2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
günaydın anneler;
ne güzel haberler var böyle burda
Bebeklerine kavusmus annelerimize sağlıklı uzun ömürler diliyorum.
Bende dahil kavusacak tüm annelerimizde sağlıkla kavuşurlar inşallah..
bizimde perşembe kontrolümüz var detaylarını bende yazarım size

canlar oda takımı almamıştık ama beşik dolap halı derken oğlumun bi odası oldu parçalardan oda yaptım süslerini de halledeyim fotoğraflarını çekip koyarım :))

günaydınlar biz daha burdayızz henu z dogum yapamdık dün gece eacile gittikvarmı bır gelırme sancı yalancımı yoksam gercekmiiii derkennn

hastaneye dogum servısıne cıktım cok tatalı ebe ler vardı daha once ark..dogumunda tanıstıgım ebe yı gordum hadı gel muaynee edeyım dedıı ve benım dogum haneye aldıı (ıcım o ka rahatkı suan dgum hane korkummyok artık yanı nasıl bır ortammmkoskusuu)
sonra catala cıktım elii o ka hafııftıı dr den de hemde cunku baktıgını bıle hıssetmedım yahuuu dedım doguma gırıyorsun demı evet dedı benım doguma da gır dedım ınsallah dedı vardıyalı oldukları ııcnsonra haydı gel nts ye dedı bu arad halne 2 cm mıs acılmamm sonra 1 st yakın nts de kaldımm sola yatıgmdaa 30-45 arası cıktı sırt ustunde ısee wuwwwwwwww 80 leri bulduuu saguıma yattaıgımda ıse 30-80 arası esıt ledı kendını ama bas ebe geldı benım ısteıdıgm 100 lerı vurucakk ve dusenlı olucak dedı dedım zaten dusenlı degıl bende bılıyorum ama sancım gercekden varmı yoksa bısmı kuruntu halındeyız var ama dusensız dedı dur dr arayım dedı gecenın 12 bu aradaa dr aramıa oda 15 dk dursun sonra gorusup karara dedı bekledık tmm gıtsın ama yarın goruyum dedı bende gıtmeyı dusunmuyorummm esım yarın gıt o vakıt dedıı bılmıyorum ne yapımm aynı agrılar var dayanılmaz degılll ve acılmamada artmamıss sizce ne yapimm bugnde gıdeyımmıııı

Takmamaya çalışırım kuzum...Dinleniyorum bakalım perşembe ne olacak:18::18::18::18:
Avrupa mega medipol canım bağcılardaki.Bayıldım hastaneye odaları da çok güzel...
Suit odaları göremedik ama doluydu bir oda fiyatı kadar fark alıyorlarmış gerek var mı bilmiyorum ama
eşim görmek istiyor...Fiyatları da çok ucuz hatta afallayıp tekrar sordum fiyatlandıran çocuk tuhaf tuhaf baktı bana
Ne bileyim öyle uçuk fiyatlar var ki ben de şaşırdım...

canim bu kadar uzun suren bi surec , kendin bilirsin ama bence bugun bi doktora git , gorun , oglununda seninde durumun hakkinda yeterli bilgiyi al canim , içiniz rahat olsun .

Kuzum benimmmm canım benimmmmm şükür ECE'ne kavuşmusşun
Herşeyi atlattın hadi bakalım geçip gitti bile bak...Çektiğin acılar da geride kaldı...Sık dişini azıcık daha gayret
et bitanem...ALLAH'ıma şükürler olsunnnnn rahatladım senden haber alınca...Kokusu nasıl azıcık tarif eder misin?

öylede canım ben hiç açmadım açmam da nese Allah bi kolaylığını verir inş

Sana da ECE'ne de kurban olurum ben kurbannnnnn
Böyle ballı ballı anlatıyprsun ya ağlıyorum
Ama sevinçten,mutluluktan Adamlar halıları yıkamak için
almaya gelecekler benim gözler şiş,annemle babam gelecek aynı şekilde
gel de anlattttt.Tanımadığım anne adayının minin prensesine kavuşmasına ağlıyorum
pehhhhh diyecekelr külahıma anlatttttt susturunnnnn beniiiiiiiii

Allah analı babalı büyütsün, hayırlı evlat olsun inşallah

benim de dün kontrolüm vardı, her şey iyi de bebeğim biraz geriden geliyor azcık zayıf, 2100 gr. bence daha alır zaten ne olacak doğduğu vakit bütün organları sağlıklı olsun, küveze girmesin yeter diyorum, doğduktan sonra alır kilocukları. Ama eşim bana bi kızdı bi kızdı sen beslenmiyorsun diye. eşimin restoranı var beni resmen kampa aldı bak ne güzel fyzmrt minnat bebeğini almış kucağına

ALLAH'ım bir doğum daha,bir mutluluk,binlerce gözyaşııııı
Bu sabah çok ağlamaklı oldum ben yahuuuuu....Gözünüz aydın
canımmmmm kokulu kokulu kokla onuuuuuuu yerim ben miniklerinizi
Allah'ım ben de doğurmak istiyorum çatır çatır çutur çutur,şöyle böyle
sağlıklı olsunlar da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…