2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
bizim bebek tersti en son gittiğimizde, normal doğum olsun çok istiyorum ama sanki artık dönmeyecek gibi. Gerçi son anda dönenler bile varmış, inş. bizimki de döner.. Bu arada benim karnım iyice aşağıya indi, acaba ters ters doğum kanalına mı girdi diye korkmaya başladım, ters ters normal doğum yapmam inş. :)

kizlar Elif Mirayım geldi :)) cok mutluyum uc hafta erken geldi normal dogum yaptim tam istedigim gibi oldu simdi emiscez ayrintilari anlatirim daha sonra
Hangi ara doğurdun maaşallah size bir ömür mutlu olun

Ağlayarak okudum... Mutluluktan... Dualarımız kabul olmuş, İnşallah yarın ki ameliyatta çok güzel geçecek tez zamanda yuvanıza döneceksiniz... Duaların için ALlah razı olsun, hepizin yavrularını Allah korusun...

Aminnnnnnnnn canımmm ne güzel me cesaret verici bir doğum hikayesi, Hepime böyle bir doğum nasip etsin Allahımmmmmmm :)
bir ömür mutluluklar dilerimmm

o bende de sürekli oluyor korkuyorum valla sancı başlıycak diye.artık alsa şu doktor beni sezaryene ya.
kizlar Elif Mirayım geldi :)) cok mutluyum uc hafta erken geldi normal dogum yaptim tam istedigim gibi oldu simdi emiscez ayrintilari anlatirim daha sonra
canım çok sevindim normal doğum da yapmışsın,hayırlı olsun yaşı uzun olsun inşallah.

seni çok merak etmiştim canım.iyi haberlere çok sevindim.inşallah ameliyatınız da güzel geçer ece de sağlığına bir an önce kavuşur.dualarımız sizinle.
selam kızlar, cumartesi günü sabah saat 7.30 da bebişim dünyaya gelicek Rabbimin izniyle...dualarınızı esirgemeyin olurmu?
epidural sezeryan olucak kısmetse...
hepinizi öpüyorummmm
dua ederiz canım tabiki.inşallah sağlıkla bebeğine kavuşursun.

günaydın kızlar ben de annemlerde doğumu bekliyorum.şimdi uzun uzun anlatasım yok ama bazı sıkıntılar var.hamileliğimle ilgili değil de son günlerim ağlayarak sıkıntı ederek geçiyor.canım çok sıkılıyor.dua edermisiniz kızlar öptüm hepinizi

Gunaydın herkese
oooooo temmuz bebekleri pıt pıt dokulmeye başladı :) Bebeklere kavuşan annelere sonsuz mutluluklar. Darısı başımıza :)

Paradoks özellikle senin için ayrıca mutlu oldum.Allaha sukurler olsun.Bu bebişler bizden daha guclu merak etme ameliyatınıda kolayca atlatacak ve bu günler sadece anı olarak kalacak.Dualarım sızınle.

günaydin kızlarrrr biz geldikkkkk :118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:

biraz keyifsizdik sanki , bugunde fena degiliz halen ayılamadik

kaç gundur okuyorum ama bi turlu yazamad,m evdeki int kopup duruyor ,

son iş gunlerimiz inşşşş , hayirlisi ile kurtulucazzz,

dogum yapan arklar hayırlı olsun , gözleriniz aydin , Allah size bagislasin bebislerinizi ,

geçmişi okuyalimmm :)

gözün aydin canimmmm , darisi başimiza inş..

nasılsınız bakalımm... biz iyiyiz ama çoooooooookkkk sıcak yanıyorummmmmm..
çok şükürrr.. allahım biran önce sağlığına kavuşur ve evinize dönersiniz inşallah dualarımız eceyle
kızlar yarın kontrolüm var enes paşamı görücem kontrol saat 16:00 da annemde çarşamba gidiyoo çok alışmıştım ben yawww ( temmuz 2 dede kv kp geliyoo pöfffffffffffffff
kv kv kv...
ayy belkide doğurdun şimdiye kadar.. allahım kolaylık versin
selam kızlar, cumartesi günü sabah saat 7.30 da bebişim dünyaya gelicek Rabbimin izniyle...dualarınızı esirgemeyin olurmu?
epidural sezeryan olucak kısmetse...
hepinizi öpüyorummmm
hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşalah..
ayy ne güzel yaa bende istiyorum hemencik. allahım analı babalı büüyütsün hayırlı evlat olur inşallah..
allahım gönlüne göre versin daha fazla üzülmezsin inşallahh

