2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
canım benim kv doğumdan önce gelip taaa bayramdan sonra gidecekti...annem yengem falanda yanımda olacaktı...allahtan kv ramazanı bahane edip gelmiceni söledi bayramdan sonra gelecekmiş çok şkür...yoksa ben çok gerilirdim onla :18::18::18:şimdi annem yanımda olacak allahın izniyle...çok zor olacak ama hakkımızda hayırlısı artık
ben hiç kullanmadım krem geç mi kaldım ki acaba :44::44:yarın gidip alayım bari
sen ne kullanıyordun canım ??
biraz geç kaldın canım...nerdeyse doğurucan yahuuuama kullansakta olur gibime geliyo etraftan duyuyorum hep bir işe yaramadı diye
benim hala hiç sancım yok gibi. açıklığım var mı bilmiyorum ama suni sancıyla mı başlatırlar ki doğumu acaba?
canım yaa kontrolün nezaman??bi gitsende baksalar açıklık varmı yokmu??allahım yardımcın olsun

günaydınnnnnn biz geldik oğluşumla..kahvaltı yaptık ama fazla yiyemedik sıcaklar beni mahvetti kılımı kıpırdatamıyorum...evde çok işim var ama nasıl yapıcam inanın bilmiyorumoğlum sabah tekmelerle uyandırdı ama şimdi tık yok sızdı kalddı galiba anası kılıklı oda uykucu ve tembel olacak ben gibineyse biraz uzanayımda dinleyeyim hareketlerini..

birde karnım fena hale geldi kızlar sizlerinde ölemi???benim tek bir çatlağım bile yoktu ama şuan bi görsenizçok moralim bozuluyo gördükçe bakmamaya çalışıyorum ama aklıma geldikçecde bölemi kalacak hep diye üzülüyorumbenim çatlaklar kırmızlaştı 1 haftada oldu hepsi nasıl olduda bukadar hıızlı yayıldı yaaaaayrıca kaşınıyo deli gibi kaşımak istiyorum ama daha kötü olur diye tutuyorum kendimi...bakalım annem bişey kalmaz diyo ama ben çok korkuyorum izi kalır diye...beyaz ize yine razıyım ama böle kırrmızı kalmasın yaaaa

admen bende de var çatlak korkma cnm spor falan yaparsın sıkılaşır beyazlaşır onlar hiiiiiç sıkma canını

Canını sıkma ,,iş yapma isteği bi anda gelir alttan girer üstten çıkarsın,,benim öle oldu
Çatlaklar da kesinlikle öle kırmızı kalmıo die biliorumm beyazlıo zamanla,,kaşımamaya çalış ama burda bi arkadaş kaşınınca ovalayın demişti o tetiklemezmiş çatlamayı,,kaşımak arttırırmışta

canım eğer perşembe doğum olmazsa 1 hafta beklicez bakalım mecbur kalmadıkca sezeryan düşünmüyorum

biz iyimi olalım yoksa ne bilmiyorum 1 gün kaldı bende tıkkk yoq oh gezin teyzesiyle ama yorma kendini

Son 5 günn KIzlar kaburgam etimi delip çıkacak az kaldı,,iki gündür çok acıtıo canımı,,iyi ki daha önceden bu kadar acımaya başlamamıştı da kendimi teselli ediyorum azcık kaldı diee
o dert dünden beri bende de var yaa sağ kaburga özellikle. birde 2 kaburgamın birleştiği yer dokununca bile acıo
günaydın canım. aynen çatlaklar bende de 2 buçuk haftadır falan başladı.hızla yayılıo. beyazlaşıo sonradan. sırf daha fazla çatlamayayım die haftaya falan doğsun istiyorum bi taraftan

biz iyimi olalım yoksa ne bilmiyorum 1 gün kaldı bende tıkkk yoq oh gezin teyzesiyle ama yorma kendini

bizim bebişlerin kimisi pek nazlı çıktı yaff.. benimkide öle olur herhalde. sende sancı açıklık falan yok demi canım. valla yorulmayız inşallah teyzemizde zor beğenir kavga ede ede dolaşırız artıköğle ezanını bekliyoruz kılınca kaçacağız

açıklık ve sancı da yok kızda değil ama baya nazlı benim oğluş

meraba kızçeler dun yazamadım sıze halsızdım sıcaklar oldurdu resmen dogumada dıyo daha 15 gun Allah yardımcımız olsun.zorlugunu gectım kızım gelsın artık ya onu ıstıyorum emzırmek ıstıyorum,gazını cıkarmak ıstıyorum gelsın artık bebegım ya

