Hangi ara doğurdun maaşallah size bir ömür mutlu olunkizlar Elif Mirayım geldi :)) cok mutluyum uc hafta erken geldi normal dogum yaptim tam istedigim gibi oldu simdi emiscez ayrintilari anlatirim daha sonra
Kizlar ben hastanedeyim ece m tam oglen ikide ilk nefesini aldi sukur rabbime. Suan steril odada gozetimde yaninda annem duruyor. sezeryan ve sonda olayi bilhassa omrumden omur aldi kizlar saat onda dogumhaneye aldilar beni orda dogum yapan kadinlarin naralari ve bagirmalari esliginde 1,5 sa bekledim nstye bagli vaziyette, sondada icin icin yakti surekli kimsede bakmiyo dogru durust beni aldi bi aglamak sakinlesemiyorum kizim cok huzursuzlandi saniye durmadi sabit sekilde. amelyathaneye goturduler hadi aliyoruz dediler yattik masaya bagladilar kolu bacagi tam dr.lar geldi, sende kalp varmis antibiyotigini yapmamislar dediler-ki ben her gordugume soyledim bunu- masadan kaldirdilar mi beni, tekrar goturduler d.haneye, macera bitmiyoki anam. Yine bagrisan kadinlar etrafta iyice psikolojim bozuldu neyse ignemi 1 saat beklettikten sonra yaptilar ustune 1saat daha bekledim sonra aldilar yine ayni yollardan ameliyataneye. Saat tam 13.49 da ucurdular beni. 14.00dada kizim oldu. Ayildigimda saat 14.55ti ameliyat masasinda actim gozlerimi zaten. Ne cok ayrinti yazdim bende dimi canlar. Merak ettiginizi bildigimden herseyi anlatmak istiyorum simdi odamdayim devam edicem
Ameliyathaneden cikarken tek hatirladigim dikislerimin yamasi ve acimasi. Sonra odama getirdiler bir hemsire geldi karnina msj yapicam diyerek bir abandi gobegime alttan ne var ne yok ameliyattan kalan tum birikintiler fosladi. ama ilk defa o an bagirdim sonra 15 dk sonra bi kez daha bastirdi pis kanin birikmemesi gerekiyomus serumlari taktilar 3 buyuk devirdim valla. Sonra m.suyu ve biskuvi aldim kizlaaaarr o acligin ustune bi iyi geldi ki anlatamam. Ustumu basimi kardesimle gorumcem temizlediler giydirdiler hasta bezinide taktik wc ye iki yuruyus yaptim canim ne kadar yansada.12den sonra koridor voltalarim baslicak bide sut sagmaya baslicam ins. Gelir hemencecik. Ben bu kadar strese neden bole neseliyim bide ony diyim: kizimicerrah az once muayene etti ve yarin ameliyata alabilecegini solemis anneme. Cok buyuk degilmis kese bole cocuk yumrugu kadarmis karacigeride yokmus kesede. Karin duvari ameliyatta kapatmaya yetecek kadar gelismis sukur rabbime. Sabaha kadar serumla beslicekler Henuz boyunu kilosunu ogrenemedik ama benim kizim cok guclu olacak annesi gibi inaniyorum buna. Ben sadece resmini gordum,ksrdesimle esim aglayarsk geldiler yanindan, olsun, o iyilessin sagligina kavussunda biranonce ben tum acilara raziyim, dualariniz bana karsi geldi canlarim o 4 sa stresle beklerken bi basima o anda hepinize dua ettim en kotu yasayaninizben olmus olurumda siz kus gibi dogurursunuz insaaaaallllaaaahhhh
kızlar merakta birakmayayim sizi dedim ayni ruyamdaki gibi cepten baglaniyorum size hastahanedeyiz yarin Elif Mirayimin tahlillerinden sonra evimize gidecegiz insallah..öncelikle sali gunu kontrolumuz vardi ozel hastahaneye gidiyorduk ilcedeyiz halamiz hemsirelik okuyor ilcenin devlet hastanesinde staja baslamisti bir hafta once ..pazartesi sabah bizim eve badanacilar gelecekti sabah kalktim tuvalete giderken suyum geldi ben anlayaamadim altiima isedim sandimsonra ped koydum pembemsi cok sumukumsu olmayan nisan geldi bu arada habire suyum geliyo badanacilar Allahtan yabanci degil biz hastahaneye gidiyoruz dedik halamizi aradik devlet hast.geldik .2 cm acikligim vardi habire akintim vardi mecburen suni sanci verdiler 8 saat sonra tam acilmam oldu ebe dogumhaneye aldi catir catir dogurdum saat 19.25 te 2730 gr 51 cm olarak dunyaya geldi melegimiz Allah herkese nasip etsin istedigim gibi ebeyle dogurdum tabii halamizin da hemsire olmasi ise yaradi hep yanimdaydi videoya falan cekti simdi de geziniyoruz tuvalate falan gittim ekmek arasi yedim kanamam fazla olmadi iki adet hasta bezi yetti.iste boyleee aklima gelmeyen ayrintilar varsa da daha sonra aanlatirim yine siz teyzelerimize iyi haberlerimizi verelim dedik,herkese iyi dilekleri icin cooook tesekkur ederiz Allah hepinizi bir avazda kurtarmayi nasip etsin yalniz cook ozel degisik bir duyguymuss
o bende de sürekli oluyor korkuyorum valla sancı başlıycak diye.artık alsa şu doktor beni sezaryene ya.kızlar bugün birazcık gezdik yine çarşı pazar kardeşimle.
