canım o endişeler bendede var kırarmıyım kı diye cok duşünüyorum hele şu son zamanlarda bana karışılması bile daha rahatsız edici geliyo mesela doktor dinlen fazla hareket etme dedi yatıp durdum geçen hafta bu seferde annem hareket etmiyorsun doğumun zorlaşacak tamam doktor dinlen demiş sürekli yatılmaz ama diye telefonda dedi durdu bunu bile kaldıramadım bırseyde demedim sonucta beni düşünüyo ama lohusalıkta nasıl olacak bakem.... hamile değilken bile kv-kp batıyordu bana bu surecte nasıl olacak acaba diyorum,ki seninki daha zormus ama annelerr bize küsmezler anlarlar lohusalığın cok zor olduğunu söyleyip duruyor annem insallh en kolay şekilde atlatırız
uyumuşuz
gerzek tv yine bakım sebebiyle cortlamış...
amannnn saldım çayıra artık... bu cuma kısmet olursa annemle babam da geliyo... portmantomuz da gelicek inşallah... ohhh evimiz miss gibi olucak... anneanne herşeyi halleder ama ben inşallah onları kırmadan atlatabilirim bu dönemi... en korktuğum şey onları incitmek... kadıncağız diyoki telefonda önümüzdeki hafta da doğum olmıycak gibiymiş ben gelmiyim o zaman, sen yanında kimseyi istemiyosun... yahu benim niyetim o değil ki... gelsinler tabi istiyorum ama birsürü sebebi var... birincisi; ablam bebeğini kv bırakmak istemiyo, şimdilerde annem gelse mecburen yeğenimi kv bırakıcak ablam da bu durumdan huzursuz olucak... (cuma allahtan izne ayrılıyo ablam) ikincisi; bugüne kadar nasıl bi sorun yaşandıysa ben hep soğukkanlılıkla çözdüm, ailemizdeki en güçlü birey olarak beni bilirler ve evin en küçüğü olduğum için de acı çekmeme pek dayanamazlar zaten 15 yıldan fazla kalp hastalığı çektim... bana karşı biraz daha hassaslar... o yüzden doğum sancılarıma şahit olmasınlar istiyorum... onların gözünde hala o güçlü kızları olarak kalıyım... canımın yanıyo olduğunu gözleri görmezse gönülleri katlanır ama görürlerse üzülürler... evet ANNE olmak kolay değil ama o da benim ANNEM... evladının hangi sebeple olsun acı çektiğini görmesi üzer...
hem sonra; benim eşimin ailesiyle benim ailem henüz biraraya gelmedi... kv şuursuzlukları sebebiyle düğünümüzde bile yoktu (bilen bilir)... şimdi doğum zamanı herkes aynı anda hastanede olucak, bi huzursuzluk çıkmasından korkuyorum... tamam kimse eşşek değil babaanne dede olucaklar böyle güzel bi günde de sıkıntı yaratmazlar ama insan ister istemez düşünüyo... kendi ailemden şüphem yok zaten hiç seslerini bile çıkarmazlar... onlarla gelip konuşmazlarsa muhatap bile olmazlar ama napıyım bende doğururken bi taraftan bunları da düşünmek istemiyorum...
sonra lohusalık denilen dönem zaten en zor dönem deniliyo... annenin tek endişesi bebeğime yetebilecekmiyim korkusuymuş?... ulan benim annem ben evlenirken öyle üzüldü ki; hiçbi evladını evlendirirken böyle değildi... ben ailemizin hala mızmız koca bebeğiyim bakmayın 30 olmuşuz ama hep el bebek gül bebek yetiştirmişler... bende ister istemez bazen diyorum ki; ulan tipe bak senmi anne olup çocuk bakıcaksın... bakarım Rabbim beni ona layık görmüş... böyle birşeyi bana lütfetmiş elimden gelenin en iyisini yaparım ama ya bi gün o lohusalık psikolojisiyle dellenip, bana yardımcı olmaya çalışan anacığımı terslersem... tabi annemden allah binlerce kez razı olsun hep şunu söyler "bebeğin karnındayken anne oluyosun ama doğumdan sonra, bebeğinle ilgili herşeyin en doğrusunu kendin bildiğini düşünüyosun" der... tamam kadın bunun farkında ama ben yine de bi hataya düşüp ağzımdan onu kırıcak bişi çıkarmıyım...
