2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

Kilosu haftası ile uyumlu gidiyorsa 38. haftayı doldurduğunda 3 kilo muhakkak olur merak etme. benim doktor 1-4 temmuz arası dedi ben karar vereceğim. Sende 8 ya da 7 temmuz falan dersin ramazanın ilk günleri olmasın insanlar oruçlu olacak falan diye geçiştirirsin. Çünkü 10 temmuz ramazanın ikinci gününe denk geliyor. Böylelikle kayınvalideni bahane etmemiş olursun. Bende bebeğimin eğer denk gelecekse eşim ya da benim tarihime denk gelmesini isterim diğer kişilerin doğum tarihini istemem açıkcası.

ah canım ya ins onlar gelmeden dogurmazsın :)) olsa da en onemlisi esin yanında

biz kurabiyelerden vazgeçtik dah adogrusu kocam fazla buldu ..

benim tac kırmızı kalın kadife duz birsey arkadas sagolsun pazardan buldu

Kızlar ya bir şey soracağım.. Siz de bebeğinizin nefes alıp vermesini karnınıza bakınca görebiliyor musunuz?

hareketini bile hissedemedigim oluyor degil nefesi ki seninki kalp atısıdır belki

ah canım gozun aydın maasallah ececigine gormedim henuz fotosunu aradaki sayfaları okuyamadıgımdan ama cok sukur seni korkuttuklarından dah aguzel gecmis ve cok cok daha da guzel olacak hersey ececiginle

canım allah gonlune gore versin ve op kokla minik cınarı benim icin de

selam kızlar, cumartesi günü sabah saat 7.30 da bebişim dünyaya gelicek Rabbimin izniyle...dualarınızı esirgemeyin olurmu?
epidural sezeryan olucak kısmetse...
hepinizi öpüyorummmm

oy maasallah allah gonlune gore versin ve sana v eminnoşa saglık versin

canım aynı sıkıntı bende de var dşarı çıkamıyorum evde bi saga bi sola sacma sapan donuyorum gerci evde bile yoruluyorum o da baska ama neyse bence sen de bebise hazırlık yap bazen sabah uyandıgımda ayılmak icin odasına gidip oturuyorum huzur doluyourm belki sende de iise yarar

ya kv nin kp nin ne isi var sizde neyse canım gitmislerdir simdi gozun aydın

Ben temizlikçi öncesi bikaç iş yapayımm

canımcım ne ettin senin sancılar erken basladı ama bekle beraber doguracagız bu gidişle benim minikte bir kıpırdama yok ama seninki gibi gosterip elletmemezlik yapmıyor en azından p

allahım ya ekim başıymış öncesinde meclisin ucretsiz yolculuk yasası varmıss ee tabi yaz geliyor havaiye ucak parası odemeden gitmeleri bunca anne ve evladının mutlulugundan daha onemli...acıkcası oy icinse bu ekimde cıkan izin uzatması hic isimize yaramayack

canım hic korkma benim minigin her bir yeri en az bir hafta on gun geri ama dr m hicbir uyarıda bulunmuyor kafana takma diyor..
catı muayenesinden gectiysen dogumda da zorlanmazsın sanırım benim dr bilerek mi bilmiyorum acıttı ve sonra e buna dayandıysan normal dogurursun dedi

canım ekimde onaylasalar ne olacak ki 13 haftayı ekle temmuza şansı olup temmuz sonu doguranlar belki faydalanabilecek

of kp nin de takıgı fenaa

oh cok sukur gozun aydın annesi allah daha da guzel gunler nasip etsin size ve buradaki tum hamislere

maasallah esine bizimki de acayip titiz ama kendi yorulmayıp baskası temizlesin isteyenlerden..

biz badem sekerlerini evin en serin yeri olan gardırobumuzda saklıyoruz buzdolabında tadı kacarmıs...
strechlemeye gelince gorumcem tule sarmadan strechledi ben de kavanozlarda yaptıgımdan makinede yıkadım kavanozları ve kapaklarını icin nasıl rahat ederse sen de oyle yap

