2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

gerek yok tatlım hazırla tulunu fılan dolaba koy kırlenmemsı ıcınde buzdlbı posetlerını koy dolapta dursunlar ne zmn dgma gdcgn bellımı olur

eşinede masllh vallahı ne becereklıymıs bn bnmkıne evı sılelım ddm 2 gndur sılıcektı ben sıldım yavas yavas onu bekleyene kadar

canım peki eşim ssk lı ben 657 lı o zaman nasıl oluyo

canım o badem şekerlerini ama renkli büyük olanları güneş almayan bir yerde oda ısısında muhafaza edılıyor ben baby shoverım ıcın almıstım 2aydır duruyo bozulmadı hemde poşette felan değil eşim istemeye geldiğinde getirdikleri gumus tepsi gibi bişide

merhaba tombik anneler, çoktandır yazamıyordum.doğuranımız oldu mu? darısı bizlerin başına inşallah. bu zamana kadar vakit çabuk geçiyordu,şimdi saatler geçmiyor. karnım aşağı indi benim,bebek çok hareketli hala(çok şükür). ne kadar kilo aldınız, ben 21 kilo aldım :)

suzanda hastanye gdıcektı gelemedı daha dgrdumu ne yaptı bu kız aksama kadar bekleyelım barı bakalım haber getrr heralde

22 kg aldim , artık takip etmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…