2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
paradoks ;

canım güzel haberlerini okuyunca çok sevindim; allah analı babalı büyütmek nasip etsin Ece'nizi inşallah....güzel haberlerinin devamını bekliyoruzzzzz...

kızlar çok sıcak yaa bende sıcakklarla boğuşyorum resmen,allah yardımcımız olsun walla;
bugün bende şirkete gittim bayadır izinde olmama raağmen,sözleşme tarihim gelmişti onu yeniledim geldim,2014 hazirana kadar işimi garantiledim :)) bu gidişle çıkarcaklar bni diye korkuyodum :)))

ve şimdi akşama yiyecek bişeyler hazırlamak lazım ama bu sıcakta ne yaapılırki yawww :SSSS

doğumlar oldukçada heyecandan benimde doğurasım geliyor,ama sabretmem lazım bi kaç hafta daha yaaaa :))))

hadi gözün aydın cnm

selam kızlar, cumartesi günü sabah saat 7.30 da bebişim dünyaya gelicek Rabbimin izniyle...dualarınızı esirgemeyin olurmu?
epidural sezeryan olucak kısmetse...
hepinizi öpüyorummmm

bebeşin sağlıcakla gelsin cnm

ay cnmm darısı başımıza vaktiyle tabi :18:

3200 a olurmu cnm yaaa

Ben temizlikçi öncesi bikaç iş yapayımm

cnm evin hayırlı bereketli uğurlu olsun darısı başımıza

canlar oda takımı almamıştık ama beşik dolap halı derken oğlumun bi odası oldu parçalardan oda yaptım süslerini de halledeyim fotoğraflarını çekip koyarım :))

bekliyoruzz kısa zamanda

ohoh

Kız senin üstüne kimler doğurdu sen hala doğurmadın :) Git doktora tabi. İçin rahat olur.

14

istanbul anadolu yakasında oturan anneler varmı, anne adayları...

lyre

ben burdan sipariş verecem canım bi tane sectım bıde kırmızı yaptıracam

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.233422746737378.57000.125564830856504&type=3

canımsın

:18:

antalya anadolu hastanesı erhan muluk canım tavsıye ederım sen?

ay deme neslis:) zaten zor kalkyom yap flan dede bıtsn barı:)

napalım valla bnde sabahtan berı yatıorum kalkıorum yemek yıyorum sıze bakınıorum gerı yatıorum cok sıcak napıcamı bılemedım vallahı bırazcık ıs yapaydım bnde ııydı ammaaa nerde totoyu kaldıramıorum kı sen yap yap hadı

yaşaşin yanlız degilimmmmmmmmmmmm

ben de bnde bndeeeee

off hemde ne sıcak yemek olarakta karpuz börek salata ya da dometesli pilav snitzel kavun

amin canım inşallah yinede hangisi hayılısı olacaksa o olsun...ben kendimi iile normal olsun diye tutturmuyorum ama herşey yolunda giderken sırf kilolu diye sezeryan olmakta canımı sıkar....

canım o doktor ablamda aynısını söledi hem sancı çekicen hemde allattan dikiş çok ağrılı olur dedi..öbür türlüde ağrı olack dikişlerde ama alttaki dikişler dahada zormuş ...bakalım yaa nolcak bilmiyorum..

canım yaa aklıma gelmişken sorayım önümüzdeki günlerde şu bizim kavanozlar için siparişimi vericem artık ...kurdeleden kaçtane almam gerekiyor ben 50 tane yapıcam..sen bitane yetmez demiştin dimi???

10 mt imiş canim 1 tanesi ben 5-6 tane alicam , 60 tane için fazla fazla nolur nolmaz bidaha bidaha soylemektense.

off hemde ne sıcak yemek olarakta karpuz börek salata ya da dometesli pilav snitzel kavun

aynen bende hafif şeyler düşünüyorum; şöyle tavuklu bezelyeli dereotlu maydonozlu bir salata,karpuz falan idare edicez artık:)
salata az göz doyursunda, yoksa doymaz eşimmm :)))

10 mt imiş canim 1 tanesi ben 5-6 tane alicam , 60 tane için fazla fazla nolur nolmaz bidaha bidaha soylemektense.

abowwwwwwwwww naptın kuzum 5 6 tane çok olmazmı???zatek küçücük şeyler bi kez dolayıp fiyonk yapıcaz bende 2 tane alayım 20 mt olsun diyodum bak bilemedim şimdi...

abowwwwwwwwww naptın kuzum 5 6 tane çok olmazmı???zatek küçücük şeyler bi kez dolayıp fiyonk yapıcaz bende 2 tane alayım 20 mt olsun diyodum bak bilemedim şimdi...

kim yapmıstı burdan biri yapmişti oda onaylamişti , fazla kullandigini canim , yinede sen bilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…