2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
Merhaba hanimlar.
Gecen gece nisanim gelince hastaneye gittim. Yatisim yapildi. 9bucuk saatlik sanci sonucunda dun sabah 9.25te kizima kavustum. 3400gr 51 cm dogdu. Cok sukur iyiyiz. Hepinizi optuk teyzeleri.

Aaaaaa hadi bakalım hayırlı uğurlu evlat olsun, sağlıkla, huzurla büyüsün inşallah..

O poğaça çok güzel oluyo canım ya pofidik pofidik :)

Bayatlamayan, pofuduk poğaça ! | Yemek ve Biz

Bu linkte bulabilirsin. Ben burdan yapmıştım. Püf noktası tepsi mayası denen şey, yani hamuru önce yoğurup mayalandırıyosun ya, sonra poğaça haline getirip üstüne yumurta sürdükten sonra da bekletince çok puf puf oluyo :) Hadi afiyet olsun.

Eki Görüntüle 750013 RNA TASARIM

Son düzenleme:
Ben dalinin ve baby me nin tek kullanımlık alt açma örtülerînden almıştım alez gibi ama baya büyükmüş ortadan 2ye kesîp kullanıcam, bîr tanesini de kendi yatağımın çarşafın altına serdim

ben de doğurmak istiyorummmmm artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk yiter ya

sabırsız anneleeeer bende doğsun istiyorum sağsalim kucaklamak istiyorummmm özellikle bu hafta doğsunnnn, dua ettim evrene enerjiyi de gönderdim hadi bakalım . Benim dr dedi ki doğum sancısı oxytocin denen bir hormonun çok salgılanmasıyla oluyormuş bende bu aralar bu hormonu uarmaya çalışıyorum, dr günde 5 kez göğüs ucu kremiyle meme ucu masajı yap dedi özellikle eş yapsa daha iyi oluyormuş, bu hormon emzirirken de salgılanıyormuş hem rahimi kasarak daha çabuk toparlanmasını sağlıyormuş hemde sakinleştirici etkisi bebeğin emzdikten sonra daha kolay uykuya geçmesini sağlıyormuş.. Bu hormonun çok üretildiği kişilerde empati yeteneği dsha çok oluyomuş vs vs

sabırsız anneleeeer bende doğsun istiyorum sağsalim kucaklamak istiyorummmm özellikle bu hafta doğsunnnn, dua ettim evrene enerjiyi de gönderdim hadi bakalım . Benim dr dedi ki rahim kasılmaları oxytocin denen bir hormonun çok salgılanmasıyla oluyormuş doğum boyunca salggılanıyormuş süt bezlerinide uyarıyormuş... bende bu aralar bu hormonu uyarmaya çalışıyorum, dr günde 5 kez göğüs ucu kremiyle meme ucu masajı yap dedi özellikle eş yapsa daha iyi oluyormuş, bu hormon emzirirken de salgılanıyormuş hem rahimi kasarak daha çabuk toparlanmasını sağlıyormuş hemde sakinleştirici etkisi bebeğin emzdikten sonra daha kolay uykuya geçmesini sağlıyormuş.. Bu hormonun çok üretildiği kişilerde empati yeteneği dsha çok oluyomuş vs vs

Merhaba hanimlar.
Gecen gece nisanim gelince hastaneye gittim. Yatisim yapildi. 9bucuk saatlik sanci sonucunda dun sabah 9.25te kizima kavustum. 3400gr 51 cm dogdu. Cok sukur iyiyiz. Hepinizi optuk teyzeleri.

