merhabalr dr geldikkkkkkkkkkkkkkkkkk
paşamın keyfı sı yerınde cm acıklımıs ılerlememeıs dah 2 cm beklmedee suyumus herseyımız ııyı cok sukur dr ablamızz perş..den sonra tatıle cıkıyor haftaya cuma ıs bası bu surecte bır sorun olursa ark..dogumunu yaptırıan o surecde tanıgım dr yonlendırdı benıı ve paşam ıcın gununu de bekler her anda geleebıır surec ebebge baglı dedı bana sunı sancı vermek ıstemedıgıını kendı sancımı beklememm gerektıgını soledıı cım rahataldı hayırlısı ıle ınslll artık eıvmıızde sancımız ı bekleyecegızzz rahatt rahatt bebegım herseyı yolunda cok sukurr bizden böle hanımlarr
asagıda graf ı gorudmmm taze annecık nasıl bakalımmm
ollleyy ollleyyyy oleeyyy
merhaba arkadaslarım
uzun zamandır giremedim
ruzgarla uğrasmaktan
ruzgarıma kavustum
allahım doğum yapmayanlarıda tez vakitti kurtrsın ınsallah
böyle birsey yok
dunyanın en guzel duygusu kokusu anne olma hissi ına sahip cıkma hissi
bugun 5 gunluk olduk
emzırme sorunum var
sutum az meme ucu yok
çocuk istahlı
az gelince cıldiriyor mama takviyesi yapıyoruz simdi
bende makiniyla sağıyorum
biberola verıyoruz
gobeği henuz dusmedi
37.haftamızda doğduk
3.700 grab genel anestezi sezeryan
51 cm boyumuz
doğum hikayemide yazarım kısa zaman sonra
annem ve kayınvalıdem yanımdalar
annem dun gitti
valide burda
çok zor senın duzenıne baskasının karısmasi lo husalık pisikolojisi diye birsey var gercekten
ağlama krizlerıne giriyodrum esim hep yanımda sanslıyım
en buyuk destekcım
bunlarda gegcgk elbet
1 hafta daha bizde
buda benım ruzgarım teyzeleri
masallah subhanallah deyın oğlusumaEki Görüntüle 742677 Eki Görüntüle 742678
paşamın keyfı sı yerınde cm acıklımıs ılerlememeıs dah 2 cm beklmedee suyumus herseyımız ııyı cok sukur dr ablamızz perş..den sonra tatıle cıkıyor haftaya cuma ıs bası bu surecte bır sorun olursa ark..dogumunu yaptırıan o surecde tanıgım dr yonlendırdı benıı ve paşam ıcın gununu de bekler her anda geleebıır surec ebebge baglı dedı bana sunı sancı vermek ıstemedıgıını kendı sancımı beklememm gerektıgını soledıı cım rahataldı hayırlısı ıle ınslll artık eıvmıızde sancımız ı bekleyecegızzz rahatt rahatt bebegım herseyı yolunda cok sukurr bizden böle hanımlarr
gosun aydın cnm evet benım oglumda 6 gunde 400 gr almıstı gecen hafta ve ben 100 gr verirkennnnMerhaba hanımlar,
Dün kontrolümüz vardı.
Zehracık 3400gr olmuş :) İnanamadım, 10 gün önce 2920gr'dı.
Doktor bacak boyunu ölçemedi, annesi gibi uzun olacak bu bebiş dedi :)
Normal doğumu bekliycekmişiz, çatı muayenesi için 10 gün sonra tekrar gidicem inşallah.
Günler nasıl geçecek bilmiyorum.. İlk bebeğimi kucağıma alabilecekmiyim? Herşey hayal gibi...
Rabbim hepimize hayırlı ve kolay doğum nasip etsin.
Doğum yapan arkadaşlarım, hayırlı olsun.
Allah bize de o duyguyu tattırsın inşallah.
bende bendeeeeeeeebnde kucagıma almak ıstıorum(( kokusunu ıcıme cekmek ıstıorum sarılmak ıstırum ( normal dgm yapsam saglıklı bı sekılde cokmu sey ıstıorum kı ?
