bende şimdi aynaya bakınca sevimli görüyorum kendimi
ama bu halimin resmini görünceeeeebu yarmagül kim diyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm,
eski resimlere hiç bakmıyorum canim
Canım çok teşekkürler o zaman 38+1 de raporu almam lazım kı o tarih 12 temmuz benim doğum olacak sanırım:) sezaryen la
bnde onu anlamadim işte farkli bişeymi var eştemi para alıyo anlamadim o kısmı
mehaba arkadaşlarım hepimiz burada heyecanımızı mutluluğumuzu endişelerimizi paylaştık ama artık yolun sonuna geldik bi kaç arkadaşımız minnak yavrularını aldılar bile kucaklarına allahım hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde bize de nasip etsin bayağı zaman oldu yazmayalı ama takip edip okudum yazılarınızı bende geçen pazartesiden başlayımkontrol günümdü ultrasonda bakıldı bebeğim 2700 müş biraz zayıf dedi doktor bacak boyu 1 hafta önden gidiyor ama bel çevresi biraz geriden geliyo deyince moralimsıfır oldu acaba bi sorun mu var diye bebek doğum pozisyonunu almış dedi haftaya pazartesi yani dün için gelmemi nst ye girip çatı muayenesi olmamı söyledi beni bi korku sardı sabaha kadar uyku tutmadı neyse gittim çatı muayenesi bayağı zor geldi çatımın müsait olduğunu normal doğum yapabileceğimi söyledi ama benim buna cesaretim var mı bilemiyorum minik kızıma kavuşmama az kaldı ama korkumda dorukta allahım hepimizin yardımcısı olsun
biz hiç kafamızı yormayalım faydalanamayacağız nasılsaDoğum izni için beklenen açıklama! - Memurlar
yine attılar ortaya bişey ama bugün sanırım onaylanıcakmışşş inşallahhama ben şimdi diyelim 2 hafta sonra paramı alıcam sgk dan peki onaylandığı zaman kalan ödememi tekrardanmı yatırıcaklar acaba ?=?
ayyy canım benim yaa çok şükürr...Kalbi Guzel fikri guzel arkadaslarim kizimin ameliyati simdi bitmis dr guzel oldu basariliydi demis
Ameliyattan hemen onceannem yanima getirdi supriz yapti bana kizimla bulustugum o buyulu anida paylasicm ins
Simdi ziyaret saatinden evvel sut sagmam gerek
Merhaba hanımlar,
Dün kontrolümüz vardı.
Zehracık 3400gr olmuş :) İnanamadım, 10 gün önce 2920gr'dı.
Doktor bacak boyunu ölçemedi, annesi gibi uzun olacak bu bebiş dedi :)
Normal doğumu bekliycekmişiz, çatı muayenesi için 10 gün sonra tekrar gidicem inşallah.
Günler nasıl geçecek bilmiyorum.. İlk bebeğimi kucağıma alabilecekmiyim? Herşey hayal gibi...
Rabbim hepimize hayırlı ve kolay doğum nasip etsin.
Doğum yapan arkadaşlarım, hayırlı olsun.
Allah bize de o duyguyu tattırsın inşallah.
graf geçen hafta perşembemiydi tam hatırlamıyorum sezaryan oldu. yarim temizlik manikür pedikürdeGRAF ve YARIM dgma gttı heraldeınsan bı haber verr yha bn dgma gdıyorum dıe
memurlarda doğum pararı alıyor die biliyorum bencanım peki eşim ssk lı ben 657 lı o zaman nasıl oluyo
16merhaba tombik anneler, çoktandır yazamıyordum.doğuranımız oldu mu? darısı bizlerin başına inşallah. bu zamana kadar vakit çabuk geçiyordu,şimdi saatler geçmiyor. karnım aşağı indi benim,bebek çok hareketli hala(çok şükür). ne kadar kilo aldınız, ben 21 kilo aldım :)
37 de çalışamaz raporu alacaksın.Kızlar birşey sormak istiyorum ben 37 a haftaya kadar çalışabilir raporu almıştım temmuz başında resmi iznim başladığında tekrar r rapor alacak miyim yoksa birtek doğum raporu mu alicam..?
resimlerde tatlı duryor evet ama aynada baknca aynı seyı dycmcem gobek super onu yerım ben ama kalca ve basenden rahatsızım ben yoksa gobusumu sevıyorm
bu arada dun kızlar dedı gobegnn alt tarfna bakın aynda dıye bende hıc gormemısdım aynada aksam bakdm gercekden catlamısız yww:)
resimlerde tatlı duryor evet ama aynada baknca aynı seyı dycmcem gobek super onu yerım ben ama kalca ve basenden rahatsızım ben yoksa gobusumu sevıyorm
bu arada dun kızlar dedı gobegnn alt tarfna bakın aynda dıye bende hıc gormemısdım aynada aksam bakdm gercekden catlamısız yww:)
ben 657 li olduğum için para almıyormuşum,eşimde almıyormus yaniiibize paran veren yok üstüne maasımın yarısınıda alıyo devlet
Selam kızlarrr bugün bir telaş bir koşturmaca ile geçti.. Annem geldi yanımıza son kez evi toparladık oğlumuza hazır hale getirdik. yarın sabah 7de yatışımız yapılacak ve minik ÇINARIMIZI kucağımıza alıcağız inşallah...
