abboooooo sezaryen günü almışken su geldi demek:18::18::18:hayırlısından normal normal doğurursun inşallahgnd kızlar
suyum geldi yarım saat kadar önce biz hast.ye
dualarınızı bekliyoruz
ayh cnm yha nekadar guzel 5 gunluk oldu bılem kızcenn masallhhhhhhinş bızde catr catr yaparız norml dgmu
allah analı babalı buyutsun cnm
ben bunu tatlı dıe yerım ayh su na bak yha masalahhhhh
bende en erken ben dıe geldım ama bnm gbı sabahn korunde uyannlarda varmıskargalr kalkmadn kahvltsını yapmadn bn kalkıp yaptm yorucu olmustur senn ıcınde cnm
ayh hadı hayırlısı cnmmm guzel haberlerını beklıoruzz bı tosuncuk daha gelıooo
allahım analı babalı büyütsün inşallahmerhaba arkadaşlar 1 temmuz 07:50 de 2. bebeğim canım kızım almina ırmağı kucağıma aldım...darısı diğer annelere...
doğumum sezeryan oldu oğlum sezeryanle olduğu için doktorlar risk almak istemedi...normal olmak isteyen varrsa 1. sezeryanken hiç hevezlenmesin çok zor....
şuan tamamiyle olmasada acılarım azaldı...bel batmalarım kuyruksokumu ağrılarım sırt ağrılarımın hepsi geçti... şimdi meme ucum acıyor dikişlerim sızlıyosar sadece.....
ve çok mutluyum sağlıkla mutlulukla aldım kucağıma kızımııı...
sezeryande ilk gün çok acı oldu emzirmek falan ama annelere tavsiyem yanlarına bol bol küçük yastık alsınlar emzirmeyi çok kolaylaştırıyor....
sorusu olan varsa yazssııın cevaplamaya çalışırım sevgilerr.......
hakkaten benimde aklıma geldi 1 2 gündür gözükmüyor suzanıda mı solladı ne hayırlısı artıkndd doğurmuş olabilir görünmüyor :26:
canım çook şirinmiş cidden.tam benim çapkın sıpama göresenin minik korsana :)
Cin Bebe Bebe Patik Lacivert - e-bebek.com
Eki Görüntüle 750320
Bu da benim kızım Zehra, sizinle tanışmaya geldi teyzeleri.
Birer maşaallah demeyi unutmayın sakın.
Doğum hikayemizi de en kısa zamanda yazıcam inşaallah.
Öptük hepinizi
Eki Görüntüle 750320
Öptük hepinizi
Eki Görüntüle 750320
Öptük hepinizi
Kizlar sxdogurdum hemmde normal tirsak lyre normal dogurdu oglus ile yan gel yat emzircm simdi 7 De suyum geldi 12,40 dog
du
Kizlar sxdogurdum hemmde normal tirsak lyre normal dogurdu oglus ile yan gel yat emzircm simdi 7 De suyum geldi 12,40 dog
du
slm güzel annişler bikaçgündür giremiyorum size haberlerimi vereyim hemencecik
4gün önce kızım ECE'mi evimize getirdik sonunda :81:
birbirimize alışmaya çalışıyoruz şimdilik bi düzenimiz yok daha
ama sağlığı yönünden bi sıkıntımız kalmadı rabbime binlerce kez şükrediyoruz karnındaki dikişlerinide 2 gün önce aldırdık haftayada kalp ekosunu çektirmeye kontrole götürücez hastaneye artık rutin şeyler için gidicez dr.a
kızımındurumu iyi çok şükür teyzoşları ama ben pek iyi değilim göğüslerim çok pis yara oldu sezeryanın acısı yanında devede kulak kalır emzirirken mahfoluyorum sütümde fazla yok zaten doyuramıyorum kızımı, o yüzden uyuyamıyor yavrucak, benimde iştahım kesildi, aldığım 16 kilonun 10unu verdim.
uykusuzluk problemim var kız uyurken uykuya dalamıyorum aklım hep onda nefesini dinlemekten kendimi alamıyorum,
gece uyku yok, gündüz uyku yok 4 gündür toplasanız 8 saat uyumamışımdır. inş. şu yaralarımda iyileşir, bi düzene gireriz.
mavişimi sağ sağlim evimize getirdik ya hastane köşelerinden kurtulduk ya inş bunlarda hallolur
eminim doğum yapan ark.lar olmuştur rabbim hepinize sağlık sıhhat uzun ömürler versin inş.
giremiyorum ama aklım hep sizde hepinize dua ediyorum hepinizi öpüyorum güzel annişleerrr
Lyre dun gece i diniz simdi.melegin.kucaginda.maasallah.size.darisi.bise.duanile tebrikler canimm ne.gusel.dogalindan dogurdun darisi.bise3Kizlar sxdogurdum hemmde normal tirsak lyre normal dogurdu oglus ile yan gel yat emzircm simdi 7 De suyum geldi 12,40 dog
du
Insl hakkimisda hayirlisi.canimm.ya dua.ileadiyeff pcöğretmen maşaAllah kuzucuklarınıza çok dadlular Rabbim sağlıklı sıhhtli uzun ömürler versin ...
lyre kolay doğumun olsun inş. haberlerini bekliyoruz
suzancım inş. bu gece geliverir sancın da suniye gerek klmaz olursA da önemli değil tabi sağlıkla bebeğini kucağına al
ama sağlığı yönünden bi sıkıntımız kalmadı rabbime binlerce kez şükrediyoruz karnındaki dikişlerinide 2 gün önce aldırdık haftayada kalp ekosunu çektirmeye kontrole götürücez hastaneye artık rutin şeyler için gidicez dr.a
kızımındurumu iyi çok şükür teyzoşları ama ben pek iyi değilim göğüslerim çok pis yara oldu sezeryanın acısı yanında devede kulak kalır emzirirken mahfoluyorum sütümde fazla yok zaten doyuramıyorum kızımı, o yüzden uyuyamıyor yavrucak, benimde iştahım kesildi, aldığım 16 kilonun 10unu verdim.
uykusuzluk problemim var kız uyurken uykuya dalamıyorum aklım hep onda nefesini dinlemekten kendimi alamıyorum,
gece uyku yok, gündüz uyku yok 4 gündür toplasanız 8 saat uyumamışımdır. inş. şu yaralarımda iyileşir, bi düzene gireriz.
mavişimi sağ sağlim evimize getirdik ya hastane köşelerinden kurtulduk ya inş bunlarda hallolur
eminim doğum yapan ark.lar olmuştur rabbim hepinize sağlık sıhhat uzun ömürler versin inş.
giremiyorum ama aklım hep sizde hepinize dua ediyorum hepinizi öpüyorum güzel annişleerrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?