2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
Merhabalar
Suzan dan haberi olan var mi acaba. Gunu dolmustu ne oldu merak ettim.

cnm ikiside doğurmamıştı henüz nddd benden izinsiz doğursamaz zaten

svem tekrardan hayırlı uğurlu sağlıklı evladın olsun

Kızlar herkese merhaba.4 temmuz sabah 10:00da epidural normal doğumla 2.500 kg minnak oğlumu kucağıma aldım. Biraz erken ama normal sürecinde bir doğum oldu ve çok korktuğum normal doğumu tatilde olan dr uma rağmen nöbetçi arkadaşı en az onun kadar çabalayıp yavruma kavuşmamı sağladı.Korkmayın benim kadar korkak bir anne adayı yaptıysa herkes yapabilir.1 gün hastanede kaldım ağrım sızım yok herşey güzel gidiyor saatte bir emişip koklaşıyoruz Detayları kısa süre sonra anlatırım.Hepinize sevgilerrr

canım gözünüzaydın olsunn

seaside cnm maşaallah sana hangi ara doğurdun :) çok sevindim cnm hemde normal.bebişini öp kokla benim yerime

Günaydıın annişler..

Raneki yok doğum falan yok bende:):):)

Doğum yapan arkadaşlar olmuş ama dünden berii,,hepinizi tebrik ederim,,allahım sağlık sıhhat huzur mutluluk versin hepinize yavrucaklarınızla birlikte..:)

Bende doktor randevumu anlatiim:):)Evden çıktım ben 4 gibi,,3 saat falan dolandım tek başıma korse ve sütyen aldım,,sütyeni emzirme sütyeni almadım,,pentide yarım sütyenler vardı alttan kaldırır emziririm dedim,3 al 2 öde vardı baya hesaplı oldu hemm,,çok mutlu oldum işte arayan mevlasını da bulur belasınıda demişler çok doğru,,yoruluorum ama değio:):) banada demişlerdir ne gezio bu kız die belki ama :):) Neyse ordan eşim geldi gittik hastaneye 7 gibiydi,,nstye alındık,sancımız falan yok,oğluş çok hareketliydi yerim onu,bağladıkları şeyleri itiodu miniş ayaklarıyla:):) Sonra doktorum şakayla karışık alalımmıı seni sezeryana dedi,,,yok dedim aman ne diosunn Gün verelim dedi yok dedim onu da vermeyinn,,:):)sonra 14ünü yazdı o hani garanti olsun dedi,,o zaman sen istemezsen duruma göre bikaç gün daha bekleris dedi,,çok tatlı yaff zorlama yok Ben dedim kendi gelmek istediğinde gelsin istiyorum madem sezeryan olcak ,,o da dediki 14ü 39+1 oluo ,,ben kendi eşiminkinide iki hafta önce 39+1 de aldım dedi.Rahatlattı beni,,yani diyceem odur ki büyük ihtimal 14ünde kavuşcas oğluşuma:):) 3 300 olmuş kilosuda..çok ta güsel bi poz verdi dünyaya gelme arefesinde,,baya insan olmuş büyümüş oğlumm,, Benden haberler böyle.Sadece çantamı hazırlamak kaldı

Çok şaşırdım ve sevindimm Kız hiç bi belirtin yoktuki senin ne ağrın ne sancın ne bi şikayetin,,maşallah sana sürpriz oldun vallaOhh emişin hasret giderin oğlunla,,

oy maşallah canım oğluşunla öpüşüp koklaşın darısı bize inş

maşallah canım oğluşuna

doğum yapan arkadaşlar tebriklerr :)))

seaside tebrik ederim bizim yerimize de kokla bebeğini..seninki oğlan olmasına rağmen erkenden gelmişş bizimkiler niye bu kadar nazlı haklarında hayırlı olan bir zamanda gelsinler inşallah 38 hafta beklemişiz 2 hafta beklemek bu kadar mı zor gelir insana:)

Son düzenleme:

Canım dualarım seninle ve bebişinle Allah ikinize de sağlık versin benimki de tersti ve suyu bitmişti apar topar oldu. Sütün de gelir canım sen yeter ki stres yapma bebeğin de çabucak toparlar inşallah canım

Merhaba arkadaşlar
Bebeklerini bekleyenlere sağlıklı doğumlar diliyorum
Suzanı merak ettim doğum yaptı mı

gözün aydın canm , allah bagislasin

masallahhh canım , kolayca kurtulursun ins ,

nede severmiş kaynanasini ah ah ah kıyanmam ben sana

amanin gözü olana
çok güzeller benim kızımda doğup böle kurabiye falan yapamı acaba kadeşine
Merhabalar
Suzan dan haberi olan var mi acaba. Gunu dolmustu ne oldu merak ettim.
bilgisayarı bozuktu. doğuma giderse arkadaşı haber verecekti
ndd de doğurmadı dün akşamdan beridir yok ama şüpheli bir durum
amaniinn kızz doğum tarihlerimiz aynıydı naptın sen korkuttun beni:18::18::18:allahım analı babalı büyütsün inşallah doğum belirtilerini ve hikayeni bekliyoruz
maşallah paşana. sen neden sezaryan olacaktın canım atladım ben orayı galiba

evimizi süpürdük sildik balkon tuvalet banyo en son duşumuzu aldık geldik. haa birde güllaç yaptık eşim hiç bilmiomuş kedi maması gibi oluo dedim ama yufkasını almıştık yapayım dedim

rivayet degil gercek canımm , tıpa taktık biz

nede severmiş kaynanasini ah ah ah kıyanmam ben sana
sorma çooooooooooooookkkk ...sabah aradı migreni tutmuş. canının istediği varmı falan dedi yoh didim. ama sen yemek yapma ben eder getiririm demedi. yani yemek yapacaum galiba. neysse az daha bekleyem toparlanırsa yemek ediom die arar belki

ooohh hamaratlıga bak
o migren bendede var , Allah dusmanima vermesin cok zor (

teyzeleri bizim kontrolumuz vardi ,

gittik , nstmiz cekildi sancimiz cikmadi hersey normal 3150 olmus tosuncuk oglum , ultrasonda hiç pas vermedi bu sefer cok suratsızdık , uyanmadi

haftaya cati muaynemiz varrrrrrrr :2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:

ooohh hamaratlıga bak
o migren bendede var , Allah dusmanima vermesin cok zor (
ayhh şımardık
sesi baya kötü geliodu bakalım artık ...
maşallah tosun paşaya daha doğmasına 1 ay var 4 ü geçer o zaman kesin bizimki çatıdan bacadan bahsetmio hiç. cumartesi kontrolüm bakalım anidende baakmaz herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…