benim endişelerim böyle işte kızlar... ne çok anlatmışım be....
kızlar merakta birakmayayim sizi dedim ayni ruyamdaki gibi cepten baglaniyorum size hastahanedeyiz yarin Elif Mirayimin tahlillerinden sonra evimize gidecegiz insallah..öncelikle sali gunu kontrolumuz vardi ozel hastahaneye gidiyorduk ilcedeyiz halamiz hemsirelik okuyor ilcenin devlet hastanesinde staja baslamisti bir hafta once ..pazartesi sabah bizim eve badanacilar gelecekti sabah kalktim tuvalete giderken suyum geldi ben anlayaamadim altiima isedim sandimsonra ped koydum pembemsi cok sumukumsu olmayan nisan geldi bu arada habire suyum geliyo badanacilar Allahtan yabanci degil biz hastahaneye gidiyoruz dedik halamizi aradik devlet hast.geldik .2 cm acikligim vardi habire akintim vardi mecburen suni sanci verdiler 8 saat sonra tam acilmam oldu ebe dogumhaneye aldi catir catir dogurdum saat 19.25 te 2730 gr 51 cm olarak dunyaya geldi melegimiz Allah herkese nasip etsin istedigim gibi ebeyle dogurdum tabii halamizin da hemsire olmasi ise yaradi hep yanimdaydi videoya falan cekti simdi de geziniyoruz tuvalate falan gittim ekmek arasi yedim kanamam fazla olmadi iki adet hasta bezi yetti.iste boyleee aklima gelmeyen ayrintilar varsa da daha sonra aanlatirim yine siz teyzelerimize iyi haberlerimizi verelim dedik,herkese iyi dilekleri icin cooook tesekkur ederiz Allah hepinizi bir avazda kurtarmayi nasip etsin yalniz cook ozel degisik bir duyguymuss
Can arkadaslarim, bal arkadaslarim
Tum guzel dileklerinize benim icin bu kadar sevinmenize gormeden tanimadan giyaben ettiginiz bu kadar dualariniza yurekten tesekkur ediyorum bugun benim icin kotu ve stresli baslasada kizimin iyi haberlerini almak bana yetti gercekten hamilenin duasi kabul olur diyorlar ya bakin hep beraber gorduk bunu. Neler soylediler kesesi buyuk iceri alamayiz dediler, 1-2 yasina kadar evde bole sen bakicaksin ancak ole ameliyat olabilir dediler. 3-4 ay kuvezde kalicak dediler Hele biri dediki ongun onceki kontrolde "kitaplarda bu hastalarin yasama sansi yuzde ellidir diyor ama siz ona bakmayin bugunku imkanlarla "az biraz" daha fazla bu olasilik"
Moraliniz daha fazla bozulmasin diye size anlatmadigim buna benzer laflarda pek cok tabi.
Ben yarinda kizim ece icin dualarinizin onun hep yaninda olacagini biliyorum hissediyorum. En kisa zamanda tombikimin resminide koyabilirim ins. Simdi igne saati
uyumuşuz
amannnn saldım çayıra artık... bu cuma kısmet olursa annemle babam da geliyo... portmantomuz da gelicek inşallah... ohhh evimiz miss gibi olucak... anneanne herşeyi halleder ama ben inşallah onları kırmadan atlatabilirim bu dönemi... en korktuğum şey onları incitmek... kadıncağız diyoki telefonda önümüzdeki hafta da doğum olmıycak gibiymiş ben gelmiyim o zaman, sen yanında kimseyi istemiyosun... yahu benim niyetim o değil ki... gelsinler tabi istiyorum ama birsürü sebebi var... birincisi; ablam bebeğini kv bırakmak istemiyo, şimdilerde annem gelse mecburen yeğenimi kv bırakıcak ablam da bu durumdan huzursuz olucak... (cuma allahtan izne ayrılıyo ablam) ikincisi; bugüne kadar nasıl bi sorun yaşandıysa ben hep soğukkanlılıkla çözdüm, ailemizdeki en güçlü birey olarak beni bilirler ve evin en küçüğü olduğum için de acı çekmeme pek dayanamazlar zaten 15 yıldan fazla kalp hastalığı çektim... bana karşı biraz daha hassaslar... o yüzden doğum sancılarıma şahit olmasınlar istiyorum... onların gözünde hala o güçlü kızları olarak kalıyım... canımın yanıyo olduğunu gözleri görmezse gönülleri katlanır ama görürlerse üzülürler... evet ANNE olmak kolay değil ama o da benim ANNEM... evladının hangi sebeple olsun acı çektiğini görmesi üzer...
