2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

bızde senı m.ettk tatlm ıı yha sunı sancı vermek ıstememesı bol yuruyus ve dusa devam

Masallah masallah kucuk adama

hoş geldin canım...hadi gözün aydın...iyi bari bizde rahatladık sen o halde evde fıldır fıldır dolaşırken ha doğurdu ha doğurack diye düşünmeden kurtulduk desene inşallah hayırlısıyhla en normal şekliyle gelir paşan...

hadi gözün aydin canimmm

gözün aydın cnm o zaman temizliğe devam bu ara yapamayıp için içini yemiştir senin

gosun aydın cnm evet benım oglumda 6 gunde 400 gr almıstı gecen hafta ve ben 100 gr verirkennnn

bnde kucagıma almak ıstıorum (( kokusunu ıcıme cekmek ıstıorum sarılmak ıstırum ( normal dgm yapsam saglıklı bı sekılde cokmu sey ıstıorum kı ?
bende bendeeeeeeee

Kız senin üstüne kimler doğurdu sen hala doğurmadın :) Git doktora tabi. İçin rahat olur.

gittim teyzesiii
dgramıcak suzan ıcınde buyutucek :)))
yok canım o kadarda dillll

bende 14 kg aldımm cnm kısmet ısı bunlarr
vucud la alakalııııı

suzanda hastanye gdıcektı gelemedı daha dgrdumu ne yaptı bu kız aksama kadar bekleyelım barı bakalım haber getrr heralde
geldım geldım kısssssssss
hayurlısı ıle kolayından dogur ınsl cnm benımmm saglıckala ınslll

hayırlıs oncelıkle ama benım paşam su anda 3500 kusur lerde ve dr dogumun gusel olur dıyoo ve evde doguranların cnaı yokmu ark..deıgı gıbı vucud la alakalaı bırsey bencede dr zaten bakıp sana soluyor catınmusaıtt yada dıll dıyee ıcını ferah tut ve o ana bırak ALLAH KORUSUN acıl durumdaa sezercık aklımıza gelsın yoksam beynını hep normala ayarla bece o zmn canında acımıyor sancını agrısıda aaz olru bendee cunku beynını sen pozıtıf enerjı verıyorsunnnok

Suzanın bebek yürüyerek çıkacak :))
yok ya benım paşam CIK EMRINI BEKLIYOR INSLL ZAMNINI BLIRI BENIM MINIK ERKEKKIMMMM

kesın :))) dişi fln cıkmıstr suzan rahat olucak bebek dgnca :))))
II OLUR ALSINDA AM OLMASKI OLE BIRSEY ZARR KSIMET GERCIDEE
YOKS diş cıkartırken ateslenmesı fılan uzer benı teyzesiii

hos geldınız cnm ruzgarınla ınsl hayrlı evlat olur darısı hasretıne kavusma sırası bısde ınslll hayırlı yerlere gelrı annesiiiiiiiiiiii
tatlım bende sneı merak ettım aylısın de benı paşam GIBI CIK emrını beklıyor ona gore bır yolunu bulup kolayından cıkacaklar ınsll pozıtıf dusun olede olsun ınsl kııı dogumumuz kolayından olsun annesiii meleklerımız yerınde rahat kı daha beklıyorlar kısmet lı gunde gelsınler ıınsll

ALLAH kolaylık versın ınsl cnaım benım sımdıden gosun aydın ınsl sorunsuz gecer ve cennet kokulunu koklarsın saglıcaklaa ınslll

bızde senı m.a
ettk tatlm ıı yha sunı sancı vermek ıstememesı bol yuruyus ve dusa devam
aynen gır cık gır cık dusa ve sımdı merdıven cıkmaya basladım hast...4.kata kdr merdıvenle cıktımm evımede artık ..7 kata kdr merdıven le cıkcam asarsor yok artıkk heheh

