ben de 38i tamamlasın bir gelişimi tamamlansın 3ün üstüne çıksın istiyorum kilosu...ama 10 temmuz derse diye de çok korkuyorum yaa..10 temmuz kaynanaın d.günü.hem kızımın günü özel olsun hem de onunla aynı gün olsun istemiyorum..cıvık cıvık ayy aynı gün doğduk bilmem ne...allahım doktor 10 temmuz demesin...9desein 11 desin 12 desin ama 10 demesin...
kızlarrr yaa şuan istanbulda kocamdan başka kimsem kalmadı(( annem,babam,abim ,yengem... düğün için şehir dışına gittiler onlar yokken doğurmaktan çok korkuyorum....sıkı sıkı tembihlediler sakın biz gelmeden doğurma diye sanki oğlumda onların keyfini beklicekti.....aman beklesindeeee
slm kızçelerim
bugun yoga kursum vardı hani hamişlere derler ya yukarı uzanmayın bebeğin emziği ağzından çıkar gibi absürt bişi
bizim hoca aynı zamanda kadın doğum dr u ay nasıl yukarı uzatıyo bizi hatta bi ara beni bi çekti yatar pozisyondaydım çüş dedim demek ki bu uzanma meselesi de doğru bildiğimiz yanlışlardan
temizlikçi ayarladım sonunda 5 temmuzda gelicek
çamaşırları da çrş falan başlarım yıkar ütüler dolabını birkez daha siler yerleştiririm
şu kapı süsü işini bitireyeydim iyiydi az kaldı hissediyorum ama
şeker kurabiye siparişlerimide veririm önümüzdeki hafta içi
lohusa tacı bulamıyorum istediğim gibikırmızı taşlı kafama cuk diye otursun ama bulamıyorum
ist da var mı bildiğiniz bi yer ya da int sitesi :26:
oğluşumda vakti ile gelirse değmeyin keyfime
Kızlar ya bir şey soracağım.. Siz de bebeğinizin nefes alıp vermesini karnınıza bakınca görebiliyor musunuz?
Kizlar ben hastanedeyim ece m tam oglen ikide ilk nefesini aldi sukur rabbime. Suan steril odada gozetimde yaninda annem duruyor. sezeryan ve sonda olayi bilhassa omrumden omur aldi kizlar saat onda dogumhaneye aldilar beni orda dogum yapan kadinlarin naralari ve bagirmalari esliginde 1,5 sa bekledim nstye bagli vaziyette, sondada icin icin yakti surekli kimsede bakmiyo dogru durust beni aldi bi aglamak sakinlesemiyorum kizim cok huzursuzlandi saniye durmadi sabit sekilde. amelyathaneye goturduler hadi aliyoruz dediler yattik masaya bagladilar kolu bacagi tam dr.lar geldi, sende kalp varmis antibiyotigini yapmamislar dediler-ki ben her gordugume soyledim bunu- masadan kaldirdilar mi beni, tekrar goturduler d.haneye, macera bitmiyoki anam. Yine bagrisan kadinlar etrafta iyice psikolojim bozuldu neyse ignemi 1 saat beklettikten sonra yaptilar ustune 1saat daha bekledim sonra aldilar yine ayni yollardan ameliyataneye. Saat tam 13.49 da ucurdular beni. 14.00dada kizim oldu. Ayildigimda saat 14.55ti ameliyat masasinda actim gozlerimi zaten. Ne cok ayrinti yazdim bende dimi canlar. Merak ettiginizi bildigimden herseyi anlatmak istiyorum simdi odamdayim devam edicem
Selam kızlarrr bugün bir telaş bir koşturmaca ile geçti.. Annem geldi yanımıza son kez evi toparladık oğlumuza hazır hale getirdik. yarın sabah 7de yatışımız yapılacak ve minik ÇINARIMIZI kucağımıza alıcağız inşallah...
şuan durgunluk var sadece üzerimde birazda heyecan korku....ama biliyorum ki oğlumun kokusunu ilk içime çektiğim an beynimdeki bütün düşünceler silinip gidecek.. mutluyum, allahıma binlerce kez şükür ki bizi bu günlere getirdi hayırlı bir şekilde sonunuda gösterir inşallah..(amin)... bütün aile çok heyecanlı.. eşim sanki yeniden evleniyormuşuz gibi heyecanlı,mutlu.. benim için endişeli, baba olmanın verdiği mutlulukla kıyafet seçiyor şuan..oğlum seni merakla sevgiyle bekleyen bir ailen var.. ne kadarda şanslısın..
Dualarıınızı bizden eksik etmeyin kızlarr.. Allah doğumunu bekleyen bütün hamilelere bu günü yaşamayı nasip etsin inşallah..
selam kızlar, cumartesi günü sabah saat 7.30 da bebişim dünyaya gelicek Rabbimin izniyle...dualarınızı esirgemeyin olurmu?
epidural sezeryan olucak kısmetse...
hepinizi öpüyorummmm
kızlar ben cok sıkldım ya. antalya sıcagı bı yandan evden cıkmıyorum zaten kapmın onnde havuz var onada korkyorm grmeye ama yarn grcem sabahdan acılmam lazım normla dogum yapıcaksam. arkadas cevremın hepsı calısyo kımseyle gorusemıyorm halıyle canım cok sıklıyor ailemlede pek gorusmyorm.
hantal oldum ben ıyıce sıskoda oldum zaten. ev işleri gozumde buyyor kısmede yardıma gelmıyor..
vakıtler gecmıyor. oglum 38. haftada fılan suprız yapsa keske dıyorum bıraz sabırsızım sanırım Allah ım hayırlı dogumlar nasip eder ınsallah ama son ay beklemek ne zormus.
beynım fılan cok dolu ısde son bıkac eksıgıde tammlasam cantayı koysam rahatlıcam ama heycandan uyku tutmaz buseferde benı:)
gece gece ıcınızı baydım cok ozur dılerım hakkınızı helal edın.
ama ruhen ve bedenen kendımı pek ıyı hısttmyorm benı tek mutlu eden sey oglumun hareketlerı ve onnla kavusma anımı hayal edısım.
Herkese günaydınlar, doğum yapan Arkadaşlar hayırlı olsun inşallah uzun ömürler diliyorum. Ay ben ölücem galiba acayip şişim özellikle sağ elim ve ayağım dünden beri. KP ve KV / aydır bendeler ikiside hasta bir de oğlum var 8 yaşında inanır mısınız hiç oturmadan gece oluyor çok yoruldum bunaldım çok çok ama Allah rızası için diyorum sabrediyorum. Eşim ve oğlum onları Ankara'ya götürecekler uçakla yarından sonra dönecekler. .ben bir de doğururmuşum yanlızken(((((
Hava çok sıcak yatamıyorum. Ayın 5 inde kontrol var sanıyorum 12 sinde sezeryanda olucak. Doktor 3200 doğar dedi oğlum 4650 doğmuştu bu az geldi ama sağlıkla doğsunlar inşallah. Hepinizi öpüyorum ve okumaya devam ediyorum....