hem sonra; benim eşimin ailesiyle benim ailem henüz biraraya gelmedi... kv şuursuzlukları sebebiyle düğünümüzde bile yoktu (bilen bilir)... şimdi doğum zamanı herkes aynı anda hastanede olucak, bi huzursuzluk çıkmasından korkuyorum... tamam kimse eşşek değil babaanne dede olucaklar böyle güzel bi günde de sıkıntı yaratmazlar ama insan ister istemez düşünüyo... kendi ailemden şüphem yok zaten hiç seslerini bile çıkarmazlar... onlarla gelip konuşmazlarsa muhatap bile olmazlar ama napıyım bende doğururken bi taraftan bunları da düşünmek istemiyorum...
sonra lohusalık denilen dönem zaten en zor dönem deniliyo... annenin tek endişesi bebeğime yetebilecekmiyim korkusuymuş?... ulan benim annem ben evlenirken öyle üzüldü ki; hiçbi evladını evlendirirken böyle değildi... ben ailemizin hala mızmız koca bebeğiyim bakmayın 30 olmuşuz ama hep el bebek gül bebek yetiştirmişler... bende ister istemez bazen diyorum ki; ulan tipe bak senmi anne olup çocuk bakıcaksın... bakarım Rabbim beni ona layık görmüş... böyle birşeyi bana lütfetmiş elimden gelenin en iyisini yaparım ama ya bi gün o lohusalık psikolojisiyle dellenip, bana yardımcı olmaya çalışan anacığımı terslersem... tabi annemden allah binlerce kez razı olsun hep şunu söyler "bebeğin karnındayken anne oluyosun ama doğumdan sonra, bebeğinle ilgili herşeyin en doğrusunu kendin bildiğini düşünüyosun" der... tamam kadın bunun farkında ama ben yine de bi hataya düşüp ağzımdan onu kırıcak bişi çıkarmıyım...
hoş geldin canım..ohhhh misler gibi olmuştur evin...bişey diycem bende koltukları silmek istiyorum daha önce yani geçen sene temizlikçi silmişti ondan sonrada hiç silmedim...neyle sileyim sizce???kadife bej rengi koltuklarım...
benimde sadece çanta hazırlama işim kaldı ama çok korkuyorum çanta hazır olunca doğum olacak gibi geliyor nedense atlatamadım bu düşünceyibende 2 gün izinliyim hazırlayayım artık nolacaksa olsun
Hanımlar iyi akşamlar hepinize..her gün olmasa da 2 günde bir girmeye çalışıyorum. doğum hikayemi yazmaya başlarken benim cimcime harekete geçiyor yazamıyorum şimdi deneyeceğim inş. uyanana kadar yazarım.. Biz iyiyiz çok şükür sizler nasılsınız? Doğuranlar kimler onları da deyiverin bana bi geçmişi okuyamıyorum çünkü fazla..
Kızlaar ben çok heyecanlıyım cuma günü sabah 8 dehastanede olcaz artık kaçta alırlar sezeryana bilmiyorum. Ama iyice garip oldu duygularım karmakarışık..hatta kafayı yedim sanırımoğlumun aslında gelmeye hiç niyeti yok daha hissediyorum,böyle düşündükçe de saçma sapan şeyler geliyor aklıma.yavrum herşeyden habersiz keyif yaparken içerde,birden doktoru görcek diyorum gafil avlanmış balık gibi kalakalcak şaşkın bebeğim işte böyle şeyler düşünüp hem üzülüyorum hem gülüyorum halime evde pek iş kalmadı biraz ütü var.bide kocişim perşembe süpürüp silcek banyoları yıkıcak rutin temizlik yani sonra da halıları sereriz tabi yıkamadan gelebilirse ..hastane için çikolata alıcam anaaammm çantamı hazırlamadım esas gördüğünüz gibi ben de hazır değilim sanırım..çantalarımızı yerleştiririm yarın kuaföre gitcem kaş bıyık için.işte böyle kızlar ama gününün belli olması biraz tuhaf oluyomuş gerçekten
bak istediğin tacı bulabiliceğin bi sayfa...
https://www.facebook.com/KokosTokalar
yarın kontrolumuz var baklaım dr. ne diyecek bizee Nst ye baglanıcam..inş sancıı çıkardaa bende bebeğime kavuşurum hayırlısıylaa..
hepinize merhaba arkadaşlar..
bugün kontrolümüz vardı, 6 haftadır normal doğum pozisyonunda duran oğlum bi de baktık ki yan dönmüş...
