çok sağolun kızlar,iyi dilekleriniz için teşekkürler.ben de bugün daha iyiyim.doğum hikayemi de yazarım inşallah daha iyi olunca.bu arada önceki sezaryenim sıkıntılı olmuştu benim.bu doktorum dediki, önceki ameliyatında doktor mahvetmiş.karın zarını falan birbirine yapıştırmış.ameliyatta gerçekten çok uğraştım dedi.zaten 2-3 saat sürmüş.iyiki spinal olmamışım çok korkardım.bir daha kesinlikle gebelik düşünme bir dahaki sezaryen artık çok sıkıntı olur dedi.zaten düşünmüyordum da zararı canımı sıktı.o doktoru da allaha havale ediyorum zaten çok sıkıntı yaşamıştım.neyseki şimdi büyük bir sıkıntı yaşamadım.neyse kızlar zaman buldukça girerim inşallah.
gnd kızlar
suyum geldi yarım saat kadar önce biz hast.ye
dualarınızı bekliyoruz
eşime o kadar gülüyorum ki, buraya da yazmadan geçemedim :) Bizim inş. pazartesi günü sezeryanla doğumumuz olacak, hastaneye gittik, odaları, fiyatını sorup öğrenelim diye, danışmadaki kişiye eşim dedi ki bizim sezeeryanla doğumumz olacak fiyatlarınız ne kadar dedi, adam da resmiyetiniz ne dedi? Eşim de evliyiz dedio kadar güldüm ki, bi de matematik öğretmeni kendisi, beyni çok farklı çalışmaya başladı, doğum stresi sardı eşimi...
gnd kızlar
dualarınızı bekliyoruz
ee gazı var,uyudu uyumadı,emmiyor muhabbetleri ne zaman başlayacak
Yakında başlar, ben de sabırsızlıkla bekliyorum :) hatta bi başlar 6 ay filan devam eder kimisinde hiç sorun olmaz, ah ah keşke bizimkide öyle olsa derler, kimisi 1 yaşına gelir hala kendi kendine uyumaz öyle öyle geçer gider günler :) bi bakmışsın büyümüşler eşşek kadar olm uşlar
Eki Görüntüle 750247 RNA TASARIM
Yaprak dökümü oldu resmenBi avuç adam kaldık şurdaa
Kızçelerimmmmm benimmmmmm nasıl da özledim sizleri ve meleklerinizi
Beyaz pamuğum,mavişim beşiğinde uyuyor mışıl mışıl.Az önce misafirleri de bitirdik
Kızım minik DURU'm 5 günlük oldu bile.Temmuzun ilk doğumu mu benimki
çok merak ettim de?Bir de biri ALLAH rızası için özelden bana kimler doğurdu diye mesaj atabilir mi?
Size şu beş günlük annelik deneyimlerimle ilgili birşeyler paylaşmak istiyorum:
Kilonuzu dert etmeyin sakın ben 5 kilo verdim bile 8 kilo almıştım
Kesinlikle emzirme sütyeni takmayın emzirme atleti çok daha makul baskı yapıp
saıkmıyor damarlarıBol bol sık sık emzirin çok su tüketin.Emzirmediğiniz takdirde
memeleriniz sızlıyor,yanıyor,ateş yapıyor.Mesela ben bugün kendim için kontrole gitmiştim
Biraz geciktik bizimki yırtmış ortalığı annem de sağdığım sütü vermiş hepsini yalayıp yutmuş
Bol bol dere otu yiyin ki hem süt hem de cırcır olunRahat rahat tuvalet ihtiyacınızı giderin
Eğer memeleriniz sızlarsa el pompası ya da kiralanan makineler ile sağın ve rahatlayın
Meleklerinizin kokularını çekin emzirirken bir eldivenini çıkarıp size temas etmesini sağlayın
Bol bol konuşun mesela kızçem şimdi altını alıyoruz,şimdi süt içiyoruz,şimdi şunu yapıyoruz gibi
Bol bol gülümsüyor benimki bayılıyorum aşığım ben ona.Rabbim hepimizinkini korusun nazarlardan(AMİN)
Mandıralara bile isim taktık biri ayşe diğeri fatma
Bu arada gece ve gündüz 2 saatte bir emziriyorum o kadar dakikim ki geceleri hele asker gibiyim
Yorgun oluyor insan ama emince her derdi unutuyor insan.Ben yine geçmişe dalayım müsade edene kadar
Ve kesinlikle normal doğurunBağırsam da acı çeksem de kıvransam da en çatırından da olsa
doğuruverinnnnDoğum hikayemi yazmak için heyecanlanıyorum ben
gnd kızlar
dualarınızı bekliyoruz
Kızlar merhababebek te bu haftaki kod ne bilen var mı
canım kod
merhababebek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?