Merhabalar
Suzan dan haberi olan var mi acaba. Gunu dolmustu ne oldu merak ettim.
anne olmak tarif edilecek bişey değilmiş çok farklı çok güzel bi duygu rabbim isteyen herkese bu duyguyu tattırsın minik meleğim kızımı kucağıma aldım inşallah doğumu bekleyen annelerde kolayca bir avazda kucaklarlar yavrularını rabbim kolaylık versin bu arada nddd ve suzan doğurdular mı merak ettim
anne olmak tarif edilecek bişey değilmiş çok farklı çok güzel bi duygu rabbim isteyen herkese bu duyguyu tattırsın minik meleğim kızımı kucağıma aldım inşallah doğumu bekleyen annelerde kolayca bir avazda kucaklarlar yavrularını rabbim kolaylık versin bu arada nddd ve suzan doğurdular mı merak ettim
Kızlar herkese merhaba.4 temmuz sabah 10:00da epidural normal doğumla 2.500 kg minnak oğlumu kucağıma aldım.Biraz erken ama normal sürecinde bir doğum oldu ve çok korktuğum normal doğumu tatilde olan dr uma rağmen nöbetçi arkadaşı en az onun kadar çabalayıp yavruma kavuşmamı sağladı.Korkmayın benim kadar korkak bir anne adayı yaptıysa herkes yapabilir.1 gün hastanede kaldım ağrım sızım yok herşey güzel gidiyor saatte bir emişip koklaşıyoruz Detayları kısa süre sonra anlatırım.Hepinize sevgilerrr
Kızlar herkese merhaba.4 temmuz sabah 10:00da epidural normal doğumla 2.500 kg minnak oğlumu kucağıma aldım.Biraz erken ama normal sürecinde bir doğum oldu ve çok korktuğum normal doğumu tatilde olan dr uma rağmen nöbetçi arkadaşı en az onun kadar çabalayıp yavruma kavuşmamı sağladı.Korkmayın benim kadar korkak bir anne adayı yaptıysa herkes yapabilir.1 gün hastanede kaldım ağrım sızım yok herşey güzel gidiyor saatte bir emişip koklaşıyoruz Detayları kısa süre sonra anlatırım.Hepinize sevgilerrr
Günaydıın annişler..
Raneki yok doğum falan yok bende:):):)
Doğum yapan arkadaşlar olmuş ama dünden berii,,hepinizi tebrik ederim,,allahım sağlık sıhhat huzur mutluluk versin hepinize yavrucaklarınızla birlikte..:)
Bende doktor randevumu anlatiim:):)Evden çıktım ben 4 gibi,,3 saat falan dolandım tek başıma korse ve sütyen aldım,,sütyeni emzirme sütyeni almadım,,pentide yarım sütyenler vardı alttan kaldırır emziririm dedim,3 al 2 öde vardı baya hesaplı oldu hemm,,çok mutlu oldum işte arayan mevlasını da bulur belasınıda demişler çok doğru,,yoruluorum ama değio:):) banada demişlerdir ne gezio bu kız die belki ama :):) Neyse ordan eşim geldi gittik hastaneye 7 gibiydi,,nstye alındık,sancımız falan yok,oğluş çok hareketliydi yerim onu,bağladıkları şeyleri itiodu miniş ayaklarıyla:):)Sonra doktorum şakayla karışık alalımmıı seni sezeryana dedi,,,yok dedim aman ne diosunn Gün verelim dedi yok dedim onu da vermeyinn,,:):)sonra 14ünü yazdı o hani garanti olsun dedi,,o zaman sen istemezsen duruma göre bikaç gün daha bekleris dedi,,çok tatlı yaff zorlama yok Ben dedim kendi gelmek istediğinde gelsin istiyorum madem sezeryan olcak ,,o da dediki 14ü 39+1 oluo ,,ben kendi eşiminkinide iki hafta önce 39+1 de aldım dedi.Rahatlattı beni,,yani diyceem odur ki büyük ihtimal 14ünde kavuşcas oğluşuma:):) 3 300 olmuş kilosuda..çok ta güsel bi poz verdi dünyaya gelme arefesinde,,baya insan olmuş büyümüş oğlumm,, Benden haberler böyle.Sadece çantamı hazırlamak kaldı
kızlar doğum yaptım.çarşamba günü kontorle gittiğim anda beni hemen doğuma aldılar suyum bitmiş tersti zaten sezeyanla hemen aldılar.3 kilo doğdu oğlum fakat yoğun bakım küvezinde .erken olduğu için sadece 5 dakika görebiliyorum.duanızı esirgemeyin lütfen.sizin duanıza ihtiyacım var.iyiyegidiyo çok şükür ama erken doğumda olduğu için bide bebek olmadığı için sütümde yok inş.düzelir bebişimde sütümde allah sizede doğumlarınızı nasip etsin en kısa zamanda :)
Merhaba arkadaşlar
Bebeklerini bekleyenlere sağlıklı doğumlar diliyorum
Suzanı merak ettim doğum yaptı mı
kızlar doğum yaptım.çarşamba günü kontorle gittiğim anda beni hemen doğuma aldılar suyum bitmiş tersti zaten sezeyanla hemen aldılar.3 kilo doğdu oğlum fakat yoğun bakım küvezinde .erken olduğu için sadece 5 dakika görebiliyorum.duanızı esirgemeyin lütfen.sizin duanıza ihtiyacım var.iyiyegidiyo çok şükür ama erken doğumda olduğu için bide bebek olmadığı için sütümde yok inş.düzelir bebişimde sütümde allah sizede doğumlarınızı nasip etsin en kısa zamanda :)
Günaydıın annişler..
