Nasilsiniz kizlar ben daha dogurmadim dun bugun dr gitik sancinyok acilma birazdaha artmis kg onde oldugu icin bebegin dr en son pazartesi yani 40+2 de suni sanci ole dogumu baslatacak geldi geldi yoksaaa sabah 6 da yatis yapilacak bugun muayene oldugimdan midir nedir kasiklarim batiyooo ama dusenli olmasi gerek hakkimizda hayirlisi telden bakamiyorum tamm da yoksa sizi cok ozledikk oglumla dua ile insl gecmise bakabilirim hayirli gunler diliyorum pasamla saglicakala kolau dogum lar sira ile inssll
Kızçelerimmmmm benimmmmmm nasıl da özledim sizleri ve meleklerinizi
Beyaz pamuğum,mavişim beşiğinde uyuyor mışıl mışıl.Az önce misafirleri de bitirdik
Kızım minik DURU'm 5 günlük oldu bile.Temmuzun ilk doğumu mu benimki
çok merak ettim de?Bir de biri ALLAH rızası için özelden bana kimler doğurdu diye mesaj atabilir mi?
Size şu beş günlük annelik deneyimlerimle ilgili birşeyler paylaşmak istiyorum:
Kilonuzu dert etmeyin sakın ben 5 kilo verdim bile 8 kilo almıştım
Kesinlikle emzirme sütyeni takmayın emzirme atleti çok daha makul baskı yapıp
saıkmıyor damarlarıBol bol sık sık emzirin çok su tüketin.Emzirmediğiniz takdirde
memeleriniz sızlıyor,yanıyor,ateş yapıyor.Mesela ben bugün kendim için kontrole gitmiştim
Biraz geciktik bizimki yırtmış ortalığı annem de sağdığım sütü vermiş hepsini yalayıp yutmuş
Bol bol dere otu yiyin ki hem süt hem de cırcır olunRahat rahat tuvalet ihtiyacınızı giderin
Eğer memeleriniz sızlarsa el pompası ya da kiralanan makineler ile sağın ve rahatlayın
Meleklerinizin kokularını çekin emzirirken bir eldivenini çıkarıp size temas etmesini sağlayın
Bol bol konuşun mesela kızçem şimdi altını alıyoruz,şimdi süt içiyoruz,şimdi şunu yapıyoruz gibi
Bol bol gülümsüyor benimki bayılıyorum aşığım ben ona.Rabbim hepimizinkini korusun nazarlardan(AMİN)
Mandıralara bile isim taktık biri ayşe diğeri fatma
Bu arada gece ve gündüz 2 saatte bir emziriyorum o kadar dakikim ki geceleri hele asker gibiyim
Yorgun oluyor insan ama emince her derdi unutuyor insan.Ben yine geçmişe dalayım müsade edene kadar
Ve kesinlikle normal doğurunBağırsam da acı çeksem de kıvransam da en çatırından da olsa
doğuruverinnnnDoğum hikayemi yazmak için heyecanlanıyorum ben
meraba kızlar nihayet yazıyorum anne oldum darısı başınıza... çok gzel bir duygu... evet bi kızım oldu elhamdlah dnyalar tatlısı... spinal anestezi ile sezeryan oldm narkoz etkisi yaşıorm bi anda ağrlaşıom dün dikişm biraz kanama oldu... biraz fazla gldüm sanrm...dd size şimdlk spinal olcaksanz amalyattan çknca başınız hep dik kalsın ve 2.5 saat snra içmeye başlaynca sakın bol su ve türk kahvesini unutmayn... sezeryan olcaklar korkacak bişi yok ama risk yoksa sakn sezryan olamyn... bnm amalyatta moralm bozldu sağ karndada yapışklk olmş tüpü bağlyacaktı izin vermdm.. şkür saglkla burdaaym güçde olsa... Allah daim yardmcmz olsn.. çkmam lazm çok halszm grşmek üzre...