Aynen canım İzmir sıcağında kavrulucaz belliki.bize kv kp ve görümce gelecek bi 10 gün kesin kalırlar.sonra ne olur bilmiyorum eşim çok düşkün ailesine şimdiden çağırıyor bayrama kadar kalın diyo.ama ben istemiyorum bebeğimize alışalım kendi kendimize takılalım diye bu arada benim annem rahatsız onlar kalmıcaklar ablalarım var onlar da çalışıyor gelip giderler.gerçi kv iyidir ama lohusayken gözüme nasıl gözükür bilemiyorum :18: :18::18:

Haklısın canım ya inşallah bi aksilik olmaz,iyi düşünelim iyi olsun inşallah.

ahh ahhh o çatlaklar kimde yok ki ben de deli gibi kaşınıyorum dün sinirden ağladım, göbeğim çok gergin olduğu için uyuşmuş gibi kaşısam da kaşıntısı bi türlü geçmiyor... doktor bana kaşıntı kremi verdi fenistil jel sürünce 3-4 saat acayip rahatlatıyor. günde 3-4 kez sürebilirsin dedi istersen bi dene... dün ilk defa kullandım çok rahatladım

aglattn vallahı bızıde allh analı bablı uzun omurler dılıyorum cnmcok guzel bı dgm hıkayen hıc unutlmucak ınş bızde normal dgm yaparız bı çırpıda cıkarırz hayırlısıyla senn o kızcenı yerım sımddn gulmus yha bızm yerımızede ısır totosunu

bız daha kuramadık yarım kaldı bu aksam kurcaz cok gusel bı suprız yapmıssın cnm eşlerde beklıo yanı bakalım bn napıcam oğlusmla hayırlısı ozmna

cok gecmıs olsun cnm bıan once agrıların gecer ınş

ogluma ve kendıme olmak uzere ıkı canta yaptım oglumunkıler benmkılerden daha cok oldu kcuuk kucuk ama parca cok

pusetn ustune onuda kapnın onune koyduk hadı baklm hayrlısı

hıhıhıhı bnde ıkı cnta yaptım daha dgrusu oğlmun cantasını yaptım bnmkı daha duruo

Son 5 günn KIzlar kaburgam etimi delip çıkacak az kaldı,,iki gündür çok acıtıo canımı,,iyi ki daha önceden bu kadar acımaya başlamamıştı da kendimi teselli ediyorum azcık kaldı diee

azcık kaldı aynn bız napcaz 10gun var dıo hala bende bgn kendımı temızlıge verdm ıkı iş yapım merdvn ınıp cıkm dgrım artk yahu oğlşmn da bı tek kulpları kaldı alıncak zaten babamz gdıp sanayıye alsa totosunu kaldırıp raflarımızıda yaptık bugn onlarıda suslerız kapı susumuzude taktık baya hazırız artk ama ne gelen var ne gden pofffffffff herkes soruyo gıcık oldum zaten bıde ınsan yuruyusede cıkamıo yolda dogurcn dıo herkes yuruys yapmasam nası dgrcmm sınır bozucular vallahi

bnm evım allhtan serın dsarı cıkılmıo vallahı. sen drek tatıle cık 5 gun var nasıl olsa 5.gun gelır dgurusun neolcak

Ne kadar güzel olur biliomusunnn

Annem de cumartesi sabahı burda olcakmışş,şimdi aradı,da biraz hastaymış iileşir inşallah gelene kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…