2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
gnd kızlar
suyum geldi yarım saat kadar önce biz hast.ye
dualarınızı bekliyoruz
abboooooo sezaryen günü almışken su geldi demek:18::18::18:hayırlısından normal normal doğurursun inşallah

allahım analı babalı büyütsün inşallah
ndd doğurmuş olabilir görünmüyor :26:
hakkaten benimde aklıma geldi 1 2 gündür gözükmüyor suzanıda mı solladı ne hayırlısı artık

paradoks ve ecesini ve ndd yi bende merak ettim haa:18: lyre de sezaryan derken normal doğurup gelse keşke

selaamm kızlar. bikaç gündür giremiyorum. ama hala doğuramadıımm
çok kalamıycam bi ses vereyim diye geldim
çok hamaratlığım tuttu bu ara börekler sarmalar poğaçalar. buzluğu doldurmaya kararlıyım
birde bol bol yürüyüş yapıyorum benim sıpa gelsin diye.
benim göbüş hala yukarda hiç inmedi.
şimdi yine gezmelere gidicem birazcık yürüyimde gelsin bu çocuk artık yahuu.
canım çook şirinmiş cidden.tam benim çapkın sıpama göre
hepinizi öpüyorum kızlar. ilk fırsatta gelip geçmişi okuyup aranıza gelicem

Bu da benim kızım Zehra, sizinle tanışmaya geldi teyzeleri.
Birer maşaallah demeyi unutmayın sakın.
Doğum hikayemizi de en kısa zamanda yazıcam inşaallah.
Öptük hepinizi

Lyre allah kolaylik.vermistir insl ben daha bekliyorummmm

Adiyef ne ka tatli pasan.ya darisi bise insl.hayirli evlat olurrlarr

Brn.sabah 6 da yatis yapicamm oglum.kipir.kipirr cikmaa niyeti yok kasintilar.her yerimde uyutmuyr beni.dr.dogum stresinden dedi.insl.yarin.pasami.kucahima.aldigimda.hepiciii.gider dua ile hakkimizda.hayirlisi.insallahh

Ndd senn sira geldi alikaan alp.erenden once.gelirse sasmamm hayirlisi dun gece cok konustum.suni sanci yemeyek diye.ama.pasam hic.tinmadii.bile neyse hayirlisk yarin.40+2de suni sanci ile.baslicaz hakkimizda hayirlisi.ainsll

Dua ilee

Eki Görüntüle 750320

Öptük hepinizi

Ayyyy allahım esirgesin maşallah :)))) kilosu çok iyi canım hiç yeni doğmuş gibi değil :) Allah nazarlardan korusun hayırlı evlat olmayı nasip etsin :))

Eki Görüntüle 750320

Öptük hepinizi

Maşallah.... Rabbim sağlıkla büyümeyi nasip etsinnn sizede hayırlı evlat olur inş.

inş. bende sağlıkla kucağıma alırım :)
Rabbin tüm isteyenlere zamanında ve hayırlısı ise nasip eder inş. Amin

kızlar bu arada en çok süt yapan şey İNCİR
tencereye 8 tane falan koyup kaynatıp içicez bol bol
yengemden biliyorum.3ltye yakında su en az günde.
1 fincan rezene çayı içiyoruz
çok gazlıysa da kimyon kaynatıp içiyoruz bir tatlı kaşığı.
bir kenara not edin

ilk 4 ay yediklerimiz etkiliyormuş
soğuk şeyler yemiyoruz.onunda bizimde ayaklar sıcak olacak.
kola kahve yine yasak ilk aylar
yara olan göğüsleride kapatmıyoruz pedlerle hava alması birşey değmemesi lazım

okuduklarımdan yararlı olup akılda kalanlar bunlar

Kizlar sxdogurdum hemmde normal tirsak lyre normal dogurdu oglus ile yan gel yat emzircm simdi 7 De suyum geldi 12,40 dog
du

Kizlar sxdogurdum hemmde normal tirsak lyre normal dogurdu oglus ile yan gel yat emzircm simdi 7 De suyum geldi 12,40 dog
du

yaa içime doğdu varyaaa maşaallah cnm sanaaa bebeğine de.kaç kilo merak ettimm
nasılda çabuk olmuş öylee

valla bizim topic normal doğumda bayağı iyi çıktı darısı bana inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş.

adiyeff pcöğretmen maşaAllah kuzucuklarınıza çok dadlular Rabbim sağlıklı sıhhtli uzun ömürler versin ...

lyre kolay doğumun olsun inş. haberlerini bekliyoruz

suzancım inş. bu gece geliverir sancın da suniye gerek klmaz olursA da önemli değil tabi sağlıkla bebeğini kucağına al

slm güzel annişler bikaçgündür giremiyorum size haberlerimi vereyim hemencecik
4gün önce kızım ECE'mi evimize getirdik sonunda :81:
birbirimize alışmaya çalışıyoruz şimdilik bi düzenimiz yok daha
ama sağlığı yönünden bi sıkıntımız kalmadı rabbime binlerce kez şükrediyoruz karnındaki dikişlerinide 2 gün önce aldırdık haftayada kalp ekosunu çektirmeye kontrole götürücez hastaneye artık rutin şeyler için gidicez dr.a
kızımındurumu iyi çok şükür teyzoşları ama ben pek iyi değilim göğüslerim çok pis yara oldu sezeryanın acısı yanında devede kulak kalır emzirirken mahfoluyorum sütümde fazla yok zaten doyuramıyorum kızımı, o yüzden uyuyamıyor yavrucak, benimde iştahım kesildi, aldığım 16 kilonun 10unu verdim.
uykusuzluk problemim var kız uyurken uykuya dalamıyorum aklım hep onda nefesini dinlemekten kendimi alamıyorum,
gece uyku yok, gündüz uyku yok 4 gündür toplasanız 8 saat uyumamışımdır. inş. şu yaralarımda iyileşir, bi düzene gireriz.
mavişimi sağ sağlim evimize getirdik ya hastane köşelerinden kurtulduk ya inş bunlarda hallolur
eminim doğum yapan ark.lar olmuştur rabbim hepinize sağlık sıhhat uzun ömürler versin inş.
giremiyorum ama aklım hep sizde hepinize dua ediyorum hepinizi öpüyorum güzel annişleerrr

maşaAllah canım size kötü günler geride kalıyor inş. bundan sonra her şey daha iyi olacak çok sevindim adına

du
Lyre dun gece i diniz simdi.melegin.kucaginda.maasallah.size.darisi.bise.duanile tebrikler canimm ne.gusel.dogalindan dogurdun darisi.bise3
Insl hakkimisda hayirlisi.canimm.ya dua.ile

Maasallah sizee csnim.bnmm

maşaallahh senin kız cin çıktı bak üzmedi annesini.cnm göğüs kalkanını al aventin.kuru tuttuğu ve temas ettirmediği için göğüslere çamaşırı çabuk iyileşir.
incir kaynat iç birde fazlalaşır sütün inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…