gezerken şöyle bişey yaşadım. tam karnımın alt kısmında aşırı bir baskı acıma ve sanki çişim gelmiş gibi hissettim. biraz fazla yürüdüm bugün ve yürüdüğüm sürecede tekrarladı. ama oturunca bişey olmuyordu. sanırım bunlar yalancı sancı oluyor :44::44:
bazen gece yattığımda da oluyor böyle. ama devamı gelmiyor. oğlum hazırlan gelicem diyor bana sanırım :18:
yarın sabah ilk nst deneyimimi yaşıycam bakalım sonuç ne olucak
canım çok sevindim normal doğum da yapmışsın,hayırlı olsun yaşı uzun olsun inşallah.kizlar Elif Mirayım geldi :)) cok mutluyum uc hafta erken geldi normal dogum yaptim tam istedigim gibi oldu simdi emiscez ayrintilari anlatirim daha sonra
Kizlar ben hastanedeyim ece m tam oglen ikide ilk nefesini aldi sukur rabbime. Suan steril odada gozetimde yaninda annem duruyor. sezeryan ve sonda olayi bilhassa omrumden omur aldi kizlar saat onda dogumhaneye aldilar beni orda dogum yapan kadinlarin naralari ve bagirmalari esliginde 1,5 sa bekledim nstye bagli vaziyette, sondada icin icin yakti surekli kimsede bakmiyo dogru durust beni aldi bi aglamak sakinlesemiyorum kizim cok huzursuzlandi saniye durmadi sabit sekilde. amelyathaneye goturduler hadi aliyoruz dediler yattik masaya bagladilar kolu bacagi tam dr.lar geldi, sende kalp varmis antibiyotigini yapmamislar dediler-ki ben her gordugume soyledim bunu- masadan kaldirdilar mi beni, tekrar goturduler d.haneye, macera bitmiyoki anam. Yine bagrisan kadinlar etrafta iyice psikolojim bozuldu neyse ignemi 1 saat beklettikten sonra yaptilar ustune 1saat daha bekledim sonra aldilar yine ayni yollardan ameliyataneye. Saat tam 13.49 da ucurdular beni. 14.00dada kizim oldu. Ayildigimda saat 14.55ti ameliyat masasinda actim gozlerimi zaten. Ne cok ayrinti yazdim bende dimi canlar. Merak ettiginizi bildigimden herseyi anlatmak istiyorum simdi odamdayim devam edicem
seni çok merak etmiştim canım.iyi haberlere çok sevindim.inşallah ameliyatınız da güzel geçer ece de sağlığına bir an önce kavuşur.dualarımız sizinle.Ameliyathaneden cikarken tek hatirladigim dikislerimin yamasi ve acimasi. Sonra odama getirdiler bir hemsire geldi karnina msj yapicam diyerek bir abandi gobegime alttan ne var ne yok ameliyattan kalan tum birikintiler fosladi. ama ilk defa o an bagirdim sonra 15 dk sonra bi kez daha bastirdi pis kanin birikmemesi gerekiyomus serumlari taktilar 3 buyuk devirdim valla. Sonra m.suyu ve biskuvi aldim kizlaaaarr o acligin ustune bi iyi geldi ki anlatamam. Ustumu basimi kardesimle gorumcem temizlediler giydirdiler hasta bezinide taktik wc ye iki yuruyus yaptim canim ne kadar yansada.12den sonra koridor voltalarim baslicak bide sut sagmaya baslicam ins. Gelir hemencecik. Ben bu kadar strese neden bole neseliyim bide ony diyim: kizimicerrah az once muayene etti ve yarin ameliyata alabilecegini solemis anneme. Cok buyuk degilmis kese bole cocuk yumrugu kadarmis karacigeride yokmus kesede. Karin duvari ameliyatta kapatmaya yetecek kadar gelismis sukur rabbime. Sabaha kadar serumla beslicekler Henuz boyunu kilosunu ogrenemedik ama benim kizim cok guclu olacak annesi gibi inaniyorum buna. Ben sadece resmini gordum,ksrdesimle esim aglayarsk geldiler yanindan, olsun, o iyilessin sagligina kavussunda biranonce ben tum acilara raziyim, dualariniz bana karsi geldi canlarim o 4 sa stresle beklerken bi basima o anda hepinize dua ettim en kotu yasayaninizben olmus olurumda siz kus gibi dogurursunuz insaaaaallllaaaahhhh
dua ederiz canım tabiki.inşallah sağlıkla bebeğine kavuşursun.selam kızlar, cumartesi günü sabah saat 7.30 da bebişim dünyaya gelicek Rabbimin izniyle...dualarınızı esirgemeyin olurmu?