gözün aydin canim ,

inş biran öncede hayirlisi ile kucaginiza alirsiniz ,

bu sabah sizi görerek uyandimmm sabah namazinnaaa , bol bol dua ettim sizin içindee ,inş hayirli haberlerle gelirsin canimm

günaaydın canım hoşgeldinizz...soonn 1 hafta olleyyy sonrada evden sıkılıyoruzzzzz die yazarız herhalde

Kızlar hayırlı olsun ne guzel kavustnuz gule gule buyutn artık darısı bızlere
Ecemızın de durumunun soyledıklerı kadar kotu olmaması ıcımı rahatlattı. Insallah tamamen duzelır paradokscum

Herkese günaydınlar, doğum yapan Arkadaşlar hayırlı olsun inşallah uzun ömürler diliyorum. Ay ben ölücem galiba acayip şişim özellikle sağ elim ve ayağım dünden beri. KP ve KV / aydır bendeler ikiside hasta bir de oğlum var 8 yaşında inanır mısınız hiç oturmadan gece oluyor çok yoruldum bunaldım çok çok ama Allah rızası için diyorum sabrediyorum. Eşim ve oğlum onları Ankara'ya götürecekler uçakla yarından sonra dönecekler. .ben bir de doğururmuşum yanlızken(((((
Hava çok sıcak yatamıyorum. Ayın 5 inde kontrol var sanıyorum 12 sinde sezeryanda olucak. Doktor 3200 doğar dedi oğlum 4650 doğmuştu bu az geldi ama sağlıkla doğsunlar inşallah. Hepinizi öpüyorum ve okumaya devam ediyorum....

günaydın canlar bi akşam girmedim neler neler olmuş :)

elif mirayımız ve ecemiz hoşgelmişler sağlıklı huzurlu olsunlar kaderleri güzell olsun inş.

artık darısı bize :)

canim gözün aydin , evinizi almişsiniz , hayirli olsunnn

artik bitirirsin işleri 2 günde jet hızı ileeee

Allah yardimcin olsun canim ,

Allah rizasi için mutlaka sanada mukafati olucaktir ,

benmi yanlış okudummm 4650 kg mi dogduuuuuuuuuuuuuuuu

Ayyyyyy herkesler doguruyoo kizlar digum yapan ark tebrikler saglikla sihhatle buyurler ins. Allhim bizede bi avazda nasip eder ins. Kizlar ya su sonda olayi canimi sıkıyo benim ya bide ameliyattan sora temizlenme safhasi kim yapiyo onlari hastanedekilermi aileleden mi birisi offff korkmayaaa basladimmmmmmmmmmmmm

Paradoks

Uzun zamandır aldığım en güzel haber,söyleyecek söz bulamıorum inan,çok sevindimmAllaha sonsuz şükürr..

Fyzmrt

Tebrik ederimmm,kolay doğum olmuş çokta güsel olmuş allah sizi bir ömür ayırmasın birbirinizden canımmm,,
Sarılın bebişlerinize ohhh..mis mis

Evasude

Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim ,,canımsınnn

Acenu

Sanada çok teşekkür ederim,aynen öyle jet hızıyla başladı hazırlıklar..Şİmdi saat 11de temizlikçi gelcek cam kapı silcek.Çamaşırları falan yıkadım ütülüycem..Neyse en fazla bir haftaya biter kısmetse..

Yine tarihleri belli olan arkadaşlar var çok güsell,,sayılı gün çabuk geçer..:):)Çok heyecanlı..Bizim de yarın doktor kontrolümüz bakalım neler olcek:):)

hyırlı hbrlerle don ıns cnm.
bu arada hayırlı olsun evnz ailck mutlu gunlerde oturun ınsallahh.. darsı basmza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…