gerek yok tatlım hazırla tulunu fılan dolaba koy kırlenmemsı ıcınde buzdlbı posetlerını koy dolapta dursunlar ne zmn dgma gdcgn bellımı olur
eşinede masllh vallahı ne becereklıymıs bn bnmkıne evı sılelım ddm 2 gndur sılıcektı ben sıldım yavas yavas onu bekleyene kadar
canım o badem şekerlerini ama renkli büyük olanları güneş almayan bir yerde oda ısısında muhafaza edılıyor ben baby shoverım ıcın almıstım 2aydır duruyo bozulmadı hemde poşette felan değil eşim istemeye geldiğinde getirdikleri gumus tepsi gibi bişide
22 kg aldim , artık takip etmiyorum
kızlar graf sezeryan dogm yaptı ama yazmadı bende cok merk edyorm naptıkı dıye
bıde kendm7 dıye bı arkadas vardı oda bugun sabah 7de sezeryan olcakdı ondan da haber beklıyoruz
yarım bugun suslenmeye puslenmeye gtti herhal.:)
bızde havuz sefası yaptık(sonnda)
eve geldık esımle o smdı arkadsyla baska havuza gttı gelene kadr bende balkon yıkadım temzlik ypaym dedım bakalım becerblcekmyız.:)
kızlar graf sezeryan dogm yaptı ama yazmadı bende cok merk edyorm naptıkı dıye
bıde kendm7 dıye bı arkadas vardı oda bugun sabah 7de sezeryan olcakdı ondan da haber beklıyoruz
yarım bugun suslenmeye puslenmeye gtti herhal.:)
bızde havuz sefası yaptık(sonnda)
eve geldık esımle o smdı arkadsyla baska havuza gttı gelene kadr bende balkon yıkadım temzlik ypaym dedım bakalım becerblcekmyız.:)
Canım doğumunu nerde yapacaksın sen?
sefann sonu temızıkkk tatl ver kendıne bugun yarın yaparsın
21 de bn amlımısımmmmmmmmmmm
yine biriniz faydalanacaksınz benim bildiğim. benim arkadaşımın eşi özel sektörde kendisi memur o alıyor çocuk yardımını.canım peki eşim ssk lı ben 657 lı o zaman nasıl oluyo
alacaksın canm. 37 haftalk gebedir diye iş görmezlik belgesi alacaksın onu çalıştığın yere bir dilekçe ile vereceksin gebeliğimin 37. haftası nedeniyle resmi doğum iznimin başlaması hususunda diye o dikelçeye raporuda ekleyeceksin . eğer doğum olmazsa 40 a kadar 40 da tekrar rapor alacaksın doktordan doğumm gerçekleşmedi diye onuda kuruma vereceksin. mesela benim 1 temmuzda 40 hafta doluyor 1 temmuza kadar doğum olmazsa doktor bir 10 gün daha rapor yazacak doğum gerçekleşmedi diye.Kızlar birşey sormak istiyorum ben 37 a haftaya kadar çalışabilir raporu almıştım temmuz başında resmi iznim başladığında tekrar r rapor alacak miyim yoksa birtek doğum raporu mu alicam..?
yaşaşin yanlız degilimmmmmmmmmmmm
bız kacırmısız orayı demmkı masallah butun topık dokuldu
son yapraklar bizleriz
anlamadim bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
biz ikimzide sgk liyiz.
ben 17 ama doguma kadr 21 olur herhal :)
ama bu kılolarla daha fazla yasamak ıstemıyorum:) ınsallah tez zamanda gıde reskı fotolarıma bakıp duryrom
Kızlar birşey sormak istiyorum ben 37 a haftaya kadar çalışabilir raporu almıştım temmuz başında resmi iznim başladığında tekrar r rapor alacak miyim yoksa birtek doğum raporu mu alicam..?
Ameliyathaneden cikarken tek hatirladigim dikislerimin yamasi ve acimasi. Sonra odama getirdiler bir hemsire geldi karnina msj yapicam diyerek bir abandi gobegime alttan ne var ne yok ameliyattan kalan tum birikintiler fosladi. ama ilk defa o an bagirdim sonra 15 dk sonra bi kez daha bastirdi pis kanin birikmemesi gerekiyomus serumlari taktilar 3 buyuk devirdim valla. Sonra m.suyu ve biskuvi aldim kizlaaaarr o acligin ustune bi iyi geldi ki anlatamam. Ustumu basimi kardesimle gorumcem temizlediler giydirdiler hasta bezinide taktik wc ye iki yuruyus yaptim canim ne kadar yansada.12den sonra koridor voltalarim baslicak bide sut sagmaya baslicam ins. Gelir hemencecik. Ben bu kadar strese neden bole neseliyim bide ony diyim: kizimicerrah az once muayene etti ve yarin ameliyata alabilecegini solemis anneme. Cok buyuk degilmis kese bole cocuk yumrugu kadarmis karacigeride yokmus kesede. Karin duvari ameliyatta kapatmaya yetecek kadar gelismis sukur rabbime. Sabaha kadar serumla beslicekler Henuz boyunu kilosunu ogrenemedik ama benim kizim cok guclu olacak annesi gibi inaniyorum buna. Ben sadece resmini gordum,ksrdesimle esim aglayarsk geldiler yanindan, olsun, o iyilessin sagligina kavussunda biranonce ben tum acilara raziyim, dualariniz bana karsi geldi canlarim o 4 sa stresle beklerken bi basima o anda hepinize dua ettim en kotu yasayaninizben olmus olurumda siz kus gibi dogurursunuz insaaaaallllaaaahhhh
doğum parasından bahsetmışlerdi bende merak ettim nasıl oluyo diye
antalya anadolu hastanesı erhan muluk canım tavsıye ederım sen?
Ben vitali hastanesi Ali Fuat Sengor ilk oğlumun da doktordu ama uzak bize ben medicalpark hastanesinin yanında oturuyorum ve hala düşünüyorum acaba medical mi yapsam diye:)
alacaksın canm. 37 haftalk gebedir diye iş görmezlik belgesi alacaksın onu çalıştığın yere bir dilekçe ile vereceksin gebeliğimin 37. haftası nedeniyle resmi doğum iznimin başlaması hususunda diye o dikelçeye raporuda ekleyeceksin . eğer doğum olmazsa 40 a kadar 40 da tekrar rapor alacaksın doktordan doğumm gerçekleşmedi diye onuda kuruma vereceksin. mesela benim 1 temmuzda 40 hafta doluyor 1 temmuza kadar doğum olmazsa doktor bir 10 gün daha rapor yazacak doğum gerçekleşmedi diye.
bı cogu dogum hıkayelernı okcaz flan beklcez artık ıskence gııb
hele ben en son dogurcam sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?