2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

inşallah kolaylıkla atlatabiliriz... annem tek gelse sorun değil ama babamda gelicek mecburen çünkü babamın sağ tarfı felçli... gerçi çok şükür kendi ihtiyaçlarını kendisi karşılayabiliyo ama haftalarca evde yalnız bırakamaz annem... biraz da huysuz bi herif... onun yaptıkları batar bana genelde ama bakalım... hayırlısıyla geçsin şu zor günler inşallah...

cnm kötü düşünme ..aksi birşey olursa onların seni anlayışla karşılaması gerekiyor.. sende elinden geldiği kadar dikkat edersin.. sonuçda hep sizle kalmayacaklar öyle düşün ve sabret...

grafcım gözünaydın maşaallah tosun bir oğlun olmuş,darısı bizlere inş.

doğum tarihi belli olanlar var Allahım kolaylıklar versin...
bekleyenlere de sabır tabi

yarın randevum vardı pazartesiye ertelendi doktor yokmuş bu hafta... pazartesiye kadar beklicez bakalım bizde

gözünüz aydın ..Allah analı bablı büyütsün inş.hayırlı bir evlat olur inş. Darısı bize :)

cnm çok sevindim ecenin iyi olmasınaa..biran önce sağlıgına kavuşurda evinize gidersiniz inş..o minnak ece bizim sayfamızın bebeği olduu ... onu çok sevdi herkezz

canım o endişeler bendede var bende kv deye terslenirim diye korkuyorum..gerçi hiç lafımı esirgemedim o patavatsız konuştukça lafımı söledim ama surat yapıyo bizimkide inşallah anlayışlı olrda öle herşeyime karışmaz...yemeğimi yapsın temizliğimi yapsın otursun köşesinde...anneme gelince biz ana kız didişiriz ara sıra allah şükür alınmaz bana nazım anacıma geçer zaten...birde doğumdan sonra ben yazlığa gitcem annemle orda dayımlar teyzemler var onların çocukları var 7 8 çocuk ve hepside beni çok sever abla bebeğin doğsun onunla oynıcaz falan diyolar..ama daha çok küçük olacağı için ben pek yanaştırmak istemiyorum çünkü öperler mikrop falan bulaşır korkuyorum...yengem böle yaptı diye yıllardır laf ediyolar..çocuğunu bize sevdirmedi diye banada böle derler diye korkuyorum ama bebeğin sağlığı için olduğunu anlamıyolar...biz kaç çocuk büyüttük hiç böle yapmadık diyolar bakalım nasıl arayı bulucam...inşallah en iyi şekilde atlatırız...

bende bende o yuzden hazırlamayı red ediyorum

ah cnm yaa ben bebişim hamd olsun iyiz d hikayeni haycanla bekliyoruz :18:

gözün aydın cnm

bak istediğin tacı bulabiliceğin bi sayfa...
https://www.facebook.com/KokosTokalar

bugün bir tane aldım cnm tşk ederim ince kırmızı üzerinde taşlar dizili

yarın kontrolumuz var baklaım dr. ne diyecek bizee Nst ye baglanıcam..inş sancıı çıkardaa bende bebeğime kavuşurum hayırlısıylaa..

yok artık... ne kolay karar vermiş doktor öyle... daha 39+1... 40. hafta yeni başlamış... dönerdi belki.... şaka gibi

Aynan katılıyorum sana canım. Bu acele niye, belki geri dönerdi doğum pozisionuna???

Güzel günlerde güle güle giydirmek nasip olsun canım

Eki Görüntüle 742761 Eki Görüntüle 742762 Eki Görüntüle 742763 buda benım kızımın odası halısı perdesıde gelcek yarın tastamam olcaz ıns

Ay ne güzel pembe pembe tam prensese layık :) Canım güzel günlerde kullanmak nasip olsun inşallah

Anam mübarek cuma günü 2 doğum var demek ki Hadi kızlar Allah yardımcınız olsun. Dualarımız sizinle

kızlar oğlumun karnını doyurup gelicem bekleyin bizi ...
ayyy doğduklarında böle diycez dimi ...emzirip geliyorum falan diye....inşallah allahım o günleride göster bize...