üstelik çatı muayenesi olduk ve pek de normal doğuma uygun değilmiş... nst'de de hala ağrı yok.. 40.hafta...
doktorumuz da sezaryen dedi...
tabi ben hala şoku atlatamadım...
yarın saat 15:00de sezaryene alacaklar...
oğlumuza sağ salim kavuşuruz inşallah...
şimdiye kadar desteğiniz için Allah razı olsun..
inşallah güzel haberlerle geri dönücez oğlumla...
inşallah sizin de güzel haberlerinizi alıcaz...
lütfen bize dua edin..
yok artık... ne kolay karar vermiş doktor öyle... daha 39+1... 40. hafta yeni başlamış... dönerdi belki.... şaka gibi
kızlar yalovadan esımın teyzesı geldı gecerken ugrdılarrr normalde dugun ıcın gelmeıslerdı ama bızı dusunmus sagolsun ve hedıy egetırmıss oglum dogmadan hedıyemız geldi cok mutlu oldukkkk
bakın nasıllarrr
Eki Görüntüle 742724 cok cokkk mutlu olduk ama yaaaaaaaaaaaaa
Eki Görüntüle 742761 Eki Görüntüle 742762 Eki Görüntüle 742763 buda benım kızımın odası halısı perdesıde gelcek yarın tastamam olcaz ıns
Bugün dr kontrolüm vardı son kez ve cuma günü artık kesin ve kesin tabi Allahtan bişey olmazsa spinal sezeryanla doğum yapıcam sabah 8 de orda olcam cok karışık duygular içersindeym anlatamam heyecan var fena,dr oğluma yine 3.300 dedi bakalım kaç doğcak benm anlamadığım gecen gidişimzde de 3.300 dü bu cocuk 10 gnde hiç almamış mı kilo,ben 70 dim 72 olmuşum annemn geldiği bana yaradı sanrm bu seklde 15 kilo ile tamamladım hamileliği,yarın cok iş var eksik kalan bikaç şey alınacak odası elden geccek persembe de kuaföre gtcem yine kendi kişisel bakımım varya bi oturamadım popomun üstüne kızlar neyse benden haberler bukadar buarada oje de yasak gıcık oldumDoğum yapanlar var mı grafı gördüm GRAF oğlun cok tatlı maşallah Allah analı babalı büyütsün sende dikkat et kendine üzme herşeye kendini ok,paradoks ne alemde umarım bebeği de kendi de iyidir,başka kim vardı unutuyorum kızlar kusura bakmayın gecmişe de bakamadım hakkımzda herşeyin hayırlsı olsun artık teker teker dökülüyoruz valla :)
Kızlaar ben çok heyecanlıyım cuma günü sabah 8 dehastanede olcaz artık kaçta alırlar sezeryana bilmiyorum. Ama iyice garip oldu duygularım karmakarışık..hatta kafayı yedim sanırımoğlumun aslında gelmeye hiç niyeti yok daha hissediyorum,böyle düşündükçe de saçma sapan şeyler geliyor aklıma.yavrum herşeyden habersiz keyif yaparken içerde,birden doktoru görcek diyorum gafil avlanmış balık gibi kalakalcak şaşkın bebeğim işte böyle şeyler düşünüp hem üzülüyorum hem gülüyorum halime evde pek iş kalmadı biraz ütü var.bide kocişim perşembe süpürüp silcek banyoları yıkıcak rutin temizlik yani sonra da halıları sereriz tabi yıkamadan gelebilirse ..hastane için çikolata alıcam anaaammm çantamı hazırlamadım esas gördüğünüz gibi ben de hazır değilim sanırım..çantalarımızı yerleştiririm yarın kuaföre gitcem kaş bıyık için.işte böyle kızlar ama gününün belli olması biraz tuhaf oluyomuş gerçekten
kızlar oğlumun karnını doyurup gelicem bekleyin bizi ...
ayyy doğduklarında böle diycez dimi ...emzirip geliyorum falan diye....inşallah allahım o günleride göster bize...
