi bitki sütü arttırır hangi bitki sütü azaltır işte cevabı; Anneler bebekleri beslerken onlar için en saf besin olan anne sütünü tercih ederler. Fakat her kadının sütü eşit şekilde olmaz. Bebekler için makbul olan annelerinin bol süt üretmeleridir. Bu yüzden anneler birçok yol denerler. En faydalı olan birtakım bitkileri kullanmaktır.

Şimdi sizlere anne sütünü artıran bazı bitki çeşitlerinden bahsedeceğiz. Bu bitkiler sayesinde anneler bebekleri için gerekli olan sütlerini artırarak onların daha iyi beslenmesini sağlayabilirler.

*Taze dereotu, üzüm, incir, havuç, dut kurusunu karıştırarak güzel bir kür elde edebilirsiniz. Burada önemli olan bu kürü tazen taze kullanmaktır. Böylece anne sütünün artmasında oldukça etkili bir yöntemi kullanmış olacaksınız

* Kereviz yaprağı, kereviz, anason, bal kabağı, kıvırcık salata ve sumak yapılan kürde anne sütünü artırmaya yardımcı olmaktadır.

* Taze beyaz üzümü her gün düzenli olarak tüketirseniz sütünüzün oldukça artacağını göreceksiniz.

* Kimyon ve çörek otu da anne sütünün artmasında yardımcı rol oynamaktadır. Bu kürler ayrı ayrı zamanlarda kullanılmalıdır. Hepsini aynı anda tüketmek sağlık açısından tehlikelidir. Yapılan bu kürler yaklaşık olarak bir hafta kullanılabilir. Süt yapan ürünlerin yanı sıra sütü kesen besinler ve bitkiler hakkında da kısaca bilgi vermek istiyoruz. Gebe kadınlar bebeklerini emzirenler kadınların hormonlu meyve ve sebzelerden uzak durmalıdırlar. Bu onların süt verimliliğini olumsuz etkileyebilir. Kuzukulağı, civanperçemi, patates, ceviz, bezelye süt azaltıcı ürünler olarak sayılabilir. Bunlarda fazla nişasta olduğu için anne sütünün azalmasına neden olurlar. Anne sütünü azaltan diğer bir bitki ise ada çayıdır.

kizlar Elif Mirayım geldi :)) cok mutluyum uc hafta erken geldi normal dogum yaptim tam istedigim gibi oldu simdi emiscez ayrintilari anlatirim daha sonra

kizlar Elif Mirayım geldi :)) cok mutluyum uc hafta erken geldi normal dogum yaptim tam istedigim gibi oldu simdi emiscez ayrintilari anlatirim daha sonra

ammaannnn...benim minik adaşım dünyaya gelmiş... hoşgelmiş... gözün aydın annesi Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşallah....

feyza inanamıyorum bugün mü doğum yaptın yaa :26: çoooook heyecanlandım ben... müsait bi zamanda belirtilerinle birlikte hikayeni de anlat bize noooolurrrrrrr

Son düzenleme:

amanın gözünn aydın canım ..inşallah iyisinizdir...

yârimcim bence şuan hastaneden yazıyo bile olabilir ...ahhh ne güzel yaa darısı başımıza hayırlısıyla

amanın gözünn aydın canım ..inşallah iyisinizdir...

yârimcim bence şuan hastaneden yazıyo bile olabilir ...ahhh ne güzel yaa darısı başımıza hayırlısıyla

bencedeeee... çünkü en son msjı dün gece saat 3te yazmış... muhtemelen hastanededir... yaa ben çok heyecanlandım... Allah'ım bize de kolaylıkla evlatlarımıza kavuşmayı nasip et YaRabb'm

bencedeeee... çünkü en son msjı dün gece saat 3te yazmış... muhtemelen hastanededir... yaa ben çok heyecanlandım... Allah'ım bize de kolaylıkla evlatlarımıza kavuşmayı nasip et YaRabb'm

aminnnnnnn canım..hadi artık zamanı gelenler doğursunda sıra biz temmuz sonu doğuracaklarada gelsin gerçi kimin nezman doğuracağı belli olmuyo ama neyseeeee hakkımızda hayırlısı...

aynı belirtiler bende de var ben çok uyuyorum sanrım onun için şişiyorum biraxda

ya aynen benimde sağlık ocağındaki ebem çok tatlı ama aile hekimi adamı günde 5 kez dövsem acımam :) dengeiz beni ilk başta çok korkuttu senin mide bulantısı için kullandığın ilaç bebeğine zarar veririd iye bende öldüm korkudan sonra doktorum o kadın doğum uzmanı mı sen bakma ona dedi haklıda bende salladım adamı :)

bence yaptırt. ben gittim ağda kaş bıyık manikür oje her şeyi yaptım kendimi süper hissetim :)

bizzat şahit oldum giriliyor ben nst ye girdiğim anda kızın biri saçları fönlemiş ojeleri sürmüş hemşire 2 parmağı silelim dedi hemen orda gerekli parmağı sildiler kocasını öptü el salladı girdi doğuma oh dedim ya :)

