selam kızlarrr ,
biz geldik , kontrolumuz vardi bugun , hersey yolunda suan için ,
1 hafta sonra tekrar gidicez , sizler naptiniz nasilsiniz ??
çatır çatır normal doğurucan allahın izniyle
ooooo çok işin varmış senin çokkk hadi haa gayret totoyu kaldır yoksa işlerini yapamadan doğurucan
maşallah c anım ne güzel haberlerle geldin...canım bebeğin haftasıyla uyumlumu yani kilosu falan iimiymiş...???
hoşgeldiniz canım nasılsın ???özlettin ama kendini...gözün aydın oğluşun iimiş darısı benim başıma tatlım çarşamba gidicem inşallah ii haberler alırım bende oğluşumdan
Herkese merhaba, suyum sinirda oldugu icin dr bugunde nst icin cagirdi, normalde carsamba gunu dogum sanci cikinca yarin alalim dedi, yarin kismetse saat 12 gibi sezeryana alicaklar... Bilgilerimiz ikinci cocugum ilki 15 aylik
38+1 haftalik kiz sezeryan
tahmini kg 2.800 boyu tahmini 48 cm dua edin
neeeee işimi özledinnnn.....bu çok vahimmmmm.
aslında bende evde çok kaldığımda patlıyorum ...şimdi izin diye diye çatlıyorum ama izne çıkıncada evde çatlıcam heralde
birde kv gelecek dahada çatlıcam onunla
maşallahh hepinize ve bebişlerinizeeee sağsalim kucukunuz alırsınız inşallah..
evasudecim üzme kendini büsürü büsürü su içersin düzelir
allahım kolaylık versin hayırlısından sağsalim kucağınıza alırsınız inşallahh
neeeee işimi özledinnnn.....bu çok vahimmmmm.
aslında bende evde çok kaldığımda patlıyorum ...şimdi izin diye diye çatlıyorum ama izne çıkıncada evde çatlıcam heralde
birde kv gelecek dahada çatlıcam onunla[/Q
anaaammmm ben gibisin sende kv konusunda çatır çatır çatlayacauk artıkın
bir kv topiği mi acsak nee
kizlar Elif Mirayım geldi :)) cok mutluyum uc hafta erken geldi normal dogum yaptim tam istedigim gibi oldu simdi emiscez ayrintilari anlatirim daha sonra
kizlar Elif Mirayım geldi :)) cok mutluyum uc hafta erken geldi normal dogum yaptim tam istedigim gibi oldu simdi emiscez ayrintilari anlatirim daha sonra
amanın gözünn aydın canım ..inşallah iyisinizdir...
yârimcim bence şuan hastaneden yazıyo bile olabilir ...ahhh ne güzel yaa darısı başımıza hayırlısıyla
bencedeeee... çünkü en son msjı dün gece saat 3te yazmış... muhtemelen hastanededir... yaa ben çok heyecanlandım... Allah'ım bize de kolaylıkla evlatlarımıza kavuşmayı nasip et YaRabb'm
aynı belirtiler bende de var ben çok uyuyorum sanrım onun için şişiyorum biraxdakızlar buğün sağlık ocağında son kontrollerimiz vardı.çok şiştiğim için dikkat et hep tansiyonunu ölçtür dediler.evde zaten hep vantilatörü yani fanı çalıştırıyorum.hava çok sıcak.bunalıyorum.kilom tam 80 olmuş.20 kg var.ama ben şişliğe ödeme bağlıyorum çünkü işten ayrılmadan önce 8 aylık hamileyken 71 kgydim şimgi 9 kg fazlayım 1,5 ayda nasıl aldım bilmiyorum.yürümem lazım ama ter boşaltmaktan ve kasık ağrısından yürüyemiyorum.bebek aşağıma baskı yapıyor.hava ne sıcaak ya...fan hep açık acaba bebeğe zararı olur mu.sıcaklarda duş da alsam yine vıcık vıcık vücut.çok terliyorum piştim ben offff
ya aynen benimde sağlık ocağındaki ebem çok tatlı ama aile hekimi adamı günde 5 kez dövsem acımam :) dengeiz beni ilk başta çok korkuttu senin mide bulantısı için kullandığın ilaç bebeğine zarar veririd iye bende öldüm korkudan sonra doktorum o kadın doğum uzmanı mı sen bakma ona dedi haklıda bende salladım adamı :)canım şöyle birşey söyliyim sana;sağlık ocağı benide sürekli arıyo çağırıyo falan ,hakkını yiyemem hemşirede aile hekimide baya ilgileniyo; ama banada en son yaptıkları kan testinde tiroid var sende dediler değerler çok yüksek dediler,erken doğum olur dediler;
korktuk tabi hemen gttik kendi doktorumuza,oda dedi bide dahiliye baksın;
dahiliye bi testler falan yaptı kanıma baktı ekstradan birsürü para ödedik,hiçbirşey de çıkmadı..
