gözün aydın canm ;allah bagislasin , allah yardimciniz olsun
bebişim gelsin diye yürüdük geldik tık yok
forum iyice sakinlemiş herkesler bebişlerin peşinde tabi =)
ben böyle olacağını sonlara kalacağımı biliyordum yaaa
kızlar yarın doğumgünüm ayy kızım bu gece gelse ne güzel olurdu aynı gün doğum tarihli ana kız olurduk,benim kopyam =))
hayırlısı canı ne zaman isterse o zaman gelsin miniğim...
bu arada kızımın adı DİLARA oldu kızlar.yavrumda çok sevdi dilara dedikçe tekmeler atıyor
bu arada benim sağ göğsümün altına sanırım dizlerini dayıyor,yüzüme ateş basıyor nefesim kesiliyor.
kasılma bu mu ?ama bende bayadır var bu?
sanırım bununla aynı anda bel ya da rahimde sancıda düzenli gelirse şüphelenmeye başlamalıyım değil mi
adiyef cnm gözünaydın ama hiç bunaltma kendini tatlım.bol bol dua et,miniğinin kokusunu içine çek.hepsi geçiyor sen bizden daha iyi biliyorsunbugünler bir daha gelmeyecek tadını çıkar...
hayırlı olsun evladın canımikinci cocukta geneli yasıyor yasadıklarını zannedersem insallh kızcende oğluna alısıverır hemen
kullanan bir tanıdıpım memnun kalmamıştı ama bimdeki ucuz bi dene istersen
cnm yaa tekrar gözün aydın allah sabır versin geçicek ama biz daha başlamadık bile
maşallah cnmallah zamanında gelmeyi nasip etsin
haline şükret evde hapis olanlarda var
cnm ikisinede ben bebeğim ve kendimle ilgilenebiliyorum sadece ev işlerinde yemekte yardımcı olmanız yeterli eğer kendimi bakım konusunda yetersiz hissedersem size zaten danışırım o yuzden kendinize dert edinmeyin gibisinden konuşursan biraz sakinleştirmiş olursun ortalığı sende rahat edersin bebişinde beyinde
aman benimki 2 haftadır aynı kiloda hayırlısı ile doğsunlar dombiş yaparız biz onları
devir totoyu yat en güzeli
aynısı bana da oldu bknz evde yayılıyorum çrş günü allah kısmet ederse sezr.ile pırtlatıcam
bugun yoldayken kadının teki karnıma baktı gözlerii büyüdüü maşallahhh dedi ama ne işin var der gibi
iyi gecelerdaha burda ne sohbetler döner
Ay kızlar yok yok yok valla yaaaa
bütün gün yüzüyorum aksam yemeğinden sonra da sabahlara kadar geziyorum yok anam..
ne bi kasılma ne bi sancı nişan düğün hiç bi şi yok
hayır dogmicak da nolcak bu kız anlamadım ki
uyuyamayanlardan mısınız ben gibi erkenden kalktınız. tatil olunca öğlene kadar yatılmalı die bir kural var sanki bana göre
kayganacığım gelecek diemi ne heyecan yaptım herhalde. evi süpüreceğim toz falan filan kayganam titiz değildirde içim rahat etmez.
sabah karşı sanki ılık ılık bişiler akıyormuş gibi hissettim aha dedim suyum galiba değilmişson zamanlara doğru psikoloji bozuluo herhalde iice
ayy Ben de suya takmış durumundayımsabahlkarı uyandığımda bacaklarımın arası ıslak oluyo, eyvah su geldi diyorum her sabah. Sonra bi bakıyorum terlemişim
kız walla bendede sancı mancı hiçbişey yok yaa;
napcaz,açılma sancı olsun diye neetcezz)
Ay kızlar yok yok yok valla yaaaa
bütün gün yüzüyorum aksam yemeğinden sonra da sabahlara kadar geziyorum yok anam..
hahahahhaynen ben de bi de eşime dedimki geçen ya uyurken suyum gelirse yatak batar temizlenmez de napacaz ozaman bu yatağı dedim, atacaz napacaz dedi, e yeniden yatak mı alacaz o kadar para verdik buna dedim, gecenin bi yarısı yine kafana takacak bişey buldun bravo dedi
hakkatten o yatağı napacaz biz batarsa yav
bebeğin alezi yok mu cnm kendi yattığın tarafa çarşafın altına ser.
ya da a101e git ucuzdu orada 10 küsür falan bir alez al yatağa.
ben annemlerdeyim yatak çok eski bahaneyle yenisi alınır diye takmıyorum kafaya
Kızlar herkese merhaba.4 temmuz sabah 10:00da epidural normal doğumla 2.500 kg minnak oğlumu kucağıma aldım.Biraz erken ama normal sürecinde bir doğum oldu ve çok korktuğum normal doğumu tatilde olan dr uma rağmen nöbetçi arkadaşı en az onun kadar çabalayıp yavruma kavuşmamı sağladı.Korkmayın benim kadar korkak bir anne adayı yaptıysa herkes yapabilir.1 gün hastanede kaldım ağrım sızım yok herşey güzel gidiyor saatte bir emişip koklaşıyoruz Detayları kısa süre sonra anlatırım.Hepinize sevgilerrr
Günaydıın annişler..
