2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

Sarp olsun o zaman bencede bu iki seçenek arasından:):)Hmm benden yaklaşık 10 gün sonra da sen kavuşcan o zaman hayrlısıylaDediğin gibi daha erken yola çıkmazlarsa minişler:)Tamam canım yazarım telimi,haberleşiriz,,

eşime o kadar gülüyorum ki, buraya da yazmadan geçemedim :) Bizim inş. pazartesi günü sezeryanla doğumumuz olacak, hastaneye gittik, odaları, fiyatını sorup öğrenelim diye, danışmadaki kişiye eşim dedi ki bizim sezeeryanla doğumumz olacak fiyatlarınız ne kadar dedi, adam da resmiyetiniz ne dedi? Eşim de evliyiz dedi o kadar güldüm ki, bi de matematik öğretmeni kendisi, beyni çok farklı çalışmaya başladı, doğum stresi sardı eşimi...

Merhaba hanimlar.
Gecen gece nisanim gelince hastaneye gittim. Yatisim yapildi. 9bucuk saatlik sanci sonucunda dun sabah 9.25te kizima kavustum. 3400gr 51 cm dogdu. Cok sukur iyiyiz. Hepinizi optuk teyzeleri.
merak etmiştik naptı die. allahım analı babalı büyütsün inşallah..
vay anasını sayın seyirciler...
ohh misss. ağrılar oluo artık kafa aşağıdan çıkacak gibi heran
allahım analı babalı büyütsün inşallah..tez zamanda toplanırsın inşallah..
hayırlısıyla kucuna allırsın inş.
çatlaklarrr2 haftadır banada bulaştılar gittikçe büyüyolar
Kızçelerimmmmm benimmmmmm nasıl da özledim sizleri ve meleklerinizi
B

öp bebişini bizim yerimize taze anniş
4 temmuz sabah 5 te kızım normal doğumla dünyaya geldi çok şükür şimdi yanımda mışıl mışıl uyuyor
allahım analı babalı büyütsün inşallah.
maşallah barekallah.. çok tatlı

nasılsınız bakalım. kargalar kahvaltı ederken size bakalım dedik
dün yemek yapmaya die gittik gelemedik. 8.30 gibi geldiler kayganlar hazırlamıştım herşeyi yedik düğüne gittik eksik kalmasın dedik. 10 gibi feri geldik. misafirde getirdik geliyorken. 2 de yattık o yüzden bakamadım geçmişe neyseki çok birikmemiş. herkes uyuyoo sıcak bastı benide.. neysse tekrar uyumaya çalışıım en iisi

canım hafiften ıslaklık hissediyodum ama akıntı sanıyodum ben bide günlül pede geliyodu öle aman aman bi su gelmedi benden.bebek orada yaşayabileceği z-kadar su olduğu sürece yaşıyo benim en son raddindeydi yinede kıpır kıpırdı.dün gittim hastanete yoğun bakım küvezinden normal küveze almışlar gayet iyi dualarınız sayesinde allah razı olsun tez zamanda kurtulun inş.bebek odasında şerbetlik ve şekerlerinide eklim size.

gnd kızlar
suyum geldi yarım saat kadar önce biz hast.ye
dualarınızı bekliyoruz

ayh cnm yha nekadar guzel 5 gunluk oldu bılem kızcenn masallhhhhhh inş bızde catr catr yaparız norml dgmu

4 temmuz sabah 5 te kızım normal doğumla dünyaya geldi çok şükür şimdi yanımda mışıl mışıl uyuyor

allah analı babalı buyutsun cnm

ben bunu tatlı dıe yerım ayh su na bak yha masalahhhhh

bende en erken ben dıe geldım ama bnm gbı sabahn korunde uyannlarda varmıs kargalr kalkmadn kahvltsını yapmadn bn kalkıp yaptm yorucu olmustur senn ıcınde cnm

gnd kızlar
dualarınızı bekliyoruz

ayh hadı hayırlısı cnmmm guzel haberlerını beklıoruzz bı tosuncuk daha gelıooo

gnd kızlar
dualarınızı bekliyoruz

lyre hadi koooşşşş al tosununu sağlıkla gel inş.

evasude durunu kokla benim yerime deeee

sırayı bozuyorsunuz kızlar yaaa doğuran doğurana =)
bugün babamız yok dede dayıyla işleri var akşama kadar yoklar bugün gelme kızım sonra istediğin gibi rtakılabilirsin :))

doğum yapanların gözüaydınnn

adiyefff oğluşun çok beyefendi duruyor maşaaallah

merhaba arkadaşlar 1 temmuz 07:50 de 2. bebeğim canım kızım almina ırmağı kucağıma aldım...darısı diğer annelere...

doğumum sezeryan oldu oğlum sezeryanle olduğu için doktorlar risk almak istemedi...normal olmak isteyen varrsa 1. sezeryanken hiç hevezlenmesin çok zor....

şuan tamamiyle olmasada acılarım azaldı...bel batmalarım kuyruksokumu ağrılarım sırt ağrılarımın hepsi geçti... şimdi meme ucum acıyor dikişlerim sızlıyosar sadece.....

ve çok mutluyum sağlıkla mutlulukla aldım kucağıma kızımııı...

sezeryande ilk gün çok acı oldu emzirmek falan ama annelere tavsiyem yanlarına bol bol küçük yastık alsınlar emzirmeyi çok kolaylaştırıyor....

sorusu olan varsa yazssııın cevaplamaya çalışırım sevgilerr.......

Hayırlı olsun canım güle güle büyüt...Sağlıklı olsunda erken gelsin bak aldın bile kucağına...
Ağrının olmamasına sevindim...

cansın sende ne var ne yok doğum zamanın bellimi kız bir türlü de buluşup görüşemeden yavruşlara kavuşuyoz ama olsun sonra buluşuruz

saol bilgilendirdiğin için tatlım çok şükür bebişinde toparlamaya başlamış tez zamanda kucağına alır kokusunu doya doya içine çekersin inşallah

gözün aydın tatlım sağlıkla büyüsün inşallah senin kızının adıda mı almina benim kızımn da adı nasipse elif almina olacak nazkız da almina koyacaktı kızının ismini adaşlar çoğaldı ne güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…