2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

Dogru soyluyorsun.En azında 100 kadar hazırlayayım elimin altında dursun.Olmazsa sonra yine hazırlarız.

Eşim çok çalıştı maşallah.Baba olmak kolay mı:) Temizlikçi bayan alacaktık tavırlarına uyuz oldu.Ben onun yaptıklarını fazlasıyla yaparım paramda cebime kalır dedi başladı.İyi de oldu aslında bende hiç temizlikçinin işini beğenmem ama mecbur olunca katlanacaktım.Eşimde titiz .en iyisi kendimiz yapalım dedi:):):) Yavaş yavaş yapıyoruz bizde.gündüz çalışıyor.Akşamdan akşama. Bende oturularak yapacakları yapıyorum işte .Ütü falan.

ya ben daha önce alıp yerdim badem şekeri de o zaman mutfakta güneş görmeyen bir kabın içinde dururdu ama yazın çatlardı.Bu da oyle olursa diye korktum.O kadar emek verip hazırlayacağım birde çatlarsa ne olacak diye.İzmir birde çok sıcak.Neyse çatlarsa da kader deriz artık:):):)

kızlar graf sezeryan dogm yaptı ama yazmadı bende cok merk edyorm naptıkı dıye
bıde kendm7 dıye bı arkadas vardı oda bugun sabah 7de sezeryan olcakdı ondan da haber beklıyoruz
yarım bugun suslenmeye puslenmeye gtti herhal.:)

bızde havuz sefası yaptık(sonnda)
eve geldık esımle o smdı arkadsyla baska havuza gttı gelene kadr bende balkon yıkadım temzlik ypaym dedım bakalım becerblcekmyız.:)

Kızlar birşey sormak istiyorum ben 37 a haftaya kadar çalışabilir raporu almıştım temmuz başında resmi iznim başladığında tekrar r rapor alacak miyim yoksa birtek doğum raporu mu alicam..?

Canım doğumunu nerde yapacaksın sen?

sefann sonu temızıkkk tatl ver kendıne bugun yarın yaparsın

canım peki eşim ssk lı ben 657 lı o zaman nasıl oluyo
yine biriniz faydalanacaksınz benim bildiğim. benim arkadaşımın eşi özel sektörde kendisi memur o alıyor çocuk yardımını.

Kızlar birşey sormak istiyorum ben 37 a haftaya kadar çalışabilir raporu almıştım temmuz başında resmi iznim başladığında tekrar r rapor alacak miyim yoksa birtek doğum raporu mu alicam..?
alacaksın canm. 37 haftalk gebedir diye iş görmezlik belgesi alacaksın onu çalıştığın yere bir dilekçe ile vereceksin gebeliğimin 37. haftası nedeniyle resmi doğum iznimin başlaması hususunda diye o dikelçeye raporuda ekleyeceksin . eğer doğum olmazsa 40 a kadar 40 da tekrar rapor alacaksın doktordan doğumm gerçekleşmedi diye onuda kuruma vereceksin. mesela benim 1 temmuzda 40 hafta doluyor 1 temmuza kadar doğum olmazsa doktor bir 10 gün daha rapor yazacak doğum gerçekleşmedi diye.

ben 17 ama doguma kadr 21 olur herhal :)
ama bu kılolarla daha fazla yasamak ıstemıyorum:) ınsallah tez zamanda gıde reskı fotolarıma bakıp duryrom

bende şimdi aynaya bakınca sevimli görüyorum kendimi

ama bu halimin resmini görünceeeee bu yarmagül kim diyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm,

eski resimlere hiç bakmıyorum canim

37 haftada doğum izninin baslatacaksın canım doğum yapıncada yaptığın tarihi belirtitr kağıdı kurumuna verecekmişiz

Ay canııım bak bunu yeni okudum çok çok geçmiş olsun tekrar. İnşallah dediğin gibi her şey güzel geçecek ve sağlıklı bebişine kavuşursun, güzel güzel evinize de gidersiniz. Anaaam ağlattın şimdi. Canım burda hepimiz sana ve bebişine duacıyız. Ben inanıyorum hepsi güzel geçecek yeter ki canını sıkma. Allahım yardımcınız olsun.

Canım çok teşekkürler o zaman 38+1 de raporu almam lazım kı o tarih 12 temmuz benim doğum olacak sanırım:) sezaryen la

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…