Kız senin üstüne kimler doğurdu sen hala doğurmadın :) Git doktora tabi. İçin rahat olur.
yok canım o kadarda dilllldgramıcak suzan ıcınde buyutucek :)))
merhaba tombik anneler, çoktandır yazamıyordum.doğuranımız oldu mu? darısı bizlerin başına inşallah. bu zamana kadar vakit çabuk geçiyordu,şimdi saatler geçmiyor. karnım aşağı indi benim,bebek çok hareketli hala(çok şükür). ne kadar kilo aldınız, ben 21 kilo aldım :)
geldım geldım kıssssssssssuzanda hastanye gdıcektı gelemedı daha dgrdumu ne yaptı bu kız aksama kadar bekleyelım barı bakalım haber getrr heralde
hayurlısı ıle kolayından dogur ınsl cnm benımmm saglıckala ınslllEn son mesajımda ki bildirdiğim doğum tarihimiz yeniden değişti güzel anneler...
Bugün doğum öncesi son kontrolümüz vardı. Ve bebeğim ters olduğu için -buna makat gelişli bebek deniyor- doktorumuz gelişimini tamamlamış artık daha fazla riske atmayalım ve alalım dedi ve doğumumuzu bir gün önceki tarihe aldı. 27 haziran sabahı spinal anesteziyle oğluma kavuşacağım inşallah.
Şimdi son saatlerimizi bir şeyler okuyarak geçiriyorum. İlgilenen anneler olursa spinal anestezi ile ilgili yazılar ve görüntüler mevcut.
EPİDURAL VE SPİNAL ANESTEZİ İLE SEZARYEN
Epidural & Spinal Anesthesia - YouTube
spinal sezaryan - YouTube
Foruma çok giremiyorum bu aralarda malum telaştan, bundan sonrasında da ne kadar sıklıkla girebilirim kestiremediğim için şimdiden doğum yapan arkadaşlarımı tebrik ederek bebeklerine ve kendilerine sağlıcaklar, doğum yapacaklara annelerimize de hayırlı doğumlar diliyorum Allah'tan.
Herkeze mrb güzel anneler ve minnoşları nasılsınız ???bu sıcak arkadaş sıcaktan doğurucaz nerdeyse..yanıyo ortalık allah yardımcımız olsun....biz yine işe geldik son gecemiz sonra iki gün izin sonrasında 4 günümüz kalıyo hayırlısıyla....
size bişey sorcam az önce doktor bi ablam var onunla konuştum aynı zmanda benim gittiğim doktorda doğumunu yaptı normal oldu..banada doktorum bebek 4 kiloya yaklaşırsa normal biraz zor olur demişti onu söledim...evet haklı çünkü çok yırtılırsın ve sen mahvolursun dedi tamam doğuranlar var ama sonrası ne halde oluyolar sen ona bak dedi...eğer 3.500 geçerse sezeryanı kabul et ve doktoruna güven dedi((acaba beni böle bir tercihle bırakırsa napmalıyım sizce???normal diye tutturayımmı yoksa kabul edeyimmi???
bakalım yarın kontrolümüz var heralde az çok belli olur durumum...allahım herşeyin hayırlısını nasip etsin hepimiz için...
canım gözünüz aydın hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah...allah yardımcınız olsun
ayyy ne güzel bir doğum olmuş gözün aydın canım allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin...
hayyy onların tatilinee...
maşallah size ...dahada ii olacak ve sen bize kızınla yaşadığın o güzel anlarıda anlatacaksın...foto bekliyoruz merakla..
yok ya benım paşam CIK EMRINI BEKLIYOR INSLL ZAMNINI BLIRI BENIM MINIK ERKEKKIMMMMSuzanın bebek yürüyerek çıkacak :))
II OLUR ALSINDA AM OLMASKI OLE BIRSEY ZARR KSIMET GERCIDEEkesın :))) dişi fln cıkmıstr suzan rahat olucak bebek dgnca :))))
hos geldınız cnm ruzgarınla ınsl hayrlı evlat olur darısı hasretıne kavusma sırası bısde ınslll hayırlı yerlere gelrı annesiiiiiiiiiiiiollleyy ollleyyyy oleeyyy
merhaba arkadaslarım
uzun zamandır giremedim
ruzgarla uğrasmaktan
ruzgarıma kavustum
böyle birsey yok
bugun 5 gunluk olduk
emzırme sorunum var
sutum az meme ucu yok
çocuk istahlı
biberola verıyoruz
gobeği henuz dusmedi
37.haftamızda doğduk
51 cm boyumuz
annem dun gitti
valide burda
çok zor senın duzenıne baskasının karısmasi lo husalık pisikolojisi diye birsey var gercekten
en buyuk destekcım
bunlarda gegcgk elbet
1 hafta daha bizde
tatlım bende sneı merak ettım aylısın de benı paşam GIBI CIK emrını beklıyor ona gore bır yolunu bulup kolayından cıkacaklar ınsll pozıtıf dusun olede olsun ınsl kııı dogumumuz kolayından olsun annesiii meleklerımız yerınde rahat kı daha beklıyorlar kısmet lı gunde gelsınler ıınsllbiz geldik kızlar canımız biraz sıkkın...
