Ben temizlikçi öncesi bikaç iş yapayımm
annemmmm bu ne şiddet bu ne celal , gözlerim yaşardiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Dedim ben dedim ama bir kalkıcam tam kalkıcammHatta hazırlan burdan da sana geliim ben
Gunaydin minnak yavrular ve analari :)
canım kafana takma su azalmasını yoruldun bu aralar dinlenince su hemen toparlıyor benımde azalmıstı bır hafta yattım dınlendım toplamıs sukurmedipol cok güzel hastane vede bence fiyatları coooook ucuz gerci asyada mı anadoluda mı oturuyorsun bılmıyorum ama tanıtım fiyatları gecerliymiş doğum içinben avrupa bagcılarımedipolu gördüm
günaydınlar biz daha burdayızz henu z dogum yapamdık dün gece eacile gittikvarmı bır gelırme sancı yalancımı yoksam gercekmiiii derkennn
hastaneye dogum servısıne cıktım cok tatalı ebe ler vardı daha once ark..dogumunda tanıstıgım ebe yı gordum hadı gel muaynee edeyım dedıı ve benım dogum haneye aldıı (ıcım o ka rahatkı suan dgum hane korkummyok artık yanı nasıl bır ortammmkoskusuu )
sonra catala cıktım elii o ka hafııftıı dr den de hemde cunku baktıgını bıle hıssetmedım yahuuudedım doguma gırıyorsun demı evet dedı benım doguma da gır dedım ınsallah dedı vardıyalı oldukları ııcn sonra haydı gel nts ye dedı bu arad halne 2 cm mıs acılmamm sonra 1 st yakın nts de kaldımm sola yatıgmdaa 30-45 arası cıktı sırt ustunde ısee wuwwwwwwww 80 leri bulduuu saguıma yattaıgımda ıse 30-80 arası esıt ledı kendını ama bas ebe geldı benım ısteıdıgm 100 lerı vurucakk ve dusenlı olucak dedı dedım zaten dusenlı degıl bende bılıyorum ama sancım gercekden varmı yoksa bısmı kuruntu halındeyız var ama dusensız dedı dur dr arayım dedı gecenın 12 bu aradaa dr aramıa oda 15 dk dursun sonra gorusup karara dedı bekledık tmm gıtsın ama yarın goruyum dedı bende gıtmeyı dusunmuyorummm esım yarın gıt o vakıt dedıı bılmıyorum ne yapımm aynı agrılar var dayanılmaz degılll ve acılmamada artmamıss sizce ne yapimm bugnde gıdeyımmıııı
Kizlar ben hastanedeyim ece m tam oglen ikide ilk nefesini aldi sukur rabbime. Suan steril odada gozetimde yaninda annem duruyor. sezeryan ve sonda olayi bilhassa omrumden omur aldi kizlar saat onda dogumhaneye aldilar beni orda dogum yapan kadinlarin naralari ve bagirmalari esliginde 1,5 sa bekledim nstye bagli vaziyette, sondada icin icin yakti surekli kimsede bakmiyo dogru durust beni aldi bi aglamak sakinlesemiyorum kizim cok huzursuzlandi saniye durmadi sabit sekilde. amelyathaneye goturduler hadi aliyoruz dediler yattik masaya bagladilar kolu bacagi tam dr.lar geldi, sende kalp varmis antibiyotigini yapmamislar dediler-ki ben her gordugume soyledim bunu- masadan kaldirdilar mi beni, tekrar goturduler d.haneye, macera bitmiyoki anam. Yine bagrisan kadinlar etrafta iyice psikolojim bozuldu neyse ignemi 1 saat beklettikten sonra yaptilar ustune 1saat daha bekledim sonra aldilar yine ayni yollardan ameliyataneye. Saat tam 13.49 da ucurdular beni. 14.00dada kizim oldu. Ayildigimda saat 14.55ti ameliyat masasinda actim gozlerimi zaten. Ne cok ayrinti yazdim bende dimi canlar. Merak ettiginizi bildigimden herseyi anlatmak istiyorum simdi odamdayim devam edicem
yanlış bilmiyosam kayınpederimizin yanında başımızı açabiliyoruz, normalde ben de hiç açmam öyle çokta rahat edemem ama böyle bi dönemde insanı fenalık basıyo, zor durumda kalınca bilmiyorum biraz daha rahat durulabilr gibi :)
Allah yardimcin olsun canim ,
Allah rizasi için mutlaka sanada mukafati olucaktir ,
benmi yanlış okudummm 4650 kg mi dogduuuuuuuuuuuuuuuu
Can arkadaslarim, bal arkadaslarim
Tum guzel dileklerinize benim icin bu kadar sevinmenize gormeden tanimadan giyaben ettiginiz bu kadar dualariniza yurekten tesekkur ediyorum bugun benim icin kotu ve stresli baslasada kizimin iyi haberlerini almak bana yetti gercekten hamilenin duasi kabul olur diyorlar ya bakin hep beraber gorduk bunu. Neler soylediler kesesi buyuk iceri alamayiz dediler, 1-2 yasina kadar evde bole sen bakicaksin ancak ole ameliyat olabilir dediler. 3-4 ay kuvezde kalicak dediler Hele biri dediki ongun onceki kontrolde "kitaplarda bu hastalarin yasama sansi yuzde ellidir diyor ama siz ona bakmayin bugunku imkanlarla "az biraz" daha fazla bu olasilik"
Moraliniz daha fazla bozulmasin diye size anlatmadigim buna benzer laflarda pek cok tabi.
