kızlar doğum yaptım.çarşamba günü kontorle gittiğim anda beni hemen doğuma aldılar suyum bitmiş tersti zaten sezeyanla hemen aldılar.3 kilo doğdu oğlum fakat yoğun bakım küvezinde .erken olduğu için sadece 5 dakika görebiliyorum.duanızı esirgemeyin lütfen.sizin duanıza ihtiyacım var.iyiyegidiyo çok şükür ama erken doğumda olduğu için bide bebek olmadığı için sütümde yok inş.düzelir bebişimde sütümde allah sizede doğumlarınızı nasip etsin en kısa zamanda :)
günaydın annişler ve tosbikler ilk defa topişi ben açıyom normalde kapayan olurum
aslında benim horul horul uyumam gerekiyor ama temizlikçi bayağnnn gelicek onu bekliyoruz
karnımı kapının jilet gibi keskin koluna bi çarptım çekilim derken çok daha şiddetli çarptım sabah sabah acısı yüreciğime oturdu
hadi birazcık iş yapim görüşürüz
anne olmak tarif edilecek bişey değilmiş çok farklı çok güzel bi duygu rabbim isteyen herkese bu duyguyu tattırsın minik meleğim kızımı kucağıma aldım inşallah doğumu bekleyen annelerde kolayca bir avazda kucaklarlar yavrularını rabbim kolaylık versin bu arada nddd ve suzan doğurdular mı merak ettim
Kızlar herkese merhaba.4 temmuz sabah 10:00da epidural normal doğumla 2.500 kg minnak oğlumu kucağıma aldım.Biraz erken ama normal sürecinde bir doğum oldu ve çok korktuğum normal doğumu tatilde olan dr uma rağmen nöbetçi arkadaşı en az onun kadar çabalayıp yavruma kavuşmamı sağladı.Korkmayın benim kadar korkak bir anne adayı yaptıysa herkes yapabilir.1 gün hastanede kaldım ağrım sızım yok herşey güzel gidiyor saatte bir emişip koklaşıyoruz Detayları kısa süre sonra anlatırım.Hepinize sevgilerrr
Günaydıın annişler..
Raneki yok doğum falan yok bende:):):)
Doğum yapan arkadaşlar olmuş ama dünden berii,,hepinizi tebrik ederim,,allahım sağlık sıhhat huzur mutluluk versin hepinize yavrucaklarınızla birlikte..:)
Bende doktor randevumu anlatiim:):)Evden çıktım ben 4 gibi,,3 saat falan dolandım tek başıma korse ve sütyen aldım,,sütyeni emzirme sütyeni almadım,,pentide yarım sütyenler vardı alttan kaldırır emziririm dedim,3 al 2 öde vardı baya hesaplı oldu hemm,,çok mutlu oldum işte arayan mevlasını da bulur belasınıda demişler çok doğru,,yoruluorum ama değio:):) banada demişlerdir ne gezio bu kız die belki ama :):) Neyse ordan eşim geldi gittik hastaneye 7 gibiydi,,nstye alındık,sancımız falan yok,oğluş çok hareketliydi yerim onu,bağladıkları şeyleri itiodu miniş ayaklarıyla:):)Sonra doktorum şakayla karışık alalımmıı seni sezeryana dedi,,,yok dedim aman ne diosunn Gün verelim dedi yok dedim onu da vermeyinn,,:):)sonra 14ünü yazdı o hani garanti olsun dedi,,o zaman sen istemezsen duruma göre bikaç gün daha bekleris dedi,,çok tatlı yaff zorlama yok Ben dedim kendi gelmek istediğinde gelsin istiyorum madem sezeryan olcak ,,o da dediki 14ü 39+1 oluo ,,ben kendi eşiminkinide iki hafta önce 39+1 de aldım dedi.Rahatlattı beni,,yani diyceem odur ki büyük ihtimal 14ünde kavuşcas oğluşuma:):) 3 300 olmuş kilosuda..çok ta güsel bi poz verdi dünyaya gelme arefesinde,,baya insan olmuş büyümüş oğlumm,, Benden haberler böyle.Sadece çantamı hazırlamak kaldı
teyzeleri bizim kontrolumuz vardi ,
gittik , nstmiz cekildi sancimiz cikmadi hersey normal 3150 olmus tosuncuk oglum , ultrasonda hiç pas vermedi bu sefer cok suratsızdık , uyanmadi
haftaya cati muaynemiz varrrrrrrr:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:
kızlar yarın show tv deki programdan indirim çeki nasıl alınacak
yarın e bebeğe gidecektik işimize yarar belki.
geçmiş olsun tatlım göbişler büyüdü sığamıyoz hiçbir yere bende habire çarpıyom sağa sola sakarlar kraliçesi oldum:)
Koca göbüşler doğumamı gittiniz.
