2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
bende şimdi aynaya bakınca sevimli görüyorum kendimi

ama bu halimin resmini görünceeeee bu yarmagül kim diyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm,

eski resimlere hiç bakmıyorum canim

resimlerde tatlı duryor evet ama aynada baknca aynı seyı dycmcem gobek super onu yerım ben ama kalca ve basenden rahatsızım ben yoksa gobusumu sevıyorm

bu arada dun kızlar dedı gobegnn alt tarfna bakın aynda dıye bende hıc gormemısdım aynada aksam bakdm gercekden catlamısız yww:)

normal en iisi bence tabi şartlara göre değişir. zaman ne gösterecek kısmet artık.
biz hiç kafamızı yormayalım faydalanamayacağız nasılsa
ayyy canım benim yaa çok şükürr...
tombik kıza maşallahhhh
GRAF ve YARIM dgma gttı heralde ınsan bı haber verr yha bn dgma gdıyorum dıe
graf geçen hafta perşembemiydi tam hatırlamıyorum sezaryan oldu. yarim temizlik manikür pedikürde
canım peki eşim ssk lı ben 657 lı o zaman nasıl oluyo
memurlarda doğum pararı alıyor die biliyorum ben
16
Kızlar birşey sormak istiyorum ben 37 a haftaya kadar çalışabilir raporu almıştım temmuz başında resmi iznim başladığında tekrar r rapor alacak miyim yoksa birtek doğum raporu mu alicam..?
37 de çalışamaz raporu alacaksın.

ben dünya atlasi gibi oldummmmm

hiç takmiyorum , basenler için yandan bakıyorum kendime

dün kmşum dioki popon küçülmüş , göbeğim kocaman popom küçük gelmiş kadınaa

benimde çatlamış oralar

Anaaaam yine bir tane bebiş gelmiiiiş sanırım artık doğumlar başladı ay ne güzel artık bebişlerimizi görecez misler gibi koklıycez, buyütecez inşallah.
Kız bugün sabah girdiysen çoktan almışındır bebişini kucağına hadi güzel haberlerini bekleyoruz...

ben 657 li olduğum için para almıyormuşum,eşimde almıyormus yaniii bize paran veren yok üstüne maasımın yarısınıda alıyo devlet
memur doğum parası alıo die biliyorum ben. birde dün imiye sordum maaşım ne kadar kesilecek die kesinti olmuyor dedi aynı maaşını alacakmışım yarısı kesilecek derken öğretmen falanmısında kesiolar

En son mesajımda ki bildirdiğim doğum tarihimiz yeniden değişti güzel anneler...
Bugün doğum öncesi son kontrolümüz vardı. Ve bebeğim ters olduğu için -buna makat gelişli bebek deniyor- doktorumuz gelişimini tamamlamış artık daha fazla riske atmayalım ve alalım dedi ve doğumumuzu bir gün önceki tarihe aldı. 27 haziran sabahı spinal anesteziyle oğluma kavuşacağım inşallah.

Şimdi son saatlerimizi bir şeyler okuyarak geçiriyorum. İlgilenen anneler olursa spinal anestezi ile ilgili yazılar ve görüntüler mevcut.

EPİDURAL VE SPİNAL ANESTEZİ İLE SEZARYEN
Epidural & Spinal Anesthesia - YouTube
spinal sezaryan - YouTube

Foruma çok giremiyorum bu aralarda malum telaştan, bundan sonrasında da ne kadar sıklıkla girebilirim kestiremediğim için şimdiden doğum yapan arkadaşlarımı tebrik ederek bebeklerine ve kendilerine sağlıcaklar, doğum yapacaklara annelerimize de hayırlı doğumlar diliyorum Allah'tan.

Son düzenleme:

Ay maşallah size darısı bizim başımıza arık

hayırlısı ile saglikli bir sekilde kucagina alirsin ins canim , Allah yardimcin olsun

sağlıklı şekilde kucağına alırsın inşallahhh

Ay canııım şimdi tam mutlu oldum geçmiş olsun, geçmiş olsun ve en kötü günlerin bu olsun. Allahıma çok sukurler olsun

yok canım ben sağlıkçıyım bizde döner olmayınca maas cok az emekli parası gibiama sabit dönerimizi verirlerse daha iyi olacak gelecek ay oğrenicem artık
imi ne demek

Herkeze mrb güzel anneler ve minnoşları nasılsınız ???bu sıcak arkadaş sıcaktan doğurucaz nerdeyse..yanıyo ortalık allah yardımcımız olsun....biz yine işe geldik son gecemiz sonra iki gün izin sonrasında 4 günümüz kalıyo hayırlısıyla....

size bişey sorcam az önce doktor bi ablam var onunla konuştum aynı zmanda benim gittiğim doktorda doğumunu yaptı normal oldu..banada doktorum bebek 4 kiloya yaklaşırsa normal biraz zor olur demişti onu söledim...evet haklı çünkü çok yırtılırsın ve sen mahvolursun dedi tamam doğuranlar var ama sonrası ne halde oluyolar sen ona bak dedi...eğer 3.500 geçerse sezeryanı kabul et ve doktoruna güven dedi((acaba beni böle bir tercihle bırakırsa napmalıyım sizce???normal diye tutturayımmı yoksa kabul edeyimmi???
bakalım yarın kontrolümüz var heralde az çok belli olur durumum...allahım herşeyin hayırlısını nasip etsin hepimiz için...

canım gözünüz aydın hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah...allah yardımcınız olsun
ayyy ne güzel bir doğum olmuş gözün aydın canım allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin...
evet ayrica , meclis tatilden dönünde aiklanacakmiş benim anladigimmmm
hayyy onların tatilinee...

maşallah size ...dahada ii olacak ve sen bize kızınla yaşadığın o güzel anlarıda anlatacaksın...foto bekliyoruz merakla..

annem 4500 kılo ıle en kucuk kardesımı evde ebe ıle doğurmus canım masllh dıyorum kendısıne

ayrıca arkadasım 4000ıle normal doğum yaptı fazla yırtılmadı bence bu senın yapınla alakalı ınsallh normal normal doğururuz

hg canim ,

zor bir karar , ama sonucta yırtilip dikiş atilcak, dikiş agrisi çektigin agri sanci cabasi ,
öbür türlü kesilip dikiş atilcak , sonrasi dikiş agrisi iyileşme dönemi,
her ikisindede bir iyileşme süreci ,
epudiralide dusun canim ,
ben olsam sezeryan yapardim.böyle bi durumda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…