Ben yarinda kizim ece icin dualarinizin onun hep yaninda olacagini biliyorum hissediyorum. En kisa zamanda tombikimin resminide koyabilirim ins. Simdi igne saati
kızlar merakta birakmayayim sizi dedim ayni ruyamdaki gibi cepten baglaniyorum size hastahanedeyiz yarin Elif Mirayimin tahlillerinden sonra evimize gidecegiz insallah..öncelikle sali gunu kontrolumuz vardi ozel hastahaneye gidiyorduk ilcedeyiz halamiz hemsirelik okuyor ilcenin devlet hastanesinde staja baslamisti bir hafta once ..pazartesi sabah bizim eve badanacilar gelecekti sabah kalktim tuvalete giderken suyum geldi ben anlayaamadim altiima isedim sandimsonra ped koydum pembemsi cok sumukumsu olmayan nisan geldi bu arada habire suyum geliyo badanacilar Allahtan yabanci degil biz hastahaneye gidiyoruz dedik halamizi aradik devlet hast.geldik .2 cm acikligim vardi habire akintim vardi mecburen suni sanci verdiler 8 saat sonra tam acilmam oldu ebe dogumhaneye aldi catir catir dogurdum saat 19.25 te 2730 gr 51 cm olarak dunyaya geldi melegimiz Allah herkese nasip etsin istedigim gibi ebeyle dogurdum tabii halamizin da hemsire olmasi ise yaradi hep yanimdaydi videoya falan cekti simdi de geziniyoruz tuvalate falan gittim ekmek arasi yedim kanamam fazla olmadi iki adet hasta bezi yetti.iste boyleee aklima gelmeyen ayrintilar varsa da daha sonra aanlatirim yine siz teyzelerimize iyi haberlerimizi verelim dedik,herkese iyi dilekleri icin cooook tesekkur ederiz Allah hepinizi bir avazda kurtarmayi nasip etsin yalniz cook ozel degisik bir duyguymuss
Evet canım 4650 gr . Ama bu bebeği besleyemedim sanırım
kızlar merakta birakmayayim sizi dedim ayni ruyamdaki gibi cepten baglaniyorum size hastahanedeyiz yarin Elif Mirayimin tahlillerinden sonra evimize gidecegiz insallah..öncelikle sali gunu kontrolumuz vardi ozel hastahaneye gidiyorduk ilcedeyiz halamiz hemsirelik okuyor ilcenin devlet hastanesinde staja baslamisti bir hafta once ..pazartesi sabah bizim eve badanacilar gelecekti sabah kalktim tuvalete giderken suyum geldi ben anlayaamadim altiima isedim sandimsonra ped koydum pembemsi cok sumukumsu olmayan nisan geldi bu arada habire suyum geliyo badanacilar Allahtan yabanci degil biz hastahaneye gidiyoruz dedik halamizi aradik devlet hast.geldik .2 cm acikligim vardi habire akintim vardi mecburen suni sanci verdiler 8 saat sonra tam acilmam oldu ebe dogumhaneye aldi catir catir dogurdum saat 19.25 te 2730 gr 51 cm olarak dunyaya geldi melegimiz Allah herkese nasip etsin istedigim gibi ebeyle dogurdum tabii halamizin da hemsire olmasi ise yaradi hep yanimdaydi videoya falan cekti simdi de geziniyoruz tuvalate falan gittim ekmek arasi yedim kanamam fazla olmadi iki adet hasta bezi yetti.iste boyleee aklima gelmeyen ayrintilar varsa da daha sonra aanlatirim yine siz teyzelerimize iyi haberlerimizi verelim dedik,herkese iyi dilekleri icin cooook tesekkur ederiz Allah hepinizi bir avazda kurtarmayi nasip etsin yalniz cook ozel degisik bir duyguymuss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?