Ben temizlikçi öncesi bikaç iş yapayımm
günaydınlar biz daha burdayızz henu z dogum yapamdık dün gece eacile gittikvarmı bır gelırme sancı yalancımı yoksam gercekmiiii derkennn
hastaneye dogum servısıne cıktım cok tatalı ebe ler vardı daha once ark..dogumunda tanıstıgım ebe yı gordum hadı gel muaynee edeyım dedıı ve benım dogum haneye aldıı (ıcım o ka rahatkı suan dgum hane korkummyok artık yanı nasıl bır ortammmkoskusuu )
sonra catala cıktım elii o ka hafııftıı dr den de hemde cunku baktıgını bıle hıssetmedım yahuuudedım doguma gırıyorsun demı evet dedı benım doguma da gır dedım ınsallah dedı vardıyalı oldukları ııcn sonra haydı gel nts ye dedı bu arad halne 2 cm mıs acılmamm sonra 1 st yakın nts de kaldımm sola yatıgmdaa 30-45 arası cıktı sırt ustunde ısee wuwwwwwwww 80 leri bulduuu saguıma yattaıgımda ıse 30-80 arası esıt ledı kendını ama bas ebe geldı benım ısteıdıgm 100 lerı vurucakk ve dusenlı olucak dedı dedım zaten dusenlı degıl bende bılıyorum ama sancım gercekden varmı yoksa bısmı kuruntu halındeyız var ama dusensız dedı dur dr arayım dedı gecenın 12 bu aradaa dr aramıa oda 15 dk dursun sonra gorusup karara dedı bekledık tmm gıtsın ama yarın goruyum dedı bende gıtmeyı dusunmuyorummm esım yarın gıt o vakıt dedıı bılmıyorum ne yapımm aynı agrılar var dayanılmaz degılll ve acılmamada artmamıss sizce ne yapimm bugnde gıdeyımmıııı
mehaba arkadaşlarım hepimiz burada heyecanımızı mutluluğumuzu endişelerimizi paylaştık ama artık yolun sonuna geldik bi kaç arkadaşımız minnak yavrularını aldılar bile kucaklarına allahım hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde bize de nasip etsin bayağı zaman oldu yazmayalı ama takip edip okudum yazılarınızı bende geçen pazartesiden başlayımkontrol günümdü ultrasonda bakıldı bebeğim 2700 müş biraz zayıf dedi doktor bacak boyu 1 hafta önden gidiyor ama bel çevresi biraz geriden geliyo deyince moralimsıfır oldu acaba bi sorun mu var diye bebek doğum pozisyonunu almış dedi haftaya pazartesi yani dün için gelmemi nst ye girip çatı muayenesi olmamı söyledi beni bi korku sardı sabaha kadar uyku tutmadı neyse gittim çatı muayenesi bayağı zor geldi çatımın müsait olduğunu normal doğum yapabileceğimi söyledi ama benim buna cesaretim var mı bilemiyorum minik kızıma kavuşmama az kaldı ama korkumda dorukta allahım hepimizin yardımcısı olsun
Doğum izni için beklenen açıklama! - Memurlar
yine attılar ortaya bişey ama bugün sanırım onaylanıcakmışşş inşallahhama ben şimdi diyelim 2 hafta sonra paramı alıcam sgk dan peki onaylandığı zaman kalan ödememi tekrardanmı yatırıcaklar acaba ?=?
valla bende merak ediyorum nasıl olacak kocama dedim sole doğumdan ıkı hafta sonra gelsinlerannemler gittikten sonra, gelirse gorumcem gelsin genc kız yardımcı olur bıde cekınmem ondan ama kv-kp sıkar zaten varlıkları geriyor benı burda herkes kvdeden şikayetçi bende kpderdenherseye burnunu sokan ve gelinlik bekleyen bı kp var tabı bendım yapıma ters olduğu için anlaşamıyoruz adamla bir arada en fazla 2 gün durabılıyoruz adam evıme kalmaya geliyor ıkı gun duruyor sonra gidiyor
Kalbi Guzel fikri guzel arkadaslarim kizimin ameliyati simdi bitmis dr guzel oldu basariliydi demis
Ameliyattan hemen onceannem yanima getirdi supriz yapti bana kizimla bulustugum o buyulu anida paylasicm ins
Simdi ziyaret saatinden evvel sut sagmam gerek
Kızlar
çok yoruldum ya.Bitmiyor bu işler valla.dün perdeleri yıkamıştım bugun bu sıcakta onları ütüledim.Eşimde camları sildi.bugunde koltukları silecek.Yarında tamamen evi süpürürsek bitiyor inşallah.
Az önce mavi badem şekerlerimiz tüllerimiz çiçeklerimiz geldi.İşler bitince de onları hazırlayacağım.
Bebek şekeri hazırlayan arkadaşlar badem şekerlerinizi nerde muhafaza ediyorsunuz.Burası çok sıcak.Çatlar diye korkuyorum.Onun için pakette tutup doğumdan sonra mı tüllere koysam acaba?Buzdolabında tutarım.Napsam?
Birde şekerlerin değil de dağıtılacak olan badem şekerlerini de tülle ikram edeceğim ben.badem şekerlerini direk tüle değil de folyo ya da streç filmemi sarsam kirlenmesin diye.Boylece ınsanlar yemek isterse yiyebilirler.
merhaba tombik anneler, çoktandır yazamıyordum.doğuranımız oldu mu? darısı bizlerin başına inşallah. bu zamana kadar vakit çabuk geçiyordu,şimdi saatler geçmiyor. karnım aşağı indi benim,bebek çok hareketli hala(çok şükür). ne kadar kilo aldınız, ben 21 kilo aldım :)
22 kg aldim , artık takip etmiyorum
bende şimdi aynaya bakınca sevimli görüyorum kendimi
ama bu halimin resmini görünceeeeebu yarmagül kim diyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm,
eski resimlere hiç bakmıyorum canim
istanbul anadolu yakasında oturan anneler varmı, anne adayları...
ben 657 li olduğum için para almıyormuşum,eşimde almıyormus yaniiibize paran veren yok üstüne maasımın yarısınıda alıyo devlet
Herkeze mrb güzel anneler ve minnoşları nasılsınız ???bu sıcak arkadaş sıcaktan doğurucaz nerdeyse..yanıyo ortalık allah yardımcımız olsun....biz yine işe geldik son gecemiz sonra iki gün izin sonrasında 4 günümüz kalıyo hayırlısıyla....
size bişey sorcam az önce doktor bi ablam var onunla konuştum aynı zmanda benim gittiğim doktorda doğumunu yaptı normal oldu..banada doktorum bebek 4 kiloya yaklaşırsa normal biraz zor olur demişti onu söledim...evet haklı çünkü çok yırtılırsın ve sen mahvolursun dedi tamam doğuranlar var ama sonrası ne halde oluyolar sen ona bak dedi...eğer 3.500 geçerse sezeryanı kabul et ve doktoruna güven dedi((acaba beni böle bir tercihle bırakırsa napmalıyım sizce???normal diye tutturayımmı yoksa kabul edeyimmi???
bakalım yarın kontrolümüz var heralde az çok belli olur durumum...allahım herşeyin hayırlısını nasip etsin hepimiz için...
canım gözünüz aydın hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah...allah yardımcınız olsun
ayyy ne güzel bir doğum olmuş gözün aydın canım allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin...
hayyy onların tatilinee...
maşallah size ...dahada ii olacak ve sen bize kızınla yaşadığın o güzel anlarıda anlatacaksın...foto bekliyoruz merakla..