ben ve topik yalnız kaldık...:126::126::126::125::125::125::125:
kız walla bendede sancı mancı hiçbişey yok yaa;
napcaz,açılma sancı olsun diye neetcezz)
bizimde temizliğimiz bitti 2 kişi geldiler 3.5 gibi bitirdiler güzelde yaptılar oğluşumun park yatağını kurdum tozunu aldım uyku setini sermedim ama salı günü sererim kuzenimin beşiği için mavi kumaş aldım terziye verdim bütün işlerim bitti göğüs kalkanı ile ateşölçer bulabilirsem boydan gecelik birde alıcam altın yastığı gibi minik birşey bulmam lazım bugun yoruldum yarında camaşırlığın tezgah raflarını düzenlicem ev sağ ben selamet çrş beklicez
sağol canım şükür girmedi
bugun dr a gittik burusturdu beyfendı yuzunu cırkın sey:) 3100 gr 50cm olmuş maşallah hersey yolundaymıs persembe tekrar kontrol var drumuz ayın 16 altısında alırız dedı..bakalım çok az kaldıı son on gun çok heyecanlıyım bebegımın durumundan dolayı bazı anneler bılır daha once anlatmıstım sezeryan olucam izmirdeki en ıyı ve en genıs kuvez medıcalparkta oldugu ıcın orda yapıcak drmuz dogumu oglusumda kalıcak bıraz.. hastanede umarım hersey cok guzel olur dualarınıza ıhtıyacım var..sonra doktor kontrolunden joker fln gıttık medelanın göğüs pompasını aldım bana baya lazım olucaklansınoh kaplar fln geldık ewe ama mutluyum hem bebegıme kavusmama az kaldı hem kılosu boyu saglıgının ıyı olması keratanın keyfımı yerıne getırdı .. ... bnd edogum hıkayemı yazmak ıcın heyecanlanıorum opüyorum sızı cok kızlar...
Merhaba hanimlar.
Gecen gece nisanim gelince hastaneye gittim. Yatisim yapildi. 9bucuk saatlik sanci sonucunda dun sabah 9.25te kizima kavustum. 3400gr 51 cm dogdu. Cok sukur iyiyiz. Hepinizi optuk teyzeleri.
bugun dr a gittik burusturdu beyfendı yuzunu cırkın sey:) 3100 gr 50cm olmuş maşallah hersey yolundaymıs persembe tekrar kontrol var drumuz ayın 16 altısında alırız dedı..bakalım çok az kaldıı son on gun çok heyecanlıyım bebegımın durumundan dolayı bazı anneler bılır daha once anlatmıstım sezeryan olucam izmirdeki en ıyı ve en genıs kuvez medıcalparkta oldugu ıcın orda yapıcak drmuz dogumu oglusumda kalıcak bıraz.. hastanede umarım hersey cok guzel olur dualarınıza ıhtıyacım var..sonra doktor kontrolunden joker fln gıttık medelanın göğüs pompasını aldım bana baya lazım olucaklansınoh kaplar fln geldık ewe ama mutluyum hem bebegıme kavusmama az kaldı hem kılosu boyu saglıgının ıyı olması keratanın keyfımı yerıne getırdı .. ... bnd edogum hıkayemı yazmak ıcın heyecanlanıorum opüyorum sızı cok kızlar...
Merhaba hanimlar.
Gecen gece nisanim gelince hastaneye gittim. Yatisim yapildi. 9bucuk saatlik sanci sonucunda dun sabah 9.25te kizima kavustum. 3400gr 51 cm dogdu. Cok sukur iyiyiz. Hepinizi optuk teyzeleri.
ya bu göğüs kalkanı çok gerekli bir şey mi ne işe yarıyor, bi de çamaşırın içinden belli olmuyor mu, bi de kalkan takılıyken mi emziyion nası oluyor?
çoookk sevindimmmm çok şükürr kavuştun sağlıkla :)))) darısı başımıza canım:)
canım sezeryan olmasının belli bir sebebi var mı?
meraba kızlar nihayet yazıyorum anne oldum darısı başınıza... çok gzel bir duygu... evet bi kızım oldu elhamdlah dnyalar tatlısı... spinal anestezi ile sezeryan oldm narkoz etkisi yaşıorm bi anda ağrlaşıom dün dikişm biraz kanama oldu... biraz fazla gldüm sanrm...dd size şimdlk spinal olcaksanz amalyattan çknca başınız hep dik kalsın ve 2.5 saat snra içmeye başlaynca sakın bol su ve türk kahvesini unutmayn... sezeryan olcaklar korkacak bişi yok ama risk yoksa sakn sezryan olamyn... bnm amalyatta moralm bozldu sağ karndada yapışklk olmş tüpü bağlyacaktı izin vermdm.. şkür saglkla burdaaym güçde olsa... Allah daim yardmcmz olsn.. çkmam lazm çok halszm grşmek üzre...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?