açıkcası sağlık ocağına çok güvenim kalmadı bnm,boşu boşuna korkuttu bizi,sende çok takma kafana derim cnm ...
bence yaptırt. ben gittim ağda kaş bıyık manikür oje her şeyi yaptım kendimi süper hissetim :)şimdi yarın kısmet olursa kuaföre gitmeden duşumu - gusül abdestimi alıcam... manikür pedikürden sonra bi de diyorum ki ayaklarıma french yaptırayım... sonuçta kocişle bi münasebetimiz olmadığından sıkıntı olurmu ki acaba?... yani bakarsınız yarın öbür gün doğuma giderim ayacıklarım bari cici temiz görünsün istiyorum... aslında kendimi bakımlı görmeyi çok özledim... bu yüzden bu kadar takılıyorum... ne yapsam ki yahu...
bizzat şahit oldum giriliyor ben nst ye girdiğim anda kızın biri saçları fönlemiş ojeleri sürmüş hemşire 2 parmağı silelim dedi hemen orda gerekli parmağı sildiler kocasını öptü el salladı girdi doğuma oh dedim ya :)Ben sana bir öneride bulunayım..Sanırım doğumuna az kaldı kuaföre gitmişken dediklerinin hepsini yaptır..Öncelikle bu kendini iyi hissetmeni sağlayacak..Abdestini önce alacakmışsın zaten.. o kadar özledimkii kendimi bakımlı görmeyibende birşey sorayım ben ilk defa sezeryan olacağım hazırlıklı gitmek tek isteğim.. sezeryana bende aynen senin dediğin gibi abdestimi bakımımı yaptırıp öyle gitmek istiyorum oje falan kullanacağım.. Çünkü Rabbim nasip ederse en güzel resimlerimizi çekileceğiz hastanede ..Ojeli sezeryana giriliyorumu acaba kafama takılıyor:44:
önce bunu bi çıkart şekerim :)Ben bir daha hamile kalmak istiyorum,bu tekmeleri,itmeleri,hıçkırıkları,bu heyecanları,bu telaşları,bu güzel bekleyişleri yaşamak istiyorum..
beim oğlumda 37 haftalıkken yaklaşık bu kg daydı :) ya çatı muanesi nasıl oldu anlatsan benimde var çok korkuyorumayyhhhh guzel annısler bızler geldık oğlusumla
bugun dr amcamızmn yanına gttık
boyumuz 50 cm
kılomuz 3.200
cok ıyı ddı
sonrda ebe ablamızn yanına gttk çatı muaynesı ıcın
normal dgm yapabılırsın ddı cok musaıt ddı kafasıda elıme geldı ddığlusum yerlesmıs gununu beklıo teyselerı bnm akıllı oğlum yha yerım bn onu
nst de sancımızda cıkmadı ıyıkıde cıkmadı cunku dr tatlıle gdıo temmuzun 8 nde gelıcek ve bdakı kontrolmuzde ozmn baya uzun bı sure oğlusmu goremıcemmm(((
napalım gelmeye kalkmasında dr amcası yokkenn
bızden haberler bukadar sımdılık :)) bol yurus ve bol su ıcmeye devamm
canım aynı şeyler bende de oluyor yürürken oturunca geçiyrkızlar bugün birazcık gezdik yine çarşı pazar kardeşimle.