Suzanın bebek yürüyerek çıkacak :))
kesın :))) dişi fln cıkmıstr suzan rahat olucak bebek dgnca :))))
ollleyy ollleyyyy oleeyyy
merhaba arkadaslarım
uzun zamandır giremedim
ruzgarla uğrasmaktan
ruzgarıma kavustum
allahım doğum yapmayanlarıda tez vakitti kurtrsın ınsallah
böyle birsey yok
dunyanın en guzel duygusu kokusu anne olma hissi ına sahip cıkma hissi
bugun 5 gunluk olduk
emzırme sorunum var
sutum az meme ucu yok
çocuk istahlı
az gelince cıldiriyor mama takviyesi yapıyoruz simdi
bende makiniyla sağıyorum
biberola verıyoruz
gobeği henuz dusmedi
37.haftamızda doğduk
3.700 grab genel anestezi sezeryan
51 cm boyumuz
doğum hikayemide yazarım kısa zaman sonra
annem ve kayınvalıdem yanımdalar
annem dun gitti
valide burda
çok zor senın duzenıne baskasının karısmasi lo husalık pisikolojisi diye birsey var gercekten
ağlama krizlerıne giriyodrum esim hep yanımda sanslıyım
en buyuk destekcım
bunlarda gegcgk elbet
1 hafta daha bizde
buda benım ruzgarım teyzeleri
masallah subhanallah deyın oğlusumaEki Görüntüle 742677 Eki Görüntüle 742678
benbim hast 500 tl fark alıyor epudirale .
benim hastanede normal 6-7 bin gibi epidural sezaryen de 12bine kadar cıkıyor(
biz geldik kızlar canımız biraz sıkkın...
önce kuaföre gittik manikür pedikür kaş bıyık ağda olayını hallettik çok şükür misler gibi olduk... kuaförüm bile oje sürmeyelim karnın epeyce inmiş belki bugün gittiğinde kontrole, doğuma alınabilirsin dedi... istersen sürerim tabi dedi ama bende kıllandım... orda bi de teyzenin biri demezmi kızım bugün yarın doğar bu çocuk diye... iyi dedim bari gidelim bir an önce kontrole... neyse doktora gittik nst ye bağlandık... doktor sancın yok dedi... enfeksiyon kapma diye de alttan muayene etmek istemiyorum dedi... iyi de dedim ne kadar daha bekliycem ben çok sıkıldım... o da dediki daha 39+1 iz... 40. haftaya kadar bekliycez... gelmezse 41. haftaya kadar daha bekliycez... oldu dedim tamam o zaman... ama afakanlandım tabi... sonra dedim ki; hiçmi olmuyo sancısız açılması olan, ya dedim varsa bendede açılma (bugün çok agresiftim nedense doktora da kıl oldum kadın şaşırmıştır) o zaman alttan bakalım dedi ama açılma olduğunu sanmıyorum dedi... ultrasonda baktı kafası biraz daha aşağıya inmiş - suyu - nabzı normal çok şükür... sonra alttan muayene etti 1 cm dedi... yok açılma falan... iyi dedik napıcaz biz... bu kadar bekleyip bide 41. haftada beni sezeryana almayın dedim... bi de bu arada sezeryan olursa epiduralmi yoksa genel anestezimi önerirsiniz dedim... sezeryanı aklından çıkar normal doğum yapıcaksın dedi... iyi dedik geldik eve... önemli bir dipnot... bu bebek önümüzdeki hafta da doğmaz 41. hafta içinde doğucak bak görürsün dedi... ben nasıl dayanıcam... minik prensesime kavuşmak istiyorum artıkk
canım uzulme bak senin kıza uygun benim oglan hmen kertelim ikisi de agırdan alıyor dogum tarihleri aynı olmasına ragmen tık yok süper anlasırlar..
bu arada okudugum kitapta icinde mma denilen madde yoksa oje ya da aseton sorun degil yazıyordu ama mma hangisinde vardır nedir bilmiyorum
benimki de haftaya cbaya kadar dogurmazsan o zaman gorusuruz dedi sanırım o zaman sezeryan falan onerecek ki ins gerek kalmaz
hepinize merhaba arkadaşlar..
bugün kontrolümüz vardı, 6 haftadır normal doğum pozisyonunda duran oğlum bi de baktık ki yan dönmüş...
üstelik çatı muayenesi olduk ve pek de normal doğuma uygun değilmiş... nst'de de hala ağrı yok.. 40.hafta...
doktorumuz da sezaryen dedi...
tabi ben hala şoku atlatamadım...
yarın saat 15:00de sezaryene alacaklar...
oğlumuza sağ salim kavuşuruz inşallah...
şimdiye kadar desteğiniz için Allah razı olsun..
inşallah güzel haberlerle geri dönücez oğlumla...
inşallah sizin de güzel haberlerinizi alıcaz...
lütfen bize dua edin..
sekerim dogum hazırlıklarındasındır simdi selametle dogacak ins.
bıtanecık kocam bnm :))) yanı olmazdı olurdu yha nıe olmasın bankalar var alla allaşaka tabısı ıkısınıde cok sevıorumm yerım bn onları sızıde cok sevıorum tabıkıııı ıyıkı varsınızzzzz
ah canım ya bizim kv de pike pike diktiriyorum diye beynimizi yedi sonra benyokken tutmus kocamı goturmus terziye odetmis 300 tlyi 3 pike icin dedim ben 300tlye 10tane alırdım ama kime anlatacaksın allah sana kocan ave miniginize saglık versin kv hep bos
Bizlerrrr geldikkkkkk
Biraz fazla uyumuşuz da
Yine enerji doluyum maşallah bana
Kahvaltımızı yaptık tv izledik azıcık geçmişi okudukkkk
ve yanınızdayız...Şimdi de evi süpüreyim,sonra yine poğaça filan yapayım
buzluk için.Kalabalık sülalelere sahip olduğumuz için eşim de ben de
az geldi buzluğa attıklarım.Dün de bezelye ile barbunya koyduk annemle...
Beklemek çok zor olduğu içinnnn can sıkıntısından buzluğu dolduruyorum
Yarın da kontrolümüz var bakalım suyumuz nasıl olmuş merak içerisindeyim:44::44::26::26::26::26::26:
ALLah!a emanet olun kızçeler ve melekleriiiii
ya ben de size geleyim belki biraz hamaratlık bulaşırr
kızlar selamlar,size bişey sormak istiyorum.ben çok sıcaklıyorum geceleri.yattığım odada cam kapı açmıyorum ama mutfak kapısını ve oturma odası camını açıyorum gece yatarken serinlik gelsin die.şimdi bebek doğduktan sonra cam kapı aıp yatmak mümkün olurmu sizce.bebeğimi hasta edermiyim yoksa?ama cam kapı açmadan da nasıl durucaz evde?bebeğime iç zibin üzerinede alt üst takım giydirip üstünede penye bahtaniye örtmyi düşünüyorum sizce çokmu kalın yada ince?
canım genelde kendi giyindiginizden bir kat fazla giydirin miniklere deniliyor ama cok sıcak da iyi degilmis
bende yeni doğan sünneti yaptırmak istiyorum. eşimde öyle.
bakalım doktor nasıl yönlendiricek bu konuda.