önce kuaföre gittik manikür pedikür kaş bıyık ağda olayını hallettik çok şükür misler gibi olduk... kuaförüm bile oje sürmeyelim karnın epeyce inmiş belki bugün gittiğinde kontrole, doğuma alınabilirsin dedi... istersen sürerim tabi dedi ama bende kıllandım... orda bi de teyzenin biri demezmi kızım bugün yarın doğar bu çocuk diye... iyi dedim bari gidelim bir an önce kontrole... neyse doktora gittik nst ye bağlandık... doktor sancın yok dedi... enfeksiyon kapma diye de alttan muayene etmek istemiyorum dedi... iyi de dedim ne kadar daha bekliycem ben çok sıkıldım... o da dediki daha 39+1 iz... 40. haftaya kadar bekliycez... gelmezse 41. haftaya kadar daha bekliycez... oldu dedim tamam o zaman... ama afakanlandım tabi... sonra dedim ki; hiçmi olmuyo sancısız açılması olan, ya dedim varsa bendede açılma (bugün çok agresiftim nedense doktora da kıl oldum kadın şaşırmıştır) o zaman alttan bakalım dedi ama açılma olduğunu sanmıyorum dedi... ultrasonda baktı kafası biraz daha aşağıya inmiş - suyu - nabzı normal çok şükür... sonra alttan muayene etti 1 cm dedi... yok açılma falan... iyi dedik napıcaz biz... bu kadar bekleyip bide 41. haftada beni sezeryana almayın dedim... bi de bu arada sezeryan olursa epiduralmi yoksa genel anestezimi önerirsiniz dedim... sezeryanı aklından çıkar normal doğum yapıcaksın dedi... iyi dedik geldik eve... önemli bir dipnot... bu bebek önümüzdeki hafta da doğmaz 41. hafta içinde doğucak bak görürsün dedi... ben nasıl dayanıcam... minik prensesime kavuşmak istiyorum artıkk
hepinize merhaba arkadaşlar..
bugün kontrolümüz vardı, 6 haftadır normal doğum pozisyonunda duran oğlum bi de baktık ki yan dönmüş...
üstelik çatı muayenesi olduk ve pek de normal doğuma uygun değilmiş... nst'de de hala ağrı yok.. 40.hafta...
doktorumuz da sezaryen dedi...
tabi ben hala şoku atlatamadım...
yarın saat 15:00de sezaryene alacaklar...
oğlumuza sağ salim kavuşuruz inşallah...
şimdiye kadar desteğiniz için Allah razı olsun..
inşallah güzel haberlerle geri dönücez oğlumla...
inşallah sizin de güzel haberlerinizi alıcaz...
lütfen bize dua edin..
aynen gır cık gır cık dusa ve sımdı merdıven cıkmaya basladım hast...4.kata kdr merdıvenle cıktımm evımede artık ..7 kata kdr merdıven le cıkcam asarsor yok artıkk hehehbızde senı m.a
ettk tatlm ıı yha sunı sancı vermek ıstememesı bol yuruyus ve dusa devam
ıns tatlım sız bole dedıkce gaza gelıyormm uleynnnnnnnnnnnnnnnnnnnhoş geldin canım...hadi gözün aydın...iyi bari bizde rahatladık sen o halde evde fıldır fıldır dolaşırken ha doğurdu ha doğurack diye düşünmeden kurtulduk deseneinşallah hayırlısıyhla en normal şekliyle gelir paşan...
sagolasın darısı sıze ınsll cnmhadi gözün aydin canimmm
yok canım dundne berı yapıyorumgee temıslıgıı cektır sıl toz all toparla fılann kv pesını topluyorum artı bırde yanıgözün aydın cnm o zaman temizliğe devam bu ara yapamayıp için içini yemiştir senin
merhaba arkadaslarım
uzun zamandır giremedim
ruzgarla uğrasmaktan
ruzgarıma kavustum
böyle birsey yok
bugun 5 gunluk olduk
emzırme sorunum var
sutum az meme ucu yok
çocuk istahlı
biberola verıyoruz
gobeği henuz dusmedi
37.haftamızda doğduk
51 cm boyumuz
annem dun gitti
valide burda
en buyuk destekcım
bunlarda gegcgk elbet
1 hafta daha bizde
hepinize merhaba arkadaşlar..
bugün kontrolümüz vardı, 6 haftadır normal doğum pozisyonunda duran oğlum bi de baktık ki yan dönmüş...