Doğum yapan arkadaşlar olmuş ama dünden berii,,hepinizi tebrik ederim,,allahım sağlık sıhhat huzur mutluluk versin hepinize yavrucaklarınızla birlikte..:)
Bende doktor randevumu anlatiim:):)Evden çıktım ben 4 gibi,,3 saat falan dolandım tek başıma korse ve sütyen aldım,,sütyeni emzirme sütyeni almadım,,pentide yarım sütyenler vardı alttan kaldırır emziririm dedim,3 al 2 öde vardı baya hesaplı oldu hemm,,çok mutlu oldum işte arayan mevlasını da bulur belasınıda demişler çok doğru,,yoruluorum ama değio:):) banada demişlerdir ne gezio bu kız die belki ama :):) Neyse ordan eşim geldi gittik hastaneye 7 gibiydi,,nstye alındık,sancımız falan yok,oğluş çok hareketliydi yerim onu,bağladıkları şeyleri itiodu miniş ayaklarıyla:):)Sonra doktorum şakayla karışık alalımmıı seni sezeryana dedi,,,yok dedim aman ne diosunn Gün verelim dedi yok dedim onu da vermeyinn,,:):)sonra 14ünü yazdı o hani garanti olsun dedi,,o zaman sen istemezsen duruma göre bikaç gün daha bekleris dedi,,çok tatlı yaff zorlama yok Ben dedim kendi gelmek istediğinde gelsin istiyorum madem sezeryan olcak ,,o da dediki 14ü 39+1 oluo ,,ben kendi eşiminkinide iki hafta önce 39+1 de aldım dedi.Rahatlattı beni,,yani diyceem odur ki büyük ihtimal 14ünde kavuşcas oğluşuma:):) 3 300 olmuş kilosuda..çok ta güsel bi poz verdi dünyaya gelme arefesinde,,baya insan olmuş büyümüş oğlumm,, Benden haberler böyle.Sadece çantamı hazırlamak kaldı
uyuyamayanlardan mısınız ben gibi erkenden kalktınız. tatil olunca öğlene kadar yatılmalı die bir kural var sanki bana göre
kayganacığım gelecek diemi ne heyecan yaptım herhalde. evi süpüreceğim toz falan filan kayganam titiz değildirde içim rahat etmez.
sabah karşı sanki ılık ılık bişiler akıyormuş gibi hissettim aha dedim suyum galiba değilmişson zamanlara doğru psikoloji bozuluo herhalde iice
günaydın canım sağolasın...
günaydıın. rivayetlere göre kiminin önce nişanı gelirmiş kiminin sancısı tutarmış düzenli olarak tabi.
