Epidural vuruncaya kadar cok kötüydü ama şimdi olda şimdi de kabul ederim hiç tereddütsüz geçip gidiyo dogum olduğu an.. Koy molped i altına çık hastaneden bu rahatlık için 10 saat çekerim suni sancı
Suni sancı ile 4.200 gram sıfır açıklık ve epiduralsiz doğuran arkadasım var. Burda tepecik devlette de epidural yok . Kız cok memnunbizim hastanede normal doğumda epidural yapılmıyo... dayanamazmıyım acaba?
Suni sancı ile 4.200 gram sıfır açıklık ve epiduralsiz doğuran arkadasım var. Burda tepecik devlette de epidural yok . Kız cok memnun
ben de bu seder epiduralsiz istiyorum sumi sancı da olsa
doktoruma söyledim sen bilirsin dedi
Ya zaten bu kadar açıklığın varken bi saat bile sürmez suni sancı alma olayın senin ... Çıkar gider bebek.. Sakın korkup vazgeçme..inan çok rahatladım... teşekkür ediyorum... şu an için tek şey suni sancıyla açılma sağlanıp, sezeryansız bi doğum olsun inşalllah...
Ya zaten bu kadar açıklığın varken bi saat bile sürmez suni sancı alma olayın senin ... Çıkar gider bebek.. Sakın korkup vazgeçme..
Artı eksi kiloyu ultrason kağıdının neresinden anlıyorsun bacım
bizim hastanede normal doğumda epidural yapılmıyo... dayanamazmıyım acaba?
Sen beni görsen 1.80 boyunda dev gibi bi şeyim kızım 2,5 kilo su ankızımın yüzünü hiç göremedikçünkü kafası doğum kanalına girmiş 3kg fln sanırım çünkü kafasını ölçemediğim göremediğim için tam bilemeyiz artık ama kg çok iyi demekki Allah her zaman dağına göre kar vermiyor diyo dr -minyonum ben-
nst ye girdim düzensiz sancılar çıktı 110 u gördük ama ben hiçbişi hissetmiyordum:26:.. ama düzensizmiş gerçek doğum sancısı değilmiş.
ben haftaya falan doğar diye sevindim böle olunca; ama plesanta yaşlanması kireçlenmesi yokmuş suyu da iyiymiş dr zamanını bekleyebilir dedi ama 23 temmuzu bulmasın
bizden şimdilik bu kadar...
benim bi tane erkek yeğenim var, annesini oynarken görünce o kadar sinirleniyo ki, ağlamaya başlıyo, anneee oynama diyeBazı çocuklar çok alem oluyolar...
Sen beni görsen 1.80 boyunda dev gibi bi şeyim kızım 2,5 kilo su an
Tabi canım kilo falan önemli değil hastaneden sağsalim bi güne çıkalım yok gelişimi geri yok su yok bu demesinler hatta benimki zayıf bile olabilir sorun değil..amaaan çok da güvenmiyorum ben ultrasound ölçülerine belki seninki 3 benimki 2buçuk doğcak. sağlıklı olsunlar da doğduktan sonra aldırırızkız kısmı kilolu olmasın zaten hihihihhih
selam güzel anneler; bizde oğluşum ve babasıyla bir doktor kontrolünden daha geldik;
maşallah diyelim 2700 gr 49 cm olmuşuz,bacak boyumuz uzunmuş,ama göbek çevremiz çok kilolu değilmiş :) yani babasına benzemicek heralde :)) nst ye girdik bugün ilk defa kalp atışlarımız,130-140 arası sancılarmızda 20 lerde;
yani henüz doğurma belirtilerimiz yok :)) haftaya tekrar kontrolümüz var,bundan sonra haftada bir gidicez;
ben belki doğuma yaklaştın haberleri alırım falan diyodum ama bi kaç hafta sabretmeliyim galibaa;
günü gelen hatunlarımız bi doğursun önce bakalım :)
bide nst odasında ki kıza,doğuma gelirken göğüs pompası getireyimmi yanımda diye sordum,bana hastanenin çok güzel profesyonel bi makinesini gösterdi,biz burda yardımcı oluyoruz dedi;bence sizlerde bi sorun boşuna taşımayın pompaları derim ben :))
buarada bide kan ve idrar tahlili verdim tekrar,idrarımda malesefki bakteri çıktı yine,antibiyotik kullanıcam,bu duruma birazcık moralim bozulduuuu...
kızlar yenidoğan ıslak mendili ile portbebe türü şeylere gerek var mı.
kızlar 39+2deyim, daha sancı kasılma falan yok. kızım yerinden memnun galiba. suyu iyi dedi doktor,geç gelebilirmiş. ama boynunda kordon olduğunu söyledi,moralim bozuldu biraz; riskli değil,sadece ilk müdahale edecek ebeye söyle dediheyecanım strese dönüştü biraz.
kızlar 39+2deyim, daha sancı kasılma falan yok. kızım yerinden memnun galiba. suyu iyi dedi doktor,geç gelebilirmiş. ama boynunda kordon olduğunu söyledi,moralim bozuldu biraz; riskli değil,sadece ilk müdahale edecek ebeye söyle dediheyecanım strese dönüştü biraz.
Selam kızlar kızçemle biz geldik..Aslında hep burdaydık fakat sadece uzaktan takip ediyorduk..Bugün kontrol günümüzdü gittik bıyıklı amcamız bizi gördüğü an senin sancın var dedi evet bir kaç gündür ağrılarım var nerden anladınız dedim ben anlarım dedi şaştımm:26:..Ultrasyona girdik bebişim 3000gr 49 cm olmuş 15 günde 500 gr almış.. daha sonra beni vajinal muayene için hazırlamalarını söyledi ben tırstım çünkü ben sezeryan olacağım bunu doktorda biliyor neden alttan baksın ki diye düşüne düşüne hazırlandım (bu arada ne olur ne olmaz diye dün kuaföre gidip ağda işlemini yaptırmıştım işe yaradı) sonra eldiven giyip 2 parmağıyla baktı acı hissetmedim dediği sadece İYİ oldu...:18: sonra odasına indik bebişim dönmüş erken gelmeye hazırlanmış erken doğabilir fakat ben biraz daha beklesin istiyorum dedi ve bana nidilat ilaç yazdı hemen başla yoksa erken doğum yaparsın dedi.. bende ordan çıkar çıkmaz alıp içmeye başladım.. 15 gün sonra gel son kontrolü yapıp sezeryan günü kararlaştıralım dedi..son 3-4 gündür bende tuhaflıklar vardı hafif sancılarım oluyordu bebek kasılmaları çoğalmıştı ve vajinamda baskı cok artmıştı bunun yanı sıra vajinamın kemikleri çok ağrıyordu hala öyle yürürken ağrımasını bırakın yatakta dönemiyorum sanki yerinden çıkacak gibi acıyor eşim yardım ediyor dönmeme sağolsun...birde bir kaç gün durup dururken ishal olmuştum karın ağrılarım oluyordu arada ...bakalım ilaç işe yarıyacakmı yoksa sabırsız bebişim erkenden gelecekmi artık hayırlısı neyse o olsun.. Şimdi biz geçmişe bir göz atalım sadece bugün okumadım hep takipteyim
sakinliğini koru güzel anne....
bebeğine pozitif enerji gönder...
Allah'ın izniyle sıkıntısız olucak herşey
böyle beklemek çok sinir bozucu değil mi, insan kasılmam olsun sancım olsun doğuruyum artık istiyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?