2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

canim maasallah bebegin haftasina gore cok iyi dogmus Allah güle güle büyütmeyi nasip etsin ,ömürlü olsun,öpüyoruz pamuk yanacıklardan

canım ne güzel anlatmışın teşekkrler

Missyaman

Tebrik ederimm allah sağlık versin ikinize de..Güzel ayrıntılar vermişsin teşekkür ederizzDuygu seliyim okurken hikayeleriniziiMaşallah size .

birde eşlerinizin ALLAH yardımcısı olsun daha bu sabah atlattık bı kawga
adam özür dileye dileye bi hal oldu..
yok şöyle yaptın yok böyle yaptın (
o yuzden hanı ağlıyoruz ya lohusa dönemınde tawan yapıo ben ılk gunler sürekli ağladım ama olsunnnnnn
yaa oğlum war bnm yaaa meleğim war ya bu nasıl güzel bir duyguuuuu yaaa
anneyim artık Rabbım bana bu hisleri bahşettiii benı anneliğe layık gördu..
şükür kere şükürrrr....

Öldürdün beni ağlamaktan, hala ağlıyorum gözyaşlarım durmuyor. Allahım seni ve oğlunu korusun sağlıkla geçsin tüm ömrünüz , Allah'a emanet olun hayırlı olsun tebrikler...

merhabalr bıs bır bakalım dedık kv.k.b var evde kocıs de evde derken bakamadık sıze hayırlısı bakalım sancılarr dusensız gelemye devam kv dıyo artık ben gerı gıdeyım dogm anında gelırım bahcem mahfolduu susuz kaldı fılan oglunun gelesı yok dıyo bende sen bılrısın(olurr)dıyorum hayırlısı bakalımm

gecmsıe bakalım doguran varmıı:44:

:)) ayh artk sız dogurunda bızde doguralım yahu sızrayı bozmayalım dıoruz ama yeter daha :)))

buyur gel canım iki hamiş hamiş gezeriz
ısnl da nerdeeeeeeee

ısmınız hayılrlı olsun ınsl canım benımm saglıcakal buyuturuz ınsl apl lerımızııııııııııııı
ben sureklı arada bırde cıkarım ama hamsılıkde 3.bu elektırık yoktu dr donusdede cıkmısıtm hehe
allah bagıslaısn tekrardan cnm benım ınsl saglıcakla buyut bebeıgnı darısı catırr catıırrr bıse ınsl
canım sancıların artmaya devam ınsl gusel haberını alırız benım de var ama onemsemıyorum yarın dr gıderım buyuk ıhtımalllne var ne yokk dr tatılde gercı ama baska dr gorunurumm:26:
ALLAH Bagıslasınn canım bnım ınlsallah hayırlı evlat lar olsunlarr

:)) ayh artk sız dogurunda bızde doguralım yahu sızrayı bozmayalım dıoruz ama yeter daha :)))
ayy ınsl cnm yaa sagıcala vaktı gelınce dua ıle nsl

bise musadee bıs cıktık oglumla gorusmek uzeree

cnmmm allah analı babalı buyutsun ınssss :)))) catı darlıgına onceden bakıolar tatlım sana bakmadılar heralde olsun gectı bnlar atrk oğlusunla eşinle kocamnnnnn mutluluklar sızeeeee :)
canım bakmıştı çatın uygun demişti ama değilmiş.

Kızlar günaydın
hurma suyu nedır?Bilen varsa soylesin.
hurmayı suda beklettik ağzına bir kaşık verdik canım

canım bakmıştı çatın uygun demişti ama değilmiş.

hurmayı suda beklettik ağzına bir kaşık verdik canım

canım bebeğin hayırlı olsun.Maşallah bebişine.Allah analı babalı büyütmeyi nasıp etsin.sana bir sorum olacak bebeğin kilosu doğumdan sonra azalma oldu mu.bazen anne gibi bebekte vücudu şiş doğuyormuş.daha sonra vücudu kilo kaybediyormuş bir tanıdıkta öle oldu.birde nasıl besledin ne yedin tosuncuk oldu hayret ettim.benim bebişde 3200-3300 civarı bana çatın dar demişti drmuz.doğumda fazla çıkar diye şimdiden korkmaya başladım.sezeryan sonrası nasıl iyimisin.bebeğin süt alabiliyormu.dikişin çokmu.bende çok soru sordum kusura bakma.çok geçmiş olsun.paşa ogluna da 41 kere maşallah.annesi nazar duası oku da nazar gelmesin.

nabersiniz kızlar...yarın kontrolümüz var.doktor teyzemiz görecek.Allahım izin verirse inşaallah 40 haftayı görürüz.cimcimem biraz daha gelişmiş olur....

Dün saat 3.15 de kızım sare normal doğumla dünyaya geldi evdeyiz meme emiyoruz darısı sizlerin başına insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…