epidural sezeryan olucak kısmetse...
hepinizi öpüyorummmm
kızlar merakta birakmayayim sizi dedim ayni ruyamdaki gibi cepten baglaniyorum size hastahanedeyiz yarin Elif Mirayimin tahlillerinden sonra evimize gidecegiz insallah..öncelikle sali gunu kontrolumuz vardi ozel hastahaneye gidiyorduk ilcedeyiz halamiz hemsirelik okuyor ilcenin devlet hastanesinde staja baslamisti bir hafta once ..pazartesi sabah bizim eve badanacilar gelecekti sabah kalktim tuvalete giderken suyum geldi ben anlayaamadim altiima isedim sandimsonra ped koydum pembemsi cok sumukumsu olmayan nisan geldi bu arada habire suyum geliyo badanacilar Allahtan yabanci degil biz hastahaneye gidiyoruz dedik halamizi aradik devlet hast.geldik .2 cm acikligim vardi habire akintim vardi mecburen suni sanci verdiler 8 saat sonra tam acilmam oldu ebe dogumhaneye aldi catir catir dogurdum saat 19.25 te 2730 gr 51 cm olarak dunyaya geldi melegimiz Allah herkese nasip etsin istedigim gibi ebeyle dogurdum tabii halamizin da hemsire olmasi ise yaradi hep yanimdaydi videoya falan cekti simdi de geziniyoruz tuvalate falan gittim ekmek arasi yedim kanamam fazla olmadi iki adet hasta bezi yetti.iste boyleee aklima gelmeyen ayrintilar varsa da daha sonra aanlatirim yine siz teyzelerimize iyi haberlerimizi verelim dedik,herkese iyi dilekleri icin cooook tesekkur ederiz Allah hepinizi bir avazda kurtarmayi nasip etsin yalniz cook ozel degisik bir duyguymuss
çok şükürrr.. allahım biran önce sağlığına kavuşur ve evinize dönersiniz inşallah dualarımız eceyleAmeliyathaneden cikarken tek hatirladigim dikislerimin yamasi ve acimasi. Sonra odama getirdiler bir hemsire geldi karnina msj yapicam diyerek bir abandi gobegime alttan ne var ne yok ameliyattan kalan tum birikintiler fosladi. ama ilk defa o an bagirdim sonra 15 dk sonra bi kez daha bastirdi pis kanin birikmemesi gerekiyomus serumlari taktilar 3 buyuk devirdim valla. Sonra m.suyu ve biskuvi aldim kizlaaaarr o acligin ustune bi iyi geldi ki anlatamam. Ustumu basimi kardesimle gorumcem temizlediler giydirdiler hasta bezinide taktik wc ye iki yuruyus yaptim canim ne kadar yansada.12den sonra koridor voltalarim baslicak bide sut sagmaya baslicam ins. Gelir hemencecik. Ben bu kadar strese neden bole neseliyim bide ony diyim: kizimicerrah az once muayene etti ve yarin ameliyata alabilecegini solemis anneme. Cok buyuk degilmis kese bole cocuk yumrugu kadarmis karacigeride yokmus kesede. Karin duvari ameliyatta kapatmaya yetecek kadar gelismis sukur rabbime. Sabaha kadar serumla beslicekler Henuz boyunu kilosunu ogrenemedik ama benim kizim cok guclu olacak annesi gibi inaniyorum buna. Ben sadece resmini gordum,ksrdesimle esim aglayarsk geldiler yanindan, olsun, o iyilessin sagligina kavussunda biranonce ben tum acilara raziyim, dualariniz bana karsi geldi canlarim o 4 sa stresle beklerken bi basima o anda hepinize dua ettim en kotu yasayaninizben olmus olurumda siz kus gibi dogurursunuz insaaaaallllaaaahhhh
kv kv kv...kızlar yarın kontrolüm var enes paşamı görücemkontrol saat 16:00 da annemde çarşamba gidiyoo çok alışmıştım ben yawww ( temmuz 2 dede kv kp geliyoo pöfffffffffffffff
ayy belkide doğurdun şimdiye kadar.. allahım kolaylık versinSelam kızlarrr bugün bir telaş bir koşturmaca ile geçti.. Annem geldi yanımıza son kez evi toparladık oğlumuza hazır hale getirdik. yarın sabah 7de yatışımız yapılacak ve minik ÇINARIMIZI kucağımıza alıcağız inşallah...
