2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
Kızlarrr bir tane daha var tam çıkacakken aklıma geldi dur onu da yazayım
PKCF5E1D100 BU DA 125 tl üzeri için 50 tlymişşşşş güle güle kullanınnn

böyle sol boşluğum ağrıyo gibi.... hatta anneme ceyrandamı kaldım falan diyorum ama sancıdır o diyo

korse almak ıstyorm kızlar dogumdan sonrası ıcın sızce dıze kadr olanlardnmı tercıh edym yoksa slıp seklndemı baan bu sıcakda slıp dhaa mantıklı gelyor ama sız ne dersınız

vsn canımcım tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün inş..

Hayırlara vesile olsun canımcım, ne güzel bir rüyaymış. Senin doğumuna da çok az kalmış hayırlısı bakalım..

cnm bebısn nasıl masallah cok guzel bı kız ya pamuk gııbı
sen kullandnmı korse merak ettım

cnm bebısn nasıl masallah cok guzel bı kız ya pamuk gııbı
sen kullandnmı korse merak ettım

Teşekkür ederim canım. Ben korse kullanmıyorum. korseyi doktorum izin vermedi. Korselerin çok sıkı ve uzun süreli kullanılmasının bel sağlığı açısından zararlı olabileceğini söyledi. Bel etrafındaki kaslarda güçsüzleşme ve kas tutulmalarına, bel ağrılarına neden olabilirmiş. düzenli egzersiz ve düzenli beslenme önerdi. o da dikişlerimin geçmesini bekleyeceğim..

hmm ya bazı anneler kesınlıkle olması gerek fılan dıyolarda bende ondan lıstemın bas sıralarına koymsudum:=) yınede bulunsun eımın altnda ozaman nolur nolmaz

arkadaslar herkese merhaba..
ben ara ara yazıyordum buraya..
doğum tarıhı 17 temmuzdu oğlumun ama 35+5 de 18 hazıranda dunyaya geldı oğlum..
3000 kg 48 cm doğdu..sabah 8 de suyum geldı anıden 9da suni sancı werdiler malesef acılma olmadı we aksam 18.de sezaryan dogumla oğlum dunyaya geldı..gelişimi hep önden gıdıyordu 1 ay doktor hatta üstüne mı gordun dedi ama imkansız kese we kalp atışları tam zamanında gördük..
sezeryan doğum için bende tavsiyelerde bulunayım
benım cantam cok şükür hazırdı
uc tane pijama takımı koymustum
kendı pijamamı kullanmadım sürekli suyum geldiği için oradan werdıklerı ameliyat önlüğünü giydim cunku gıysenız bıle hemen su oluo sancım gelsın dıye ayakta dolandıgım için 3 kere önlük değiştirdim..
pijamalarım kısa kollu ıdı aslında ben kapalıyım ama gercekten dogumdan sonra su lohusa terı olayı war ya dayanmak mümkün olmazdı uzun kolluya ..
ben tek basına özel odada idim rahattım misafir geleceği zaman uzun kollu pijamamı gıydım ama çok önemli birşeyi unutmusum pijamamın kolları yukarı sıvanmıyordu we tansiyon olcumu yapamadılar o yuzden cıkarmak zorunda kaldım sizde buna dıkkat edın bence..
hasta bezı yada pede gerek kalmadı cunku hastaneden werdıler hatta fazladan ew ıcın bıle werdıler ama sezeryanda o kadar cok kanama olmuyo yogun gunler ıcın olan ped rahatlıkla yeter..
terlik ıkı tane götürün bence biri doğum öncesi rahat birşey biri de sonrasında gıymek ıcın şık birşey (
ama tabı şişliğiniz indi ise bnm hala tam olarak ınmedi..
ameliyat sonrası ılk kalkma olayı biraz zor sadece gerısı cok kolay..
bn epudral sezeryan oldum hepinize tavsiye ederim ne bas nede bel ağrısı cektım..
onun ilk ağlamasını duymak sonrasında kokusunu içime cekmek butun ağrılara degerdi..
bebek için de onlara hastane cıkısını weerdım
ertesi gunde baska bı takım kullandım bebeğime yanı ıkı takım cok rahat yetiyo..
sarılık sonradan cıktı 5 gun sonra bı gun daha hastanede yattık oyle birşey olursa yanınıza cok bez alın hem hassas oldukları ıcın hemen bez değiştiryorsunuz hemde cok yapıyorlar (
bebeğiniz için yazda olsa mutlaka guzel bi battanıye götürün biz hastane cıkışının battanıyesını almıştık sadece ama hemşireler kalın bi tane daha istedi ewimiz yakındı eşim hemen getirdi..
anne sıcagından cıktıgı ıcın üşürlermiş..
ben doğum yaptıgım gece sabaha kadar uyumadım emzırmek ıcın cok şükür sütüm hemen geldı ama sakın wazgecmyın öğrenmelri zaman alıyo bırazda can yakıo
doğuma gıdınce zeytinyağını sürmeye basladım bebek her emdıkten sonrada sürdüm krem falan gercekten hıkaye kızlar zeytınyagı yumusacık yapıo uzerını de tülbentle kapattık şimdi ne yara war ne sızlama..
kendınıızı motıwe edın hemen iyi olup bebegime bakacagım bu agrılar gecıcı deyın..
ben 3.gun kardesımın nişanı wardı köy yolculuğu yapmak zorunda kaldım..
sabırsız kuzumla bırlıkte cok şükür atlatık pozitif düşünce gercekten cok önemli..
bol bol yatıp dınlenın şimdi uykusuz geceler gercekten kapıda (
ben saat kurup ıkı saatte bır kalkıyorum emzırmek ıcın bunyem yavas yavas uyanmaya alışıyo ilk 3 gun hıc uyumadım heyecandan artık sayıklamaya baslamaıştım annemın zoru ıle uyudum..
cok cok cok muhtesem bı duygu hıckırsa bıle ıcım tıtrıyo..
Rabbım herkese bu harıka duyguyu nasip etsinnnnnnnnn
inş,allah faydalı olmuşltur yazdıklarımmm..

Kızlarrr bir tane daha var tam çıkacakken aklıma geldi dur onu da yazayım
PKCF5E1D100 BU DA 125 tl üzeri için 50 tlymişşşşş güle güle kullanınnn

arkadasım ben kullanabılırım kodunu bez almam gerekıo (

allah analı babalı büyütsün inşallah darısı başımıza

cnm olmazmı gercekden guzel seyler yazmssın. Allah bebsne uzun omurler versın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…