22 kg aldim , artık takip etmiyorum

ben de artık takip etmeyenlerdenim dr den dr ye gecen hafta 23 kg idi :))

bende şimdi aynaya bakınca sevimli görüyorum kendimi

ama bu halimin resmini görünceeeee bu yarmagül kim diyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm,

eski resimlere hiç bakmıyorum canim

hahah yarmagul benim de babaannem acayip obez hatta maalesef artık yataga bagımlı olmus ve urfaya gidip gormeyi cok istiyorum ama gozum yemiyor baktıkca onu goruyorum aynada

istanbul anadolu yakasında oturan anneler varmı, anne adayları...

tatlım ben de cengelkoy umraniye arasında bir yerdeyim

ben 657 li olduğum için para almıyormuşum,eşimde almıyormus yaniii bize paran veren yok üstüne maasımın yarısınıda alıyo devlet

bizim de ek ders kesiliyor

canım dr daha iyi bilir uygun olanı ben olsam 3700-3800 kadarken normale cesaret ederdim ama sonrasını bilmiyorum ki benim dr de 3500tan sonrası normali zorlayabilir diyor ki benim minik en son 2800du yani zayıf bekliyoruz ve dr normal icin uygun diye gobek atacak neredeyse

Suzanın bebek yürüyerek çıkacak :))

kesın :))) dişi fln cıkmıstr suzan rahat olucak bebek dgnca :))))

hahahahaa bence direkt askere gider dogunca gerci benimkini de direkt evlendirecegiz anca o zamana kadar dogar gibi

[

oyy maasallah 41,5 kere koca adam bu yaa

Kızlar hastane cantasını hazırlıorum eksık bıseyım varmı bılemedım ...daha once paylasanlarınız olmustu bulamadım listesi elinin altında olan varsa paylasabılır mı tekrar cok sewinirimmm

canım ben 3-5 gecelik pijama, 3 hastane cıkısı, bebek ve hasta bezi, bebek icin ıslak mendil, kendim icin makyaj parfum dis fırcası terlik havlu koydum,

bi de gorumcemin oneriisyle bebek alt acma yerine bir iki tane yetiskin alt acma bezi aldım hatta bir iki gune kadar kendi yatagımın altına sermeyi de planlıyorum olkur da yatakta suyum gelirse diye

bir de ikramlık icin pet bardak tabak catal pecete hastane susu ekledim yapabilirsem bozulmayan kurabiyelerden yapıp koymayı dusunuyorum bir de normal dogumsa sac masası jole gibi birsey konulabilir,

ekleyeceklerim foto makinesi, sarj cihazı..

unuttugum birsey varsa deyiverin siz de

bu arada kızlar gecmisin yarısını okuyamadım yani bana gore son 10 sayfa ama klasik site ayarlarına gore son 20 sayfa.. dilerim herkes iyidir..

bizi dr bugun kontrole cagırdı guya gittik ben annem kv ve kp once nstye sonra usgye girecegiz sanıyordum neyse nstye yattık ok snra dr odasına cagırdı ben annem kv boy boy girdik adamla tokalastık derken adam nst ye bakıp agrı sızı gorunmuyor bebek iyi duruyor dedi

ctesi yine gelin eger haftaya cbaya kadar da dogmazsa o zaman yine gorusuruz dedi gonderdi bizi...bu arada yuruyuz yap dedi ben de yapacak zaman bulamıyorum ogle gunes aksam yorgunluk dedim :))) cok da arsızım ya neyse..
ama eve geldim halim kactı kıpırdayasım yok

mucxx

1 günden bişey olmaz canım söylersin doktora değiştirir güünü...

aklınla bin yaşa canım yaa...ramazan güzel bahane oldu..biz pasta kesicektik filan derim.... :)gerçi eşime de dedim kızımın d.günü özel olsun dedim...ne saçma sapan düşüncelerin var diyor bana..ne anlar erkek işte :)

canım gayet uygun fiyatı ama markayı hic bilmiyorum biz cybex diye birsey aldık quinnye uysun diye...

bu arada yarimcim esin ve kv ile olanları yazmıssın okurken ben uyuz oldum ama helal olsun sana ben olsam o kadar saygılı davranamayabilirdim gerci bizimkine karsı olmam gerekenden daha saygılıyım ama bazen tutamıyorum lkendimi oyle boyle cevap veriyorum gerci o da hakediyor.. gecen akrabasının onunde bana diyor ki sen alısveris fislerini gereksiz biriktiryorsun kendince beni pasaklı pis gosterecek...dedim lazım oluyor ee biminkiler de mi diyor, ee bozuk ya da zehirlenirsek neyse akrabası da benden taraf cıktı hatta ben her ay sonu onları topluyorum ekstremle kıyaslıyorum deyince kalakaldı....

