2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

geçmiş olsun, maşalllah oğlunuz çok tatlı, Allah hep birlikte hayırlı, uzun ömür versin..

Daha önce de konuşmuştuk ben sizin daha önce sıkıntı yaşadığınız doktora gidiyodum, pazartesi günü için de sezeryana gün almıştık, ama yazdıklarınızı okuyunca çok korktum, ben bi de çok çocuğum olsun isterim :). Sizinle daha önce konuştuktan sonra ayrıca bi kaç defa daha bi doktora gitmiştim, Nihal Demirköprülü'ye. en son cuma günü yine ona gidip, onda sezeryan yapmaya karar verdik. İnş. hepimiz için hayırlısı olur. Hayırlısıyla atlatırız.

iyi pazarlar güzel anneler ve anne adayları;
pazar kahvaltımızı da yaptık babişimizle,havada çok sıcak biraz gezmeye gidelim diyoruz inşallah sıcaktan pişmeyiz :))
oğluşum sabah yine mideme doğru dayamıştı ayaklarını canıma okuyo walla:)
yolu şaşırdı diyorum heralde aşşağı gitmesi gerekirken bizimki yukarıyı zorluyoo :))

adiyef;
buarada oğlun çok tatlı cnm;maşallah subhanallah

Lyre;
canım suyun gelmiş galiba;hadi bakalım hayırlısıyla al bebişini kucağına

darısı başımıza inşallah :)))

Ay yesin teyzeleri onu sana kalmasın çok tatlı maaşallah cnm Allah sağlıkla büyütsün inş.

resmiyet ne demek ya sosyal güvenceniz ne diyemedi acaba danışman.Ama koptum resmen....

gnd kızlar
suyum geldi yarım saat kadar önce biz hast.ye
dualarınızı bekliyoruz

Hadi hayırlısı inş yavrunla dönersin tatlım Allah kolaylıklar versin bebem sana...

Merhaba bebek yine ağlattı beni kızlar kodu yolladım bakalım ne kazancam...

Lyree

Canım çok kolayca çıkar bebiş inşallaahh,,belki de çıkmıştır şimdiye,beklioruz haberini:):)

ee gazı var,uyudu uyumadı,emmiyor muhabbetleri ne zaman başlayacak

Yakında başlar, ben de sabırsızlıkla bekliyorum :) hatta bi başlar 6 ay filan devam eder kimisinde hiç sorun olmaz, ah ah keşke bizimkide öyle olsa derler, kimisi 1 yaşına gelir hala kendi kendine uyumaz öyle öyle geçer gider günler :) bi bakmışsın büyümüşler eşşek kadar olm uşlar

Eki Görüntüle 750247 RNA TASARIM

canım aynen bir bakmışız zor şöyle böyle derken ele avuca sığmaz koca sıpalar olmuşlar
Allahım yeter ki sağlık versin gerisini öyle ya da böyle atlatacağız
bunca bolluğun imkanın kolaylığın içinde bizler çok şikayet etmemeliyiz aslında
eskiler napıyordu acaba?
hele 15-16 yaşında anne olanlar... daha kendileri çocuk...
bu nimetin biran bizlere verilmediğini düşünmek bile inançlı insanlar olarak her anı şükürle mutlulukla geçirmeye yeter...

dilerim Rabbim hepimize kolaylaştırır ...

ay cnm masallah yaa hycanla bızde yasamak ıstyorz bu gunlerı ınsallah mavıs kızn duruyu optum

kocaman MASALLAH cnm bu ne tatlılık hayrlı ugurlu olsun

gnd kızlar
suyum geldi yarım saat kadar önce biz hast.ye
dualarınızı bekliyoruz

hadı bakalm beklyorz haberlerını off ck hycnlandm.D

Herkescikler doğuruyor :) ben en son doğuracam galiba :)))) heyecan sabırsızlık var ama biliyorum ki bebiş orda güvenle büyüyor ve gelişimini iyice tamamlıyor :))) bana doktorum günde 2-3 defa bepantenle göğüs ucuna masaj yap emzirirken çatlak olmasını engelleyebilir dedi hergün Kremliyorum ama doğumdan sonra mustelanın göğüs ucu çatlak oluşumunu engelleyici kremini kullanmak istiyorum bide soğan olayı varmış annem dedi bakalım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…