Selam kızlarrr bugün bir telaş bir koşturmaca ile geçti.. Annem geldi yanımıza son kez evi toparladık oğlumuza hazır hale getirdik. yarın sabah 7de yatışımız yapılacak ve minik ÇINARIMIZI kucağımıza alıcağız inşallah...
şuan durgunluk var sadece üzerimde birazda heyecan korku....ama biliyorum ki oğlumun kokusunu ilk içime çektiğim an beynimdeki bütün düşünceler silinip gidecek.. mutluyum, allahıma binlerce kez şükür ki bizi bu günlere getirdi hayırlı bir şekilde sonunuda gösterir inşallah..(amin)... bütün aile çok heyecanlı.. eşim sanki yeniden evleniyormuşuz gibi heyecanlı,mutlu.. benim için endişeli, baba olmanın verdiği mutlulukla kıyafet seçiyor şuan..oğlum seni merakla sevgiyle bekleyen bir ailen var.. ne kadarda şanslısın..
Dualarıınızı bizden eksik etmeyin kızlarr.. Allah doğumunu bekleyen bütün hamilelere bu günü yaşamayı nasip etsin inşallah..
selam kızlar, cumartesi günü sabah saat 7.30 da bebişim dünyaya gelicek Rabbimin izniyle...dualarınızı esirgemeyin olurmu?
epidural sezeryan olucak kısmetse...
hepinizi öpüyorummmm
selam kızlar, cumartesi günü sabah saat 7.30 da bebişim dünyaya gelicek Rabbimin izniyle...dualarınızı esirgemeyin olurmu?
hepinizi öpüyorummmm
Evet bir tane dahaAllah yardımcın olsun canım şimdiden gözün aydın
Allah kavuştursun .... kolaylıklar olsun inşallah...
Kızlar ya bir şey soracağım.. Siz de bebeğinizin nefes alıp vermesini karnınıza bakınca görebiliyor musunuz?
Allah razı olsun kızlar. çok teşekkürler...
Rabbim hepimize kolay doğumlar nasip etsin inşallahh
bişi sorcam?? sizce bebişim az mı kilo almış ya?
14 gün önce 2.750 civarındaydı bugün 3.050 gr çıktı da sanki bana az gibi geldi :44:...
Ameliyathaneden cikarken tek hatirladigim dikislerimin yamasi ve acimasi. Sonra odama getirdiler bir hemsire geldi karnina msj yapicam diyerek bir abandi gobegime alttan ne var ne yok ameliyattan kalan tum birikintiler fosladi. ama ilk defa o an bagirdim sonra 15 dk sonra bi kez daha bastirdi pis kanin birikmemesi gerekiyomus serumlari taktilar 3 buyuk devirdim valla. Sonra m.suyu ve biskuvi aldim kizlaaaarr o acligin ustune bi iyi geldi ki anlatamam. Ustumu basimi kardesimle gorumcem temizlediler giydirdiler hasta bezinide taktik wc ye iki yuruyus yaptim canim ne kadar yansada.12den sonra koridor voltalarim baslicak bide sut sagmaya baslicam ins. Gelir hemencecik. Ben bu kadar strese neden bole neseliyim bide ony diyim: kizimicerrah az once muayene etti ve yarin ameliyata alabilecegini solemis anneme. Cok buyuk degilmis kese bole cocuk yumrugu kadarmis karacigeride yokmus kesede. Karin duvari ameliyatta kapatmaya yetecek kadar gelismis sukur rabbime. Sabaha kadar serumla beslicekler Henuz boyunu kilosunu ogrenemedik ama benim kizim cok guclu olacak annesi gibi inaniyorum buna. Ben sadece resmini gordum,ksrdesimle esim aglayarsk geldiler yanindan, olsun, o iyilessin sagligina kavussunda biranonce ben tum acilara raziyim, dualariniz bana karsi geldi canlarim o 4 sa stresle beklerken bi basima o anda hepinize dua ettim en kotu yasayaninizben olmus olurumda siz kus gibi dogurursunuz insaaaaallllaaaahhhh
hepinizi öpüyorummmm
şimdi yarın kısmet olursa kuaföre gitmeden duşumu - gusül abdestimi alıcam... manikür pedikürden sonra bi de diyorum ki ayaklarıma french yaptırayım... sonuçta kocişle bi münasebetimiz olmadığından sıkıntı olurmu ki acaba?... yani bakarsınız yarın öbür gün doğuma giderim ayacıklarım bari cici temiz görünsün istiyorum... aslında kendimi bakımlı görmeyi çok özledim... bu yüzden bu kadar takılıyorum... ne yapsam ki yahu...
