2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

ay canım benim hayırlı bi evlat olacak inşallah geçmiş olsun LLh ANALI BABALI BÜYÜTSÜN

canım cok cok gecmısler olsun kızınada sanada aklımız sendeydı.ecemızde ıyymıs gozun aydın.hemen toparlancak annesı dualarımdasnz canım Rabbim kolaylıgını versın yasadgn herseyın.ay canım benım ya ıyı olun sız

maşallah cnm allah başka sıkıntı vermesin bizim de cuma günü kontrol bakalım pandacık ne alemde

Son düzenleme:

Çoook sevindim maşaallah, inşallah bi an önce toparlanıp hep beraber evinize gidersiniz. Sanki tanıdığım birinden böyle güzel haberler almış gibi çok sevindim gerçekten... Geçmiş olsun, bi an önce toparlanın inş.

ayy maşallah maşallah Allah analı babalı büyütsün. haberlerine çok sevindim çok merak etmiştim bugün hatta eşime anlattım, haber bekliyorduk :) duygulandım yahuu

bitanem çok şükür dualarımız kabul oldu...bak ECE de yarın ameliyat olup annesi gibi sapa sağlam çıkıcak allahın izniyle...okadar sevindimki şuan gözlerim doldu..bu nasıl bişeydir yaa görmediğin bilmediğin kişiler için bukadar üzülüyoruz yada seviniyoruz...kızlar namaz kılanlar dua edenler biliyorum yapıyosunuz ama dualarınıza nolur benide ekleyin....ben hepinizi anıyorum inanın

Adı gibi Ece bi şey olacak o eceeeeeeee
cok mutluyum, gaza gelip dogurcam şimdi haaaaa

PARADOKS cnm çok geçmiş olsun önce,gözünüzaydın...
ecenin iyi haberlerini okurken bir ayyyy çektim nasıol sevindim anlatamam...
çok şükür Rabbim bu kadarını gösterdi,daha da iyi oalcak annesi.
sen şimdi moralini yüksek tut hemen ayaklan misler gibi kızına bak inş.
Allahım sizi birbirinizden hiiiç ayırmasın.
iyi haberlerini bekliyoruz cnmmm

kızlar yarın kontrolüm var enes paşamı görücem kontrol saat 16:00 da annemde çarşamba gidiyoo çok alışmıştım ben yawww ( temmuz 2 dede kv kp geliyoo pöfffffffffffffff

Canım öncelikle gözünüz aydın.Allah anali babalı büyütsün ins. geçmiş olmuş. İns ameliyati da güzel geçer ins.Allah sana ve bebeğine de güç kuvvet versin ins.

kızlar yarın kontrolüm var enes paşamı görücem kontrol saat 16:00 da annemde çarşamba gidiyoo çok alışmıştım ben yawww ( temmuz 2 dede kv kp geliyoo pöfffffffffffffff

hayırlısı canım..iyi haberler alırsın inşallah...ya kv anlarımda kp ne diye geliyor sen zaten sıkıntılısın hem sıcaklar hem karnın burnunda olacak...nasıl rahat edicen onun yanında...valla ben kv deye dedim kp gelmesin doğuma diye ben rahat edemem dedim..tamam gelmicek zaten dedi...normalde yapışık gezerlerde

benimkide öyle yapışık gezerler ama arabamız yok kp arbasıyla gelecek 3 temmuzda inş doğum yaparım yaa bi zararları yok ama sıcakda dediğin gibi sıkıntıdan patlarım bide kapalıyım ben baş kapalı uzun kollar pöffff yaa Allah yardımcım olsun inş iyi haberlerle gelirim

Selam kızlarrr bugün bir telaş bir koşturmaca ile geçti.. Annem geldi yanımıza son kez evi toparladık oğlumuza hazır hale getirdik. yarın sabah 7de yatışımız yapılacak ve minik ÇINARIMIZI kucağımıza alıcağız inşallah...

şuan durgunluk var sadece üzerimde birazda heyecan korku.... ama biliyorum ki oğlumun kokusunu ilk içime çektiğim an beynimdeki bütün düşünceler silinip gidecek.. mutluyum, allahıma binlerce kez şükür ki bizi bu günlere getirdi hayırlı bir şekilde sonunuda gösterir inşallah..(amin)... bütün aile çok heyecanlı.. eşim sanki yeniden evleniyormuşuz gibi heyecanlı,mutlu.. benim için endişeli, baba olmanın verdiği mutlulukla kıyafet seçiyor şuan..oğlum seni merakla sevgiyle bekleyen bir ailen var.. ne kadarda şanslısın..

Dualarıınızı bizden eksik etmeyin kızlarr.. Allah doğumunu bekleyen bütün hamilelere bu günü yaşamayı nasip etsin inşallah..

paradoksum gözünüzaydın canım gelmiş minik eceniz

İnşallah biran önce kucağınıza aldığınız günleride görürsünüz..

yanlış bilmiyosam kayınpederimizin yanında başımızı açabiliyoruz, normalde ben de hiç açmam öyle çokta rahat edemem ama böyle bi dönemde insanı fenalık basıyo, zor durumda kalınca bilmiyorum biraz daha rahat durulabilr gibi :)

cnm hersey guzel olucak demısdık bak nekadarda mutluusun mınık ece de suan cok mutlu annesıne kavusacak kollarına gelcek ınsallah

smdden cok gecmıs olsun dılıyorum. cok sevındım

Ne güzell yaa artık doğumlar başladııı hepimiz sırayla bebişlerimizi kucağımıza alacağız...sağlık sıhhat diliyor ve şimdiden gözün aydın diyorum..

Allah'ıma binlerce kez şükürler olsun... ne kadar güzel haberler verdin bize... rabbim yardımcın oluyor bak.... hadi prensesin için azıcık daha dayan güçlü anne.... bak bitmiş nerdeyse... zor günler geride kalıcak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…