Selam kızlarrr bugün bir telaş bir koşturmaca ile geçti.. Annem geldi yanımıza son kez evi toparladık oğlumuza hazır hale getirdik. yarın sabah 7de yatışımız yapılacak ve minik ÇINARIMIZI kucağımıza alıcağız inşallah...
şuan durgunluk var sadece üzerimde birazda heyecan korku....ama biliyorum ki oğlumun kokusunu ilk içime çektiğim an beynimdeki bütün düşünceler silinip gidecek.. mutluyum, allahıma binlerce kez şükür ki bizi bu günlere getirdi hayırlı bir şekilde sonunuda gösterir inşallah..(amin)... bütün aile çok heyecanlı.. eşim sanki yeniden evleniyormuşuz gibi heyecanlı,mutlu.. benim için endişeli, baba olmanın verdiği mutlulukla kıyafet seçiyor şuan..oğlum seni merakla sevgiyle bekleyen bir ailen var.. ne kadarda şanslısın..
Dualarıınızı bizden eksik etmeyin kızlarr.. Allah doğumunu bekleyen bütün hamilelere bu günü yaşamayı nasip etsin inşallah..
selam kızlar, cumartesi günü sabah saat 7.30 da bebişim dünyaya gelicek Rabbimin izniyle...dualarınızı esirgemeyin olurmu?
epidural sezeryan olucak kısmetse...
hepinizi öpüyorummmm
Can arkadaslarim, bal arkadaslarim
Tum guzel dileklerinize benim icin bu kadar sevinmenize gormeden tanimadan giyaben ettiginiz bu kadar dualariniza yurekten tesekkur ediyorum bugun benim icin kotu ve stresli baslasada kizimin iyi haberlerini almak bana yetti gercekten hamilenin duasi kabul olur diyorlar ya bakin hep beraber gorduk bunu. Neler soylediler kesesi buyuk iceri alamayiz dediler, 1-2 yasina kadar evde bole sen bakicaksin ancak ole ameliyat olabilir dediler. 3-4 ay kuvezde kalicak dediler Hele biri dediki ongun onceki kontrolde "kitaplarda bu hastalarin yasama sansi yuzde ellidir diyor ama siz ona bakmayin bugunku imkanlarla "az biraz" daha fazla bu olasilik"
Moraliniz daha fazla bozulmasin diye size anlatmadigim buna benzer laflarda pek cok tabi.
Ben yarinda kizim ece icin dualarinizin onun hep yaninda olacagini biliyorum hissediyorum. En kisa zamanda tombikimin resminide koyabilirim ins. Simdi igne saati
kızlar merakta birakmayayim sizi dedim ayni ruyamdaki gibi cepten baglaniyorum size hastahanedeyiz yarin Elif Mirayimin tahlillerinden sonra evimize gidecegiz insallah..öncelikle sali gunu kontrolumuz vardi ozel hastahaneye gidiyorduk ilcedeyiz halamiz hemsirelik okuyor ilcenin devlet hastanesinde staja baslamisti bir hafta once ..pazartesi sabah bizim eve badanacilar gelecekti sabah kalktim tuvalete giderken suyum geldi ben anlayaamadim altiima isedim sandimsonra ped koydum pembemsi cok sumukumsu olmayan nisan geldi bu arada habire suyum geliyo badanacilar Allahtan yabanci degil biz hastahaneye gidiyoruz dedik halamizi aradik devlet hast.geldik .2 cm acikligim vardi habire akintim vardi mecburen suni sanci verdiler 8 saat sonra tam acilmam oldu ebe dogumhaneye aldi catir catir dogurdum saat 19.25 te 2730 gr 51 cm olarak dunyaya geldi melegimiz Allah herkese nasip etsin istedigim gibi ebeyle dogurdum tabii halamizin da hemsire olmasi ise yaradi hep yanimdaydi videoya falan cekti simdi de geziniyoruz tuvalate falan gittim ekmek arasi yedim kanamam fazla olmadi iki adet hasta bezi yetti.iste boyleee aklima gelmeyen ayrintilar varsa da daha sonra aanlatirim yine siz teyzelerimize iyi haberlerimizi verelim dedik,herkese iyi dilekleri icin cooook tesekkur ederiz Allah hepinizi bir avazda kurtarmayi nasip etsin yalniz cook ozel degisik bir duyguymuss
Herkese günaydınlar, doğum yapan Arkadaşlar hayırlı olsun inşallah uzun ömürler diliyorum. Ay ben ölücem galiba acayip şişim özellikle sağ elim ve ayağım dünden beri. KP ve KV / aydır bendeler ikiside hasta bir de oğlum var 8 yaşında inanır mısınız hiç oturmadan gece oluyor çok yoruldum bunaldım çok çok ama Allah rızası için diyorum sabrediyorum. Eşim ve oğlum onları Ankara'ya götürecekler uçakla yarından sonra dönecekler. .ben bir de doğururmuşum yanlızken(((((
Hava çok sıcak yatamıyorum. Ayın 5 inde kontrol var sanıyorum 12 sinde sezeryanda olucak. Doktor 3200 doğar dedi oğlum 4650 doğmuştu bu az geldi ama sağlıkla doğsunlar inşallah. Hepinizi öpüyorum ve okumaya devam ediyorum....