slm kızlar biz enesimle geldikgeçmişi okumadan yazalım dedik bugün dr kontrolü vardı enesim 3kg81gr 48cm olmuş annesinin birtanesi güzünü gösterdi tamamen dr dedi aynı anneye benziyo dedi herşey yolunda dedi nst sancı yok çatı yapmadı bu sefer haftaya çarşamba tekrar gidicem bakalım o zamana kadar gelmezse tabi gerçi geleceği yok ama Allah bilir hepinizi anneannemis yarın gideceği için onla vakit geçireyim geçmişte birikti ama olsun okurum sonra yarında sabahatan onu uğurlamaya gidicem kendinize iyi bakın
slm kızlar biz enesimle geldikgeçmişi okumadan yazalım dedik bugün dr kontrolü vardı enesim 3kg81gr 48cm olmuş annesinin birtanesi yüzünü gösterdi tamamen dr dedi aynı anneye benziyo dedi herşey yolunda dedi nst sancı yok çatı yapmadı bu sefer haftaya çarşamba tekrar gidicem bakalım o zamana kadar gelmezse tabi gerçi geleceği yok ama Allah bilir hepinizi anneannemis yarın gideceği için onla vakit geçireyim geçmişte birikti ama olsun okurum sonra yarında sabahatan onu uğurlamaya gidicem kendinize iyi bakın
slm kızlar biz enesimle geldikgeçmişi okumadan yazalım dedik bugün dr kontrolü vardı enesim 3kg81gr 48cm olmuş annesinin birtanesi yüzünü gösterdi tamamen dr dedi aynı anneye benziyo dedi herşey yolunda dedi nst sancı yok çatı yapmadı bu sefer haftaya çarşamba tekrar gidicem bakalım o zamana kadar gelmezse tabi gerçi geleceği yok ama Allah bilir hepinizi anneannemis yarın gideceği için onla vakit geçireyim geçmişte birikti ama olsun okurum sonra yarında sabahatan onu uğurlamaya gidicem kendinize iyi bakın
yok ya artık pöff durumlarındayım dr dedım dogum yakın ondan dedı hep uyku halındeyımm kolumu kaldıraacakk halım yokkkkgüle güle canım...senin enerji toplamana ne gerek maşallah hiç bitmiyorki....allah nazarlardan korusun
wuu acılmalar baslamıs hayırlısından artısın ınslll cnm gosun aydın olsun ınslllkızlar merhaba.37.haftayı bitirdik bakalım.her şey normal görünüyor.1 cm'lik açılma varmış.
BPD( Kafanın sağ ve sol tarafındaki parietal kemik denen kemikler arasındaki mesafe yani kafanın enlemesine büyüklüğü ölçümü.):89.47mm
hc (kafa çevresi):322.82 mm
ac(karın çevresi):323.94mm
fl(uyluk kemiği uzunluğu):73.58
doktorum hep ayrıntılı bakar.bunlar bebişin ölçümleri.doktor normal dedi ama sizlerle de paylaşayım dedim bilgi alışverişi yapayım dedim.
ınsl cnm benım sagolasınniyi günlerde giysin oğluşun
temizlik dışında mantık sınırları içinde spor hareketleride var yürüyüş mesela olmadı plates kendini yormadan
ay benim ayaklarımda davul gibi oluyor havalar ısındıkça ellerimde
allah yardımcın olsun cnm
doğumdan sonra ağzını burnunu kırarız
yaa civill civill pess pembe ybayıldım gule gule kullanın ınslEki Görüntüle 742761 Eki Görüntüle 742762 Eki Görüntüle 742763 buda benım kızımın odası halısı perdesıde gelcek yarın tastamam olcaz ıns