Seni çok merak etmiştim cnm anladım doğum yaptığını ama nasıl olduğunuz önemliydi.
Allah analı babalı büyütsün inş.Ogün bendede bişiler vardı ama ama geçti sen doğum yaptın bakalım benimki ne zaman gelecek.
Öpüldünüz...

ohhhh bee canlar oğlumun odası kıyafetleri çantamız temizliğimiz herbi şey tmm temizlikçide bugün bitirdi temizliğği artık oğlum gelebilir :))

2 akşamdır 40 dk anca yürüyebiliyorum ama canım çıkıyor ağrıdan yaaa öyle baskı hissediyorum ki anlatamam dr da en az bi saat yürüyüş dedi olmuyor ki

Merhaba hanimlar.

cnmm gözünüzaydın olsun maşaallah :)

40 dk çok iyi bence ben 15-20 dk anca yürüyebiliom belime müthiş ağrı giriyor

masallah cnmmmmbeklıoruz dgm hıkayenı ve ftgrfnı

bnm ebede bna ole dıdııı çatr çatr dgurucaz bu gdslee inş

aynn ole yha bnmde akıntım cogaldı hısedıorum aha dıorum nsnm geldı ama nerdeeeee

ohhh btmıs gozn aydın cnm en zevklı yerı yerlestrmek havuzada dkkat et kndne bu ara salgın var zaten hasta fln olma cnmm

40 dk çok iyi bence ben 15-20 dk anca yürüyebiliom belime müthiş ağrı giriyor

öyle canım normaide bende 15-20 dk anca yürüyordum doktor böyle dedikten sonra kendimi öyle zorluyoruum ki resmen sürüne sürüne tamamlıyorum gelir gelmez direk yığılıyorum yatağa

hayırlı uğurlu olsun inşallah. darısı bizim de başımıza inşallaaah

Yalnız ne garip senle aynı hafta ve günde elifisce doğum yapmış 3000 gr bebeği erken diye küveze almışlar. Bu ne tezat kaldı ki bence 37 hafta bitince erken olmuyo 3000 gr hiç de az değil niye almışlar ki küveze? Valla hiç güvenmiyorum hastanelere yaa

ben bebek alt açmalarından koydum dün. kendi tarafıma yalnızca, azcık hışırdıyo ama idare edicez artık

ayy ne uyumuşum yaa;
ter su içinde kalmışım walla;
oğlumun kıpırtılarına uyandım,nerdeyse karnımı deşip çıkıcak dışarı :)

bn uyurken kocamda sağolsun acıkmış yiyecek bişeyler hazırlamış,ohh yemek yapmama gerek kalmadı:))
kalktım yedik,bugün kızkardeşimin doğumgünü annemlere gidicez birazdan pasta alıp;
bi süpriz yapalım oğlumun teyzesine
kardeşim çok istedi bugün doğur diye ama olmadı :)))

maşallah cnm ay suratsizliği sen bizde gör bir bebek hiç mi tebessüm etmez yaws

adi dr a bak sen neyseki bu sefer iyisine denk gelmişsin beklerizzz cnm

maşallah cnm normal doğur tabi ben gibin tırsak olma hayırlı vaktinde gelsin inş.

kız walla bendede sancı mancı hiçbişey yok yaa;
napcaz,açılma sancı olsun diye neetcezz )

daha ayın ortasında olan ben sancısı olmayan ben sancı bekleyen siz sıraya lüfennn

alez al cnm birde hasta bezlerinden ser oldu bu iş

Merhaba hanimlar.

ayy cnm gözün aydın bahti güzel olsun.

bizimde temizliğimiz bitti 2 kişi geldiler 3.5 gibi bitirdiler güzelde yaptılar oğluşumun park yatağını kurdum tozunu aldım uyku setini sermedim ama salı günü sererim kuzenimin beşiği için mavi kumaş aldım terziye verdim bütün işlerim bitti göğüs kalkanı ile ateşölçer bulabilirsem boydan gecelik birde alıcam altın yastığı gibi minik birşey bulmam lazım bugun yoruldum yarında camaşırlığın tezgah raflarını düzenlicem ev sağ ben selamet çrş beklicez

merhaba kızlar yarim doğum yaptı değil mi durumu nasıl suzan doğurdu mu ben uzun süre giremedim geçmişi topalaymadım başka doğum var mı

merhaba kızlar yarim doğum yaptı değil mi durumu nasıl suzan doğurdu mu ben uzun süre giremedim geçmişi topalaymadım başka doğum var mı

cnm yarim aylizine kavuştu suzanın bilg ı bozuk haberimiz yok son durumundan
bende paradokss u ve ecesini merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…