gezerken şöyle bişey yaşadım. tam karnımın alt kısmında aşırı bir baskı acıma ve sanki çişim gelmiş gibi hissettim. biraz fazla yürüdüm bugün ve yürüdüğüm sürecede tekrarladı. ama oturunca bişey olmuyordu. sanırım bunlar yalancı sancı oluyor :44::44:
bazen gece yattığımda da oluyor böyle. ama devamı gelmiyor. oğlum hazırlan gelicem diyor bana sanırım :18:
yarın sabah ilk nst deneyimimi yaşıycam bakalım sonuç ne olucak
oh sayımız artıyor :)kizlar Elif Mirayım geldi :)) cok mutluyum uc hafta erken geldi normal dogum yaptim tam istedigim gibi oldu simdi emiscez ayrintilari anlatirim daha sonra
kızlarrr yaa şuan istanbulda kocamdan başka kimsem kalmadı(( annem,babam,abim ,yengem... düğün için şehir dışına gittiler onlar yokken doğurmaktan çok korkuyorum....sıkı sıkı tembihlediler sakın biz gelmeden doğurma diye sanki oğlumda onların keyfini beklicekti.....aman beklesindeeee
walla canım benim eşim yok 40 gündür yanımda Allah izin verirse yarın gelecek 40 gündür ona sarılamıyorumoğlumuz için katlanıyoruz. benimde annem kardeşim babam kv kp hepsi burda ama insanın eşi olmalı ya yanında heleki böyle bir anda. benimde en büyük korkum eşim gelemden doğum yapmak o doğumhane kapısından girmeden eşimi görmek isterim son kez ve çıkıncada ilk onu görme isterim. oda yetişemezsem çok üzülürüm diyor. her gün yalvarıyorum oğlum 40 gün bekledin bu akşamda bekle yarın akşam baban gelecek o zaman gel diye . umarım bu akşam da doğmaz oğlum bekler babasını
kızlarrr yaa şuan istanbulda kocamdan başka kimsem kalmadı(( annem,babam,abim ,yengem... düğün için şehir dışına gittiler onlar yokken doğurmaktan çok korkuyorum....sıkı sıkı tembihlediler sakın biz gelmeden doğurma diye sanki oğlumda onların keyfini beklicekti.....aman beklesindeeee
kızlar paradokss burdaydı acaba naptı çok merak ediyorum...çıktı şimdi ama((inşallah herşey yolundadır...
Hu huuuuuuuu
bi geldiiiiiikkkk
Kuşadası'ndan evimize ddöndük
o kadar yüzmeye gezmeye tozmaya ne bi sancı ne bi atraksiyon ...
bu kız yerinden gayet memnun
cukmaya niyeti yokkkkk
neyse kazasız belasız geldim ya yyeter
yarın cok işimiz var
bakanlığa gidip tayin isticez, dogum izni sonrası istanbul a yerleşiyoruz..
Bütüngün eşimle evrak kağıt kürek dolaşacak gibime geliyo
herkese öpücükler ...
ben yokken doğurmayın
hastane ve evde dağıtmak üzere sabunlu ve porselen figürlü bebek şekerlerimizi yaptırmıştık... bide yanında çikolatamı versek ne yapsak diye düşünürken dün akşam instagramda ne gördüm bilin bakalım... butik pasta ve kurabiye işiyle ilgilenen arkadaşım, kızımız AYLİZ için misler gibi değişik değişik kurabiyeler hazırlamış... bize de sürpriz oldu... çok sevindik... resimi sizinle paylaşamıyorum çünkü indiremedim bi türlü telefonuma... ama elime geçtiği gün (e tabi doğumdan önce mümkün değil) sizinle paylaşıcam...duygu teyzemize teşekkürler işte indirmeyi becerebildim
Eki Görüntüle 741711 Eki Görüntüle 741712
iyi geceler hanımlar... biz annannemizdeyiz 3 gündür giremedik kardeşim hafif bir motor kazası geçirdi de ona geldik.. şu dakikada uykum kaçmış vaziyette artık uyuyamıyorum 2 gündür tamamen rahatım kaçtı, vücuden çok huzursuz hissediyorum kendimi dönemiyorum yataktan kalkamıyorum acayip mide yanmaları tutuyo kalan 24 gün nasıl geçicek bakalım çok merak ediyorum.. geçmişe pek bakamadım ara ara sayfalara baktım ama doğuran felan yok galiba..
paradoks gün almış ama ne zaman onu bilmiyorum..
graftan haber var mı baktım bulamadım..
yarim ve suzan hala bekliyor...
başka haber başlığı yok sanırsam..
bizde durumlar normal pek ağrımız yok bazen hafif batmalar oluyo kasıklarımızda ama 2 gündür tuvalet ihtiyacım varmış gibi hissediyorum ama bişi yapamıyorum boş boş wc ye gidip geliyorum idrarım maşallahı var gecede 5-6 sefer atıyorum gündüzü saymıyorumbizden bu kadar..