Ben temizlikçi öncesi bikaç iş yapayımm
canlar oda takımı almamıştık ama beşik dolap halı derken oğlumun bi odası oldu parçalardan oda yaptım süslerini de halledeyim fotoğraflarını çekip koyarım :))
Kalbi Guzel fikri guzel arkadaslarim kizimin ameliyati simdi bitmis dr guzel oldu basariliydi demis
Ameliyattan hemen onceannem yanima getirdi supriz yapti bana kizimla bulustugum o buyulu anida paylasicm ins
Simdi ziyaret saatinden evvel sut sagmam gerek
Kız senin üstüne kimler doğurdu sen hala doğurmadın :) Git doktora tabi. İçin rahat olur.
merhaba tombik anneler, çoktandır yazamıyordum.doğuranımız oldu mu? darısı bizlerin başına inşallah. bu zamana kadar vakit çabuk geçiyordu,şimdi saatler geçmiyor. karnım aşağı indi benim,bebek çok hareketli hala(çok şükür). ne kadar kilo aldınız, ben 21 kilo aldım :)
istanbul anadolu yakasında oturan anneler varmı, anne adayları...
lyre
ben burdan sipariş verecem canım bi tane sectım bıde kırmızı yaptıracam
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.233422746737378.57000.125564830856504&type=3
annem 4500 kılo ıle en kucuk kardesımı evde ebe ıle doğurmus canım masllh dıyorum kendısıne
ayrıca arkadasım 4000ıle normal doğum yaptı fazla yırtılmadı bence bu senın yapınla alakalı ınsallh normal normal doğururuz
22 kg aldim , artık takip etmiyorum
dgramıcak suzan ıcınde buyutucek :)))
antalya anadolu hastanesı erhan muluk canım tavsıye ederım sen?
ay deme neslis:) zaten zor kalkyom yap flan dede bıtsn barı:)
yaşaşin yanlız degilimmmmmmmmmmmm
paradoks ;
canım güzel haberlerini okuyunca çok sevindim; allah analı babalı büyütmek nasip etsin Ece'nizi inşallah....güzel haberlerinin devamını bekliyoruzzzzz...
kızlar çok sıcak yaa bende sıcakklarla boğuşyorum resmen,allah yardımcımız olsun walla;
bugün bende şirkete gittim bayadır izinde olmama raağmen,sözleşme tarihim gelmişti onu yeniledim geldim,2014 hazirana kadar işimi garantiledim :)) bu gidişle çıkarcaklar bni diye korkuyodum :)))
ve şimdi akşama yiyecek bişeyler hazırlamak lazım ama bu sıcakta ne yaapılırki yawww :SSSS
doğumlar oldukçada heyecandan benimde doğurasım geliyor,ama sabretmem lazım bi kaç hafta daha yaaaa :))))
amin canım inşallah yinede hangisi hayılısı olacaksa o olsun...ben kendimi iile normal olsun diye tutturmuyorum ama herşey yolunda giderken sırf kilolu diye sezeryan olmakta canımı sıkar....annem 4500 kılo ıle en kucuk kardesımı evde ebe ıle doğurmus canım masllh dıyorum kendısıne
ayrıca arkadasım 4000ıle normal doğum yaptı fazla yırtılmadı bence bu senın yapınla alakalı ınsallh normal normal doğururuz
hg canim ,
zor bir karar , ama sonucta yırtilip dikiş atilcak, dikiş agrisi çektigin agri sanci cabasi ,
öbür türlü kesilip dikiş atilcak , sonrasi dikiş agrisi iyileşme dönemi,
her ikisindede bir iyileşme süreci ,
epudiralide dusun canim ,
ben olsam sezeryan yapardim.böyle bi durumda.
Suzanın bebek yürüyerek çıkacak :))
Herkeze mrb güzel anneler ve minnoşları nasılsınız ???bu sıcak arkadaş sıcaktan doğurucaz nerdeyse..yanıyo ortalık allah yardımcımız olsun....biz yine işe geldik son gecemiz sonra iki gün izin sonrasında 4 günümüz kalıyo hayırlısıyla....
size bişey sorcam az önce doktor bi ablam var onunla konuştum aynı zmanda benim gittiğim doktorda doğumunu yaptı normal oldu..banada doktorum bebek 4 kiloya yaklaşırsa normal biraz zor olur demişti onu söledim...evet haklı çünkü çok yırtılırsın ve sen mahvolursun dedi tamam doğuranlar var ama sonrası ne halde oluyolar sen ona bak dedi...eğer 3.500 geçerse sezeryanı kabul et ve doktoruna güven dedi((acaba beni böle bir tercihle bırakırsa napmalıyım sizce???normal diye tutturayımmı yoksa kabul edeyimmi???
bakalım yarın kontrolümüz var heralde az çok belli olur durumum...allahım herşeyin hayırlısını nasip etsin hepimiz için...