Allah kolaylık verır ınsl cnm benım dua ıleeeBugün dr kontrolüm vardı son kez ve cuma günü artık kesin ve kesin tabi Allahtan bişey olmazsa spinal sezeryanla doğum yapıcam sabah 8 de orda olcam cok karışık duygular içersindeym anlatamam heyecan var fena,dr oğluma yine 3.300 dedi bakalım kaç doğcak benm anlamadığım gecen gidişimzde de 3.300 dü bu cocuk 10 gnde hiç almamış mı kilo,ben 70 dim 72 olmuşum annemn geldiği bana yaradı sanrm bu seklde 15 kilo ile tamamladım hamileliği,yarın cok iş var eksik kalan bikaç şey alınacak odası elden geccek persembe de kuaföre gtcem yine kendi kişisel bakımım varya bi oturamadım popomun üstüne kızlar neyse benden haberler bukadar buarada oje de yasak gıcık oldumDoğum yapanlar var mı grafı gördüm GRAF oğlun cok tatlı maşallah Allah analı babalı büyütsün sende dikkat et kendine üzme herşeye kendini ok,paradoks ne alemde umarım bebeği de kendi de iyidir,başka kim vardı unutuyorum kızlar kusura bakmayın gecmişe de bakamadım hakkımzda herşeyin hayırlsı olsun artık teker teker dökülüyoruz valla :)
ohhh haydı gecmısler olsun mıs gıbı otur ve kanepeyıde sılme o ka dıl yanıııııGrafın rüzgarına 41 kere maşallaaaaahhhhİnanamıorum ya bu minişler içimizdemi büyüdü böle yaa Allahım analı babalı büyütsün inşallahh
Yarim
Ohh halletmişsin kuaför işini üzerinden bi yük kalkmıştır ,,doğum zamanına takılma diycem ama zaten halletmişsin kafanda hayrlı zamanda gelsin kızınBu kadar zaamn sabrettin az kaldı.. Bende perşembe gidicem kısmetse..Sadece bi işim var gerçi benim ama o da en büyük iş
Osmanalp tarihin belli olmuş canımmm çok sevindiimmm
Modus odanıza bayıldım canımmm
Gülerek büyüsün bebişinizz..Bu arada sen de çok iisin:):)
Bende o kadar yoruldumkiiii,,,temizlikçi camları kapıları banyoyu tuvaleti temizledi,,ben de bebişin kıyafetlerini ve kendi geceliklerimi ütüledim,bir de buzdolabını temizledimm,,kadın oğlunu da getirmişti bi taraftan onunla da uğraştımmm,,koltukları eşim silmiştii,,çocuk baktım hiç sakınmıo bide tanımam etmem çarşaf örttüm gel sıcaktan bunalma buna otur falan dedim yok yinede gidio bütün koltuklara oturuo falann,,yoruldum valla.Şimdi bi duşu hakettim ama eşim gelince yapıcam bekliyorumm..
Sadece yerleri süpürüp silip halıları sercemmm,,bide belki koltukların üzerinden bi daha geçerim ne biliim fazla mı pimpirikli davranıyorum bilmem ama .Bi de perşembe kuaföre gidince bende hazırımmmm,,Ha sadece çantaya yerleştirmek kalıo herşeyimiziİnanmıorum kendimeee
emıstınızde uyudumu meleın cnm darısı bıse ınsll o durumların kısmetlısınden ınsllHanımlar iyi akşamlar hepinize..her gün olmasa da 2 günde bir girmeye çalışıyorum. doğum hikayemi yazmaya başlarken benim cimcime harekete geçiyor yazamıyorum şimdi deneyeceğim inş. uyanana kadar yazarım.. Biz iyiyiz çok şükür sizler nasılsınız? Doğuranlar kimler onları da deyiverin bana bi geçmişi okuyamıyorum çünkü fazla..
normal normal olacak inşallahh...
usg çıktısında hepsi yazıo canım doktor bakarken ölçüo zaten kafasını karnını bacağını
çok şekerrr
hayırlısından kucuuna alırsın inşallahh..
amınnn ınslkızlar oğlumun karnını doyurup gelicem bekleyin bizi ...
ayyy doğduklarında böle diycez dimi ...emzirip geliyorum falan diye....inşallah allahım o günleride göster bize...
