2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
4/7 persembe gunu sezaryan ile dogumum planlandi Ben ikiz Annesi Olucak hayirlisiyla doktorumuz 37. Hafta iyidir diyor Allahim isteyen herkese saglikli ve hayirli evlat nasip etsin tum dogum yapan arkadaslar gulegule buyutun yapicak olanlarada hayirli dogumlar dilerim

kızlar son 3 günüm. dua edin sancılarım gelsin yaaaaa yoksa çarşamba günü sunni sancıyla doğuracağım. oğluşum ya çok inatçı olacak ya da çok tembel. yerini çok sevdi galiba çıkmak bilmiyor. acaba ne yesemde sancıyı tetiklesin.

Doğum yapan arkadaşlar tebrik ederim allah analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah:))) hikayeleriniz beni heyecanlandırıyoo walla,gidip doğurasım geliyooo :))

kızkardeşim arıyo,teyzem arıyo,herkes beni doğurdu görüyomuş,rüyalarda bebişimi yiyolarmış:))
anca rüyada yersiniz dedim,ben oğluşumu öyle yedirtmemm :))))

çok yorgunum kızlar belim çok ağrıyo walla,bugün ilk defa eşimle dışarı çıkmadık,tüm pazar evdeydik,çalıştırdım onu biraz,kandırdın beni diyo şimdii :))) bende yorulmuşum,2 saate yakın uyudum walla az önce kalktım çok iyi geldiii

bebişlerinizeee ve size mis kokulu öpcükler......

aynen ben gibi son üç gün yoksa suni sancı çarşamba sabah yatış

ben hamile kalınca da sülalede ne kadar jinekolog varmış;onu öğrendim.teyzemle kuzenim 19 haziranda doğurttu.annem 5 temmuzda doğurtuyor(5 temmuz annemin doğum günü, o sebeple beni 5 temmuzda doğurtuyor).öbür kuzenim rüyasında görmüş beni.o da haftaya doğurtuyor....bu arada kesin olmamakla doktorun verdiği tarih 12 temmuz.bakalım hayırlısı:))))))

Kızlarrrr maşallah çorap söküğü gibi geliyor meleklerimizzzzz
ALLAH'ım ömür boyu ayırmasın sizleri mis kokululularınızdan(amin)
Ama bizimkiler de ses yok daha çıkışı mı bulamıyorlar ne
Herkessss sıkılmış arıyor doğurmadın mı diye?Tövbe tövbe yarabbim
Ne yapayım ben şimdi yahu...Az önce adet sancısı gibi birşey başladı ama
geçti ben de anlamadım:44::44::44::44:
Sabah kahvaltı yapıp önce Kilyos'a ardından Belgrat Ormanına gittik
Çok dolu dolu bir pazar geçirdik eve gelip havuz başında tavla oynadık
Kızçemmmm de gelse artıkkkkkkk

Lyreeeee perine masajı çok değişikmiş canım

kızlar bildiğiniz bebek isimleri için güzel bi site var mı

aayy sen böyle söyleyince iyice heyecan sardı benii :18:
cnm ben burdaki arkadaşların fikri ile port bebe almaktan vazgeçtim sıcak tutar çok diye ana kucağı var
ıslak mendil aldım ama kursta en güzeli pamuk ve su ile temizlemek olduğunu öğrendim
ve bende bu sayede çantama pamuğu koydum birde su kabı alıcam ilk zamanlar su ve pamukla temizlicem oğluşumun popişiniii
canım senin ağlayasın varmış hakkaten. iyi rahatlamışsın ama bir daha ağlama bu kadar çok

Ya zaten bu kadar açıklığın varken bi saat bile sürmez suni sancı alma olayın senin ... Çıkar gider bebek.. Sakın korkup vazgeçme..
yok yok sezeryandan çok korkuyorum asıl... bebeğimle hemencik ilgilenmek istiyorum.. kendi acım yüzümden bebeğime ilgisiz kalmak istemiyorum....
canlarım konuşmanız beni de çok rahatlattı. Allah razı olsun. Benide doğum heyecanı sarmaya başladı vakit daraldıkça :18:

iyi akşamlar canlarımmm
biliyorum merak ettiniz beni ve kızımı ama 3 gündür o kadar yoğun geçiriyorumki nete girmeye hiç fırsat olmadı
hemen haberlerimi vereyim daha fazla bekletmeden
ECE'm hala yoğun bakımda, ama durumu iyi, antibiyotik tedavisine başlandı demiştim ya geçtiğimiz çarş. ilaçlar bitene kadar yoğun bakımda kalmasını dr.lar daha uygun gördü daha temiz bakıldığı içinde servise çıkarılmasını eşimde bende istemedik.
yoğun bakımda olduğu odada 6 bebek var küvözde, 2 hemşirede devamlı başında çünkü.feksiyon riski yok en azından.
dünden beride ilk defa emmeye başladı çok şükür, çıkana kadar her gün ben hast. gidip emziricem, dün ve bugün gittim sabah 9, 12, ve öğlen 3 te günde 3 defa emişiyoruz. kızım çok tatlııııııııııııı teyzoşlarııı. mavi mavi gözlerii bana benziyor ECE kızım
geceleride sağıp sütünü hemşiresine bırakıyorum ben yokken vermeleri için. kakasının rengi baktım bugün normale dönmüştü artık serumda vermiyorlar. bu solunum sıkıntısının sebebi hem ameliyat esnasında hemde daha sonra servise çıkardıklarında aşırı sıvı yüklemesi yapmışlar. serviste dikkat etmemişler buna, kalbindeki delikten dolayıda bünyesi kaldırmamış
dualarınızın benimle olduğunu biliyorum eminim doğum yapan ark.lar olmuştur. kimler yavrusunu aldı kucağına çokta merak ediyorum.
rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin hep mutlu olun inş.
ben biraz burukum evede geldik kv.demden ama yanlızız. en azından kızımın iyi olduğunu düşünerek avutuyorum kendimi. eşim daha hiç kucağına bile almadı ben en azından dünden beri gidip emziriyorum.
dualarınızı eksik etmediğiniz için hepinize sonsuz teşk. ediyorum çok çok öpüyorum vakit bulunca yeniden girerim inş.bol bol yazışırız

Canım Allah yardımcınız olsn, senin ve bebeğinin..
Zor şeyler yaşıyosun, Rabbim dağına göre kar verirmiş, maşallah çok güçlüsün.
Ece de inşallah tez zamanda sağlığına kavuşur.
Dualarım sizinle..

aynen ben gibi son üç gün yoksa suni sancı çarşamba sabah yatış

sunni sancı çok berbat bişey. ilk doğumumda suyum geldiği için vermişlerdi. 8 saat çektim. sancı bir yana ikide birde alttan muayene etmişlerdi. ayyy yaşamak istemiyorum. Allahım inşallah normal sancımız gelirde evde sancımızı çekeriz sadece doğum için hastaneye gideriz..

Son düzenleme:

cnm su için minik bir cam kavonoz tecih edebilisin

sanada ecemizede maşşallah subanallah cnm
inş yavrunuz biran önce aranıza katılır

benim de en yakınımda iki jinekolog var ama ben onlaraa ebe diyorum... biri kocam diğeri anası... iki hafta önce doğuruyodum anasına göre... hatta ve hatta gerzek karıya göre üstüne görmüştüm (evlilik tarihim ve gebelik süreme bakarsanız neden sinirlendiğimi anlarsınız) kocam da çok sık evhamlanıp hastaneye gidiyoru diye bugünden beri yok yok o sancı değildir diyip duruyo... eee eski ebelerden kim kaldı

Meleğimle bizde geldik manşallahh doğumlar artmış.Doğum yapan arkadaşlar rabbim bebeğinizi sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.Darısı bizlerin başına inşallah. Kızlar bende de bugün ara ara sancılar başladı aslında erken ama anlamadım.Annem gün sancıları normal diyor
Ayaklarım ve ellerim zaten davul rabbim bu sıcaklarda yardımcımız olsun.

canım sancın gelince anlarsın sen zaten. öyle bir dakik geliyorki sanki rahiminde kurulu bir saat var. 10 dakikada geliyorsa saate bak tam 10 dakikada pat sancı vuruyor. saatler geçtikçe 8 dakikaya 7 dakikaya 5 dakikaya derken doğumunun yaklaştığını anlıyorsun.

allahtan annem geldi de biraz daha rahatladım bu anlama konusunda...
yardımcı oluyo sağolsun...

:18::18::18::18::18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…