çok sağol tatlım
canım bizim dr de yenidogan sunnetini cok destekliyor dogumdan 24saat sonra nefes alışına baglı karar verilir dedi
selam kızlaarr.
ben artık sıcaklardan gece yatmaz sabah kalkmaz bişey oldum. hala kendime gelemedim. sersem gibiyim. ellerim ayaklarımda şişmeye başladı. hamileliğin en zor zamanları sanırım bunlar :44:
ben de ellerim parmaklarım sisten agrıyarak uyanıyorum
ben de 38i tamamlasın bir gelişimi tamamlansın 3ün üstüne çıksın istiyorum kilosu...ama 10 temmuz derse diye de çok korkuyorum yaa..10 temmuz kaynanaın d.günü.hem kızımın günü özel olsun hem de onunla aynı gün olsun istemiyorum..cıvık cıvık ayy aynı gün doğduk bilmem ne...allahım doktor 10 temmuz demesin...9desein 11 desin 12 desin ama 10 demesin...
ins 10unda olmaz canım ya
Kızlar hastane cantasını hazırlıorum eksık bıseyım varmı bılemedım ...daha once paylasanlarınız olmustu bulamadım listesi elinin altında olan varsa paylasabılır mı tekrar cok sewinirimmm
Oğlumun odasından bikaç görüntü kızlar. Bir perdesi kaldı onu da ay başı alıcaz inşallah
Eki Görüntüle 742936 Eki Görüntüle 742937 Eki Görüntüle 742938 Eki Görüntüle 742939 Eki Görüntüle 742940 Eki Görüntüle 742941 Eki Görüntüle 742942
Kilosu haftası ile uyumlu gidiyorsa 38. haftayı doldurduğunda 3 kilo muhakkak olur merak etme. benim doktor 1-4 temmuz arası dedi ben karar vereceğim. Sende 8 ya da 7 temmuz falan dersin ramazanın ilk günleri olmasın insanlar oruçlu olacak falan diye geçiştirirsin. Çünkü 10 temmuz ramazanın ikinci gününe denk geliyor. Böylelikle kayınvalideni bahane etmemiş olursun. Bende bebeğimin eğer denk gelecekse eşim ya da benim tarihime denk gelmesini isterim diğer kişilerin doğum tarihini istemem açıkcası.
kızşar bu ana kucağı nasıl sizce :26::26::26:
Sunny Baby Anakuca Vaneo (LB-321) - Bebefix.com-Bebeinin Hereyi Burada,bebek arabas,bebek beik
bnm dr her an olabılır gununude bekleyebılır dedı maa cnm benım kesın bır sey denılemıyor ebebgın sancısına baglı yanııı ama sunı sancı durumda bellı oluyor sezercık gıbı gıdıyorsun ohh yatıss sonra serumu yeye kudurrr sonrada hopp dogumaaaOooo masallah masallah temmuz.anneleri olmus hazira..anneleri
Ay bende.hem artik gelsin.istiyorum.hemde bugunlerin keyfini daha surmek.istiyodum
Ohh cok rahatim ben yaa oglusumda icerde raahat beraber yiyoz berabet yatip kalkip geziyoru z=)
Dun doktora gittim.3200 olmus yavrum 3500 ile dogsa heralde ideal olur bende 40. Haftami doldururm.insallah
Hersey hazir artik sadece bebisim eksikcok huurlu ve mutluyum.Kizlar Allah herkese once saglik ve sonra huzur versin gercekten.....
Bebislerimizde huZurlu Olurlar insallah Amin
Bazi doktorlar normal.dogum olsada tahmini gun veriyormus dogum icin bana hic bisey demiyo 15-16 temuzda haftan.doluyo diyo o kadar.. onu bende biliyorum.da ayy tahmin.edilebiliyor mu acaba normal dogum.tarihi de ??
cok tatalı olmus cnm nddd ım guel guel eskıtın ınslllOğlumun odasından bikaç görüntü kızlar. Bir perdesi kaldı onu da ay başı alıcaz inşallah
Eki Görüntüle 742936 Eki Görüntüle 742937 Eki Görüntüle 742938 Eki Görüntüle 742939 Eki Görüntüle 742940 Eki Görüntüle 742941 Eki Görüntüle 742942
bızım bebekler az daha kg almayı beklıyorlar sanırm hayırlısı kısmet lerı ne zaman sa artıkecemiz de 2 aylık bebek gibi maşallahhhnarkozlu halde emdi mi uyanık olsa demekki euhuuuu
alperenle ayliz çok rahatlar demekki annelerinin karnında anneleriii
herkes doğurcak yarimle sen doğurduk doğurcaz derken en son doğuracaksınız bu gidişle
37. haftada 3700 mümaşşallahhhhh sizeeeee ömürlü olsun canım
haftaya 38. haftada doğsa da bende kucağıma alsamm
bir deeee ali kaan eksik
anne''likkkkkkkkkkkkkDogacak bebek dogumdan bir gun once Allah
ile gorusur...
Allahim dunyaya gidecegim ve orada ne yapacagim bilmiyorum" :melek:
"Ben senin icin bir melek yarattim; o seninle ilgilenecek" ^_^
"Allahim ben onlarin dilini bilmiyorum; onlarla nasil
konusacagim iletisim kuracagim?" :melek:
"Senin icin yarattigim melek sana onlarin dilini
ogretecektir"
"Allahim duydugugum kadariyla dunyada cok kotuluk varmis;
onlarla nasil basa cikacagim?" :melek:
"Senin icin yarattigim melek seni cani pahasina kotuluklerden
koruyacaktir merak etme"
"Allahim sana tekrar nasil donecegim?" :melek:
"Senin icin yarattigim melek
bana nasil donecegini sana anlatacaktir"
Derken melekler gelir ve ge dunyaya gitme zamani geldigini
soylerler....
Melekler bebegi Allahin huzurundan alirken bebek son kez
sorar.
"Allahim benim icin yarattigin melegin adi ne?" :melek:
"Adinin onemi yok ama sen ona ANNE diyeceksin"
ALPEREN inl...canımmherkese günaydın.oğlu olacak arkadaşlar isimleriniz hazır mı ben hala kararsızım belki sizden kopya çekerim.:)
ALLAH bagıslasın cnaım benımmm ınsl hayırlı evlat olur buyuk kıscende cok cektırmes ınsl sanaa:13:Herkese gunaydin, dun dogum yaptim cok tatli minicik bir kizim daha oldu ayni ilk kizima benziyor kopyasi, dun cok zorlu gecti agrilarim vs vardi, sukur bu sabah gazimda cikti rahatladim, 15 aylik kizimda burda kaldi mecbur uyku saatleri degisti tabi maskotu oldu buranin butun odalara misafirlige gidiyor, bebek kucagimda yada aglayinca umursamiyor ilgilenmiyor pek eve gidince ne olur bilmiyorum..