üstelik çatı muayenesi olduk ve pek de normal doğuma uygun değilmiş... nst'de de hala ağrı yok.. 40.hafta...
doktorumuz da sezaryen dedi...
tabi ben hala şoku atlatamadım...
yarın saat 15:00de sezaryene alacaklar...
oğlumuza sağ salim kavuşuruz inşallah...
şimdiye kadar desteğiniz için Allah razı olsun..
inşallah güzel haberlerle geri dönücez oğlumla...
inşallah sizin de güzel haberlerinizi alıcaz...
lütfen bize dua edin..
gosun aydın cnm evet benım oglumda 6 gunde 400 gr almıstı gecen hafta ve ben 100 gr verirkennnn
bende bendeeeeeeee
gittim teyzesiii
yok canım o kadarda dillll
bende 14 kg aldımm cnm kısmet ısı bunlarr
vucud la alakalııııı
geldım geldım kısssssssss
hayurlısı ıle kolayından dogur ınsl cnm benımmm saglıckala ınslll
hayırlıs oncelıkle ama benım paşam su anda 3500 kusur lerde ve dr dogumun gusel olur dıyoo ve evde doguranların cnaı yokmu ark..deıgı gıbı vucud la alakalaı bırsey bencede dr zaten bakıp sana soluyor catınmusaıtt yada dıll dıyee ıcını ferah tut ve o ana bırak ALLAH KORUSUN acıl durumdaa sezercık aklımıza gelsın yoksam beynını hep normala ayarla bece o zmn canında acımıyor sancını agrısıda aaz olru bendee cunku beynını sen pozıtıf enerjı verıyorsunnnok
yok ya benım paşam CIK EMRINI BEKLIYOR INSLL ZAMNINI BLIRI BENIM MINIK ERKEKKIMMMM
II OLUR ALSINDA AM OLMASKI OLE BIRSEY ZARR KSIMET GERCIDEE
YOKS diş cıkartırken ateslenmesı fılan uzer benı teyzesiii
hos geldınız cnm ruzgarınla ınsl hayrlı evlat olur darısı hasretıne kavusma sırası bısde ınslll hayırlı yerlere gelrı annesiiiiiiiiiiii
tatlım bende sneı merak ettım aylısın de benı paşam GIBI CIK emrını beklıyor ona gore bır yolunu bulup kolayından cıkacaklar ınsll pozıtıf dusun olede olsun ınsl kııı dogumumuz kolayından olsun annesiii meleklerımız yerınde rahat kı daha beklıyorlar kısmet lı gunde gelsınler ıınsll
ALLAH kolaylık versın ınsl cnaım benım sımdıden gosun aydın ınsl sorunsuz gecer ve cennet kokulunu koklarsın saglıcaklaa ınslll
aynen gır cık gır cık dusa ve sımdı merdıven cıkmaya basladım hast...4.kata kdr merdıvenle cıktımm evımede artık ..7 kata kdr merdıven le cıkcam asarsor yok artıkk heheh
ıns tatlım sız bole dedıkce gaza gelıyormm uleynnnnnnnnnnnnnnnnnnn
sagolasın darısı sıze ınsll cnm
kızlar yalovadan esımın teyzesı geldı gecerken ugrdılarrr normalde dugun ıcın gelmeıslerdı ama bızı dusunmus sagolsun ve hedıy egetırmıss oglum dogmadan hedıyemız geldi cok mutlu oldukkkk
bakın nasıllarrr
Eki Görüntüle 742724 cok cokkk mutlu olduk ama yaaaaaaaaaaaaa
kızlar yalovadan esımın teyzesı geldı gecerken ugrdılarrr normalde dugun ıcın gelmeıslerdı ama bızı dusunmus sagolsun ve hedıy egetırmıss oglum dogmadan hedıyemız geldi cok mutlu oldukkkk
bakın nasıllarrr
Eki Görüntüle 742724 cok cokkk mutlu olduk ama yaaaaaaaaaaaaa
ayhhhh ayaklarım cok sıstı gdıp bıraz dınlenelım bız snrada yemek yapalım babamıza hadı optum sızı