Sürekli olarak herkese cevap veremesem de cebimden takip ediyorum sizleri.
Yeni bebekler, erken gelenler gözleriniz aydın, hayırlı sağlıklı evlatlar olsun.
Yeni eve taşınanlar ev alanlar, kendiyle birlikte yenilikleri anne babalarina getiren yavrular bahtiniz hep güzel olsun inşaallah.
Hazırlıklarını tamamlayanlar cicilerini suslerini kurabiye sekerlerini hazır edenler hep tatli anilar dagitsinlar bebekleriyle inşaallah.
Benim, duygusuz kocama bile "annelik dünyanın en zor şeyiymiş" bile dedirtmis olan şu dönemde allah hepimizin yardımcısı olsun. Bize armagan ettigi bu güzelliği isteyen herkese nasip etsin.
Cumartesi kontrolüm vardı. Ağrılarım çok fazla kizlar. Nefes darlığım zaman zaman yoruyor, reflü dersen surupsuz gezemiyorum. Dışarı çıksam ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorum. Neyse muayene de dr.umun ilk baktigi onem verdigi tansiyonum, 6-7. Ay gibi yukselmesini bekliyordu şükür ki 11-7 'yiz. 38 hafta dolunca alalım dedi. Malum benimki ileri yaş gebeliği. Sonra baktı yahu sanki beklesek normal olacak dedi. Ama ben yoruldum artık. Çok Izdırap Çekiyorum. 1. Temmuz yine bakalım dedi. sanırım 7 sine kadar alınacak bebiş. zaten 3.130gr olmuş 16 günde 1.100gr almış. ben iyi diyorum. doğuma kadar3.500gr. geçer tahminimce. büyük kızım 13 gün geç olmasına rağmen 3.170gr olmuştu ki tam 17 sene önce.
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah...
bebegimin besigi dun esım kurdu nasıllll ön korulugu takmadık yatagı yanastırcaz gece bızımle uyuyor gıbım olucak ılk aylar donemıyecegı ıcın paşmammmmmmmmmmmm
ve istikbal den aldıgımız yan setıde takmadım sımdılık gerek yok sıcak bırdee pöfffffff
Eki Görüntüle 741972 Eki Görüntüle 741971
nevresim takımınıda k.v dikmişşş çok tatlı renklerrrrrrrr
bayanlar merhaba hepinize hayırlı doğumlar diliyorum ben eylül annesi olucam inşaallah. gecelik sabahlık ve pijama takımı almak istiyorum nerelerden alabilirim önereceğiniz mağazalar var mı??? kapalıyım ben dün baktım gecelikler kısaydı hep tavisye edeceğiniz yerler var mı???
Tünaydın kızlar; bizde daha yeni kahvaltımızı bitirdik oğluşumla teyzelerimize bi bakalım doğuran varmı dedik:))
Buarada balkondaki kombi dolabımın üstüne uzun zamandır bir kuş çalı çırpı çivi ne bulsa taşıyor,eşim dediki aman sakın dokunma yazık yumurtası vardır,hadi dedim neyse ama balkonum her sabah inşaat sahası gibi,nerdende buluyosa okadar çivi demir tarzı şeyler,ha gayret dedim süpürürüm bişey olmaz,e tabi haliyle kurumuş kuş pislikleride oluyo süprüyorum yıkıyorum 3 dakkaya geçiyo;
madem yawrusu var sabredeyim dedim ee haliyle onun yumurtası, benimde karnımda yawrum war;;
ve bu sabah balkonumda minnacık bir kuş sesi,zar zor çıkıyo sesi daha tüyleri bile yok,cik cik cikkkk :))))
bizim kuş benden önce kavuştu yawrusuna ve ben çok duygulandım kızlar yaa,hayvan bile olsa nasıl geldi gitti yawrusunu korudu,şimdide besliyo :))
iyikide yuvasını bozmamışım kızlar,sabah yaşadığım duygu müthiş güzeldi :)))
şimdi yarın kısmet olursa kuaföre gitmeden duşumu - gusül abdestimi alıcam... manikür pedikürden sonra bi de diyorum ki ayaklarıma french yaptırayım... sonuçta kocişle bi münasebetimiz olmadığından sıkıntı olurmu ki acaba?... yani bakarsınız yarın öbür gün doğuma giderim ayacıklarım bari cici temiz görünsün istiyorum... aslında kendimi bakımlı görmeyi çok özledim... bu yüzden bu kadar takılıyorum... ne yapsam ki yahu...
