ne demek kuzummmNdd,acenu,keyfimbilir,sarışın,bangbang .. verdiğiniz fikirler ve düşünceleriniz için çookk teşekkür ederim valla çok yardımcı oldunuzz
ayy maşallah canım kuzucuğuna. nasıl özeniyorum şuanda bir bilsenDün banyomuzu yaptık canımcım nasıl rahatladı anlatamamİlk zamanlar dışardaki hayata pek alışamamıştı şimdi gayet iyiyiz emip emip uyuyor maşallah.
Teşekkür ederim canım amin. çok yakında hepinize de nasip olacak canımcım. Sağlıkla gelsin melekleriniz dua ile inş.
ben de soracaktım hazırladım ama acaba aklıma gelmeyen bişey var mı.
terlik havlu diş fırçası diş macunu, gecelikler pijamalar, iç çamaşırları, süt pompası, bir paket gece pedi ve hasta bezi(daha almadım), tarak, şampuan,bir paket rezene çayı, hurma ve zemzem.
bebek için hastane çıkışları, bebek bezleri, ağız bezleri, biberon, emzik ve şırınga(daha almadım)..
aklıma başka bişey gelmiyor
Her gün yiyorum dediklerini hamileliğimin başından beri. Her gün süt pekmezli yogurt peynir ceviz üzüm((((
maşallahbüyüsün oğluşumuz biraz daha vakit var
pompa fikri iyi yapmışsın cnm bende gittiğimde bir sorim
geçmiş olsun cnm allah şifa versin
oohh misss bi avuçta benim yerime çıtla özendim valla. manzarayı havayı hayal ettimde şimdiyemeğimi yapıp geldim ohh rahatım şimdi yaww çok sıcak bugünde akşam üzeri sahile ineceğiz kocişle çekirdek çitletmeyi çok seviyorum kayalıklara oturup
aaaa ben bile geliyor sandım senin ufaklık. daha niyeti yok demek kiBiz geldik
nst de sancı yyok
brbek dogum kanalına girmemiş
peöbe lekelenmeyi hiiiiççççç önemsemedi brnim yardımcı doçent ddoktorum
kan istedi son kez dogum için
10 gün sonra gel dedi
yallahhhh
doktor iyi demişse sıkıntı yok bencede. ben bu hafta doktorum yurt dışında olduğu için başka bi doktora yönlendirdi beni kontrol için. nerdeyse 1 hafta geri çıktı 1 haftada da 50 gr almış gözüküyordu. ama doktor normal herşeyi dedi. bende başta çok şaşırdım normalde hep 1 hafta önden gelen oğluşum 1 hafta geri çıktı. çok takılmadım bende bi sorun yok diyince. zaten kendi doktorumun söylediği daha önemli benim içinBebek 17 günde 100 gram almış gözüküyor sadece
onu da boşveeeeerrrr dedi
çbu saatten sonra net ölçüm yapılmaz, takma kafana dedi..
ay hangimiz hamile hangimiz doktor bilemedim
Su aşağıda 2850 yaZıyo ya benim bebek 2480 çıktı..
Bi de kafa 35 hafta bacak 36 karın bilmem kaç...
Kadın hiç telaş yapmıyo, herşey normal herşey güzel deyip deyip sırıtıyor karşımda
Napalım ben de öyle diyim bari
senin bebişte beklemede demekki.benim nst de seninki gibiydi. hiç sancı yok bebişin kalp atışları normal.daha gelesi yok oğluşumun.selam güzel anneler; bizde oğluşum ve babasıyla bir doktor kontrolünden daha geldik;
maşallah diyelim 2700 gr 49 cm olmuşuz,bacak boyumuz uzunmuş,ama göbek çevremiz çok kilolu değilmiş :) yani babasına benzemicek heralde :)) nst ye girdik bugün ilk defa kalp atışlarımız,130-140 arası sancılarmızda 20 lerde;
yani henüz doğurma belirtilerimiz yok :)) haftaya tekrar kontrolümüz var,bundan sonra haftada bir gidicez;
ben belki doğuma yaklaştın haberleri alırım falan diyodum ama bi kaç hafta sabretmeliyim galibaa;
günü gelen hatunlarımız bi doğursun önce bakalım :)
bide nst odasında ki kıza,doğuma gelirken göğüs pompası getireyimmi yanımda diye sordum,bana hastanenin çok güzel profesyonel bi makinesini gösterdi,biz burda yardımcı oluyoruz dedi;bence sizlerde bi sorun boşuna taşımayın pompaları derim ben :))
buarada bide kan ve idrar tahlili verdim tekrar,idrarımda malesefki bakteri çıktı yine,antibiyotik kullanıcam,bu duruma birazcık moralim bozulduuuu...