şuan durgunluk var sadece üzerimde birazda heyecan korku....ama biliyorum ki oğlumun kokusunu ilk içime çektiğim an beynimdeki bütün düşünceler silinip gidecek.. mutluyum, allahıma binlerce kez şükür ki bizi bu günlere getirdi hayırlı bir şekilde sonunuda gösterir inşallah..(amin)... bütün aile çok heyecanlı.. eşim sanki yeniden evleniyormuşuz gibi heyecanlı,mutlu.. benim için endişeli, baba olmanın verdiği mutlulukla kıyafet seçiyor şuan..oğlum seni merakla sevgiyle bekleyen bir ailen var.. ne kadarda şanslısın..
Dualarıınızı bizden eksik etmeyin kızlarr.. Allah doğumunu bekleyen bütün hamilelere bu günü yaşamayı nasip etsin inşallah..
hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşalah..selam kızlar, cumartesi günü sabah saat 7.30 da bebişim dünyaya gelicek Rabbimin izniyle...dualarınızı esirgemeyin olurmu?
epidural sezeryan olucak kısmetse...
hepinizi öpüyorummmm
allahım gönlüne göre versin daha fazla üzülmezsin inşallahho bende de sürekli oluyor korkuyorum valla sancı başlıycak diye.artık alsa şu doktor beni sezaryene ya.
canım çok sevindim normal doğum da yapmışsın,hayırlı olsun yaşı uzun olsun inşallah.
seni çok merak etmiştim canım.iyi haberlere çok sevindim.inşallah ameliyatınız da güzel geçer ece de sağlığına bir an önce kavuşur.dualarımız sizinle.
dua ederiz canım tabiki.inşallah sağlıkla bebeğine kavuşursun.
günaydın kızlar ben de annemlerde doğumu bekliyorum.şimdi uzun uzun anlatasım yok ama bazı sıkıntılar var.hamileliğimle ilgili değil de son günlerim ağlayarak sıkıntı ederek geçiyor.canım çok sıkılıyor.dua edermisiniz kızlar öptüm hepinizi
günaaydın canım hoşgeldinizz...soonn 1 hafta olleyyygünaydin kızlarrrr biz geldikkkkk :118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:
biraz keyifsizdik sanki , bugunde fena degiliz halen ayılamadik
kaç gundur okuyorum ama bi turlu yazamad,m evdeki int kopup duruyor ,
son iş gunlerimiz inşşşş , hayirlisi ile kurtulucazzz,
dogum yapan arklar hayırlı olsun , gözleriniz aydin , Allah size bagislasin bebislerinizi ,
geçmişi okuyalimmm :)
günaaydın canım hoşgeldinizz...soonn 1 hafta olleyyysonrada evden sıkılıyoruzzzzz die yazarız herhalde
Herkese günaydınlar, doğum yapan Arkadaşlar hayırlı olsun inşallah uzun ömürler diliyorum. Ay ben ölücem galiba acayip şişim özellikle sağ elim ve ayağım dünden beri. KP ve KV / aydır bendeler ikiside hasta bir de oğlum var 8 yaşında inanır mısınız hiç oturmadan gece oluyor çok yoruldum bunaldım çok çok ama Allah rızası için diyorum sabrediyorum. Eşim ve oğlum onları Ankara'ya götürecekler uçakla yarından sonra dönecekler. .ben bir de doğururmuşum yanlızken(((((
Hava çok sıcak yatamıyorum. Ayın 5 inde kontrol var sanıyorum 12 sinde sezeryanda olucak. Doktor 3200 doğar dedi oğlum 4650 doğmuştu bu az geldi ama sağlıkla doğsunlar inşallah. Hepinizi öpüyorum ve okumaya devam ediyorum....
Paradoks
Uzun zamandır aldığım en güzel haber,söyleyecek söz bulamıorum inan,çok sevindimmAllaha sonsuz şükürr..
Fyzmrt
Tebrik ederimmm,kolay doğum olmuş çokta güsel olmuş allah sizi bir ömür ayırmasın birbirinizden canımmm,,
Sarılın bebişlerinize ohhh..mis mis
Evasude
Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim ,,canımsınnn
Acenu
Sanada çok teşekkür ederim,aynen öyle jet hızıyla başladı hazırlıklar..Şİmdi saat 11de temizlikçi gelcek cam kapı silcek.Çamaşırları falan yıkadım ütülüycem..Neyse en fazla bir haftaya biter kısmetse..
Yine tarihleri belli olan arkadaşlar var çok güsell,,sayılı gün çabuk geçer..:):)Çok heyecanlı..Bizim de yarın doktor kontrolümüz bakalım neler olcek:):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?