cnm prog 12.45 te başlıyor yayın esnasında bir şifre veriyorlar merhababebek.tv ye yazıyorsun şifreyi hop indirim cepte
sakardım süper sakar oldum hatta şahtım şahbaz oldum
yo yo yo :18:ben burdayım
4 temmuz sabah 5 te kızım normal doğumla dünyaya geldi çok şükür şimdi yanımda mışıl mışıl uyuyor
Kızlar herkese merhaba.4 temmuz sabah 10:00da epidural normal doğumla 2.500 kg minnak oğlumu kucağıma aldım.Biraz erken ama normal sürecinde bir doğum oldu ve çok korktuğum normal doğumu tatilde olan dr uma rağmen nöbetçi arkadaşı en az onun kadar çabalayıp yavruma kavuşmamı sağladı.Korkmayın benim kadar korkak bir anne adayı yaptıysa herkes yapabilir.1 gün hastanede kaldım ağrım sızım yok herşey güzel gidiyor saatte bir emişip koklaşıyoruz Detayları kısa süre sonra anlatırım.Hepinize sevgilerrr
evde kullanırız sadece belli olursa valla yaralarının onunla iyileştiğini iddia ediyor net de okumuştum kullananlar memnun kalmıştı gerçekten benim dediğim bu
Philips Avent %0 BPA Göğüs Koruyucu Kalkan 2`li - e-bebek.com
Günaydıın annişler..
Raneki yok doğum falan yok bende:):):)
Doğum yapan arkadaşlar olmuş ama dünden berii,,hepinizi tebrik ederim,,allahım sağlık sıhhat huzur mutluluk versin hepinize yavrucaklarınızla birlikte..:)
Bende doktor randevumu anlatiim:):)Evden çıktım ben 4 gibi,,3 saat falan dolandım tek başıma korse ve sütyen aldım,,sütyeni emzirme sütyeni almadım,,pentide yarım sütyenler vardı alttan kaldırır emziririm dedim,3 al 2 öde vardı baya hesaplı oldu hemm,,çok mutlu oldum işte arayan mevlasını da bulur belasınıda demişler çok doğru,,yoruluorum ama değio:):) banada demişlerdir ne gezio bu kız die belki ama :):) Neyse ordan eşim geldi gittik hastaneye 7 gibiydi,,nstye alındık,sancımız falan yok,oğluş çok hareketliydi yerim onu,bağladıkları şeyleri itiodu miniş ayaklarıyla:):)Sonra doktorum şakayla karışık alalımmıı seni sezeryana dedi,,,yok dedim aman ne diosunn Gün verelim dedi yok dedim onu da vermeyinn,,:):)sonra 14ünü yazdı o hani garanti olsun dedi,,o zaman sen istemezsen duruma göre bikaç gün daha bekleris dedi,,çok tatlı yaff zorlama yok Ben dedim kendi gelmek istediğinde gelsin istiyorum madem sezeryan olcak ,,o da dediki 14ü 39+1 oluo ,,ben kendi eşiminkinide iki hafta önce 39+1 de aldım dedi.Rahatlattı beni,,yani diyceem odur ki büyük ihtimal 14ünde kavuşcas oğluşuma:):) 3 300 olmuş kilosuda..çok ta güsel bi poz verdi dünyaya gelme arefesinde,,baya insan olmuş büyümüş oğlumm,, Benden haberler böyle.Sadece çantamı hazırlamak kaldı
Canım hayırlı olsun gün almışsın bir hafta çabuk geçer ve kavuşursun sağlıklı sıhhatli oğluşuna...14'ü pazar günü ama...Benimde bugündü randevüm 25'inde alalım o zamana kadar gelmek istemezse tabi dedi doktor amcamız...Bir kısmet olupta görüşemedik...Oğullarımızı gezdireceğiz sahilde inşallah öyle görünüyor...Çantanıda fazla erteleme canım yarın hazırla ne olur ne olmaz..İsim konusu ne durumda ??
daha gununuz dolmamiş bile nie bu kadar taktınız bu bebişlerin dogmayisina bırakın iyice gelişimlerini tamamlasinşar anneleri
4 temmuz sabah 5 te kızım normal doğumla dünyaya geldi çok şükür şimdi yanımda mışıl mışıl uyuyor
Seni tekrar burda gördüğüme ççok sevindimmevet 14ü pazarmış bugün bakınca farkettim,pazartesi sanıoduk bence doktorda pazartesi sandı,,arayıp pazartesiye alalım diyces:):)Sen sezaryenmi olacaktınki yaf??
Evet artık kısmet olursa bebişlerimizi gezdiririz canım,,isim hala net değil yaff ,,çantamızı da pazartesi hazırlıcas artık kısmetse..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?