2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
Epidural vuruncaya kadar cok kötüydü ama şimdi olda şimdi de kabul ederim hiç tereddütsüz geçip gidiyo dogum olduğu an.. Koy molped i altına çık hastaneden bu rahatlık için 10 saat çekerim suni sancı

bizim hastanede normal doğumda epidural yapılmıyo... dayanamazmıyım acaba?

Suni sancı ile 4.200 gram sıfır açıklık ve epiduralsiz doğuran arkadasım var. Burda tepecik devlette de epidural yok . Kız cok memnun
ben de bu seder epiduralsiz istiyorum sumi sancı da olsa
doktoruma söyledim sen bilirsin dedi

inan çok rahatladım... teşekkür ediyorum... şu an için tek şey suni sancıyla açılma sağlanıp, sezeryansız bi doğum olsun inşalllah...

inan çok rahatladım... teşekkür ediyorum... şu an için tek şey suni sancıyla açılma sağlanıp, sezeryansız bi doğum olsun inşalllah...
Ya zaten bu kadar açıklığın varken bi saat bile sürmez suni sancı alma olayın senin ... Çıkar gider bebek.. Sakın korkup vazgeçme..

Ya zaten bu kadar açıklığın varken bi saat bile sürmez suni sancı alma olayın senin ... Çıkar gider bebek.. Sakın korkup vazgeçme..

yok yok sezeryandan çok korkuyorum asıl... bebeğimle hemencik ilgilenmek istiyorum.. kendi acım yüzümden bebeğime ilgisiz kalmak istemiyorum....

kızımın yüzünü hiç göremedik çünkü kafası doğum kanalına girmiş 3kg fln sanırım çünkü kafasını ölçemediğim göremediğim için tam bilemeyiz artık ama kg çok iyi demekki Allah her zaman dağına göre kar vermiyor diyo dr -minyonum ben-
nst ye girdim düzensiz sancılar çıktı 110 u gördük ama ben hiçbişi hissetmiyordum:26:.. ama düzensizmiş gerçek doğum sancısı değilmiş.
ben haftaya falan doğar diye sevindim böle olunca; ama plesanta yaşlanması kireçlenmesi yokmuş suyu da iyiymiş dr zamanını bekleyebilir dedi ama 23 temmuzu bulmasın

bizden şimdilik bu kadar...

bahsettiğim ark.ma epidural yapıldı fakat işe yaramamış sanrm sebeblerinden biri de açılması çok hızlı olmuş... bütün sancıyı çekmiş dayanılıyor ve beebeğini gördüğün an nasıl bişeyse herşeyi unutuyosun dedi... doğum sancısı beyinde bir sürü noktayı uyararak yeni hormonlar salgılanmaya başlatıyormuş, bunlar bzm bildiklerimiz bilmediğimiz daha ne yararları var kim bilir.... hiç korkmyrm acıdan... da çok kesik olmasından - içten yırtılmasından vs çekiniyorum, inşallah normal doğum nasip olur.. daha doğrusu hangisi hayırlıysa o olsun...

bide uyuşmadığı sancıları geldiğinde hissettiği için ıkınma sorunu olmamamış 2. ıkınmada doğurmuş.

Son düzenleme:
Sen beni görsen 1.80 boyunda dev gibi bi şeyim kızım 2,5 kilo su an

amaaan çok da güvenmiyorum ben ultrasound ölçülerine belki seninki 3 benimki 2buçuk doğcak. sağlıklı olsunlar da doğduktan sonra aldırırız kız kısmı kilolu olmasın zaten hihihihhih
Tabi canım kilo falan önemli değil hastaneden sağsalim bi güne çıkalım yok gelişimi geri yok su yok bu demesinler hatta benimki zayıf bile olabilir sorun değil..

hastanelerde oluyormuş pompa ama ben temizliğine güvenemediğim için ve ilerde de kullanırım diye kendime pompa almıştım yer de kaplamıyor zaten fazla..
kızlar yenidoğan ıslak mendili ile portbebe türü şeylere gerek var mı.

