2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
selam kızlar, cumartesi günü sabah saat 7.30 da bebişim dünyaya gelicek Rabbimin izniyle...dualarınızı esirgemeyin olurmu?
epidural sezeryan olucak kısmetse...
hepinizi öpüyorummmm

Allah'ım kolay doğumlar nasip etsin... kısa sürede toparlanıp çınarınla gzelce vakit geçirirsin inşallah...
Allah kavuştursun annesi

selam kızlar, cumartesi günü sabah saat 7.30 da bebişim dünyaya gelicek Rabbimin izniyle...dualarınızı esirgemeyin olurmu?
hepinizi öpüyorummmm

Evet bir tane daha Allah yardımcın olsun canım şimdiden gözün aydın

Evet bir tane daha Allah yardımcın olsun canım şimdiden gözün aydın

Allah kavuştursun .... kolaylıklar olsun inşallah...

Allah razı olsun kızlar. çok teşekkürler...
Rabbim hepimize kolay doğumlar nasip etsin inşallahh

bişi sorcam?? sizce bebişim az mı kilo almış ya?
14 gün önce 2.750 civarındaydı bugün 3.050 gr çıktı da sanki bana az gibi geldi :44:...

Yok bence iyidir... önce sağlık hayırlısıyla doğsunda sen onu besler kilo aldırırsın annesi

canım benim hayırlı uğurlu olsun bebişiniz...inşallah en kısa sürede de tüm sorunlar biter ve bebişine doyarsın...Allaha emanet olun...

hepinizi öpüyorummmm

tubim gozun aydin cannim.saglikla dogsun.YUSUFUMUZ.Kenan nasil heyecanlidir simdi

cok haklısın cnm ya ben de hıc ojesız gezmezdım usenmezdımde sıl surden ama artık karnımdan ayakalrıma pek yetsmeyorum sursemde sılmek bı ısgence. dogum zamanı nasıl olur bılmem zorlanabılırsın. bıde su fılan gelnce gusul almak gerekıyomus ben oyle bılıyorum ama?

cok gecmıs olsun canım annene bu halınle nekdar guzel bı sevap ıslıyosun bılıyosun zaten bebısınde senı beklemıs sabırla smdden sonra ılglnrsın canlı canlı ınsallah:)

Ben bir daha hamile kalmak istiyorum,bu tekmeleri,itmeleri,hıçkırıkları,bu heyecanları,bu telaşları,bu güzel bekleyişleri yaşamak istiyorum..

ayy hepsı cok guzelde beklemek zor ya ben beebıme kavusmak ıstyorm ama uzun bı sure hamle kalmk ıstemyorm:)

oh cnm masallah ogluna ınsan guzel haberler alınca nasıl mutlu olyor bende gecen hafta doktor normal yapblrsn ddı bebek dondugu ıcın ama catı dhaa yapılmadı yınede mutlu oldum:)

selam kızlarrr ,

biz geldik , kontrolumuz vardi bugun , hersey yolunda suan için ,

1 hafta sonra tekrar gidicez , sizler naptiniz nasilsiniz ??

herseyın yolnda olması cok guzel cnm masallah. bızımde haftaya persembe 1 haftaya dusurmedı daha doktor amca

hayırlısıyıla kavusun ınsallah:)

cok yuruyunce bendede oluyor cnm. yalancı bunlar herhalde deıgın gıbı.hadı baklm bende merk edyrm nstyı anlatrsn:)

benmde gobegımde cok cıkmadıda backlarmda var baya kırmızı bole dedgın gıbı tırmalamıs gıbı. cok canımı sıkıyorlar,

kizlar Elif Mirayım geldi :)) cok mutluyum uc hafta erken geldi normal dogum yaptim tam istedigim gibi oldu simdi emiscez ayrintilari anlatirim daha sonra

masallah cnm ne guzel bı dogum yapmıssın ayrıntıları beklıyoruz en kısa zamanda bebısnıde opuyorm

hadı bakalım hayrılsıı ınsallah

kızlar yarın kontrolüm var enes paşamı görücem kontrol saat 16:00 da annemde çarşamba gidiyoo çok alışmıştım ben yawww ( temmuz 2 dede kv kp geliyoo pöfffffffffffffff

