Kızlar
çok yoruldum ya.Bitmiyor bu işler valla.dün perdeleri yıkamıştım bugun bu sıcakta onları ütüledim.Eşimde camları sildi.bugunde koltukları silecek.Yarında tamamen evi süpürürsek bitiyor inşallah.
Az önce mavi badem şekerlerimiz tüllerimiz çiçeklerimiz geldi.İşler bitince de onları hazırlayacağım.
Bebek şekeri hazırlayan arkadaşlar badem şekerlerinizi nerde muhafaza ediyorsunuz.Burası çok sıcak.Çatlar diye korkuyorum.Onun için pakette tutup doğumdan sonra mı tüllere koysam acaba?Buzdolabında tutarım.Napsam?
Birde şekerlerin değil de dağıtılacak olan badem şekerlerini de tülle ikram edeceğim ben.badem şekerlerini direk tüle değil de folyo ya da streç filmemi sarsam kirlenmesin diye.Boylece ınsanlar yemek isterse yiyebilirler.
GRAF ve YARIM dgma gttı heraldeınsan bı haber verr yha bn dgma gdıyorum dıe
burda herkes birbirini tanıyor galibe ben hariç
canım ağlayarak okudum yazdıklarını allah yarım etti sana ve ecemize hep böyle yolunda gider inşallah dualarımız seninle ....
umarım güzel bir doğum olmuştur canım ikinizde sağlıkla kavuşursunuz birbirinize :)
ay ne güzel hayırlı olsun canım darısı başımıza
ilk baştan beri dediğim çıktı seçim yok bizi oyalıyorlar çıkmaz demiştim. hani meclis tatile girmeden kesin çıkacaktı bak yeni döneme kaldı zaten temmuzun ilk haftası doğum yapsam dahi ekim 1 de yasa çıkmazsa ben faydalanmıyorum resmi doğum iznim bitmiş oluyor.
doğum iznin bitmeden yasa çıkarsa yatırıyorlar diye biliyorum ben cicim.
çıkmaz ya ekimde de çünkü seçim yok bu tarz durumlar seçimlerden önce çıkar belediye seçimlerinden önce belki çıkabilir. bende 1 ekimde resmi doğum iznim başlıyor 1 kasıma kadar senelik alacağım o yüzden 1 ekimde çıkmazsa bana da vurmuyor.
benim bildiğim alınmıyor canım. maaşı almaya devam ediyorsun eşin de çalışıyorsa ya sen yada eşin biriniz çocuk yadımı alıyorsunuz ikiniz birden alamıyorsunuz. ama bazı kurumlar buna dikkat etmiyor mesela benim bir arkadaşım vardı maaş bodrosunda hem kendisi hem eşi çocuk yardımı alıyor gözüküyordu hemen kestiler irinden toplu o parayı hata yaptık diye diğeri almaya devam etti. ona dikkat etmek lazım
Canım graf zaten gecen hafta (yalan olmasın tam hatırlamadım gununu) sezeryan olacaktı da ondan sonra hiç yaZmadı merak ettim
Kızlar
çok yoruldum ya.Bitmiyor bu işler valla.dün perdeleri yıkamıştım bugun bu sıcakta onları ütüledim.Eşimde camları sildi.bugunde koltukları silecek.Yarında tamamen evi süpürürsek bitiyor inşallah.
Az önce mavi badem şekerlerimiz tüllerimiz çiçeklerimiz geldi.İşler bitince de onları hazırlayacağım.
Bebek şekeri hazırlayan arkadaşlar badem şekerlerinizi nerde muhafaza ediyorsunuz.Burası çok sıcak.Çatlar diye korkuyorum.Onun için pakette tutup doğumdan sonra mı tüllere koysam acaba?Buzdolabında tutarım.Napsam?
Birde şekerlerin değil de dağıtılacak olan badem şekerlerini de tülle ikram edeceğim ben.badem şekerlerini direk tüle değil de folyo ya da streç filmemi sarsam kirlenmesin diye.Boylece ınsanlar yemek isterse yiyebilirler.
graf sezeryanla doğum yaptı baya oldu ama yarimi bilmiyorum kızlar
Yarim nerde ki bugun doğuma mı gitti ki ???gunduzleri evde oluyoduya genelde ondan mrk ettim
yarim sabah burdaydi.
graf sezeryana gidecekti diye hatirliyorum ama.
canım peki eşim ssk lı ben 657 lı o zaman nasıl oluyo
merhaba tombik anneler, çoktandır yazamıyordum.doğuranımız oldu mu? darısı bizlerin başına inşallah. bu zamana kadar vakit çabuk geçiyordu,şimdi saatler geçmiyor. karnım aşağı indi benim,bebek çok hareketli hala(çok şükür). ne kadar kilo aldınız, ben 21 kilo aldım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?