Ben sana bir öneride bulunayım..Sanırım doğumuna az kaldı kuaföre gitmişken dediklerinin hepsini yaptır..Öncelikle bu kendini iyi hissetmeni sağlayacak..Abdestini önce alacakmışsın zaten.. o kadar özledimkii kendimi bakımlı görmeyibende birşey sorayım ben ilk defa sezeryan olacağım hazırlıklı gitmek tek isteğim.. sezeryana bende aynen senin dediğin gibi abdestimi bakımımı yaptırıp öyle gitmek istiyorum oje falan kullanacağım.. Çünkü Rabbim nasip ederse en güzel resimlerimizi çekileceğiz hastanede ..Ojeli sezeryana giriliyorumu acaba kafama takılıyor:44:
suzaannn bii doktora git gözünü seviyim ben strese giriyorum yaa
ayyhhhh guzel annısler bızler geldık oğlusumla
bugun dr amcamızmn yanına gttık
boyumuz 50 cm
kılomuz 3.200
cok ıyı ddı
sonrda ebe ablamızn yanına gttk çatı muaynesı ıcın
normal dgm yapabılırsın ddı cok musaıt ddı kafasıda elıme geldı ddığlusum yerlesmıs gununu beklıo teyselerı bnm akıllı oğlum yha yerım bn onu
nst de sancımızda cıkmadı ıyıkıde cıkmadı cunku dr tatlıle gdıo temmuzun 8 nde gelıcek ve bdakı kontrolmuzde ozmn baya uzun bı sure oğlusmu goremıcemmm(((
napalım gelmeye kalkmasında dr amcası yokkenn
bızden haberler bukadar sımdılık :)) bol yurus ve bol su ıcmeye devamm
Herkese merhaba, suyum sinirda oldugu icin dr bugunde nst icin cagirdi, normalde carsamba gunu dogum sanci cikinca yarin alalim dedi, yarin kismetse saat 12 gibi sezeryana alicaklar... Bilgilerimiz ikinci cocugum ilki 15 aylik
38+1 haftalik kiz sezeryan
tahmini kg 2.800 boyu tahmini 48 cm dua edin
ben yemeğe gidiyorum...oğlum çok acıkmış olacakki sert sert mesajlar veriyo
görüşürüzzz
walla canım benim eşim yok 40 gündür yanımda Allah izin verirse yarın gelecek 40 gündür ona sarılamıyorumoğlumuz için katlanıyoruz. benimde annem kardeşim babam kv kp hepsi burda ama insanın eşi olmalı ya yanında heleki böyle bir anda. benimde en büyük korkum eşim gelemden doğum yapmak o doğumhane kapısından girmeden eşimi görmek isterim son kez ve çıkıncada ilk onu görme isterim. oda yetişemezsem çok üzülürüm diyor. her gün yalvarıyorum oğlum 40 gün bekledin bu akşamda bekle yarın akşam baban gelecek o zaman gel diye . umarım bu akşam da doğmaz oğlum bekler babasını
ayyy... kesin bize haber vermek için girdi ama sonra bişi oldu çıktı... Allah'ım nolur kolaylıkla atlatmış olsun doğumunu... ECE'sini sağlıkla kucağına almış olsun inşallah... nasıl da güzel kokusu vardır onun...
ayyy... kesin bize haber vermek için girdi ama sonra bişi oldu çıktı... Allah'ım nolur kolaylıkla atlatmış olsun doğumunu... ECE'sini sağlıkla kucağına almış olsun inşallah... nasıl da güzel kokusu vardır onun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?