ıns tatlım sız bole dedıkce gaza gelıyormm uleynnnnnnnnnnnnnnnnnnn
hadi gözün aydin canimmm
sagolasın darısı sıze ınsll cnm

gözün aydın cnm o zaman temizliğe devam bu ara yapamayıp için içini yemiştir senin
yok canım dundne berı yapıyorumgee temıslıgıı cektır sıl toz all toparla fılann kv pesını topluyorum artı bırde yanı
sımdı kv ler dısarı cıktı bır goz atım eve dagılan yer varmı dıyee
yapıyorum yanı ısıımı
cunküüüüüüüüü

hareket berekettırr dogum ıcın anı -reflex lı olmasındaa gerısı benımıcn ıı ınslll

kızlar yalovadan esımın teyzesı geldı gecerken ugrdılarrr normalde dugun ıcın gelmeıslerdı ama bızı dusunmus sagolsun ve hedıy egetırmıss oglum dogmadan hedıyemız geldi cok mutlu oldukkkk

bakın nasıllarrr
cok cokkk mutlu olduk ama yaaaaaaaaaaaaa

Gozun aydın canım.masallah oğluna.Kocaman adam bu :)

Allah yardımcın olsun canm.Saglıkla kavusun bırbırınıze

hayrlısıyla bı dgsalardı merdıven en guzel yontem 7 katta cokmus kız dıkkat et hea kendıne dınlene dınlene cık tutun bıyerlerede cıkarken

ohh gule gule gıysın cnm sımdıden hedıyeler bıze gelseydı bu kadar sevınmezdık

ayhhhh ayaklarım cok sıstı gdıp bıraz dınlenelım bız snrada yemek yapalım babamıza hadı optum sızı

çok güzeller canım güle güle giysin inşallah...

ayhhhh ayaklarım cok sıstı gdıp bıraz dınlenelım bız snrada yemek yapalım babamıza hadı optum sızı

bende istiyorum ayaklarımı uzatmak....masa başında oturmaktan karnımın alt tarafı sıkışıyo ve sızlıyor çokkk ((

güle güle canım yine gellll

hayrlısıyla bı dgsalardı merdıven en guzel yontem 7 katta cokmus kız dıkkat et hea kendıne dınlene dınlene cık tutun bıyerlerede cıkarken
tabı canım dınlenerekdenn ınsnll zaten tutuunamasam koca gobısım cekememkıı
ohh gule gule gıysın cnm sımdıden hedıyeler bıze gelseydı bu kadar sevınmezdık
ayy o kamultuluk verıcıkı cok sukur bebegım oluyorda hedımyemıs bılem gelıyor gercı enn gusel hedıyemız gobısımdee ama acok sukurrrrrrrrrrr sagolasın canım sevındırık hallerınızeeeeeeeeeeee
haydı bakalım benım kocıs gec gelır bgnnn bısı hast..bıraktı vınnnnnnnn st 10-11 ancak gelırrrr
çok güzeller canım güle güle giysin inşallah...
ınsl canım cumlemızınkııııı dua ıleee

bize müsade hanımlar gidip namazımızı kılalım ve dınlenelım bırazz kayınvalide ve .k.b burdalar mısafır fılan gelır nerjık olalım dımı amaaaaaa

bize müsade hanımlar gidip namazımızı kılalım ve dınlenelım bırazz kayınvalide ve .k.b burdalar mısafır fılan gelır nerjık olalım dımı amaaaaaa

güle güle canım...senin enerji toplamana ne gerek maşallah hiç bitmiyorki....allah nazarlardan korusun

abowwwwwwwwww naptın kuzum 5 6 tane çok olmazmı???zatek küçücük şeyler bi kez dolayıp fiyonk yapıcaz bende 2 tane alayım 20 mt olsun diyodum bak bilemedim şimdi...

Kolayı var, hemen hemen kavanoz kadar bişey bul, etrafını da evde olan bi kurdele veya iple bağla fiyonk yap, ne kadar gitti? tahminimce bi taneye 30 cm kadar gider (kavanozun büyüklüğünü bilmiyorum tabi.) çünkü rahat bağlayıp fiyonk yapmak için de pay lazım. bu demektirki 1 mt ile 3 adet yaparsın. 10 mt ile 33 adet gibi. ama bence sen ölçüp biçmeden karar verme. ve kaç tane almayı düşünüyosan 1 adet fazla al nolur nolmaz.

OOH ooh kuzummm çook yakışıklı maşallah oğlunuz. çenede gamze var sanırım bayılırım da dikkatimi çekti :) allah analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütsün hayırlı evlat etsin inşallah canım.

RNA TASARIM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…