kızlar selamlar uzun zamandır giremiyordum.annem rahim ameliyatı oldu yeni yeni kalkıyor ayağa bu günde dikişleri alınıcak ve pataloji sonuçlarını alıcaz inşallah hayırlı sonuçlar alırız ne olur dua edin annem için kızlar.bebeğimle hiç ilgilenemedim bu ara çok üzülüyorum onun içince tüm enerjimi anneme harcadım bu ara çok yorgun ve üzgünüm((
Ben bir daha hamile kalmak istiyorum,bu tekmeleri,itmeleri,hıçkırıkları,bu heyecanları,bu telaşları,bu güzel bekleyişleri yaşamak istiyorum..
ayyhhhh guzel annısler bızler geldık oğlusumla
bugun dr amcamızmn yanına gttık
boyumuz 50 cm
kılomuz 3.200
cok ıyı ddı
sonrda ebe ablamızn yanına gttk çatı muaynesı ıcın
normal dgm yapabılırsın ddı cok musaıt ddı kafasıda elıme geldı ddığlusum yerlesmıs gununu beklıo teyselerı bnm akıllı oğlum yha yerım bn onu
nst de sancımızda cıkmadı ıyıkıde cıkmadı cunku dr tatlıle gdıo temmuzun 8 nde gelıcek ve bdakı kontrolmuzde ozmn baya uzun bı sure oğlusmu goremıcemmm(((
napalım gelmeye kalkmasında dr amcası yokkenn
bızden haberler bukadar sımdılık :)) bol yurus ve bol su ıcmeye devamm
selam kızlarrr ,
biz geldik , kontrolumuz vardi bugun , hersey yolunda suan için ,
1 hafta sonra tekrar gidicez , sizler naptiniz nasilsiniz ??
Herkese merhaba, suyum sinirda oldugu icin dr bugunde nst icin cagirdi, normalde carsamba gunu dogum sanci cikinca yarin alalim dedi, yarin kismetse saat 12 gibi sezeryana alicaklar... Bilgilerimiz ikinci cocugum ilki 15 aylik
38+1 haftalik kiz sezeryan
tahmini kg 2.800 boyu tahmini 48 cm dua edin
kızlar bugün birazcık gezdik yine çarşı pazar kardeşimle.
gezerken şöyle bişey yaşadım. tam karnımın alt kısmında aşırı bir baskı acıma ve sanki çişim gelmiş gibi hissettim. biraz fazla yürüdüm bugün ve yürüdüğüm sürecede tekrarladı. ama oturunca bişey olmuyordu. sanırım bunlar yalancı sancı oluyor :44::44:
bazen gece yattığımda da oluyor böyle. ama devamı gelmiyor. oğlum hazırlan gelicem diyor bana sanırım :18:
yarın sabah ilk nst deneyimimi yaşıycam bakalım sonuç ne olucak
Benim de göbeğimde hiç çatlak yok aynadan filan bakıyorum, eşime soruyorum, göbeğimde çatlak yok ama bacaklarım talan oldu sanki :) kırmızı kırmızı kedi tırmalamış gibi :) Bi de dizimin arkasında bile var... Benim için hiç önemli değil zaten diye kendimi teselli ediyorum :)
kizlar Elif Mirayım geldi :)) cok mutluyum uc hafta erken geldi normal dogum yaptim tam istedigim gibi oldu simdi emiscez ayrintilari anlatirim daha sonra
hadı bakalım hayrılsıı ınsallahİyi akşamlar kızlar önce geçmişi okuduk güzel haberleri aldık fyzmrt Allahım mutluluğunu daim etsin açıklamalı hikkayeni bekliyoruz...Paradokss çok ama çokkk sevindimm hepimizin aklı sendeydii lütfen fırsat bulunca ece hakkında bilgide ver olurmu? Rabbim hepimizin kuzucuklarını bizlere bağışlasın...Benim tahlil sonucu çıktı protein sızması var fakat hiççç önemli derecede değilmişş ...çokk rahatladım bebeğim ve ben iyiymişiz azıcık enfeksiyon çıktı onun içinde ilaç kullanacağım... hafta sonuda kontrolum var bakalım hakkımızda hayırlısı...