Evet ya inşallah o günleri görmek hepimize nasip etsin

slm kızlar biz enesimle geldik geçmişi okumadan yazalım dedik bugün dr kontrolü vardı enesim 3kg81gr 48cm olmuş annesinin birtanesi yüzünü gösterdi tamamen dr dedi aynı anneye benziyo dedi herşey yolunda dedi nst sancı yok çatı yapmadı bu sefer haftaya çarşamba tekrar gidicem bakalım o zamana kadar gelmezse tabi gerçi geleceği yok ama Allah bilir hepinizi anneannemis yarın gideceği için onla vakit geçireyim geçmişte birikti ama olsun okurum sonra yarında sabahatan onu uğurlamaya gidicem kendinize iyi bakın

Son düzenleme:

gözün aydın cnmmm

gözün aydın cnm maşallah enesimize

Gözün aydın canım...maşallah diyelim enesine benimde yarın oğlumla randevum inşallah iyidir...yine herzmanki gibi çok heyecanlıyım...şimdi böyleysem doğunca nasıl olurum bilmiyorum kalpten gitmem inşallah

Kizlar yazdiklarinizi okuyamiyorum fakat hastaneden canli yayina devam
Bugun ECE min yanina indim ogledn sonra kardesim bi tekerlikli sandalye ile goturdu sagolsun kizimi kuvezde gordugumde uyuyodu yawrum benim. Bi gittikki ananesi altini degistiriyo ameliyattan sonraki ilk kakasinida yapti sukur yavrumun iki elinde ayaginda serumlar bagli olsun dedim anneme kucagima alicam ben hemsire ayarlamalari yapti benimde oyle sancim varki karnimda anlatamam o ara. Oldun dedim kivrana kivrana minigime gogsumu tutturdum bi kac denemede aldi o kadar tarifsiz bi duygu ki narkozun etkisiyle uyuyodu ama iki kere cekiyo 3.de uyuyor cooookkk cici benim kiziim koklastik bi guzel sonra geldim odama iste sagdikca sutumde artiyo can yakiyo ama anne olduk bu acilar viz gelir bize demi

güle güle canım...senin enerji toplamana ne gerek maşallah hiç bitmiyorki....allah nazarlardan korusun
yok ya artık pöff durumlarındayım dr dedım dogum yakın ondan dedı hep uyku halındeyımm kolumu kaldıraacakk halım yokkkk
wuu acılmalar baslamıs hayırlısından artısın ınslll cnm gosun aydın olsun ınslll

ınsl cnm benım sagolasınn
Eki Görüntüle 742761 Eki Görüntüle 742762 Eki Görüntüle 742763 buda benım kızımın odası halısı perdesıde gelcek yarın tastamam olcaz ıns
yaa civill civill pess pembe ybayıldım gule gule kullanın ınsl
Allah kolaylık verır ınsl cnm benım dua ıleee
ohhh haydı gecmısler olsun mıs gıbı otur ve kanepeyıde sılme o ka dıl yanııııı
emıstınızde uyudumu meleın cnm darısı bıse ınsll o durumların kısmetlısınden ınsll

hayırlsı ıle ınsll cnm sagolasınn
kızlar oğlumun karnını doyurup gelicem bekleyin bizi ...
ayyy doğduklarında böle diycez dimi ...emzirip geliyorum falan diye....inşallah allahım o günleride göster bize...
amınnn ınsl
ALLah kolaylık versın ınsl cnm bnm dua ıleee

endişelerrrrrrr
korkularr
hepsii yasayıp gorecegız canım ebnım anlıyorum senıı hayırlıs ıle ınsl korktuguna ugramadan atlatırsın o durumlarııı güzel düşün güze olsun ınsl ve sende ben gıbısın(kendın yerıne ablanı dusunuyorsunkı oda kv ıstemedıgı ıcn beb bakma meselesıı)ama artık endımızı dusunme vaktı degılmı??nereye kadar onu dusun bunu dusun
hakkımızda hayırlısı ınsl
amın ınsl cumlemızınkılerle
gosun aydın cnım benım nsl dua ıle kayındna gelsınlerr kucaklamıza konsunlar ınsl

allahımmm ne güzell şeyler duyuyoruz sizden canım...41 kere maşallah ...dahada ii olacak allahın izniyle...sen canlı yayınlara devam et habersiz bırakma bizi

kurban olurum onları yaradan ben yaaaaaaaacok mutluyum senn adına o ka sevındımkı rabbım ınsl kolaylıklarla atlatmaısnı nasıp edecek uzulmek yok ınsl pozıtıf olalım ınslllll canım fazılet cım benımmm cok optum seniii cokkkkkkkkkkkkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…