2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
ayy maşallah canım kuzucuğuna. nasıl özeniyorum şuanda bir bilsen gerçi biliyorsun zaten aynı yollardan geçtik bizde yaklaşıyoruz sona doğru. çok heyecanlıyım. yıkarken zorlandınmı annenler falan yardım etti mi ? ben çok korkuyorum yıkamaktan çok küçücükler çünkü :18::18:

bende hazırladım birde saf gülsuyu aldım bebişimi silmek temizlemek için ama hastaneye giderken koyacağım çantaya buz dolabın da saklanması gerekiyormuş normalde

Her gün yiyorum dediklerini hamileliğimin başından beri. Her gün süt pekmezli yogurt peynir ceviz üzüm ((((

canım üzülme doğunca aır benimki de senin haftanda o kadardı bazı bebkler sonradan alıyorlarmış bi de benimki o hafta 42 cm 1900grdı

maşallah büyüsün oğluşumuz biraz daha vakit var

pompa fikri iyi yapmışsın cnm bende gittiğimde bir sorim

geçmiş olsun cnm allah şifa versin

sor cnm mutlaka, boşuna taşımamış olursun;
büyüsün oğluşum tabi ama heyecan işte :))) bekle bekle bi hal olduk ..

yemeğimi yapıp geldim ohh rahatım şimdi yaww çok sıcak bugünde akşam üzeri sahile ineceğiz kocişle çekirdek çitletmeyi çok seviyorum kayalıklara oturup
oohh misss bi avuçta benim yerime çıtla özendim valla. manzarayı havayı hayal ettimde şimdi şaaanneeee
Biz geldik
nst de sancı yyok
brbek dogum kanalına girmemiş
peöbe lekelenmeyi hiiiiççççç önemsemedi brnim yardımcı doçent ddoktorum
kan istedi son kez dogum için
10 gün sonra gel dedi
yallahhhh
aaaa ben bile geliyor sandım senin ufaklık. daha niyeti yok demek ki
bekliycez hep birlikte bizim yaramazları
doktor iyi demişse sıkıntı yok bencede. ben bu hafta doktorum yurt dışında olduğu için başka bi doktora yönlendirdi beni kontrol için. nerdeyse 1 hafta geri çıktı 1 haftada da 50 gr almış gözüküyordu. ama doktor normal herşeyi dedi. bende başta çok şaşırdım normalde hep 1 hafta önden gelen oğluşum 1 hafta geri çıktı. çok takılmadım bende bi sorun yok diyince. zaten kendi doktorumun söylediği daha önemli benim için
senin bebişte beklemede demekki.benim nst de seninki gibiydi. hiç sancı yok bebişin kalp atışları normal.daha gelesi yok oğluşumun.
bu arada idrar tahlilinde bende de enfeksiyon çıktı onu sağlık ocağında yaptırdım. ebe bol su iç dedi sadece ilaç falan vermedi. kendi doktorunada göster sonuçları dedi. cumaya kadar bol su içip bekliycem bakalım inşallah geçer

uy canım maşallah ömürlü güzel kaderli olsun inşalah

ayy maşallah yaa çok güzel; allah analı babalı büyütmek nasip etsin;
ama ben biranönce bu şekilde kendi fotomu da görmek istiyorum:)))))

2 hafta önce sağlık ocağında bende bişey çıkmadı cnm;ama bugün hastanedeki tam idrar tahlilinde çıktı yaa;
doktorunada danış bakalım,inşallah gerek kalmaz antibiyotiğe :S ben bu akşam başlıcam,bi tanede purunol verdi suya katıp içiyosun bikereye mahsus..

bizim oğlanda heyecanla bekletiyo bizi işteeee :)))

kızlar yenidoğan ıslak mendili ile portbebe türü şeylere gerek var mı.

canım ben bi paket koydum; unibaby lerden almıştım 3 lü,
daha sonrası içinde primanın ıslak mendillerinden aldım..

ben aldım cnm.. ilk zamnalarda portbebe bayağı kullanılıyor bence.ben ilkinde kullanmıştım.ama yine sen bilirsin bazıları lüzümsüz buluyor.. ana kucagı kullanan da var.ıslak mendili farketmez bence yeni veya başka bişey alabilirsin.

ben normal ıslak mendil aldım canım. yenidoğan almadım. su ve pamuk kullanmayı düşünüyorum ilk günler. yumuşak pamuklu bezlerle silerim altını. portbebede çok kullanışlı gelmiyor bana. ana kucağı var onun yerine.

inşallah cumaya kadar bişey kalmaz. ben hissetmiştim aslında çok hafif kaşıntım vardı 2-3 gündür. başka ne yapsam geçer ki acaba

ben sunny baby vaneo ana kucağına götüreceğim inş.uni baby ıslak mandilde koyacağım bir paket

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…