2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
biz geldik kızlar canımız biraz sıkkın...
önce kuaföre gittik manikür pedikür kaş bıyık ağda olayını hallettik çok şükür misler gibi olduk... kuaförüm bile oje sürmeyelim karnın epeyce inmiş belki bugün gittiğinde kontrole, doğuma alınabilirsin dedi... istersen sürerim tabi dedi ama bende kıllandım... orda bi de teyzenin biri demezmi kızım bugün yarın doğar bu çocuk diye... iyi dedim bari gidelim bir an önce kontrole... neyse doktora gittik nst ye bağlandık... doktor sancın yok dedi... enfeksiyon kapma diye de alttan muayene etmek istemiyorum dedi... iyi de dedim ne kadar daha bekliycem ben çok sıkıldım... o da dediki daha 39+1 iz... 40. haftaya kadar bekliycez... gelmezse 41. haftaya kadar daha bekliycez... oldu dedim tamam o zaman... ama afakanlandım tabi... sonra dedim ki; hiçmi olmuyo sancısız açılması olan, ya dedim varsa bendede açılma (bugün çok agresiftim nedense doktora da kıl oldum kadın şaşırmıştır) o zaman alttan bakalım dedi ama açılma olduğunu sanmıyorum dedi... ultrasonda baktı kafası biraz daha aşağıya inmiş - suyu - nabzı normal çok şükür... sonra alttan muayene etti 1 cm dedi... yok açılma falan... iyi dedik napıcaz biz... bu kadar bekleyip bide 41. haftada beni sezeryana almayın dedim... bi de bu arada sezeryan olursa epiduralmi yoksa genel anestezimi önerirsiniz dedim... sezeryanı aklından çıkar normal doğum yapıcaksın dedi... iyi dedik geldik eve... önemli bir dipnot... bu bebek önümüzdeki hafta da doğmaz 41. hafta içinde doğucak bak görürsün dedi... ben nasıl dayanıcam... minik prensesime kavuşmak istiyorum artıkk

oy oy oy oy oy yesin teyzesi onuuu , Maşallah SuphanAllahhh

Alah size bagsilasin canim , iyi oldugunuza sevindim , darisi bizlere inbşallahhh.

naber şeker kızlar.? vallah öle evde baymışım... doğuma 10 gün var ve stres bırakmıo peşimi.. deli edio beni adamın teki.dd varya yeni evli özellikle bide hamile olanlara Allah yardm etsn bu erkkler aile mefhumunu anlayana kadar ufg ufg.. çok ince düşünüoz onlrda o kadar basit düşünüo.. anlayşlı koca nerdeeeeeeeeeeeeeeee... ya bi bakilgilen ya .. çakıldın kaldın tv ye nete oyuna vs. ama varya hiç ilgilenmieynce burunları srtüo da nasıl yapcaz sorun orda?

sen sabırsızlıktan agresifleşmişsin cnm; biranönce aylizi almak istiyosun kucağına ama oda naz yapıyo annesi :))
çok az kaldı ha gayret cnm sabret,bak bn daha bi kaç hafta daha sabredicem napalımm:)
helede az önce rüzgarın fotolarını görünce mest oldum mesttttt
bebğimi istiyorumm kokusunu istiyorum
allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin biranönce,geç olsun güç olmasın diyelim :))

Maşaallah barekeallah la kuvvete illa billah.. oyyyyyyyyyy teyzesi yemiş onu Allahım ya ne tatlı bişi buuuuuuuuuuuuuu... darısı başıma hayrlıısıyla .d mübarek olsun canım kardeşim...Rabbim islama bağşlasın hayrlı salih evlat eylesn .

aynen bende hafif şeyler düşünüyorum; şöyle tavuklu bezelyeli dereotlu maydonozlu bir salata,karpuz falan idare edicez artık:)
salata az göz doyursunda, yoksa doymaz eşimmm :)))

bıkerem bnm gozum doymaz salatayla bnde blmıorum aksama ne yapsammmmm

:))) güzel bi fikir bulursan banada söyle bende yapiyim,bu sıcakta sıcak yemek yapamam da yiyememde wallaaa :)))))))))))

vallahi göz doymaz aile olarak yanına börek yapmayı düşünüyorum yoğurtlu makarna salatası da olabilir

senn kız pek nazlı gercekten az kaldı cnm yha senn yne geldı gelıcek yha bızmkı daha cok var dayan bakalım bırazcık daha bol yuruyus sıcak duss hurma ye cnm ınş saglıklı bı sekılde dgsnda beklerız napalım. sezeryanı unut ne demek yha sancın olmazzsa acılman olmazsa napıcakmıs acaba 42 43 44 sen beklersın artk

hepinize merhaba arkadaşlar..
bugün kontrolümüz vardı, 6 haftadır normal doğum pozisyonunda duran oğlum bi de baktık ki yan dönmüş...
üstelik çatı muayenesi olduk ve pek de normal doğuma uygun değilmiş... nst'de de hala ağrı yok.. 40.hafta...
doktorumuz da sezaryen dedi...
tabi ben hala şoku atlatamadım...
yarın saat 15:00de sezaryene alacaklar...
oğlumuza sağ salim kavuşuruz inşallah...
şimdiye kadar desteğiniz için Allah razı olsun..
inşallah güzel haberlerle geri dönücez oğlumla...
inşallah sizin de güzel haberlerinizi alıcaz...
lütfen bize dua edin..

ay grafçım doğurdun büyüttün geldin ziyarete gelirsiniz oğluşla artık bize
cnm çok tatlı bir oğlun var maşallah subanallah

yarimcim sıkma canını herşeyde vardır bir hayır..varsın geç olsun nolcak yeterki sağlıklı olsun demiyomuyuz hep...benim yiğenim 42. haftasında geldi baya bi bekletti bizi...aylizde nazlı işte napalım böle kabul etcez mecburrrrrr..

son anda dondu demek hea bnde sevınınıorum dgm pozısyonunu almıs dıye catın darsa zor olurdu zaten cnm hayırlısı boleymıs oğlusn annesını dusunmus donmus :)) allah yardımcın olsun cnm

aaaaaaaaaaa yarınmı???osmanalp geliyor demek...olsun canım hayılısı buymuş demek...inşallah herşey yolunda gider ve alırsın kucağına..bizi habersiz bırakma
13 günmüüüü...
Allahım sen sabr ver yarabiiimmm

yarimmmmmm biraz sakin olurmusun canım...bak aylizde etkilenir sonra...doğurucan eninde sonunda kavuşucan acele etmenin bi anlamı yok dimi kuzum??

nesliii böle deme zaten hey Heyleri üstünde ayliz gelmiyor diye bide biz sıkboğaz etmeyelim...yârim için hayılısı ne ise o olsun diye dua edelim bu daha çok memnun eder onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…