Ben bir daha hamile kalmak istiyorum,bu tekmeleri,itmeleri,hıçkırıkları,bu heyecanları,bu telaşları,bu güzel bekleyişleri yaşamak istiyorum..
önce bunu bi çıkart şekerim :)

beim oğlumda 37 haftalıkken yaklaşık bu kg daydı :) ya çatı muanesi nasıl oldu anlatsan benimde var çok korkuyorum

canım aynı şeyler bende de oluyor yürürken oturunca geçiyr

oh sayımız artıyor :)

oy oy oyy daha dun buradaydın hızlı olmus sizin kızın gelisi eli cabuk olacak demek ki :)) var mı oyle birsey attım tabii :)))

gozun aydın annesi mucxx ikinize de

kızlarrr yaa şuan istanbulda kocamdan başka kimsem kalmadı(( annem,babam,abim ,yengem... düğün için şehir dışına gittiler onlar yokken doğurmaktan çok korkuyorum....sıkı sıkı tembihlediler sakın biz gelmeden doğurma diye sanki oğlumda onların keyfini beklicekti.....aman beklesindeeee

walla canım benim eşim yok 40 gündür yanımda Allah izin verirse yarın gelecek 40 gündür ona sarılamıyorum oğlumuz için katlanıyoruz. benimde annem kardeşim babam kv kp hepsi burda ama insanın eşi olmalı ya yanında heleki böyle bir anda. benimde en büyük korkum eşim gelemden doğum yapmak o doğumhane kapısından girmeden eşimi görmek isterim son kez ve çıkıncada ilk onu görme isterim. oda yetişemezsem çok üzülürüm diyor. her gün yalvarıyorum oğlum 40 gün bekledin bu akşamda bekle yarın akşam baban gelecek o zaman gel diye . umarım bu akşam da doğmaz oğlum bekler babasını

ayyy canım benim...bekler sen hiç merak etme...evet tabi eşim yanımda çok şükür ama ailemde olsun istiyorum

benim evliliğimin başından beri istanbulda kocamdan başka kimsem yok... halam ve çocukları var ama onlar da ne kadar olsa el yani... halam da memlekete gitti kuzenlerim burda ama herkesin kendi evi var... bende en son bursaya annemlere gittiğimde doğurmaktan korkmuştum.. beni de korkutan evimden kocamdan uzak doğuma yakalanmak... şimdi hiç korkmuyorum bile... nolucak kocam yanımda olsun yeter... hatta ondan başka kimseyi istemiyorum bile doğum anında yanımda... annem babam da zaten doğuma giderken haberleri olucak kısmetse... e strese ne gerek var o zaman....
hem ablam bu cuma izine ayrılıyo... annem onun bebişe baktığından cuma akşamı buraya gelmeyi planlamışlar... tabi ayliz o zamana kadar gelmezse

kızlar paradokss burdaydı acaba naptı çok merak ediyorum...çıktı şimdi ama ((inşallah herşey yolundadır...

kızlar paradokss burdaydı acaba naptı çok merak ediyorum...çıktı şimdi ama ((inşallah herşey yolundadır...

ayyy... kesin bize haber vermek için girdi ama sonra bişi oldu çıktı... Allah'ım nolur kolaylıkla atlatmış olsun doğumunu... ECE'sini sağlıkla kucağına almış olsun inşallah... nasıl da güzel kokusu vardır onun...

hoşgeldin cnm ne güzel yüzdün bende çok istiyorum ee senin var doğuma daha normal yani yerinde durması

çok güzel olmuşlar cnm

bende de asayiş berkamal

cnm allah yardımcın olsun

ne güzel düşünmüsünüzz

loya mağzasındavardı sanırım yakınlarda varsa bak istersen

ayy ne güzell darısı başımıza

bende senin gibi yapıcam cnm

işaret parmağını falan siliyorlarmış sanırım yanıma frenc ojelerimi alıcam ben sildiklerini yenilicem

suzaannn bii doktora git gözünü seviyim ben strese giriyorum yaa

suzan senin yüzünden biz doğurucaz burda

maşallah cnm

canım hakkında hayırlısı olsun...inşallah sağ salim kucağına alırsın

ben yemeğe gidiyorum...oğlum çok acıkmış olacakki sert sert mesajlar veriyo
görüşürüzzz

afiyet olsun cnm

canım gözün aydın bahtı güzel hayırlı sağlıklı bir evlat olsun

gözün aydın cnm oğluş beklerr yaa yapmaz öyle yaramazlık

aminnnnnn.....inşallah canım bian önce alsın kucağınada o gül kokusunu çeksin içine...allahım hepimize nasip etsin kimseyi bu yolda bırakmasın...

mis kokar o evlattt kokarrrr o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…