ALLah kolaylık versın ınsl cnm bnm dua ıleeeKızlaar ben çok heyecanlıyım cuma günü sabah 8 dehastanede olcaz artık kaçta alırlar sezeryana bilmiyorum. Ama iyice garip oldu duygularım karmakarışık..hatta kafayı yedim sanırımoğlumun aslında gelmeye hiç niyeti yok daha hissediyorum,böyle düşündükçe de saçma sapan şeyler geliyor aklıma.yavrum herşeyden habersiz keyif yaparken içerde,birden doktoru görcek diyorum gafil avlanmış balık gibi kalakalcak şaşkın bebeğim işte böyle şeyler düşünüp hem üzülüyorum hem gülüyorum halime evde pek iş kalmadı biraz ütü var.bide kocişim perşembe süpürüp silcek banyoları yıkıcak rutin temizlik yani sonra da halıları sereriz tabi yıkamadan gelebilirse ..hastane için çikolata alıcam anaaammm çantamı hazırlamadım esas gördüğünüz gibi ben de hazır değilim sanırım..çantalarımızı yerleştiririm yarın kuaföre gitcem kaş bıyık için.işte böyle kızlar ama gününün belli olması biraz tuhaf oluyomuş gerçekten
uyumuşuz
inşallah kolaylıkla atlatabiliriz... annem tek gelse sorun değil ama babamda gelicek mecburen çünkü babamın sağ tarfı felçli... gerçi çok şükür kendi ihtiyaçlarını kendisi karşılayabiliyo ama haftalarca evde yalnız bırakamaz annem... biraz da huysuz bi herif... onun yaptıkları batar bana genelde ama bakalım... hayırlısıyla geçsin şu zor günler inşallah...
amın ınsl cumlemızınkılerleAynan katılıyorum sana canım. Bu acele niye, belki geri dönerdi doğum pozisionuna???
Güzel günlerde güle güle giydirmek nasip olsun canım
Ay ne güzel pembe pembe tam prensese layık :) Canım güzel günlerde kullanmak nasip olsun inşallah
Anam mübarek cuma günü 2 doğum var demek kiHadi kızlar Allah yardımcınız olsun. Dualarımız sizinle
Evet ya inşallah o günleri görmek hepimize nasip etsin
gosun aydın cnım benım nsl dua ıle kayındna gelsınlerr kucaklamıza konsunlar ınslslm kızlar biz enesimle geldikgeçmişi okumadan yazalım dedik bugün dr kontrolü vardı enesim 3kg81gr 48cm olmuş annesinin birtanesi yüzünü gösterdi tamamen dr dedi aynı anneye benziyo dedi herşey yolunda dedi nst sancı yok çatı yapmadı bu sefer haftaya çarşamba tekrar gidicem bakalım o zamana kadar gelmezse tabi gerçi geleceği yok ama Allah bilir hepinizi anneannemis yarın gideceği için onla vakit geçireyim geçmişte birikti ama olsun okurum sonra yarında sabahatan onu uğurlamaya gidicem kendinize iyi bakın
Kizlar yazdiklarinizi okuyamiyorum fakat hastaneden canli yayina devam
Bugun ECE min yanina indim ogledn sonra kardesim bi tekerlikli sandalye ile goturdu sagolsun kizimi kuvezde gordugumde uyuyodu yawrum benim. Bi gittikki ananesi altini degistiriyo ameliyattan sonraki ilk kakasinida yapti sukur yavrumun iki elinde ayaginda serumlar bagli olsun dedim anneme kucagima alicam ben hemsire ayarlamalari yapti benimde oyle sancim varki karnimda anlatamam o ara. Oldun dedim kivrana kivrana minigime gogsumu tutturdum bi kac denemede aldi o kadar tarifsiz bi duygu ki narkozun etkisiyle uyuyodu ama iki kere cekiyo 3.de uyuyor cooookkk cici benim kiziim koklastik bi guzel sonra geldim odama iste sagdikca sutumde artiyo can yakiyo ama anne olduk bu acilar viz gelir bize demi
kurban olurum onları yaradan ben yaaaaaaaaKizlar yazdiklarinizi okuyamiyorum fakat hastaneden canli yayina devam
Bugun ECE min yanina indim ogledn sonra kardesim bi tekerlikli sandalye ile goturdu sagolsun kizimi kuvezde gordugumde uyuyodu yawrum benim. Bi gittikki ananesi altini degistiriyo ameliyattan sonraki ilk kakasinida yapti sukur yavrumun iki elinde ayaginda serumlar bagli olsun dedim anneme kucagima alicam ben hemsire ayarlamalari yapti benimde oyle sancim varki karnimda anlatamam o ara. Oldun dedim kivrana kivrana minigime gogsumu tutturdum bi kac denemede aldi o kadar tarifsiz bi duygu ki narkozun etkisiyle uyuyodu ama iki kere cekiyo 3.de uyuyor cooookkk cici benim kiziim koklastik bi guzel sonra geldim odama iste sagdikca sutumde artiyo can yakiyo ama anne olduk bu acilar viz gelir bize demi
Kizlar yazdiklarinizi okuyamiyorum fakat hastaneden canli yayina devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?