bnmkıde 3 500 gecer kesın bn kendımı normale hazırlarken sezeryn olurmusm bde pufff 4 kılo olursa zor olurmukııııı ne yapsak yha bılemedım bnde sen dr ıyıce bı konus bakalım tatlım bnm dr ızne cıktı((( offffff kendımı sezerynada hazırlım ozmn
amin canım inşallah yinede hangisi hayılısı olacaksa o olsun...ben kendimi iile normal olsun diye tutturmuyorum ama herşey yolunda giderken sırf kilolu diye sezeryan olmakta canımı sıkar....
canım o doktor ablamda aynısını söledi hem sancı çekicen hemde allattan dikiş çok ağrılı olur dedi..öbür türlüde ağrı olack dikişlerde ama alttaki dikişler dahada zormuş ...bakalım yaa nolcak bilmiyorum..
canım yaa aklıma gelmişken sorayım önümüzdeki günlerde şu bizim kavanozlar için siparişimi vericem artık ...kurdeleden kaçtane almam gerekiyor ben 50 tane yapıcam..sen bitane yetmez demiştin dimi???
Herkeze mrb güzel anneler ve minnoşları nasılsınız ???bu sıcak arkadaş sıcaktan doğurucaz nerdeyse..yanıyo ortalık allah yardımcımız olsun....biz yine işe geldik son gecemiz sonra iki gün izin sonrasında 4 günümüz kalıyo hayırlısıyla....
size bişey sorcam az önce doktor bi ablam var onunla konuştum aynı zmanda benim gittiğim doktorda doğumunu yaptı normal oldu..banada doktorum bebek 4 kiloya yaklaşırsa normal biraz zor olur demişti onu söledim...evet haklı çünkü çok yırtılırsın ve sen mahvolursun dedi tamam doğuranlar var ama sonrası ne halde oluyolar sen ona bak dedi...eğer 3.500 geçerse sezeryanı kabul et ve doktoruna güven dedi((acaba beni böle bir tercihle bırakırsa napmalıyım sizce???normal diye tutturayımmı yoksa kabul edeyimmi???
bakalım yarın kontrolümüz var heralde az çok belli olur durumum...allahım herşeyin hayırlısını nasip etsin hepimiz için...
bnmkıde 3 500 gecer kesın bn kendımı normale hazırlarken sezeryn olurmusm bde pufff 4 kılo olursa zor olurmukııııı ne yapsak yha bılemedım bnde sen dr ıyıce bı konus bakalım tatlım bnm dr ızne cıktı((( offffff kendımı sezerynada hazırlım ozmn
valla bende korkuyorum , şuan kilosu hakklinda net bişi demiyor doktor şu kilo dogar bu kilo dogar gibilerinden ama epudiral olmasam bende direk sezeryan olurdumm :18::18::18::18::18::18:
canım valla zor bikarar..bakalım yarın doktora tekrar sorayım...aman benim doktorda adam gibi konuşmuyoki..anca dikkat et dikkat et diyip duruyo :))
valla bende korkuyorum , şuan kilosu hakklinda net bişi demiyor doktor şu kilo dogar bu kilo dogar gibilerinden ama epudiral olmasam bende direk sezeryan olurdumm :18::18::18::18::18::18:
offff nekadan zor yha epıdurel dgm ıstıorum bnde olmazssada bılmıorummmmmmmm mecbur sezeryn ama 4 kıloyu dgrabılırmıyım acabaaaa
off hemde ne sıcak yemek olarakta karpuz börek salata ya da dometesli pilav snitzel kavun
aynen bende hafif şeyler düşünüyorum; şöyle tavuklu bezelyeli dereotlu maydonozlu bir salata,karpuz falan idare edicez artık:)
salata az göz doyursunda, yoksa doymaz eşimmm :)))
10 mt imiş canim 1 tanesi ben 5-6 tane alicam , 60 tane için fazla fazla nolur nolmaz bidaha bidaha soylemektense.
canım valla zor bikarar..bakalım yarın doktora tekrar sorayım...aman benim doktorda adam gibi konuşmuyoki..anca dikkat et dikkat et diyip duruyo :))
papaganmısın deseydın sen :)) allahm yha bnm dr da tam ızne cıkıcak zamnı buldu o solerdı herseyııı
offff nekadan zor yha epıdurel dgm ıstıorum bnde olmazssada bılmıorummmmmmmm mecbur sezeryn ama 4 kıloyu dgrabılırmıyım acabaaaa
sezeryanda da epıdural olmuyomu???
abowwwwwwwwww naptın kuzum 5 6 tane çok olmazmı???zatek küçücük şeyler bi kez dolayıp fiyonk yapıcaz bende 2 tane alayım 20 mt olsun diyodum bak bilemedim şimdi...
sezeryanda da epıdural olmuyomu???
oluyo cnm ama bn gerek duymuyorum belden asagı olurum zaten ıgnyı uyanık olucam sonucta bebegmıde gorıcem aynı seymıs gbı gelıo bna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?