kızlar yarın kontrolüm var enes paşamı görücemkontrol saat 16:00 da annemde çarşamba gidiyoo çok alışmıştım ben yawww ( temmuz 2 dede kv kp geliyoo pöfffffffffffffff
dualarım sennle. ama cok duygulandm ben ya.Selam kızlarrr bugün bir telaş bir koşturmaca ile geçti.. Annem geldi yanımıza son kez evi toparladık oğlumuza hazır hale getirdik. yarın sabah 7de yatışımız yapılacak ve minik ÇINARIMIZI kucağımıza alıcağız inşallah...
şuan durgunluk var sadece üzerimde birazda heyecan korku....ama biliyorum ki oğlumun kokusunu ilk içime çektiğim an beynimdeki bütün düşünceler silinip gidecek.. mutluyum, allahıma binlerce kez şükür ki bizi bu günlere getirdi hayırlı bir şekilde sonunuda gösterir inşallah..(amin)... bütün aile çok heyecanlı.. eşim sanki yeniden evleniyormuşuz gibi heyecanlı,mutlu.. benim için endişeli, baba olmanın verdiği mutlulukla kıyafet seçiyor şuan..oğlum seni merakla sevgiyle bekleyen bir ailen var.. ne kadarda şanslısın..
Dualarıınızı bizden eksik etmeyin kızlarr.. Allah doğumunu bekleyen bütün hamilelere bu günü yaşamayı nasip etsin inşallah..
hepinizi öpüyorummmm
canım evet oluyor özellikle sırtını yaslayınca çok belli oluyor sen yarim e bakma mimkinatı var
Can arkadaslarim, bal arkadaslarim
Tum guzel dileklerinize benim icin bu kadar sevinmenize gormeden tanimadan giyaben ettiginiz bu kadar dualariniza yurekten tesekkur ediyorum bugun benim icin kotu ve stresli baslasada kizimin iyi haberlerini almak bana yetti gercekten hamilenin duasi kabul olur diyorlar ya bakin hep beraber gorduk bunu. Neler soylediler kesesi buyuk iceri alamayiz dediler, 1-2 yasina kadar evde bole sen bakicaksin ancak ole ameliyat olabilir dediler. 3-4 ay kuvezde kalicak dediler Hele biri dediki ongun onceki kontrolde "kitaplarda bu hastalarin yasama sansi yuzde ellidir diyor ama siz ona bakmayin bugunku imkanlarla "az biraz" daha fazla bu olasilik"
Moraliniz daha fazla bozulmasin diye size anlatmadigim buna benzer laflarda pek cok tabi.
Ben yarinda kizim ece icin dualarinizin onun hep yaninda olacagini biliyorum hissediyorum. En kisa zamanda tombikimin resminide koyabilirim ins. Simdi igne saati
inş hayırlı haberlerle dönersin hastaneden.Allah yardımcın olsun.selam kızlar, cumartesi günü sabah saat 7.30 da bebişim dünyaya gelicek Rabbimin izniyle...dualarınızı esirgemeyin olurmu?
hepinizi öpüyorummmm
Selam kızlarrr bugün bir telaş bir koşturmaca ile geçti.. Annem geldi yanımıza son kez evi toparladık oğlumuza hazır hale getirdik. yarın sabah 7de yatışımız yapılacak ve minik ÇINARIMIZI kucağımıza alıcağız inşallah...