bu arada en son acenu doğuracak
amanin gözü olanagunaydın annişler ve onların tosbalarıbızde erkenden uyandık bugn acıktık sanırım oğlusum kordonu çekıp durdu bızde kalkıp kahvaltımızı yaptık oğlusum uyudu ama bızı ayaga dıktı alştrıo heralde annesını
dun yengemn mukabelesı basladı oraya gttm geldım oğlenden snra eve bı geldım dudadgm ucuklamısaksam oldu yatıcaz bnde bı bas agrısı snır stres eşime yalandan yere bagrmalar eşim dokunamıo bna uyuymadam tabı kalktım dus al yasın oku nazar duası oku bırazdaha ıyı hıssettm kendmı uyuyabıldım en sonnda sabah bı kalktım dudaklarımn ıkı tarafıda acıo kabarmıs ıyıce mıllette ne goz var anlamadımkı .. masallh zaten bı gttm ıkızemı hamılesın ekek bellı cok sıvrı karnn daha bısuru sey gorsenız masallh deyın daha bı bende cok ınanırım nazara krem kullanıorum ama bı zararı olmaz heralde yha :26::26:
gaz sorunndan bolece kurtulurz ıns
sen uzme kendnı cnm sutunde oyuzden kesılır ınş en yakın zamnda kvzdn cıkar bebgn
gunaydın cnm dıkkat et kendıne gobuslerı hesap edemıoruz bı ıs yaparken
tatıl deyınce uyuklama mıskınlık olur tatlımo su ışı zaten dun gece kalktım dus aldım oturdm yasın okucam yarısındayım ama sankı bı ıslaklık altımda yok cnm dıorum kendıme snrada bıtrdm hemn baktım dustan cıknca ıyı kurulammsm totomu
çok güzeller benim kızımda doğup böle kurabiye falan yapamı acaba kadeşineKızımın kardeşine yaptığı kurabiyeler ve bebek şekerleri tamamlandı. Evdeki sepetleri süslemesi, şekerlerin dizaynı, kurabiyeleri benim de yardımım olsa da hepsi ablamızın marifeti. Pazartesiyi bekliyoruz artık...Eki Görüntüle 749837 Eki Görüntüle 749836 Eki Görüntüle 749835 Eki Görüntüle 749843
bilgisayarı bozuktu. doğuma giderse arkadaşı haber verecektiMerhabalar
Suzan dan haberi olan var mi acaba. Gunu dolmustu ne oldu merak ettim.
ndd de doğurmadı dün akşamdan beridir yok ama şüpheli bir durumanne olmak tarif edilecek bişey değilmiş çok farklı çok güzel bi duygu rabbim isteyen herkese bu duyguyu tattırsın minik meleğim kızımı kucağıma aldım inşallah doğumu bekleyen annelerde kolayca bir avazda kucaklarlar yavrularını rabbim kolaylık versin bu arada nddd ve suzan doğurdular mı merak ettim
amaniinn kızz doğum tarihlerimiz aynıydı naptın sen korkuttun beni:18::18::18:allahım analı babalı büyütsün inşallah doğum belirtilerini ve hikayeni bekliyoruzKızlar herkese merhaba.4 temmuz sabah 10:00da epidural normal doğumla 2.500 kg minnak oğlumu kucağıma aldım.Biraz erken ama normal sürecinde bir doğum oldu ve çok korktuğum normal doğumu tatilde olan dr uma rağmen nöbetçi arkadaşı en az onun kadar çabalayıp yavruma kavuşmamı sağladı.Korkmayın benim kadar korkak bir anne adayı yaptıysa herkes yapabilir.1 gün hastanede kaldım ağrım sızım yok herşey güzel gidiyor saatte bir emişip koklaşıyoruz Detayları kısa süre sonra anlatırım.Hepinize sevgilerrr
Günaydıın annişler..
rivayet degil gercek canımm , tıpa taktık biz
sorma çooooooooooooookkkk ...sabah aradı migreni tutmuş. canının istediği varmı falan dedi yoh didim. ama sen yemek yapma ben eder getiririm demedi. yani yemek yapacaum galiba. neysse az daha bekleyem toparlanırsa yemek ediom die arar belkinede severmiş kaynanasini ah ah ah kıyanmam ben sana
evimizi süpürdük sildik balkon tuvalet banyo en son duşumuzu aldık geldik. haa birde güllaç yaptık eşim hiç bilmiomuş kedi maması gibi oluo dedim ama yufkasını almıştık yapayım dedim
sorma çooooooooooooookkkk ...sabah aradı migreni tutmuş. canının istediği varmı falan dedi yoh didim. ama sen yemek yapma ben eder getiririm demedi. yani yemek yapacaum galiba. neysse az daha bekleyem toparlanırsa yemek ediom die arar belki
ayhh şımardıkooohh hamaratlıga bak
o migren bendede var , Allah dusmanima vermesin cok zor(
teyzeleri bizim kontrolumuz vardi ,
gittik , nstmiz cekildi sancimiz cikmadi hersey normal 3150 olmus tosuncuk oglum , ultrasonda hiç pas vermedi bu sefer cok suratsızdık , uyanmadi
haftaya cati muaynemiz varrrrrrrr:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?