Raneki yok doğum falan yok bende:):):)
Doğum yapan arkadaşlar olmuş ama dünden berii,,hepinizi tebrik ederim,,allahım sağlık sıhhat huzur mutluluk versin hepinize yavrucaklarınızla birlikte..:)
Bende doktor randevumu anlatiim:):)Evden çıktım ben 4 gibi,,3 saat falan dolandım tek başıma korse ve sütyen aldım,,sütyeni emzirme sütyeni almadım,,pentide yarım sütyenler vardı alttan kaldırır emziririm dedim,3 al 2 öde vardı baya hesaplı oldu hemm,,çok mutlu oldum işte arayan mevlasını da bulur belasınıda demişler çok doğru,,yoruluorum ama değio:):) banada demişlerdir ne gezio bu kız die belki ama :):) Neyse ordan eşim geldi gittik hastaneye 7 gibiydi,,nstye alındık,sancımız falan yok,oğluş çok hareketliydi yerim onu,bağladıkları şeyleri itiodu miniş ayaklarıyla:):)Sonra doktorum şakayla karışık alalımmıı seni sezeryana dedi,,,yok dedim aman ne diosunn Gün verelim dedi yok dedim onu da vermeyinn,,:):)sonra 14ünü yazdı o hani garanti olsun dedi,,o zaman sen istemezsen duruma göre bikaç gün daha bekleris dedi,,çok tatlı yaff zorlama yok Ben dedim kendi gelmek istediğinde gelsin istiyorum madem sezeryan olcak ,,o da dediki 14ü 39+1 oluo ,,ben kendi eşiminkinide iki hafta önce 39+1 de aldım dedi.Rahatlattı beni,,yani diyceem odur ki büyük ihtimal 14ünde kavuşcas oğluşuma:):) 3 300 olmuş kilosuda..çok ta güsel bi poz verdi dünyaya gelme arefesinde,,baya insan olmuş büyümüş oğlumm,, Benden haberler böyle.Sadece çantamı hazırlamak kaldı
ayy Ben de suya takmış durumundayımsabahlkarı uyandığımda bacaklarımın arası ıslak oluyo, eyvah su geldi diyorum her sabah. Sonra bi bakıyorum terlemişim
hahahahhaynen ben de bi de eşime dedimki geçen ya uyurken suyum gelirse yatak batar temizlenmez de napacaz ozaman bu yatağı dedim, atacaz napacaz dedi, e yeniden yatak mı alacaz o kadar para verdik buna dedim, gecenin bi yarısı yine kafana takacak bişey buldun bravo dedi
hakkatten o yatağı napacaz biz batarsa yav
ayy geçmiş olsun canım yaa bitane daha olsada sorun olmaz inşallah.çok sağolun kızlar,iyi dilekleriniz için teşekkürler.ben de bugün daha iyiyim.doğum hikayemi de yazarım inşallah daha iyi olunca.bu arada önceki sezaryenim sıkıntılı olmuştu benim.bu doktorum dediki, önceki ameliyatında doktor mahvetmiş.karın zarını falan birbirine yapıştırmış.ameliyatta gerçekten çok uğraştım dedi.zaten 2-3 saat sürmüş.iyiki spinal olmamışım çok korkardım.bir daha kesinlikle gebelik düşünme bir dahaki sezaryen artık çok sıkıntı olur dedi.zaten düşünmüyordum da zararı canımı sıktı.o doktoru da allaha havale ediyorum zaten çok sıkıntı yaşamıştım.neyseki şimdi büyük bir sıkıntı yaşamadım.neyse kızlar zaman buldukça girerim inşallah.
oğluşumun teyzeleri; muaynemize gittik geldik maşallah oğlum 3020gr olmuş;
ve çatı muaynemizi de olduk buarada;kızlar hiç korkulcak bişey yok 10 saniyelik bi olay
ve doktorum normal doğum için gayet çatımın müsait olduğunu söyledi; yani çok beğendi
bende çatır çatır normal istiyorum,çok heveslendim walla doğurmak için,
buarada sancı çıkmadı tabi nst te,gayet keyfi yerinde oğluşumun anlaşılan :)))
diğer muayne günümüzü ayın 17sine verdi,inşallah 17sine kadar beklemeyizde oğlum şöyle ay ortasında gelir hayırlısıyla
sonrada herzamanki gibi birazcık dolaştık yemekti kahveydi derken geldik evimize;şimdi geçmişi bi okuyup uyusammı acaba diye düşünüyorum :))
saygılı bebiş o annesi kendinden öncekileri beklioAy kızlar yok yok yok valla yaaaa
ohh uyuduk kalktık bu vakte kadar aramadılar yolada çıkmışlardır belki yemek ihalesi bana kaldı
ayy geçmiş olsun canım yaa bitane daha olsada sorun olmaz inşallah.
hayırlısından inşallah.
saygılı bebiş o annesi kendinden öncekileri beklio
Kraliçe anne olcam benn8 günüm kaldıı
Selam kızlar napıyosunuz,doğuran, nişanı gelen ,suyu gelen varmı bakalım:)
geçmişi okucam birazdan;
bugün manikur ve pedikurumu de yaptırdım:)) doğumhanede, oğlumdan sonra en güzel ayaklar benim olsun :)))
evasudenin bayatlamayan poğaça hamurundan yoğurdum az önce,mayası gelmek üzere;
hemen geçmişe bi göz atıp poğaçaların içini hazırlıcam :))
vakit geçsin diye neler yapıyorum allahımmm :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?