2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
paradoksu bende çok merak ediyorumm

suzan ben doğuma giderken arkadaşım yazıcak demişti herhalde hala doğurmadı

kızlar yarın show tv deki programdan indirim çeki nasıl alınacak
yarın e bebeğe gidecektik işimize yarar belki.

gözün aydın bebişin daha beklemek istememiş tez zamanda da kavuşursunuz inşallah birde bir şey sorucam suyun bittiğini sen hissedemedin mi yani sancı felan olmadı mı merak ettim su bitince de bebek hareket edebiliyor mu bu konuda çok cahilim sanırsam

geçmiş olsun tatlım göbişler büyüdü sığamıyoz hiçbir yere bende habire çarpıyom sağa sola sakarlar kraliçesi oldum:)

allah analı babalı büyütmek nasip etsin tatlım bizim içinde dua et kavuşalım meleklerimize

gözün aydın şekerim erkenden kavuştun bebişine kaderi güzel olsun inşallah sıra bize geliyor hayırlısıyla

ohh oohh İzmitliler başladı doğurmaya hayırlısı olsun bende sabırsızlıkla 26 temmuzu bekliyorum

Koca göbüşler doğumamı gittiniz.
ben ve topik yalnız kaldık...:126::126::126::125::125::125::125:

meraba kızlar nihayet yazıyorum anne oldum darısı başınıza... çok gzel bir duygu... evet bi kızım oldu elhamdlah dnyalar tatlısı... spinal anestezi ile sezeryan oldm narkoz etkisi yaşıorm bi anda ağrlaşıom dün dikişm biraz kanama oldu... biraz fazla gldüm sanrm...dd size şimdlk spinal olcaksanz amalyattan çknca başınız hep dik kalsın ve 2.5 saat snra içmeye başlaynca sakın bol su ve türk kahvesini unutmayn... sezeryan olcaklar korkacak bişi yok ama risk yoksa sakn sezryan olamyn... bnm amalyatta moralm bozldu sağ karndada yapışklk olmş tüpü bağlyacaktı izin vermdm.. şkür saglkla burdaaym güçde olsa... Allah daim yardmcmz olsn.. çkmam lazm çok halszm grşmek üzre...

kızlar yarın show tv deki programdan indirim çeki nasıl alınacak
yarın e bebeğe gidecektik işimize yarar belki.

cnm prog 12.45 te başlıyor yayın esnasında bir şifre veriyorlar merhababebek.tv ye yazıyorsun şifreyi hop indirim cepte

geçmiş olsun tatlım göbişler büyüdü sığamıyoz hiçbir yere bende habire çarpıyom sağa sola sakarlar kraliçesi oldum:)

sakardım süper sakar oldum hatta şahtım şahbaz oldum

Koca göbüşler doğumamı gittiniz.
ben ve topik yalnız kaldık...:126::126::126::125::125::125::125:

yo yo yo :18:ben burdayım

bugun dr a gittik burusturdu beyfendı yuzunu cırkın sey:) 3100 gr 50cm olmuş maşallah hersey yolundaymıs persembe tekrar kontrol var drumuz ayın 16 altısında alırız dedı..bakalım çok az kaldıı son on gun çok heyecanlıyım bebegımın durumundan dolayı bazı anneler bılır daha once anlatmıstım sezeryan olucam izmirdeki en ıyı ve en genıs kuvez medıcalparkta oldugu ıcın orda yapıcak drmuz dogumu oglusumda kalıcak bıraz.. hastanede umarım hersey cok guzel olur dualarınıza ıhtıyacım var..sonra doktor kontrolunden joker fln gıttık medelanın göğüs pompasını aldım bana baya lazım olucak lansınoh kaplar fln geldık ewe ama mutluyum hem bebegıme kavusmama az kaldı hem kılosu boyu saglıgının ıyı olması keratanın keyfımı yerıne getırdı .. ... bnd edogum hıkayemı yazmak ıcın heyecanlanıorum opüyorum sızı cok kızlar...

ya bu göğüs kalkanı çok gerekli bir şey mi ne işe yarıyor, bi de çamaşırın içinden belli olmuyor mu, bi de kalkan takılıyken mi emziyion nası oluyor?

sağol canım şükür girmedi

çoookk sevindimmmm çok şükürr kavuştun sağlıkla :)))) darısı başımıza canım:)

canım sezeryan olmasının belli bir sebebi var mı?

maşallah cnm

cnm göğüs uçları yara olan arkadaşlar çok faydasını görmüş sanırım pek belli olmuyor göğüslerden sızan sütüde biriktiriyormuş kuzenim muhakak al dedi bende alıcam

gözün aydın canımm, allah bagislasinn.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…