2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

Hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütmek nasip etsin, darısı bizlere inş. siz konyada doğum yapmıştınız galiba... Hangi hastanede yaptınız doğumunuzu?

burdayım canim :)))

gezmedeydim , anca gelebildimmm, yarında yokum . sen nasilsin ??

aa ben cıktım sen gelmissin iyi ol da yeter sekercim.. ben evde catlıyorum kocamdan hayır yok gece calıstı eve sabah 11,30da geldi geldiginden bu yana da uyuyor ( annemle birsey zevk vermiyor, dogum gecikirse izini nasıl uzatacagım falan filan....neyse tatlım mucxxx

lohusalığımızı hiç düşünemiyorum :)

ya sorma ben de aklıma geldikce tutamıyorum kendimi, kv cocuk bakımı lohusalık ev isleri misafirler vs vs off cıldıracagımm aman neyse konusmayayım bu konuları

gozun aydın sekerimm maasallah

aa maasallah bana da onerisi eger artık normal doguramazsam suni+epidural ben de suni sancı sezeryana doner diye korkuyorum ama test edilmis onaylanmısı sorun yok diyorsun..super icime su serptin ama insaallah yine de normal normal dogururum :)))

korse almak ıstyorm kızlar dogumdan sonrası ıcın sızce dıze kadr olanlardnmı tercıh edym yoksa slıp seklndemı baan bu sıcakda slıp dhaa mantıklı gelyor ama sız ne dersınız

canım bacaklar da sarkmasın diye pacalı aldırttılar bana ama sıcakta nasıl giyilir bilmiyorum

tatlım cok guzel anlatmıssın maasallah yavruna allah omurlu etsin butun bebeislerimizi ve senin minigini de

helal olsun canım sana, valla alalh nazardan saklasın cok gayretli birisin ileriki hayatımda ornek olman dilegiyle p

Dün saat 3.15 de kızım sare normal doğumla dünyaya geldi evdeyiz meme emiyoruz darısı sizlerin başına insallah

maasallah canım allah esirgesin

Dün saat 3.15 de kızım sare normal doğumla dünyaya geldi evdeyiz meme emiyoruz darısı sizlerin başına insallah

gözünüz aydın. Allah analı babalı büyütsün inş. ...DARISI Bize

az önce kanalları gezerken fox tv'de "merhaba hayat"diye bir dizi yakaladım.komedi sandım.iki tane doğum sahnesi vardı.biri epidural sezeryan diğeri normal doğum.sezeryanla doğan bebeğin durumu ilk başta iyi değildi,sonra doktor hayata döndürdü.

normal doğum yapan kadın ise yolda doğum başladı.doktor yolda doğurttu.ıkına ıkına bağıra bağıra doğurdu.gözüme pek bir zor geldi.içimde mi kalsa ne :)))))

Babamızla son işlerimizide hallettik şükürrr,ben çok bişi yapmadım artık enerjisiz gibiyim bir hayli..Bir tek yatağını kurmak kaldı onu da bi akşam yaparıs artık inş. hastane çantamızı da hazırladıkmı artık gelebilir bebişimiz yuvamızı şenlendirebilir:):)Kaburgalarım batmaya başladı iice yaf,ayaklarımın şişi indi ama mutluyum ,temizlik günü çok ayakta kalmaktan olmuş gerçekten.Birde acaip bi uyku hali varr,,umarım doğumdan sonra geçer

kızlar dün doktor kontrolümüz vardı doktor perşembeye kadar geldi geldi gelmezse cuma yada cumartesi sezeryanla alıcam bebeği dedi.gerçi ben normalden baya bi korkuyorum ama sezeryandan da korkuyorum :S neyse bakalım hangisi olucak

Normal normal gelir inşallah ta hemencecik kolayca bi doğuruverirsin canım,,mecbur kalınca da sezaryen işte,,ikisininde çok farkı yok boşver sonuçta bebeğine kavuşcaksınn
Hangisi hayrlıysa hakkınızda o olsun:)

canım bakmıştı çatın uygun demişti ama değilmiş.

hurmayı suda beklettik ağzına bir kaşık verdik canım

ole bsedemı var yha bnada normal ddı dr yapabılırsın ddı pofffff hayırlısı artkk

allah analı babalı buyutsun cnm en guzel sekılde. darsı basımıza ınsss bızde saglıcakla kolay bı dgm yaparızzz

oh masallah darıısı basımıza

hangısı hayrlısysa o olsn. bole durumlarda normal basa gelnce cklıyo sonra anne aa nkdr kolaymıs dıyo ınsallah ole bısı olur cnm

nabersiniz kızlar...yarın kontrolümüz var.doktor teyzemiz görecek.Allahım izin verirse inşaallah 40 haftayı görürüz.cimcimem biraz daha gelişmiş olur....
ınsl canım dua ıle bende belkı gıderımm kontrolee
gozun aydın nasıl oldu merak dayım darısı normalındne bıse ınslll dua ıle ALlah hayırlı evlat etsın ınsl
ne yapimm elımdne gelen buaslında bu araalr o ka ıstahsız gucsuzumkı ama normal dogum ıcn bol hareketlı olamm ııdır dıye sureklı bır hallerdeyımmm ama hıc halım yokk

bebegımı bıle severken ıstahsız sevıyorum artıkk pöffffffffffffff QUOTE=denizim48;30999036]az önce kanalları gezerken fox tv'de "merhaba hayat"diye bir dizi yakaladım.komedi sandım.iki tane doğum sahnesi vardı.biri epidural sezeryan diğeri normal doğum.sezeryanla doğan bebeğin durumu ilk başta iyi değildi,sonra doktor hayata döndürdü.

normal doğum yapan kadın ise yolda doğum başladı.doktor yolda doğurttu.ıkına ıkına bağıra bağıra doğurdu.gözüme pek bir zor geldi.içimde mi kalsa ne :)))))[/QUOTE]
bend eısledım ve agladımm paşma dedım sen ne zmn geleceksınn normal olan kadın bayagı bır bagırdı bagırmamak danda ıkınmak daha ıı ama hehehe sezercık dede 6 aylık ve sısle delmesı cok ceseret lı bırseyolsa gerek ALLAH korusunn bır yavru ve dıger yavru ıcın anne cabalamasıı o durumda olmak ıstemesdım :26:
Kızlar bu magnet sizce nasıl ?

Eki Görüntüle 745461
cok sevımlı tatlımmm

ay kızlar artık akrnım tas gıbı ve bebegımın hareketlerı azaldı. sizde de oyle olan varmı kpır kpır oglum gıttı yerıne sayılı ve nadır olmak sartıyla ufak ıttrme ve hreketler geldı. sizce endiselenmeilmym?

kızla tebrik ederim allah analı babalı büyütsün hayılı evlat olsunlar inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…