:) kv..:)
enese pasandan guzel haberler beklyorz:)

dualarım sennle. ama cok duygulandm ben ya.
ay cok hycanlandm ya ne kaldıkı 7ye smdı.. hemen yaz tammı oglun ve sen nasılsın ck merk edyorm hayırlı dogumlar cnm

hepinizi öpüyorummmm

hayırlı dogumlar olsn ınsallah. tebrıkler smdden

kızlar ben cok sıkldım ya. antalya sıcagı bı yandan evden cıkmıyorum zaten kapmın onnde havuz var onada korkyorm grmeye ama yarn grcem sabahdan acılmam lazım normla dogum yapıcaksam. arkadas cevremın hepsı calısyo kımseyle gorusemıyorm halıyle canım cok sıklıyor ailemlede pek gorusmyorm.

hantal oldum ben ıyıce sıskoda oldum zaten. ev işleri gozumde buyyor kısmede yardıma gelmıyor..

vakıtler gecmıyor. oglum 38. haftada fılan suprız yapsa keske dıyorum bıraz sabırsızım sanırım Allah ım hayırlı dogumlar nasip eder ınsallah ama son ay beklemek ne zormus.

beynım fılan cok dolu ısde son bıkac eksıgıde tammlasam cantayı koysam rahatlıcam ama heycandan uyku tutmaz buseferde benı:)

gece gece ıcınızı baydım cok ozur dılerım hakkınızı helal edın.
ama ruhen ve bedenen kendımı pek ıyı hısttmyorm benı tek mutlu eden sey oglumun hareketlerı ve onnla kavusma anımı hayal edısım.

Can arkadaslarim, bal arkadaslarim
Tum guzel dileklerinize benim icin bu kadar sevinmenize gormeden tanimadan giyaben ettiginiz bu kadar dualariniza yurekten tesekkur ediyorum bugun benim icin kotu ve stresli baslasada kizimin iyi haberlerini almak bana yetti gercekten hamilenin duasi kabul olur diyorlar ya bakin hep beraber gorduk bunu. Neler soylediler kesesi buyuk iceri alamayiz dediler, 1-2 yasina kadar evde bole sen bakicaksin ancak ole ameliyat olabilir dediler. 3-4 ay kuvezde kalicak dediler Hele biri dediki ongun onceki kontrolde "kitaplarda bu hastalarin yasama sansi yuzde ellidir diyor ama siz ona bakmayin bugunku imkanlarla "az biraz" daha fazla bu olasilik"
Moraliniz daha fazla bozulmasin diye size anlatmadigim buna benzer laflarda pek cok tabi.
Ben yarinda kizim ece icin dualarinizin onun hep yaninda olacagini biliyorum hissediyorum. En kisa zamanda tombikimin resminide koyabilirim ins. Simdi igne saati

süper cnm hersey cok guzel. dua edyorz tabıkıde. ece ve sen yakn zamanda saglıklı bı sekılde eve donceksınız:)

hepinizi öpüyorummmm
inş hayırlı haberlerle dönersin hastaneden.Allah yardımcın olsun.

dualarımız seninle.bebeğin sağlıkla gözünü açsın.çınar bebeği bizde heyecanla bekliyoruz.Rabbim hepimize kolay doğum versin.

çok geçmiş olsun.eceni sağ salim kucagına almana sevindim.inş ameliyatıda sağlıklı geçer.Rabbim başka acılar yaşatmasın en kötüsü böyle olsun.bundan sonra bebeğinle seni hep güldürsün.daha güzel haberler bekliyoruz.

Allah eşlerimizi başımızdan eksik etmesin başlarına bişey gelmesin.ben bazen eşim gece araba kullandığında çok endişeleniyorum çünkü gecede çalışıyor.eşlerimizin desteğine ve ilgisine şu son günlerde daha çok ihtiyacımız var.bak aplanda geliyormuş.inş bebişde bekler teyzesini annesi.

kizlar Elif Mirayım geldi :)) cok mutluyum uc hafta erken geldi normal dogum yaptim tam istedigim gibi oldu simdi emiscez ayrintilari anlatirim daha sonra
ne mutlu size.hayırlı olsun.temmuz bebekleri çok sabırsız çıktı.gittikçe artıyor.yakında temmuz sonu olmadan hepsi doğacak.sağıklı doğsunlarda erken hiçç önemi degil.