şuan durgunluk var sadece üzerimde birazda heyecan korku....ama biliyorum ki oğlumun kokusunu ilk içime çektiğim an beynimdeki bütün düşünceler silinip gidecek.. mutluyum, allahıma binlerce kez şükür ki bizi bu günlere getirdi hayırlı bir şekilde sonunuda gösterir inşallah..(amin)... bütün aile çok heyecanlı.. eşim sanki yeniden evleniyormuşuz gibi heyecanlı,mutlu.. benim için endişeli, baba olmanın verdiği mutlulukla kıyafet seçiyor şuan..oğlum seni merakla sevgiyle bekleyen bir ailen var.. ne kadarda şanslısın..
Dualarıınızı bizden eksik etmeyin kızlarr.. Allah doğumunu bekleyen bütün hamilelere bu günü yaşamayı nasip etsin inşallah..
memur doğum parası alıo die biliyorum ben. birde dün imiye sordum maaşım ne kadar kesilecek die kesinti olmuyor dedi aynı maaşını alacakmışım yarısı kesilecek derken öğretmen falanmısında kesiolarben 657 li olduğum için para almıyormuşum,eşimde almıyormus yaniiibize paran veren yok üstüne maasımın yarısınıda alıyo devlet
Selam güzel anne adayları!
Paşamın doğum şeklinin nasıl olacağının belli olacağı için bugün önemli bir kontrol günümüzdü. Vesselam belli oldu da. Benim tembel oğlum aynen kafası yukarıda göğüslerimin altında ayaklarını da kasıklarıma vermiş dikey olarak sere serpe yatmakta hala. İlk hamileliklerde rahim daha küçük olduğu için bebek genelde 37. haftaya kadar dönemedi mi sonrasında da dönme ihtimali pek kalmıyormuş. Bu sebeptendir ki haftamız artık hem ilerlediği için ve gelişimimizde yerinde seyrettiği için ( Kilomuz 3300gr olmuş maşallah!) artık sezaryana karar verdi doktorumuz. Gönlümden normal doğumda geçse her şeyden önce sağlıklısı ve hayırlısı olsun artık diyorum..Salı günü tekrar kontrol günümüz ama bir aksilik olmadığı sürece Epidural sezaryen olarak 28inde alacak doktor amcamız bizi doğumhane hayırlısıyla.
Bizden haberler şimdilik bu kadar..
Bundan sonraki süreçte herkese güzel gebeliklerini sağlıklı doğumlarla taçlandırmayı diliyorum Allah'tan!
kızlar merakta birakmayayim sizi dedim ayni ruyamdaki gibi cepten baglaniyorum size hastahanedeyiz yarin Elif Mirayimin tahlillerinden sonra evimize gidecegiz insallah..öncelikle sali gunu kontrolumuz vardi ozel hastahaneye gidiyorduk ilcedeyiz halamiz hemsirelik okuyor ilcenin devlet hastanesinde staja baslamisti bir hafta once ..pazartesi sabah bizim eve badanacilar gelecekti sabah kalktim tuvalete giderken suyum geldi ben anlayaamadim altiima isedim sandimsonra ped koydum pembemsi cok sumukumsu olmayan nisan geldi bu arada habire suyum geliyo badanacilar Allahtan yabanci degil biz hastahaneye gidiyoruz dedik halamizi aradik devlet hast.geldik .2 cm acikligim vardi habire akintim vardi mecburen suni sanci verdiler 8 saat sonra tam acilmam oldu ebe dogumhaneye aldi catir catir dogurdum saat 19.25 te 2730 gr 51 cm olarak dunyaya geldi melegimiz Allah herkese nasip etsin istedigim gibi ebeyle dogurdum tabii halamizin da hemsire olmasi ise yaradi hep yanimdaydi videoya falan cekti simdi de geziniyoruz tuvalate falan gittim ekmek arasi yedim kanamam fazla olmadi iki adet hasta bezi yetti.iste boyleee aklima gelmeyen ayrintilar varsa da daha sonra aanlatirim yine siz teyzelerimize iyi haberlerimizi verelim dedik,herkese iyi dilekleri icin cooook tesekkur ederiz Allah hepinizi bir avazda kurtarmayi nasip etsin yalniz cook ozel degisik bir duyguymuss
En son mesajımda ki bildirdiğim doğum tarihimiz yeniden değişti güzel anneler...