aklına kotu seyelr getırme ıyı dusun ıyı olsun tatalım ınslllNasılsınız ben dünden beri pek iyi diilimbenim oğlum ters.h,iç dönmedi durduğu yer hep aynı göbeğimin üstünde kafası.aslında dert etmiyodum taki dün internetten okuyana kadar yok anormalliklerden dolayı dönmezmiş yok kalıtsal bişey olduğundan falan sabah kadar ağladım kıslarrr moralim bozuldu dikkat ettim bide pek tekmede atmıyo acaba evhammı yapıyorum.bazen bacakları kasığıma vuruyo bide elleri yana vuruyo arada o kdadar.çok üzüldüm inanamassınız keşke okumasaydım sitelerde bunları.cumartesi hastane randevum var türkiye hastaneside en eski ultrasonla bakıyo ama bişey olsa görürdü herale dimi kızlarrr :26:
ALLAH kolaylık versın cnm benımm ınsl koalayından atlatacaksınızzzzzzzzzzzzzKızlar günaydın,herkese iyi dilekleri için teşekkür ederim umarım hepimiz cok kolay güzel bir doğum geciririz,paradoks cok sevndim canım iyi olmanıza bebeğine de 41 kere maşallahbebo aynı gün doğuruyoruz ikimizde :) Kızlar öpüyoruzz oğlumla sizi kendinize dikkat edin artık giremem heralde doğumdan sonra yazarım Allaha emanet olun..
tmm olabılır ole bırsey cnm beım RABB ım ol dedıkden sonraaaaaaaaaaaaaacnm valla ikiz değil,2 kez döllenme olmuş 1 ayda.iki ayrı kesede 2 bebek olacak eğer yerleşirse...
valla cnm 2 hafta sonra gel yerleşmiş mi bakalım demiş bakalım hayırlısı
evet bende nette okudum
ndd cnm oğluşunun odası çook güzelbu beşikten var çoğumuzda
paradokss cnm okurmusun bilmiyorum ama ne kadar hastanede kalacaksınız bebiş tam anlamıyla ne zaman iyileşecek merak ettim cnmm
eşlerrr ve ruh halımız o kaa carpısıyorkı anlasınlar dıyoruz ama konu aılelelr olunca onlarda anlamak ıstemyr bazenn neslıhancımm dıkkate alma bosver bnm kv soledıgım ıcın yaptı bazı seyler kı bız beraber oturuyoruzz her daımmm o yusden bosverrrrrrrrrrrrrrrrrr(
herkese gunaydın tatlı annısler
benm moralım bozuk dun gece eimle tartstık((
kv ve gorumcem alişveriş yapmıslar ıyı guzel normal bse
ama oğluma buzmna kadar daha hıc bse almadılar ne kv ne gorumcem
dun gecede esime almıslar bseler gosterdı ettı oturuyoeuz tabı bnm yuzm dustu posetlerden oğluma bse cıkmadgı ıcın anladı kvdemde dıokı cocuk dgsunda eksıklerıne bakarızda ole alırız baktım ama bebk kıyafetlerını almadım
yha kızlar yanlısmı dusunuorum ılk torunları ınsan nebılım bebek kıyafetı gorunce dayanamaz nekadar yakısır der torunma alım der heveslenır daha sozde gelıolar kv gorumcem karnmı sevıolaredıolar sınır oluyorum gosterısmı yanı bnlar eşime karsı daha kv bıkere olsun ne eksıgı var demedı yha nasıl torun sevgısı bu eşimde işten ayrıldı zaten borcumuzda var evımızi bız kurduk esyalarımızn parasını oduyoruz bı andan(( aksam aglıorum yatakta sessız sezsız esim anladı neoldu dıo yok bse ddm ne oldu anlattım annende hıc torun sevgısı yokmu ddm bıkere olsun ınsan heveslenırde bı kıyafet ne bılım bıse alır ddm yok ıste annesı demıss yha dgduktan sonra alırm dıe dogmadan once alınıcaklar var ddm ben alırım hemn hazır cevap ama ddm bıkere olsun nıe ne eksıgı var kızm dıe sormuo ddm bak ddm benm tarafım senn calısmadıgını bılıo herkes bseyını aldı ddm senn annende bole beklerdım ddm yok bn bda kımsye bıse solemıcekmısım o alırmıs oğluna herseyı bı kızdı bna bı kızdı yok ıste eskılerı acmıcakmıs o bısuru sey ac ddm bnde ne susuyosun yk acmıcakmıs ozmn solemıceksın ddm kalktım yataktan yat yataga yatmıorum ddm bırazda oyuzden kızdı geldım ıcerı agla agla 1 saat sonra geldı gec yataga bıdada sakın kalma ddı bde ona sınır oldum bna emır verıo (( hea bde kv yaptıgına bakın bn ınt. ıkı parca kıyafet aldım 22 lıra ttu 10 kargo parası verdım ne gerek varmıs nıe almısm bn int.hıc bse almayalım bu cocuga olup bıtsın yha butun hevesımı kırıolar yha ((( ablam faln olmasa varyha kapı susymus bebek sekerıymıs kv gore hıc bırıne gerek yok o bı zıbınla buyutmus oğlnu bnde ole yapıcakmısm delı oluyorum yha (( offffffff sızınde canınızı sıktım ama hala gozlerımı acamıorum aglamaktan ((
enerjıkk ler sızı ana lı kıslıııBizlerrrr geldikkkkkk
Biraz fazla uyumuşuz da
Yine enerji doluyum maşallah bana
Kahvaltımızı yaptık tv izledik azıcık geçmişi okudukkkk
ve yanınızdayız...Şimdi de evi süpüreyim,sonra yine poğaça filan yapayım
buzluk için.Kalabalık sülalelere sahip olduğumuz için eşim de ben de
az geldi buzluğa attıklarım.Dün de bezelye ile barbunya koyduk annemle...
Beklemek çok zor olduğu içinnnn can sıkıntısından buzluğu dolduruyorum
Yarın da kontrolümüz var bakalım suyumuz nasıl olmuş merak içerisindeyim:44::44::26::26::26::26::26:
ALLah!a emanet olun kızçeler ve melekleriiiii
ben cocuk odasını ustten acıppp kendı odamı pen.kpayaı dunsuyorum ve kapımı acmayı cunku odada 3 kısı olucazz nefes ler ılk aylarda enfessıyon ıster ıstemess fılan ev musaıt oldugu zamanlarda kapı acıkk yatarım dıye dusunuyorumm pasamada zıbın la kundaga sarıp ustune penye battanıye o kaaaaaaaakızlar selamlar,size bişey sormak istiyorum.ben çok sıcaklıyorum geceleri.yattığım odada cam kapı açmıyorum ama mutfak kapısını ve oturma odası camını açıyorum gece yatarken serinlik gelsin die.şimdi bebek doğduktan sonra cam kapı aıp yatmak mümkün olurmu sizce.bebeğimi hasta edermiyim yoksa?ama cam kapı açmadan da nasıl durucaz evde?bebeğime iç zibin üzerinede alt üst takım giydirip üstünede penye bahtaniye örtmyi düşünüyorum sizce çokmu kalın yada ince?