evet bak yazmayı unutmuşum ben de aldım yeni doğan ıslak mendili. bi de anakucağını da götüreceğim.portbebe almadım

kızlar 39+2deyim, daha sancı kasılma falan yok. kızım yerinden memnun galiba. suyu iyi dedi doktor,geç gelebilirmiş. ama boynunda kordon olduğunu söyledi,moralim bozuldu biraz; riskli değil,sadece ilk müdahale edecek ebeye söyle dedi heyecanım strese dönüştü biraz.

sakinliğini koru güzel anne....
bebeğine pozitif enerji gönder...
Allah'ın izniyle sıkıntısız olucak herşey

böyle beklemek çok sinir bozucu değil mi, insan kasılmam olsun sancım olsun doğuruyum artık istiyor :)

Selam kızlar kızçemle biz geldik..Aslında hep burdaydık fakat sadece uzaktan takip ediyorduk..Bugün kontrol günümüzdü gittik bıyıklı amcamız bizi gördüğü an senin sancın var dedi evet bir kaç gündür ağrılarım var nerden anladınız dedim ben anlarım dedi şaştımm:26:..Ultrasyona girdik bebişim 3000gr 49 cm olmuş 15 günde 500 gr almış.. daha sonra beni vajinal muayene için hazırlamalarını söyledi ben tırstım çünkü ben sezeryan olacağım bunu doktorda biliyor neden alttan baksın ki diye düşüne düşüne hazırlandım (bu arada ne olur ne olmaz diye dün kuaföre gidip ağda işlemini yaptırmıştım işe yaradı) sonra eldiven giyip 2 parmağıyla baktı acı hissetmedim dediği sadece İYİ oldu...:18: sonra odasına indik bebişim dönmüş erken gelmeye hazırlanmış erken doğabilir fakat ben biraz daha beklesin istiyorum dedi ve bana nidilat ilaç yazdı hemen başla yoksa erken doğum yaparsın dedi.. bende ordan çıkar çıkmaz alıp içmeye başladım.. 15 gün sonra gel son kontrolü yapıp sezeryan günü kararlaştıralım dedi..son 3-4 gündür bende tuhaflıklar vardı hafif sancılarım oluyordu bebek kasılmaları çoğalmıştı ve vajinamda baskı cok artmıştı bunun yanı sıra vajinamın kemikleri çok ağrıyordu hala öyle yürürken ağrımasını bırakın yatakta dönemiyorum sanki yerinden çıkacak gibi acıyor eşim yardım ediyor dönmeme sağolsun...birde bir kaç gün durup dururken ishal olmuştum karın ağrılarım oluyordu arada ...bakalım ilaç işe yarıyacakmı yoksa sabırsız bebişim erkenden gelecekmi artık hayırlısı neyse o olsun.. Şimdi biz geçmişe bir göz atalım sadece bugün okumadım hep takipteyim

peki sezeryan olucak olmasının sebebi ney?

cok tatlı ıgnenız erkege altın harma oldugu ıcın ı dusunemıyrm ben yaa bır dusurursek fılannn agızlara sakız vermeyelımm pöffffff ama haram olmasa genede dusunurdumm
ben bnormalde uyyeyım az oncede gırdım sıteye ya artı bır yere kayıt gerekıyormsu tatlımm

Kuzum ben siteye üye oldum sonra da kartla alışveriş yaptım bu şekilde:34:

sakinliğini koru güzel anne....
bebeğine pozitif enerji gönder...
Allah'ın izniyle sıkıntısız olucak herşey

yarim_ seninde baya yaklaşmış. sen de sağlıkla sıhhatle doğurursun inşallah. doğru diyorsun, o kadar süre pozitif olmaya calısmışken, son zaman bebişe negatiflik göndermek olmaz dimi:)

böyle beklemek çok sinir bozucu değil mi, insan kasılmam olsun sancım olsun doğuruyum artık istiyor :)

evet ya, belirtileri başlasın artık istiyorum, böyle çok tedirginim. bebek 3.100 grammış.doktor normal dese de son haftalarda cok az kilo aldı,o da beni üzdü biraz. bir şeyler yanlış mı gidiyor diye düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…