Bugün doğum öncesi son kontrolümüz vardı. Ve bebeğim ters olduğu için -buna makat gelişli bebek deniyor- doktorumuz gelişimini tamamlamış artık daha fazla riske atmayalım ve alalım dedi ve doğumumuzu bir gün önceki tarihe aldı. 27 haziran sabahı spinal anesteziyle oğluma kavuşacağım inşallah.
Şimdi son saatlerimizi bir şeyler okuyarak geçiriyorum. İlgilenen anneler olursa spinal anestezi ile ilgili yazılar ve görüntüler mevcut.
EPİDURAL VE SPİNAL ANESTEZİ İLE SEZARYEN
Epidural & Spinal Anesthesia - YouTube
spinal sezaryan - YouTube
Foruma çok giremiyorum bu aralarda malum telaştan, bundan sonrasında da ne kadar sıklıkla girebilirim kestiremediğim için şimdiden doğum yapan arkadaşlarımı tebrik ederek bebeklerine ve kendilerine sağlıcaklar, doğum yapacaklara qnnelerimize de hayırlı doğumlar diliyorum Allah'tan.
sağlıklı şekilde kucağına alırsın inşallahhhEn son mesajımda ki bildirdiğim doğum tarihimiz yeniden değişti güzel anneler...
Bugün doğum öncesi son kontrolümüz vardı. Ve bebeğim ters olduğu için -buna makat gelişli bebek deniyor- doktorumuz gelişimini tamamlamış artık daha fazla riske atmayalım ve alalım dedi ve doğumumuzu bir gün önceki tarihe aldı. 27 haziran sabahı spinal anesteziyle oğluma kavuşacağım inşallah.
Şimdi son saatlerimizi bir şeyler okuyarak geçiriyorum. İlgilenen anneler olursa spinal anestezi ile ilgili yazılar ve görüntüler mevcut.
EPİDURAL VE SPİNAL ANESTEZİ İLE SEZARYEN
Epidural & Spinal Anesthesia - YouTube
spinal sezaryan - YouTube
Foruma çok giremiyorum bu aralarda malum telaştan, bundan sonrasında da ne kadar sıklıkla girebilirim kestiremediğim için şimdiden doğum yapan arkadaşlarımı tebrik ederek bebeklerine ve kendilerine sağlıcaklar, doğum yapacaklara annelerimize de hayırlı doğumlar diliyorum Allah'tan.
Kalbi Guzel fikri guzel arkadaslarim kizimin ameliyati simdi bitmis dr guzel oldu basariliydi demis
Ameliyattan hemen onceannem yanima getirdi supriz yapti bana kizimla bulustugum o buyulu anida paylasicm ins
memur doğum parası alıo die biliyorum ben. birde dün imiye sordum maaşım ne kadar kesilecek die kesinti olmuyor dedi aynı maaşını alacakmışım yarısı kesilecek derken öğretmen falanmısında kesiolar
canım gözünüz aydın hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah...allah yardımcınız olsunSelam kızlarrr bugün bir telaş bir koşturmaca ile geçti.. Annem geldi yanımıza son kez evi toparladık oğlumuza hazır hale getirdik. yarın sabah 7de yatışımız yapılacak ve minik ÇINARIMIZI kucağımıza alıcağız inşallah...
şuan durgunluk var sadece üzerimde birazda heyecan korku....ama biliyorum ki oğlumun kokusunu ilk içime çektiğim an beynimdeki bütün düşünceler silinip gidecek.. mutluyum, allahıma binlerce kez şükür ki bizi bu günlere getirdi hayırlı bir şekilde sonunuda gösterir inşallah..(amin)... bütün aile çok heyecanlı.. eşim sanki yeniden evleniyormuşuz gibi heyecanlı,mutlu.. benim için endişeli, baba olmanın verdiği mutlulukla kıyafet seçiyor şuan..oğlum seni merakla sevgiyle bekleyen bir ailen var.. ne kadarda şanslısın..