çok geçmiş olsun.eceni sağ salim kucagına almana sevindim.inş ameliyatıda sağlıklı geçer.Rabbim başka acılar yaşatmasın en kötüsü böyle olsun.bundan sonra bebeğinle seni hep güldürsün.daha güzel haberler bekliyoruz.Ameliyathaneden cikarken tek hatirladigim dikislerimin yamasi ve acimasi. Sonra odama getirdiler bir hemsire geldi karnina msj yapicam diyerek bir abandi gobegime alttan ne var ne yok ameliyattan kalan tum birikintiler fosladi. ama ilk defa o an bagirdim sonra 15 dk sonra bi kez daha bastirdi pis kanin birikmemesi gerekiyomus serumlari taktilar 3 buyuk devirdim valla. Sonra m.suyu ve biskuvi aldim kizlaaaarr o acligin ustune bi iyi geldi ki anlatamam. Ustumu basimi kardesimle gorumcem temizlediler giydirdiler hasta bezinide taktik wc ye iki yuruyus yaptim canim ne kadar yansada.12den sonra koridor voltalarim baslicak bide sut sagmaya baslicam ins. Gelir hemencecik. Ben bu kadar strese neden bole neseliyim bide ony diyim: kizimicerrah az once muayene etti ve yarin ameliyata alabilecegini solemis anneme. Cok buyuk degilmis kese bole cocuk yumrugu kadarmis karacigeride yokmus kesede. Karin duvari ameliyatta kapatmaya yetecek kadar gelismis sukur rabbime. Sabaha kadar serumla beslicekler Henuz boyunu kilosunu ogrenemedik ama benim kizim cok guclu olacak annesi gibi inaniyorum buna. Ben sadece resmini gordum,ksrdesimle esim aglayarsk geldiler yanindan, olsun, o iyilessin sagligina kavussunda biranonce ben tum acilara raziyim, dualariniz bana karsi geldi canlarim o 4 sa stresle beklerken bi basima o anda hepinize dua ettim en kotu yasayaninizben olmus olurumda siz kus gibi dogurursunuz insaaaaallllaaaahhhh
Allah eşlerimizi başımızdan eksik etmesin başlarına bişey gelmesin.ben bazen eşim gece araba kullandığında çok endişeleniyorum çünkü gecede çalışıyor.eşlerimizin desteğine ve ilgisine şu son günlerde daha çok ihtiyacımız var.bak aplanda geliyormuş.inş bebişdebenim evliliğimin başından beri istanbulda kocamdan başka kimsem yok... halam ve çocukları var ama onlar da ne kadar olsa el yani... halam da memlekete gitti kuzenlerim burda ama herkesin kendi evi var... bende en son bursaya annemlere gittiğimde doğurmaktan korkmuştum.. beni de korkutan evimden kocamdan uzak doğuma yakalanmak... şimdi hiç korkmuyorum bile... nolucak kocam yanımda olsun yeter... hatta ondan başka kimseyi istemiyorum bile doğum anında yanımda... annem babam da zaten doğuma giderken haberleri olucak kısmetse... e strese ne gerek var o zaman....
hem ablam bu cuma izine ayrılıyo... annem onun bebişe baktığından cuma akşamı buraya gelmeyi planlamışlar... tabi ayliz o zamana kadar gelmezse
ne mutlu size.hayırlı olsun.temmuz bebekleri çok sabırsız çıktı.gittikçe artıyor.yakında temmuz sonu olmadan hepsi doğacak.sağıklı doğsunlarda erken hiçç önemi degil.kizlar Elif Mirayım geldi :)) cok mutluyum uc hafta erken geldi normal dogum yaptim tam istedigim gibi oldu simdi emiscez ayrintilari anlatirim daha sonra
çok şükür canım...sormamın nedeni benim bebeğim haftasıyla önde gidiyomuş kilolu olursa normal zor olur dedide ondan...