herkeslerın ayrı ayrıı sorunları dedıgn gıbı bız brı aıleyıs kocısım ve oglum yeter bana kı sukrukı bıım aılerlerle sorunumuz yokk cok sukru ma agenede akıla takılanlar bızım ısteklerımız gecım sorunları amannnnnnn saglık huzur olsunda gerısı bossssssssssssssssya kızlar yapmayın allah aşkına yaa... kocanızla iyi olmaya bakın... eşimiz ve karnımızdaki bebeğimizden başka kimsemiz yok bizim... artık bizler de birer aile olduk... bırakın kv kp... naparlarsa yapsınlar... benim yerimde olsanız yanardınız o zaman2009 yılının başından beri kv keyfini bekliyoruz ilişkimize ikna olsun da evlenebilelim... gerekli hazırlıklar yapılsın diye... en son dayanma noktamız 2011 sonuydu... verdik kararımızı... ne bi isteme ne bi ailelerin görüşmesi ne de başka bişey... eşim istanbulda yaşıyo-çalışıyo ben bursada (o zaman sevgiliyiz tabi) adam her ay maaşı hesabına yattığı gibi bana gönderiyo parayı... önce balayı rez yaptırdık düğün tarihimizi bile tam belirlememişken... sonra zamanla dedik ki eylül 2012 de evlenelim... evimizde çok şükür 20 yıllık evli insanların böyle eşyaları yoktur... herşeyimiz eksiksiz... hatta fazlaca yedekli bi dünya eşyamız var... bunun yanında ayda 2 kez yakın bölgelere haftasonu tatillerine gittik... yazın erdek falan kışın da sapanca - maşukiye... sonra kınamız-düğünümüz herşeyimizin organizasyonunuda yaptık... gelinlik - damatlık - takılarımız (bilezikler-set vs) saatlerimiz bile ikisi 800 tl tuttu... ne benim ailem (durumları zaten maddi olarak yardımcı olmaya müsait değil) ne de eşimin ailesi (biz onlardan sadece manevi destek beklemiştik) kimseden bi yardım görmedik... yaklaşık bi 25-30 bin tl borç ödedik biz 1 yıl içinde... ve evlendiğimiz gün tek bir kuruş borcumuz kalmamıştı... bizim kına ve düğünümüz tek günde bursada oldu... ve eşim sadece kıçında bi şort üzerinde bi tişört ve ayağında parmak arası terliklerle geldi evlenmeye... düğünümüze onun tarafından hiç kimse gelmedi (düşünebiliyomusunuz onun ne kadar zor durumda olduğunu) sadece 3 tane arkadaşı geldi o da nikaha 5 dk kala... sonra biz bikaç ay kirada oturduk... bu dönemde eşim annesinin sesini bile duymadı... sadece babasıyla konuştu... kurban bayramı vesilesiyle de barıştık... ne olursa olsun annesiydi... hiçbişey yapmadıysa 9 ay karnında taşıdı başka emeği olmasa bile... bana aylarca köpekmişim gibi davrandı... umurumda olmadı... EŞİMİN ANNESİ sıfatında olduğundan sallamadım... hep tatlı tatlı anlattım eşime dedim ki; sen gör ben söylemiyim, sevmiyorum sadece sayıyorum o da annen olduğu için... sonra hamile olduğumu öğrendiler hiç sormadı bile nasıl gidiyo bi sorun varmı diye... sormasın!!! lazım değil... bebeğin cinsiyetini sorar insan dimi... sağlığını sorar... yok arkadaş... bide ilk torun olucak... pehh... hiç umurumda bile olmadı... çünkü pek kıymet vermiyorum onun fikirlerine... hiç bi zamanda istemedim bişey almasını allah biliyo... sonra konuşucak onu da ben aldım bunu da ben yaptım... ben buna müsade edermiyim... benim kocam (sevgiliyken) 1 yıl aç gezmiş... ben taksiyle gidiceğim yere yada dolmuşla gidiceğim yere saatlerce yürüyerek gitmişim... senin ağzına laf verirmiyim... bebeğimize ilk aldığı şey bir iki tane çıtçıtlı badi... o da 8. ayımda... birkaç bişey daha aldı ama her seferinde gerek yok dedim almayın bişey biz herşeyini aldık... zaten ben çocuğumu kendi zevkime göre giydirmek istiyorum... almasın kimse bişey... biz alabildiğimiz kadarını alırız... alamadığımız olursa da napalım canımız sağolsun... herkes 4/4 lük yaşamıyo hayatı...
ben bugüne kadar kv me karşı asla saygısızlık yapmadım... ondan nefret ediyorum... ama saygıda kusur etmiyorum... canımı yakan şeylerle ilgli de bi mevzu açılsa hep laf sokar pozisyondayım... bişey derse de cevabını veriyorum... umurumda değil eşim de herşeyin farkında... o zaten en büyük destekçim... bugünlerde mesela ekonomik anlamda çok zorlanıyoruz geçinmek için... eşim de ben size yetemiyorum diye üzülüyo ama biz nelerin üstesinden geldik çok şükür... bunu daa atlatırız allah izin verirse... önemli olan birbirimizden desteğimizi esirgemeyelim... tekrar söylüyorum... bizler de birer aileyiz artık...
hee bu arada bi dipnot daha... bikaç aydır kv evinde oturuyoruz ama kira ödüyoruz
bu arada annemlerle kv ler ilk kez doğum zamanı karşılaşıcaklar nasıl olucak bakalım...bizim doğum hikayemizin yanında bu atraksiyon dolu hikayeyi de bekleyin kızlar....
yok kıs sancım tutarsa sölerım ınsl sızeeeeeeesuzii nerde yahu doğurdumu acepp:26::26::26:
evet o benıdmeaklımda ya hayırdır ınsllyaa suzan dedin de ..... karabiberim de yok bayadır ortalıkta.... :18::18::18::18::18:
kv k.p gonderdımancak geldım memlekete gıttıler dugun ıcın yarın gelırlerrrrrrrrrraaa evet gelmedi bugun hiçç .. dogurdumu acaba merak ettim bende şimdii :18::18::18::18:
ah canım ya ins onlar gelmeden dogurmazsın :)) olsa da en onemlisi esin yanında
biz kurabiyelerden vazgeçtik dah adogrusu kocam fazla buldu ..
benim tac kırmızı kalın kadife duz birsey arkadas sagolsun pazardan buldu
hareketini bile hissedemedigim oluyor degil nefesi ki seninki kalp atısıdır belki
ah canım gozun aydın maasallah ececigine gormedim henuz fotosunu aradaki sayfaları okuyamadıgımdan ama cok sukur seni korkuttuklarından dah aguzel gecmis ve cok cok daha da guzel olacak hersey ececiginle
canım allah gonlune gore versin ve op kokla minik cınarı benim icin de
oy maasallah allah gonlune gore versin ve sana v eminnoşa saglık versin
canım aynı sıkıntı bende de var dşarı çıkamıyorum evde bi saga bi sola sacma sapan donuyorum gerci evde bile yoruluyorum o da baska ama neyse bence sen de bebise hazırlık yap bazen sabah uyandıgımda ayılmak icin odasına gidip oturuyorum huzur doluyourm belki sende de iise yarar
ya kv nin kp nin ne isi var sizde neyse canım gitmislerdir simdi gozun aydın
canımcım ne ettin senin sancılar erken basladı ama bekle beraber doguracagız bu gidişle benim minikte bir kıpırdama yok ama seninki gibi gosterip elletmemezlik yapmıyor en azındanp
allahım ya ekim başıymış öncesinde meclisin ucretsiz yolculuk yasası varmıss ee tabi yaz geliyor havaiye ucak parası odemeden gitmeleri bunca anne ve evladının mutlulugundan daha onemli...acıkcası oy icinse bu ekimde cıkan izin uzatması hic isimize yaramayack
canım hic korkma benim minigin her bir yeri en az bir hafta on gun geri ama dr m hicbir uyarıda bulunmuyor kafana takma diyor..