çok şükür canım...sormamın nedeni benim bebeğim haftasıyla önde gidiyomuş kilolu olursa normal zor olur dedide ondan...

senin doğuma kadar 4 kiloya gelir heralde normal dediyse benimde olur ozaman

benim oğlumdan haftasına göre önde .erken gelebilir dedi drmuz.seninki kaç kilo cnm.

İnş kolay ve acısız doğum olur.bebeğine sağlıkla kavuşursun.sezeryan durumuna üzüldüm inş bebişinle doğduktan sonra güzel acısız günler geçirirsin.dualarımız senin ve bebeğinin sağlığı için.inş bir sıkıntı olmaz.

maşallah bebişine..ne güzel kilosu var.günü yakındır annesi.normal doğum olur inş.dr amca gelene kadar 3,500 kg olur .güzel haberler vermene sevindim.darısı benim oğluma inş bizde güzel haberler veririz.bizim kontrolümüz perşembe günü.

kızlar merakta birakmayayim sizi dedim ayni ruyamdaki gibi cepten baglaniyorum size hastahanedeyiz yarin Elif Mirayimin tahlillerinden sonra evimize gidecegiz insallah..öncelikle sali gunu kontrolumuz vardi ozel hastahaneye gidiyorduk ilcedeyiz halamiz hemsirelik okuyor ilcenin devlet hastanesinde staja baslamisti bir hafta once ..pazartesi sabah bizim eve badanacilar gelecekti sabah kalktim tuvalete giderken suyum geldi ben anlayaamadim altiima isedim sandim sonra ped koydum pembemsi cok sumukumsu olmayan nisan geldi bu arada habire suyum geliyo badanacilar Allahtan yabanci degilbiz hastahaneye gidiyoruz dedik halamizi aradik devlet hast.geldik .2 cm acikligim vardi habire akintim vardi mecburen suni sanci verdiler 8 saat sonra tam acilmam oldu ebe dogumhaneye aldi catir catir dogurdum saat 19.25 te 2730 gr 51 cm olarak dunyaya geldi melegimiz Allah herkese nasip etsin istedigim gibi ebeyle dogurdum tabii halamizin da hemsire olmasi ise yaradi hep yanimdaydi videoya falan cekti simdi de geziniyoruz tuvalate falan gittim ekmek arasi yedim kanamam fazla olmadi iki adet hasta bezi yetti.iste boyleee aklima gelmeyen ayrintilar varsa da daha sonra aanlatirim yine siz teyzelerimize iyi haberlerimizi verelim dedik,herkese iyi dilekleri icin cooook tesekkur ederiz Allah hepinizi bir avazda kurtarmayi nasip etsin yalniz cook ozel degisik bir duyguymuss

canim cok sukur melegine kavusmussun Allah anali babali buyutsun benim hic aklimda yokken ayni gun kavustuk kuzularimiza

MERHABA
bende 2012 ekim annesiyim.Hepinize hayırlı doğumlar diliyorum.Rabbim bu yolda kimseyi çaresiz bırakmasın bi avazda kurtulun inşallah

annişler ben renk renk, çeşit çeşit, mis kokulu butik sabunlar yapıyorum.Mevlütleriniz için alternatif olabilir.
fiyatlarımda çok uygun
facebook/süslü düşler atölyesi
teşekkürler
Eki Görüntüle 742354 Eki Görüntüle 742355

yaa off bu drlaarda ne kadar kötü haber vermeye meraklılar herşeyin en kötüsü hamile anneye neden söylenirki.moral bozucu sözler.sen umudunu kaybetme sakın.Allah bebişini korur.bana öyle söyleseler gerçekten kalbim sıkışırdı .hiç olumlu söz teselli vermezler mi.insan değil bunlar taş mı desem heykel mi.birde doktor , sağlıkçı olacaklar nerde.annenin ve bebeğin sağlığını düşünemiyorlar bu taş kalpliler.geçmiş olsun çok şey atlatmışsın.bol dua et kızına.dua şifa olsun ecene.

süper bı dogum olmus tebrık ederım.
benmde hayal ettgım gıbı bı dogumm:)
daırısı basımıza melegnn fotosunu beklyoruz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…