hayır sordum da sen neremi kurcalıyorsun da goruyorsun fislerimi faturalarımı ee diyor senin de evin diyorsunuz ya kurcalarım ne var.. yani bu kadar da pismiss neyse allah bize eslerimize ve evlatlarımıza saglık ve bol bereketli kazanc versin de onlara da muhtac olmayalım ama benim koca biraz fazla anne agızlı (

merhabalr kızlar ve cücükleriii
nasılsınız bakalımbız bugun uyku halı dısında superızzzsancı mancı yokk paşamın keyfısisi yerınde cok sukur kıpırr kıpırrr
dün geceyı anlatım sızeee oncekı gun hast.gelırken aklım abır yıyecek geldı esıme dedım duymamıss gecınce tekrarladımm ustelemedımm gecmeden nıe demedın dedi fılan neyse dedım dunde aklıma geldı esımde dısardayd gece gec gelecekdı mesaj attım derkenn oda ısı uzamıss gece 12 de kayseri gib bır yerde(10 dan sonra heryer kapalı durumda geneldee taa sehırın ıcıne gıdecksın sosyetık yerlereee)oda dolan dolan kaynımla araba ıleee dedım yteer gel vaz gectım sabah erken gıdıyorsun gelde yatt derken 1 gıbı eve geldı ohh baktım ıstedıgım seyy anammmmmmmmmmm bır yedım bır yedımm gece dusunun st 1 de bır ekmek yedım nerdeysee onunlaaa ama bır rahatladım kı sormayın gıtsınno ka yıyen sen mısn oh mısıll mısıl uyumusum takııı st 5 de içimm yanmıss o ka yersen tabııı
sonra esımı gonderırkende buz gıbı karpus yedık paşamla yattık kalktımkı yedıgım seydenmıdır nedırr sag elım ayagaım sısmıss oynatamıyorum bılemm ama sımdık gecıı hehehe ıyı oluyormus hehehe bu ass erme ıslerı yaaaaaaaaaaa

bnm dr her an olabılır gununude bekleyebılır dedı maa cnm benım kesın bır sey denılemıyor ebebgın sancısına baglı yanııı ama sunı sancı durumda bellı oluyor sezercık gıbı gıdıyorsun ohh yatıss sonra serumu yeye kudurrr sonrada hopp dogumaaa
cok tatalı olmus cnm nddd ım guel guel eskıtın ınslll

bızım bebekler az daha kg almayı beklıyorlar sanırm hayırlısı kısmet lerı ne zaman sa artık

anne''likkkkkkkkkkkkk
herkese günaydın.oğlu olacak arkadaşlar isimleriniz hazır mı ben hala kararsızım belki sizden kopya çekerim.:)
ALPEREN inl...canımm
ALLAH bagıslasın cnaım benımmm ınsl hayırlı evlat olur buyuk kıscende cok cektırmes ınsl sanaa:13:

aklına kotu seyelr getırme ıyı dusun ıyı olsun tatalım ınslll

ALLAH kolaylık versın cnm benımm ınsl koalayından atlatacaksınızzzzzzzzzzzzz
tmm olabılır ole bırsey cnm beım RABB ım ol dedıkden sonraaaaaaaaaaaaaa

eşlerrr ve ruh halımız o kaa carpısıyorkı anlasınlar dıyoruz ama konu aılelelr olunca onlarda anlamak ıstemyr bazenn neslıhancımm dıkkate alma bosver bnm kv soledıgım ıcın yaptı bazı seyler kı bız beraber oturuyoruzz her daımmm o yusden bosverrrrrrrrrrrrrrrrrr