Dualarıınızı bizden eksik etmeyin kızlarr.. Allah doğumunu bekleyen bütün hamilelere bu günü yaşamayı nasip etsin inşallah..
ayyy ne güzel bir doğum olmuş gözün aydın canım allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin...kızlar merakta birakmayayim sizi dedim ayni ruyamdaki gibi cepten baglaniyorum size hastahanedeyiz yarin Elif Mirayimin tahlillerinden sonra evimize gidecegiz insallah..öncelikle sali gunu kontrolumuz vardi ozel hastahaneye gidiyorduk ilcedeyiz halamiz hemsirelik okuyor ilcenin devlet hastanesinde staja baslamisti bir hafta once ..pazartesi sabah bizim eve badanacilar gelecekti sabah kalktim tuvalete giderken suyum geldi ben anlayaamadim altiima isedim sandimsonra ped koydum pembemsi cok sumukumsu olmayan nisan geldi bu arada habire suyum geliyo badanacilar Allahtan yabanci degil biz hastahaneye gidiyoruz dedik halamizi aradik devlet hast.geldik .2 cm acikligim vardi habire akintim vardi mecburen suni sanci verdiler 8 saat sonra tam acilmam oldu ebe dogumhaneye aldi catir catir dogurdum saat 19.25 te 2730 gr 51 cm olarak dunyaya geldi melegimiz Allah herkese nasip etsin istedigim gibi ebeyle dogurdum tabii halamizin da hemsire olmasi ise yaradi hep yanimdaydi videoya falan cekti simdi de geziniyoruz tuvalate falan gittim ekmek arasi yedim kanamam fazla olmadi iki adet hasta bezi yetti.iste boyleee aklima gelmeyen ayrintilar varsa da daha sonra aanlatirim yine siz teyzelerimize iyi haberlerimizi verelim dedik,herkese iyi dilekleri icin cooook tesekkur ederiz Allah hepinizi bir avazda kurtarmayi nasip etsin yalniz cook ozel degisik bir duyguymuss
hayyy onların tatilinee...evet ayrica , meclis tatilden dönünde aiklanacakmiş benim anladigimmmm
Kalbi Guzel fikri guzel arkadaslarim kizimin ameliyati simdi bitmis dr guzel oldu basariliydi demis
Herkeze mrb güzel anneler ve minnoşları nasılsınız ???bu sıcak arkadaş sıcaktan doğurucaz nerdeyse..yanıyo ortalık allah yardımcımız olsun....biz yine işe geldik son gecemiz sonra iki gün izin sonrasında 4 günümüz kalıyo hayırlısıyla....
size bişey sorcam az önce doktor bi ablam var onunla konuştum aynı zmanda benim gittiğim doktorda doğumunu yaptı normal oldu..banada doktorum bebek 4 kiloya yaklaşırsa normal biraz zor olur demişti onu söledim...evet haklı çünkü çok yırtılırsın ve sen mahvolursun dedi tamam doğuranlar var ama sonrası ne halde oluyolar sen ona bak dedi...eğer 3.500 geçerse sezeryanı kabul et ve doktoruna güven dedi((acaba beni böle bir tercihle bırakırsa napmalıyım sizce???normal diye tutturayımmı yoksa kabul edeyimmi???
bakalım yarın kontrolümüz var heralde az çok belli olur durumum...allahım herşeyin hayırlısını nasip etsin hepimiz için...
canım gözünüz aydın hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah...allah yardımcınız olsun
ayyy ne güzel bir doğum olmuş gözün aydın canım allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin...
hayyy onların tatilinee...
maşallah size ...dahada ii olacak ve sen bize kızınla yaşadığın o güzel anlarıda anlatacaksın...foto bekliyoruz merakla..
Herkeze mrb güzel anneler ve minnoşları nasılsınız ???bu sıcak arkadaş sıcaktan doğurucaz nerdeyse..yanıyo ortalık allah yardımcımız olsun....biz yine işe geldik son gecemiz sonra iki gün izin sonrasında 4 günümüz kalıyo hayırlısıyla....
size bişey sorcam az önce doktor bi ablam var onunla konuştum aynı zmanda benim gittiğim doktorda doğumunu yaptı normal oldu..banada doktorum bebek 4 kiloya yaklaşırsa normal biraz zor olur demişti onu söledim...evet haklı çünkü çok yırtılırsın ve sen mahvolursun dedi tamam doğuranlar var ama sonrası ne halde oluyolar sen ona bak dedi...eğer 3.500 geçerse sezeryanı kabul et ve doktoruna güven dedi((acaba beni böle bir tercihle bırakırsa napmalıyım sizce???normal diye tutturayımmı yoksa kabul edeyimmi???
bakalım yarın kontrolümüz var heralde az çok belli olur durumum...allahım herşeyin hayırlısını nasip etsin hepimiz için...
canım gözünüz aydın hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah...allah yardımcınız olsun
ayyy ne güzel bir doğum olmuş gözün aydın canım allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin...
hayyy onların tatilinee...
maşallah size ...dahada ii olacak ve sen bize kızınla yaşadığın o güzel anlarıda anlatacaksın...foto bekliyoruz merakla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?