senin doğuma kadar 4 kiloya gelir heralde normal dediyse benimde olur ozaman
İnş kolay ve acısız doğum olur.bebeğine sağlıkla kavuşursun.sezeryan durumuna üzüldüm inş bebişinle doğduktan sonra güzel acısız günler geçirirsin.dualarımız senin ve bebeğinin sağlığı için.inş bir sıkıntı olmaz.Herkese merhaba, suyum sinirda oldugu icin dr bugunde nst icin cagirdi, normalde carsamba gunu dogum sanci cikinca yarin alalim dedi, yarin kismetse saat 12 gibi sezeryana alicaklar... Bilgilerimiz ikinci cocugum ilki 15 aylik
38+1 haftalik kiz sezeryan
tahmini kg 2.800 boyu tahmini 48 cm dua edin
ayyhhhh guzel annısler bızler geldık oğlusumla
bugun dr amcamızmn yanına gttık
boyumuz 50 cm
kılomuz 3.200
cok ıyı ddı
sonrda ebe ablamızn yanına gttk çatı muaynesı ıcın
normal dgm yapabılırsın ddı cok musaıt ddı kafasıda elıme geldı ddığlusum yerlesmıs gununu beklıo teyselerı bnm akıllı oğlum yha yerım bn onu
nst de sancımızda cıkmadı ıyıkıde cıkmadı cunku dr tatlıle gdıo temmuzun 8 nde gelıcek ve bdakı kontrolmuzde ozmn baya uzun bı sure oğlusmu goremıcemmm(((
napalım gelmeye kalkmasında dr amcası yokkenn
bızden haberler bukadar sımdılık :)) bol yurus ve bol su ıcmeye devamm
Can arkadaslarim, bal arkadaslarim
Tum guzel dileklerinize benim icin bu kadar sevinmenize gormeden tanimadan giyaben ettiginiz bu kadar dualariniza yurekten tesekkur ediyorum bugun benim icin kotu ve stresli baslasada kizimin iyi haberlerini almak bana yetti gercekten hamilenin duasi kabul olur diyorlar ya bakin hep beraber gorduk bunu. Neler soylediler kesesi buyuk iceri alamayiz dediler, 1-2 yasina kadar evde bole sen bakicaksin ancak ole ameliyat olabilir dediler. 3-4 ay kuvezde kalicak dediler Hele biri dediki ongun onceki kontrolde "kitaplarda bu hastalarin yasama sansi yuzde ellidir diyor ama siz ona bakmayin bugunku imkanlarla "az biraz" daha fazla bu olasilik"
Moraliniz daha fazla bozulmasin diye size anlatmadigim buna benzer laflarda pek cok tabi.
Ben yarinda kizim ece icin dualarinizin onun hep yaninda olacagini biliyorum hissediyorum. En kisa zamanda tombikimin resminide koyabilirim ins. Simdi igne saati
kızlar merakta birakmayayim sizi dedim ayni ruyamdaki gibi cepten baglaniyorum size hastahanedeyiz yarin Elif Mirayimin tahlillerinden sonra evimize gidecegiz insallah..öncelikle sali gunu kontrolumuz vardi ozel hastahaneye gidiyorduk ilcedeyiz halamiz hemsirelik okuyor ilcenin devlet hastanesinde staja baslamisti bir hafta once ..pazartesi sabah bizim eve badanacilar gelecekti sabah kalktim tuvalete giderken suyum geldi ben anlayaamadim altiima isedim sandimsonra ped koydum pembemsi cok sumukumsu olmayan nisan geldi bu arada habire suyum geliyo badanacilar Allahtan yabanci degil biz hastahaneye gidiyoruz dedik halamizi aradik devlet hast.geldik .2 cm acikligim vardi habire akintim vardi mecburen suni sanci verdiler 8 saat sonra tam acilmam oldu ebe dogumhaneye aldi catir catir dogurdum saat 19.25 te 2730 gr 51 cm olarak dunyaya geldi melegimiz Allah herkese nasip etsin istedigim gibi ebeyle dogurdum tabii halamizin da hemsire olmasi ise yaradi hep yanimdaydi videoya falan cekti simdi de geziniyoruz tuvalate falan gittim ekmek arasi yedim kanamam fazla olmadi iki adet hasta bezi yetti.iste boyleee aklima gelmeyen ayrintilar varsa da daha sonra aanlatirim yine siz teyzelerimize iyi haberlerimizi verelim dedik,herkese iyi dilekleri icin cooook tesekkur ederiz Allah hepinizi bir avazda kurtarmayi nasip etsin yalniz cook ozel degisik bir duyguymuss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?