catı muayenesinden gectiysen dogumda da zorlanmazsın sanırım benim dr bilerek mi bilmiyorum acıttı ve sonra e buna dayandıysan normal dogurursun dedi
canım ekimde onaylasalar ne olacak ki 13 haftayı ekle temmuza şansı olup temmuz sonu doguranlar belki faydalanabilecek
of kp nin de takıgı fenaa
oh cok sukur gozun aydın annesi allah daha da guzel gunler nasip etsin size ve buradaki tum hamislere
maasallah esine bizimki de acayip titiz ama kendi yorulmayıp baskası temizlesin isteyenlerden..
biz badem sekerlerini evin en serin yeri olan gardırobumuzda saklıyoruz buzdolabında tadı kacarmıs...
strechlemeye gelince gorumcem tule sarmadan strechledi ben de kavanozlarda yaptıgımdan makinede yıkadım kavanozları ve kapaklarını icin nasıl rahat ederse sen de oyle yap
ben de artık takip etmeyenlerdenim dr den dr ye gecen hafta 23 kg idi :))
hahah yarmagul benim de babaannem acayip obez hatta maalesef artık yataga bagımlı olmus ve urfaya gidip gormeyi cok istiyorum ama gozum yemiyor baktıkca onu goruyorum aynada
tatlım ben de cengelkoy umraniye arasında bir yerdeyim
bizim de ek ders kesiliyor
canım dr daha iyi bilir uygun olanı ben olsam 3700-3800 kadarken normale cesaret ederdim ama sonrasını bilmiyorum ki benim dr de 3500tan sonrası normali zorlayabilir diyor ki benim minik en son 2800du yani zayıf bekliyoruz ve dr normal icin uygun diye gobek atacak neredeyse
hahahahaa bence direkt askere gider dogunca gerci benimkini de direkt evlendirecegiz anca o zamana kadar dogar gibi
[
oyy maasallah 41,5 kere koca adam bu yaa
benim hastanede normal 6-7 bin gibi epidural sezaryen de 12bine kadar cıkıyor(
canım uzulme bak senin kıza uygun benim oglan hmen kertelim ikisi de agırdan alıyor dogum tarihleri aynı olmasına ragmen tık yok süper anlasırlar..
bu arada okudugum kitapta icinde mma denilen madde yoksa oje ya da aseton sorun degil yazıyordu ama mma hangisinde vardır nedir bilmiyorum
benimki de haftaya cbaya kadar dogurmazsan o zaman gorusuruz dedi sanırım o zaman sezeryan falan onerecek ki ins gerek kalmaz
sekerim dogum hazırlıklarındasındır simdi selametle dogacak ins.
ah canım ya bizim kv de pike pike diktiriyorum diye beynimizi yedi sonra benyokken tutmus kocamı goturmus terziye odetmis 300 tlyi 3 pike icin dedim ben 300tlye 10tane alırdım ama kime anlatacaksın allah sana kocan ave miniginize saglık versin kv hep bos
ya ben de size geleyim belki biraz hamaratlık bulaşırr
canım genelde kendi giyindiginizden bir kat fazla giydirin miniklere deniliyor ama cok sıcak da iyi degilmis
canım bizim dr de yenidogan sunnetini cok destekliyor dogumdan 24saat sonra nefes alışına baglı karar verilir dedi
ben de ellerim parmaklarım sisten agrıyarak uyanıyorum
ins 10unda olmaz canım ya
vaktını beklıyor paşam benım teyzesiiiiiiiiiiiii
acanu hang hast..kı bu kadar pahalı ya bır araba parası nerdeyseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Tşk ederim kızlar hepinize çokkk iyi geldi yazdıklarınız.İyiki varsınızcumartesi doktor kontrolümde var bakalım ne diyecek.Neslihan arkadaşım sıkma canını bırak kv deler dünyaları önümüze serse nolur sermese nolur :)) boşversene bebeğin sağlıkla gelsin kollarına sinirlerini yıpratmalarına hiçç izin vermeee boşver yahuuu :) bak ben öyle yapıyorum nerdeyse doğurcam hala hastane geceliği ve çantası alcak sen beğen kredi kartımı verim diyo ben nasıl istim kartını akıl işte :)) inş.cumartesi dönmüştür bebişim dönmediysede napalım artk sezeryan tarihi verir belkimm :26:.kızlar maşallah diyim ben şu an çok rhat uyuyorum hatta sabah kalktığımda bakıyorum nerdeyse karnımın üstüne yetıcam elimde diil çünkü uykumda yapıyorum ama ağrım ağarlığım kalmadı hiç karnımda zaten ufak tefek.:)
kızşar bu ana kucağı nasıl sizce :26::26::26:
Sunny Baby Anakuca Vaneo (LB-321) - Bebefix.com-Bebeinin Hereyi Burada,bebek arabas,bebek beik
merhabalr kızlar ve cücükleriii
nasılsınız bakalımbız bugun uyku halı dısında superızzzsancı mancı yokk paşamın keyfısisi yerınde cok sukur kıpırr kıpırrr
dün geceyı anlatım sızeee oncekı gun hast.gelırken aklım abır yıyecek geldı esıme dedım duymamıss gecınce tekrarladımm ustelemedımm gecmeden nıe demedın dedi fılan neyse dedım dunde aklıma geldı esımde dısardayd gece gec gelecekdı mesaj attım derkenn oda ısı uzamıss gece 12 de kayseri gib bır yerde(10 dan sonra heryer kapalı durumda geneldee taa sehırın ıcıne gıdecksın sosyetık yerlereee)oda dolan dolan kaynımla araba ıleee dedım yteer gel vaz gectım sabah erken gıdıyorsun gelde yatt derken 1 gıbı eve geldı ohh baktım ıstedıgım seyy anammmmmmmmmmm bır yedım bır yedımm gece dusunun st 1 de bır ekmek yedım nerdeysee onunlaaa ama bır rahatladım kı sormayın gıtsınno ka yıyen sen mısn oh mısıll mısıl uyumusum takııı st 5 de içimm yanmıss o ka yersen tabııı
sonra esımı gonderırkende buz gıbı karpus yedık paşamla yattık kalktımkı yedıgım seydenmıdır nedırr sag elım ayagaım sısmıss oynatamıyorum bılemm ama sımdık gecıı hehehe ıyı oluyormus hehehe bu ass erme ıslerı yaaaaaaaaaaa
bnm dr her an olabılır gununude bekleyebılır dedı maa cnm benım kesın bır sey denılemıyor ebebgın sancısına baglı yanııı ama sunı sancı durumda bellı oluyor sezercık gıbı gıdıyorsun ohh yatıss sonra serumu yeye kudurrr sonrada hopp dogumaaa
cok tatalı olmus cnm nddd ım guel guel eskıtın ınslll
bızım bebekler az daha kg almayı beklıyorlar sanırm hayırlısı kısmet lerı ne zaman sa artık
anne''likkkkkkkkkkkkk
ALPEREN inl...canımm
ALLAH bagıslasın cnaım benımmm ınsl hayırlı evlat olur buyuk kıscende cok cektırmes ınsl sanaa:13:
aklına kotu seyelr getırme ıyı dusun ıyı olsun tatalım ınslll
ALLAH kolaylık versın cnm benımm ınsl koalayından atlatacaksınızzzzzzzzzzzzz
tmm olabılır ole bırsey cnm beım RABB ım ol dedıkden sonraaaaaaaaaaaaaa
eşlerrr ve ruh halımız o kaa carpısıyorkı anlasınlar dıyoruz ama konu aılelelr olunca onlarda anlamak ıstemyr bazenn neslıhancımm dıkkate alma bosver bnm kv soledıgım ıcın yaptı bazı seyler kı bız beraber oturuyoruzz her daımmm o yusden bosverrrrrrrrrrrrrrrrrr
enerjıkk ler sızı ana lı kıslıııınsl yerıne gelmıstır tatlımmm
ben cocuk odasını ustten acıppp kendı odamı pen.kpayaı dunsuyorum ve kapımı acmayı cunku odada 3 kısı olucazz nefes ler ılk aylarda enfessıyon ıster ıstemess fılan ev musaıt oldugu zamanlarda kapı acıkk yatarım dıye dusunuyorumm pasamada zıbın la kundaga sarıp ustune penye battanıye o kaaaaaaaa
herkeslerın ayrı ayrıı sorunları dedıgn gıbı bız brı aıleyıs kocısım ve oglum yeter bana kı sukrukı bıım aılerlerle sorunumuz yokk cok sukru ma agenede akıla takılanlar bızım ısteklerımız gecım sorunları amannnnnnn saglık huzur olsunda gerısı bossssssssssssssss
yok kıs sancım tutarsa sölerım ınsl sızeeeeeee
evet o benıdmeaklımda ya hayırdır ınsll
kv k.p gonderdımancak geldım memlekete gıttıler dugun ıcın yarın gelırlerrrrrrrrrr
ah canım ya ins onlar gelmeden dogurmazsın :)) olsa da en onemlisi esin yanında
biz kurabiyelerden vazgeçtik dah adogrusu kocam fazla buldu ..
