2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

hayırlısı cnm inş gerek kalmaz suni sancıya

Pc ogretmeni,seasia,elfce ve unuttugum kizlar gozunuz aydin tebriklerr allah bagislasin darisi bana ve digrrr kisceleree cani gpnulden tebriklerr coknoptuk sizi gecmise cok bakamadik kusura bakmayinn. Evasude tecribelerin super mpt ettim aklimacoknoptum seni duruyuu. Yarim meeak ediy m hayirlisi ile pc mm yapilsin dogum yapayim hrne atanisdayim imsl hepnallimdasniz
Hakkinizi helal edinn ii akslarr

Lyre,senasnr iyi dilekler icin cok sagolun citim ben dua ile insallhhh

Ah kuzuuuu ne güseldir minicik muah uzaktan öptüm, hasta da deilim annesi mikrop bulaştırmam Şaka maka fazla öpmeyin ve öptürmeyin yavrularınızı, sadece koklayın ilk başlarda. Daha minicik onlar öyle herkesin mikroplu tüpürüklerinden uzak olsunlar :) Emzirme atleti konusunu ben zaten daha önce söylemiştim, katılıyorum, sütyenden çok daha rahat, hatta alttan çıtçıtlı olanlarıyla ben çok rahat etmiiştim diye söylemiştim daha önce.

Geceleri uykudan uyandırma konusunda çok emin değilim sadece. Bana da sağlık ocağındaki hemşire habire 3 saatte bir emzircen uyuyosa bile uyandırcan diyodu, sonra yavrum bi alıştı işte gece emmelerine hala bütün uykusu yok kızımın, illa 3 saatte uyanır böler uykuyu, emmek ister hala ve hala, artık 18 aylık olmasına rağmen emmeden de hayatta uyumuyor. Çok yakın bi arkadaşım de benden önce doğum yapmıştı, o da ben hiç gece uyandırmadım der, hiç de uykusu bölünmüyor hala der. sütü de kesilmemiş. 15 ay emzirdi. Hangisi daha iyi çözemedim ben.

RNA TASARIM

Son düzenleme:
4 temmuz sabah 5 te kızım normal doğumla dünyaya geldi çok şükür şimdi yanımda mışıl mışıl uyuyor

Allah şifa versin cnm analı babalı büyüt bebişinide darısı bize inşallah...

Teşekkürler tatlım yarın kaçırmazsam izlerim...

4 temmuz sabah 5 te kızım normal doğumla dünyaya geldi çok şükür şimdi yanımda mışıl mışıl uyuyor

Allah analı babalı büyütsün cnm.

Hayırlı olsun canım güle güle büyüt...Sağlıklı olsunda erken gelsin bak aldın bile kucağına...
Ağrının olmamasına sevindim...

ben aldım bundan çok memnunum. hastanedeyken ilk 2 gün yanıma almamıştım, biraz tahriş ve acı oldu. eve gelince göüs kalkanını kullanmaya başladım, tahriş için de bepanten kullandım. çok hızlı etki gösterdi.şimdi 10 günlüğüz, herhangi bi kreme gerek duymuyorum. bu kalkan pek dışarıda kullanım için uygun değil görüntü açısından ama evde kullanılabilir. Ayrıca fazla gelen sütler de içinde birikiyor. ped kullanmaya gerek kalmıyor. iyi ki almışım dediğim ürünlerden.

Biz de gezmeye gittik,,fuar alanına gittik arkadaşlarla da ,,yok yani benden geçmiş artık,,kaburga ağrısı ,kasık ağrısı ordan bacağa vuran ağrı falann ulenn noluoo dedimm,,son haftam zaten,,evde geçircem kısmetse paşa paşa:):)Bi de 14ü dedi doktor ama 14ü pazarmış bugün gördümm,,arıycam da pazartesiye alalım diycem:):)

Canım hayırlı olsun gün almışsın bir hafta çabuk geçer ve kavuşursun sağlıklı sıhhatli oğluşuna...14'ü pazar günü ama...Benimde bugündü randevüm 25'inde alalım o zamana kadar gelmek istemezse tabi dedi doktor amcamız...Bir kısmet olupta görüşemedik...Oğullarımızı gezdireceğiz sahilde inşallah öyle görünüyor...Çantanıda fazla erteleme canım yarın hazırla ne olur ne olmaz..İsim konusu ne durumda ??

kızçeler ozledım sızı nasılsnız? bugun sekerlerım,kapı susum,takı yastıgım,sepetım herseylerım geldı kızım harıckargo gelır gelmez cıktık dısarı bacılarımla,annemle gezdıkte gezdık yenı geldık daha,yorulmusuz amasabaha da kontrolumuz var ne dıycek bakalım doktor teyzemız.nısanı gelıp benım gıbı duran kac kısıdr acaba benım kızım rahat ıcerde ne agrı ne kasılma hıcbırsey yok.yavrum benım gelse artık cok ozendım gecmısı okurken bebgıyle ılgılenen annelere darısı basıma

Seni tekrar burda gördüğüme ççok sevindimm evet 14ü pazarmış bugün bakınca farkettim,pazartesi sanıoduk bence doktorda pazartesi sandı,,arayıp pazartesiye alalım diyces:):)Sen sezaryenmi olacaktınki yaf??

Evet artık kısmet olursa bebişlerimizi gezdiririz canım,,isim hala net değil yaff ,,çantamızı da pazartesi hazırlıcas artık kısmetse..

daha gununuz dolmamiş bile nie bu kadar taktınız bu bebişlerin dogmayisina bırakın iyice gelişimlerini tamamlasinşar anneleri

aynen bence de , ne güzel son günlerine kadar duracaklar, sonra da sapasağlam annelerinin kucaklarına gelecekler inş.

SAOL CANIM
Benim kesin sezeryan canım...Erken gelmek isterse gene sezeryana alacak...İstemezse 25'ine gün verdi son tarih olarak...
Bizde çubuk çektik bu akşam isim muhabbeti hiççç bitmedi bizdede..Ben Sarp..Eşim Bora diyordu ya....Uzun çöpü ben çektim Sarp olacak yani :) Daha 17 gün var değişmez umuyorum artıkk...
Öptük sizi
oğluşumla...Face'ten telefonunu yazarsın bir ara haberleşiriz canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…