tabı canım dınlenerekdenn ınsnll zaten tutuunamasam koca gobısım cekememkııhayrlısıyla bı dgsalardımerdıven en guzel yontem 7 katta cokmus kız dıkkat et hea kendıne dınlene dınlene cık tutun bıyerlerede cıkarken
ayy o kamultuluk verıcıkı cok sukur bebegım oluyorda hedımyemıs bılem gelıyor gercı enn gusel hedıyemız gobısımdee ama acok sukurrrrrrrrrrr sagolasın canım sevındırık hallerınızeeeeeeeeeeeeohh gule gule gıysın cnm sımdıden hedıyelerbıze gelseydı bu kadar sevınmezdık
haydı bakalım benım kocıs gec gelır bgnnn bısı hast..bıraktı vınnnnnnnn st 10-11 ancak gelırrrrayhhhh ayaklarım cok sıstı gdıp bıraz dınlenelım bız snrada yemek yapalım babamıza hadı optum sızı
ınsl canım cumlemızınkııııı dua ıleeeçok güzeller canım güle güle giysin inşallah...
bize müsade hanımlar gidip namazımızı kılalım ve dınlenelım bırazz kayınvalide ve .k.b burdalar mısafır fılan gelır nerjık olalım dımı amaaaaaa
abowwwwwwwwww naptın kuzum 5 6 tane çok olmazmı???zatek küçücük şeyler bi kez dolayıp fiyonk yapıcaz bende 2 tane alayım 20 mt olsun diyodum bak bilemedim şimdi...
merhaba arkadaslarım
uzun zamandır giremedim
ruzgarla uğrasmaktan
ruzgarıma kavustum
böyle birsey yok
bugun 5 gunluk olduk
emzırme sorunum var
sutum az meme ucu yok
çocuk istahlı
biberola verıyoruz
gobeği henuz dusmedi
37.haftamızda doğduk
51 cm boyumuz
annem dun gitti
valide burda
en buyuk destekcım
bunlarda gegcgk elbet
1 hafta daha bizde
Herkeze mrb güzel anneler ve minnoşları nasılsınız ???bu sıcak arkadaş sıcaktan doğurucaz nerdeyse..yanıyo ortalık allah yardımcımız olsun....biz yine işe geldik son gecemiz sonra iki gün izin sonrasında 4 günümüz kalıyo hayırlısıyla....
size bişey sorcam az önce doktor bi ablam var onunla konuştum aynı zmanda benim gittiğim doktorda doğumunu yaptı normal oldu..banada doktorum bebek 4 kiloya yaklaşırsa normal biraz zor olur demişti onu söledim...evet haklı çünkü çok yırtılırsın ve sen mahvolursun dedi tamam doğuranlar var ama sonrası ne halde oluyolar sen ona bak dedi...eğer 3.500 geçerse sezeryanı kabul et ve doktoruna güven dedi((acaba beni böle bir tercihle bırakırsa napmalıyım sizce???normal diye tutturayımmı yoksa kabul edeyimmi???
bakalım yarın kontrolümüz var heralde az çok belli olur durumum...allahım herşeyin hayırlısını nasip etsin hepimiz için...
bnmkıde 3 500 gecer kesın bn kendımı normale hazırlarken sezeryn olurmusm bde pufff 4 kılo olursa zor olurmukııııı ne yapsak yha bılemedım bnde sen dr ıyıce bı konus bakalım tatlım bnm dr ızne cıktı((( offffff kendımı sezerynada hazırlım ozmn
kızlar ya benim yengem 5 doğum yaptı bi kızı 4 kilo doğmuş en kücük oğlu 2100 gr doğmuş geçen görüştüğümüzde kilolu çocuk zor doğar diye düşünme sakın diyor oğlum daha zor oldu diyor hem kilolu çocuk kendini daha ii iter daha kolay olur bi de tek mesele başının çıkması dedi başı çıktıktan sonra gerisi kolay o da kiloyla alakalı değil dedi içimi rahatlattı ben artık korkmuyorum iri olursa normal nasıl olacak diye olur giider yyaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?