bende hazırladım birde saf gülsuyu aldım bebişimi silmek temizlemek için ama hastaneye giderken koyacağım çantaya buz dolabın da saklanması gerekiyormuş normalde
Kizlar sabah 9.20 de kuzum dunyaya geldi cok sukur.spinal anestezi oldum rahatim biraz agrim var ama normal.minik bi bebis 3000 gr 50 cm minicik coook tatli.insallah herkes yavrusunu sag salim kolaylikla kucagina alir.eve gidince foto eklerim ve dogum hikayemi yazarim kuzularim
ALLAHIM BANA ANNELİK, EŞİME BABALIK DUYGUSUNU TATTIRDIĞIN İÇİN SANA SONSUZ ŞÜKÜRLER OLSUN...
Eki Görüntüle 744650
Eki Görüntüle 744651
Teyzeleri günaydınnn biz geldik kızımlaaadoğum fotolarımız geldiii.. paylaşmak istedik sizlerle..
senin bebişte beklemede demekki.benim nst de seninki gibiydi. hiç sancı yok bebişin kalp atışları normal.daha gelesi yok oğluşumun.
bu arada idrar tahlilinde bende de enfeksiyon çıktı onu sağlık ocağında yaptırdım. ebe bol su iç dedi sadece ilaç falan vermedi. kendi doktorunada göster sonuçları dedi.cumaya kadar bol su içip bekliycem bakalım inşallah geçer
kızlar yenidoğan ıslak mendili ile portbebe türü şeylere gerek var mı.
ALLAHIM BANA ANNELİK, EŞİME BABALIK DUYGUSUNU TATTIRDIĞIN İÇİN SANA SONSUZ ŞÜKÜRLER OLSUN...
Eki Görüntüle 744650
Eki Görüntüle 744651
Teyzeleri günaydınnn biz geldik kızımlaaadoğum fotolarımız geldiii.. paylaşmak istedik sizlerle..
ben normal ıslak mendil aldım canım. yenidoğan almadım. su ve pamuk kullanmayı düşünüyorum ilk günler. yumuşak pamuklu bezlerle silerim altını. portbebede çok kullanışlı gelmiyor bana. ana kucağı var onun yerine.kızlar yenidoğan ıslak mendili ile portbebe türü şeylere gerek var mı.
inşallah cumaya kadar bişey kalmaz. ben hissetmiştim aslında çok hafif kaşıntım vardı2 hafta önce sağlık ocağında bende bişey çıkmadı cnm;ama bugün hastanedeki tam idrar tahlilinde çıktı yaa;
doktorunada danış bakalım,inşallah gerek kalmaz antibiyotiğe :S ben bu akşam başlıcam,bi tanede purunol verdi suya katıp içiyosun bikereye mahsus..
bizim oğlanda heyecanla bekletiyo bizi işteeee :)))
bende uni ıslak mendil aldım port beb dediğin oto koltuğumu
bende uni ıslak mendil aldım port beb dediğin oto koltuğumu
ay yazdıktan sonra aklıma geldi şu valiz gibi olan çantaydı ben oto koltuğu getirmeyi düşünüyorum hastaneye ama kesin değil o kadarcık bebek oto koltuğuna koyulur mu diyede düşünüyorum
onu bende düşündüm de küçücük bebiş konulmaz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?