2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
gözün aydın canm ;allah bagislasin , allah yardimciniz olsun

hayırlı olsun evladın canım ikinci cocukta geneli yasıyor yasadıklarını zannedersem insallh kızcende oğluna alısıverır hemen

çok sağolun kızlar,iyi dilekleriniz için teşekkürler.ben de bugün daha iyiyim.doğum hikayemi de yazarım inşallah daha iyi olunca.bu arada önceki sezaryenim sıkıntılı olmuştu benim.bu doktorum dediki, önceki ameliyatında doktor mahvetmiş.karın zarını falan birbirine yapıştırmış.ameliyatta gerçekten çok uğraştım dedi.zaten 2-3 saat sürmüş.iyiki spinal olmamışım çok korkardım.bir daha kesinlikle gebelik düşünme bir dahaki sezaryen artık çok sıkıntı olur dedi.zaten düşünmüyordum da zararı canımı sıktı.o doktoru da allaha havale ediyorum zaten çok sıkıntı yaşamıştım.neyseki şimdi büyük bir sıkıntı yaşamadım.neyse kızlar zaman buldukça girerim inşallah.

oğluşumun teyzeleri; muaynemize gittik geldik maşallah oğlum 3020gr olmuş;
ve çatı muaynemizi de olduk buarada;kızlar hiç korkulcak bişey yok 10 saniyelik bi olay
ve doktorum normal doğum için gayet çatımın müsait olduğunu söyledi; yani çok beğendi
bende çatır çatır normal istiyorum,çok heveslendim walla doğurmak için,
buarada sancı çıkmadı tabi nst te,gayet keyfi yerinde oğluşumun anlaşılan :)))
diğer muayne günümüzü ayın 17sine verdi,inşallah 17sine kadar beklemeyizde oğlum şöyle ay ortasında gelir hayırlısıyla

sonrada herzamanki gibi birazcık dolaştık yemekti kahveydi derken geldik evimize;şimdi geçmişi bi okuyup uyusammı acaba diye düşünüyorum :))

Ay kızlar yok yok yok valla yaaaa
bütün gün yüzüyorum aksam yemeğinden sonra da sabahlara kadar geziyorum yok anam..
ne bi kasılma ne bi sancı nişan düğün hiç bi şi yok
hayır dogmicak da nolcak bu kız anlamadım ki

kız walla bendede sancı mancı hiçbişey yok yaa;
napcaz,açılma sancı olsun diye neetcezz )

ayy Ben de suya takmış durumundayım sabahlkarı uyandığımda bacaklarımın arası ıslak oluyo, eyvah su geldi diyorum her sabah. Sonra bi bakıyorum terlemişim

ayy Ben de suya takmış durumundayım sabahlkarı uyandığımda bacaklarımın arası ıslak oluyo, eyvah su geldi diyorum her sabah. Sonra bi bakıyorum terlemişim

hahahahh aynen ben de bi de eşime dedimki geçen ya uyurken suyum gelirse yatak batar temizlenmez de napacaz ozaman bu yatağı dedim, atacaz napacaz dedi, e yeniden yatak mı alacaz o kadar para verdik buna dedim, gecenin bi yarısı yine kafana takacak bişey buldun bravo dedi

hakkatten o yatağı napacaz biz batarsa yav

kız walla bendede sancı mancı hiçbişey yok yaa;
napcaz,açılma sancı olsun diye neetcezz )

bende de birşey yok kızlar iş güç yapıyorum ı ıhhh

eşim dışarıda çıkma diyor dün gittik bir işte

ya yolda birşey olursa diye korkuyor garibim :))

biz daha çok bekleyeceğiz bu gidişle durum onu gösteriyor.

beklemeyenler doğurdu biz kaldık böyleeee

bebeğin alezi yok mu cnm kendi yattığın tarafa çarşafın altına ser.
ya da a101e git ucuzdu orada 10 küsür falan bir alez al yatağa.
ben annemlerdeyim yatak çok eski bahaneyle yenisi alınır diye takmıyorum kafaya

valla iyi dedin ya bugün dışarı çıkınca bakayım ben bi onlara

cnm gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün

İyi hadi en sonun da aldın dolgulu sütyenini gözünaydın :) Başın göğe ermiştir :) güle güle kullanın bebişinle iyi günlerinizde inşallah...

Hahaha sesli güldüm valla :) ilahi sen yawf

Evet istersen alez bak da onun da altına bi çöp poşetleri filan oluyo ya öyle bişey ser istersen incecik. gerçi hışır hışır ses yapabilir biraz ama :) Zaten illa suyun gelip de doğurcaksın diye bişey de yok ki, belki benim gibi sancın olcak ama suyun gelmicek, hem suyun doğumdan önce gelmesi çok iyi değilmiş, doğumla beraber gelmesi daha iyiymiş, doğumu kolaylaştırırmış.

Eki Görüntüle 749999

mrb kızlar okdum baya bı gecmısı ama eklentı yapcak vaktım yok

bebek arabasını aldık. yedek nevresım takımımızı aldık chıccodan adda cantasıda aldık son eksiklerde boylece bıtıı bı ohhh cekdık:)
annane ve teyzosumuz sagolsun

ama tabı smdı bunları hazrlamak var 2 gundur makına susmuyor oglumun camsrlarının bırı atılıyor kuruyor dıgerı atılıyor. ne cok sey almısım ben yahu:)
bugun aksam annem gelcek utulerımızı yapcaz sagolsun sonra aksam havuz keyfı yapcaz tabı halımız kalırsa smdı onlara yemek hzrlcam kızlr opyorm hepnızı

Selam kızlar kıpırdak kızımla biz geldik.:124::124::124::124:
günlerdir buzluğa nohut haşla at buğday hasla at yeşillik at derken canım çıkıyor
birde üstelik o günün yemeğiydi temizliğiydi birde şekerim düştüydü çıktıydı korkusuydu napcam bilmiyorum.
Kızım bu gidişle ben burda rahatım gelmiyorum derse heralde zorla çıkarırız.

doğum yapanlar Allahım sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin.hayırlı olsun kızlar darısı bizlere.

ohh uyuduk kalktık bu vakte kadar aramadılar yolada çıkmışlardır belki yemek ihalesi bana kaldı

ayy geçmiş olsun canım yaa bitane daha olsada sorun olmaz inşallah.
hayırlısından inşallah.
saygılı bebiş o annesi kendinden öncekileri beklio

Sana kolay yemek tarifi vereyim derdim ama evde neyin var neyin yok bilmeyince olmuyo ki

Kraliçe anne olcam benn 8 günüm kaldıı

Oldun gitti, ben seni kraliçe ilan ettim çoktaaan, ekselansları ve küçük prensi

slm canım bende 18 haziranda normal doğum yaptımmm kolay bi doğumdu RABBİM butun bebekleri korusun sağlıklı kucamıza almayı nasipetsin ben kolay bi doğum yaptım RABBİM diğer hamişlerinde doğumunu kolay nasip etsin inşş benim oglumm 3 hafta erken geldi sözde bugun doğacaktı olsunnn iyiki gelmiş sağlıklı ya şukurrr neyseee şu pogca tarifini bende alabilirmiyimmm okadar güzel anlattınki merak ettimm dogrussuuu

Merhaba hanimlar.
Gecen gece nisanim gelince hastaneye gittim. Yatisim yapildi. 9bucuk saatlik sanci sonucunda dun sabah 9.25te kizima kavustum. 3400gr 51 cm dogdu. Cok sukur iyiyiz. Hepinizi optuk teyzeleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…