enerjıkk ler sızı ana lı kıslıııınsl yerıne gelmıstır tatlımmm
ben cocuk odasını ustten acıppp kendı odamı pen.kpayaı dunsuyorum ve kapımı acmayı cunku odada 3 kısı olucazz nefes ler ılk aylarda enfessıyon ıster ıstemess fılan ev musaıt oldugu zamanlarda kapı acıkk yatarım dıye dusunuyorumm pasamada zıbın la kundaga sarıp ustune penye battanıye o kaaaaaaaa
herkeslerın ayrı ayrıı sorunları dedıgn gıbı bız brı aıleyıs kocısım ve oglum yeter bana kı sukrukı bıım aılerlerle sorunumuz yokk cok sukru ma agenede akıla takılanlar bızım ısteklerımız gecım sorunları amannnnnnn saglık huzur olsunda gerısı bossssssssssssssss
suzii nerde yahu doğurdumu acepp:26::26::26:
yok kıs sancım tutarsa sölerım ınsl sızeeeeeee

yaa suzan dedin de ..... karabiberim de yok bayadır ortalıkta.... :18::18::18::18::18:
evet o benıdmeaklımda ya hayırdır ınsll
aaa evet gelmedi bugun hiçç .. dogurdumu acaba merak ettim bende şimdii :18::18::18::18:
kv k.p gonderdımancak geldım memlekete gıttıler dugun ıcın yarın gelırlerrrrrrrrrr

kızlar doğum izni yalan oldu :) nedense hiç şaşırmadım. şimdi de ekimde çıkaracağız diyorlar. ekim ayı gelince de nisanda çıkacağız derler:)

canım uzulme bak senin kıza uygun benim oglan hmen kertelim ikisi de agırdan alıyor dogum tarihleri aynı olmasına ragmen tık yok süper anlasırlar..

yok teyzesi... çok kıymetli bizim kızımız kimseyle kertmeyiz biz onu... büyüsün kendisi seçsin anası babası gibi

:))) hep aynılar napalım :))) masallah bn yandıgım zamn kemıklerım bır bırıne gırmıs oluyo donerken agrılarım oluyo bıde cok zor donuyorumbnm karnm masallah yha basket topunu gectı

ya aslında bunun hassas bi ince ayarı var onu kaçırmamak lazım iki taraf için de... benimkine yüz versen o da yapar, arsızca dalaşsam fazlasını yapar... ben vur kaç tercih ediyorum genelde.. bide dilimin hiç kemiği yok ummadığı anlarda ummadığı şeyler duyabiliyo... o yüzden pek sokamaz burnunu... ben çağırmadan evime gelemez... bişey yemiyosam ısrar edemez... bişey beğendiysem üzerine yorum yapamaz... çok çatlarsa fikrini söyler ama öylece kalır...giremez benimle laf dalaşına... çünkü oğlu her türlü benim yanımda ve kendi ailesini benimsedi artık... ben ona annene gitme desem gitmez... ama bende o kadar haysiyetsiz değilim... o yüzden çekinir.... bu kız için çekti gitti kendi başına evlendi yarın öbür gün kapımı da açmaz korkusu var onda... o yüzden mecbur uyuyo bize...

nelihan--

kısmet lıse zaten gelır bır yerlerlenn onlarda alıp alamak arasında kalırlarr kendılerı bılirr canım benım no stres bosverrrrrrrrrrrrrrrrr

nelihan--

kısmet lıse zaten gelır bır yerlerlenn onlarda alıp alamak arasında kalırlarr kendılerı bılirr canım benım no stres bosverrrrrrrrrrrrrrrrr

:) aynn ole fasla kaptrdm kendımı sanırım nıe bu kadar uzulmussem : seven sever ama herkes hakkettıgını bulur bnde ona gore davranırım .

slm kızlar dün giremediğim için hepsi bugüne kaldı anneannemis sabah gitti İDO DAN uğurlarken tutamadım kendimi çokk ağladım
çok zor geldi
bu sefer ordakinlerde bana bakıyo karnı burnunda niye ağlıyor diye heralde
ama çok kötü oldum eve geldim hiç bişi yapasım gelmedi yapmadımda
sonra geçmişi okuyayım derken uyuya kalmışım sonra uyandım
sıcaktata uyulmuyor ki ter terrrr tekrar dan okumaya başladım
çok dokundu yaa halen daha üzüntüm var bide her işimi annem yaptı ev temizliğimi yemeğimi ben eşimle yürüyüşe çıkıyordum eve geliyordum evde yemek yapılmış yaw çok alışmıştım acaba ben çok mu anneciyim ondan bölee bir daha doğuma gelir aNca neyse artık tosun paşam gelsede onu öpüp koklasam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…