benim tac kırmızı kalın kadife duz birsey arkadas sagolsun pazardan buldu
hareketini bile hissedemedigim oluyor degil nefesi ki seninki kalp atısıdır belki
ah canım gozun aydın maasallah ececigine gormedim henuz fotosunu aradaki sayfaları okuyamadıgımdan ama cok sukur seni korkuttuklarından dah aguzel gecmis ve cok cok daha da guzel olacak hersey ececiginle
canım allah gonlune gore versin ve op kokla minik cınarı benim icin de
oy maasallah allah gonlune gore versin ve sana v eminnoşa saglık versin
canım aynı sıkıntı bende de var dşarı çıkamıyorum evde bi saga bi sola sacma sapan donuyorum gerci evde bile yoruluyorum o da baska ama neyse bence sen de bebise hazırlık yap bazen sabah uyandıgımda ayılmak icin odasına gidip oturuyorum huzur doluyourm belki sende de iise yarar
ya kv nin kp nin ne isi var sizde neyse canım gitmislerdir simdi gozun aydın
canımcım ne ettin senin sancılar erken basladı ama bekle beraber doguracagız bu gidişle benim minikte bir kıpırdama yok ama seninki gibi gosterip elletmemezlik yapmıyor en azındanp
allahım ya ekim başıymış öncesinde meclisin ucretsiz yolculuk yasası varmıss ee tabi yaz geliyor havaiye ucak parası odemeden gitmeleri bunca anne ve evladının mutlulugundan daha onemli...acıkcası oy icinse bu ekimde cıkan izin uzatması hic isimize yaramayack
canım hic korkma benim minigin her bir yeri en az bir hafta on gun geri ama dr m hicbir uyarıda bulunmuyor kafana takma diyor..
catı muayenesinden gectiysen dogumda da zorlanmazsın sanırım benim dr bilerek mi bilmiyorum acıttı ve sonra e buna dayandıysan normal dogurursun dedi
canım ekimde onaylasalar ne olacak ki 13 haftayı ekle temmuza şansı olup temmuz sonu doguranlar belki faydalanabilecek
of kp nin de takıgı fenaa
oh cok sukur gozun aydın annesi allah daha da guzel gunler nasip etsin size ve buradaki tum hamislere
maasallah esine bizimki de acayip titiz ama kendi yorulmayıp baskası temizlesin isteyenlerden..
biz badem sekerlerini evin en serin yeri olan gardırobumuzda saklıyoruz buzdolabında tadı kacarmıs...
strechlemeye gelince gorumcem tule sarmadan strechledi ben de kavanozlarda yaptıgımdan makinede yıkadım kavanozları ve kapaklarını icin nasıl rahat ederse sen de oyle yap
ben de artık takip etmeyenlerdenim dr den dr ye gecen hafta 23 kg idi :))
hahah yarmagul benim de babaannem acayip obez hatta maalesef artık yataga bagımlı olmus ve urfaya gidip gormeyi cok istiyorum ama gozum yemiyor baktıkca onu goruyorum aynada
tatlım ben de cengelkoy umraniye arasında bir yerdeyim
bizim de ek ders kesiliyor
canım dr daha iyi bilir uygun olanı ben olsam 3700-3800 kadarken normale cesaret ederdim ama sonrasını bilmiyorum ki benim dr de 3500tan sonrası normali zorlayabilir diyor ki benim minik en son 2800du yani zayıf bekliyoruz ve dr normal icin uygun diye gobek atacak neredeyse
hahahahaa bence direkt askere gider dogunca gerci benimkini de direkt evlendirecegiz anca o zamana kadar dogar gibi
[
oyy maasallah 41,5 kere koca adam bu yaa
vaktını beklıyor paşam benım teyzesiiiiiiiiiiiii
acanu hang hast..kı bu kadar pahalı ya bır araba parası nerdeyseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
bende soleyıp de almasını ıstemıorum gercı bı gun carsıya cıktık sunlar eksık fılan ddm alırız ddı daha tık yok bda ne solıcem solemıorm ıste almasın bebek dgnca gorucez
canım gayet uygun fiyatı ama markayı hic bilmiyorum biz cybex diye birsey aldık quinnye uysun diye...
bu arada yarimcim esin ve kv ile olanları yazmıssın okurken ben uyuz oldum ama helal olsun sana ben olsam o kadar saygılı davranamayabilirdim gerci bizimkine karsı olmam gerekenden daha saygılıyım ama bazen tutamıyorum lkendimi oyle boyle cevap veriyorum gerci o da hakediyor.. gecen akrabasının onunde bana diyor ki sen alısveris fislerini gereksiz biriktiryorsun kendince beni pasaklı pis gosterecek...dedim lazım oluyor ee biminkiler de mi diyor, ee bozuk ya da zehirlenirsek neyse akrabası da benden taraf cıktı hatta ben her ay sonu onları topluyorum ekstremle kıyaslıyorum deyince kalakaldı....
hayır sordum da sen neremi kurcalıyorsun da goruyorsun fislerimi faturalarımı ee diyor senin de evin diyorsunuz ya kurcalarım ne var.. yani bu kadar da pismiss neyse allah bize eslerimize ve evlatlarımıza saglık ve bol bereketli kazanc versin de onlara da muhtac olmayalım ama benim koca biraz fazla anne agızlı(
yok teyzesi... çok kıymetli bizim kızımız kimseyle kertmeyiz biz onu... büyüsün kendisi seçsin anası babası gibi
nelihan--
kısmet lıse zaten gelır bır yerlerlenn onlarda alıp alamak arasında kalırlarr kendılerı bılirr canım benım no stres bosverrrrrrrrrrrrrrrrr
sen kızna kıyamazzsın kımsecıklere vermezssın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?