2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
2 gün sonra 40 haftamız doluor...doktor 1 hafta daha bekler suni sancı veririz dedi...nstde sancıların var 2-3 güne kadar kendi ağrılarınla gelirsin inş. dedi...beklemek zor oluormuş gerçekten...:18:

inşalahg canım benimde çarşamba yatış yapılacaktı salı akşam sancı başladı senin de öle olur inşallah

canım eğer perşembe doğum olmazsa 1 hafta beklicez bakalım mecbur kalmadıkca sezeryan düşünmüyorum

İnşallah kendiliğinden gelir bebiş ama mecbur kalıp sezaryen olursan sezaryenden korkma. Benimki tersti mecburen sezaryen olacaktı korkudan uçukladım resmen:) haftalar öncesinden başladı korkusu ama hiç de korkulacak bişe değilmiş çok kolay geçti
İkinci gün evde banyomu kendim yaptım evde hiç yatmadım
Tabii ki her şeyin doğalı güzel ama mecbur kalırsan korkma diye yazdım:))

Senin ikinci bebiş yani bu öylemii?? e normal doğummu yapıcaksın bunu canım? Ayrıca mecburen sezeryan olcaam için senin gibi örnekler beni çok rahatlatıoo

o çatlaklar bendede oldu göbeğimin altında o kadar krem bosunaymıs ama beyaz kalıyor teyzemınkıler ole olmus canım

Kizlar ne dicem yaa,dun geceden beri belimden kasiklarima dogru agri var,oyle cok cok yogun degil ama bariz sizliyo,bugunde cok halsizim ve agri asagilafa indi... Ama bebis yukarda mideme mideme vuruyo hala ,nisan gbi bi belirtide yok ...sizce bu ne simdi ????

2 gün sonra 40 haftamız doluor...doktor 1 hafta daha bekler suni sancı veririz dedi...nstde sancıların var 2-3 güne kadar kendi ağrılarınla gelirsin inş. dedi...beklemek zor oluormuş gerçekten...:18:

beklemek gercekten zor canım hele senınkı ıyıce sona gelmiş insallh en hayırlı zamanda gelirler bende çömelip durdum spor yaptım kasık ağrım vardı belkı acılma olur dıye kendımı işe verdim

canım dun akşamdan beri bendede var fakat benim ki dinlenince geçiyo düzenli değil senin ki düzenli mi peki
ayrıca arkadasımın ne nişan ne suyu gelmiş ole doğum yapmıs

Bikaç günü kalan kızlar allah yardımcınız olsunn,,belirsizlik kötü tabi dediğiniz gibi ,,bi de çıksa da rahatlasak modundasınızdır,,Bol dua edin ve hareket edin bence,her an herşey olabilir artık,,çok heyecanlıı

aynen valla bende çömeliorm...1,5saat yürüorum spor yapmaya çalışıorm....bakalım hayırlısı...

herkeze merhaba kızlar babmız evde takılamdık bugun burda ama olsun okruum hepsını yarın bol bol. smdı bı ev supurcez sonra ben annemlere (guzel kardesımın dogum gunu 18ıne basdı bn bgun abla oldumm:)) onu kutlamaya gıdıcez. ınsallah yenı yası kardesıme tum guzellıklerıyle gelır onu cok sevıyorum:)

sizi ve tosbalarnıızıda opuyorzz:)

canım dun akşamdan beri bendede var fakat benim ki dinlenince geçiyo düzenli değil senin ki düzenli mi peki
ayrıca arkadasımın ne nişan ne suyu gelmiş ole doğum yapmıs

düzenli gibi değil cnm ama aynı adet olduğumuzda böyle aşağı doğru bi basınç olurya öyle hissediyorum,1 saattir uzanıyorum ama kasıklarımdaki ağrı geçmiyoo,off ne biliyim ben birazdaha bekleyeyim bakalım ...

allah yardmcımz olsun ınş bnde kendmı işe vurdm delı gbı dolanıorum sabahtan berı belım agrmaya basladı ama dıkkat edelm ynede son haftalarımz surda ne kaldıkı

Ne kadar güzel olur biliomusunnn

Annem de cumartesi sabahı burda olcakmışş,şimdi aradı,da biraz hastaymış iileşir inşallah gelene kadar

gecmıs olsun cnm ıyılesır ınş c.mtesyde bsck kalmams rahatlarsın annen gelınce.. bnde bı denıze gremedm yanarım yanarım ona yanarım

Iyi gunler kizlar bugunde uzerimde bir agirlik var anlayamadim..uykumuda aldim ama gozlerim kapaniyor ve hic birsey yapmak istemiyorum..bu arada aksam komik bir olay yasadim sizinlede paylasayim .. iki gundur iftar sonrasi disari cikiyoruz o da evin cok yakininda park var oraya gidip serinliyoruz.. dunde oturduk falan eve donecegiz ben tabi 1 saat ayni sekil oturunca kalkmakta zorlaniyorum kalca kemigim fena neyse yavas yavas kalktm ordek ordek yuruyoruz.. o arada bacak aramda cok agriyor kemiklr ayriliyor sanki onunla ilgili konusrken nazlaniyrum falan esimde az kaldi sabret bu gunler gececek diyor. Bizim ev bahceli lamba fotoselli ve bizim bahcede aksam bir sumuklu bocek partisi olur igrenc:-( ben surungenlerdn cok igrenirm.. esime dedimki onden git lamba yansin bendw onumu goreyim o sda oyle yapti bende yine sizlana sizlana paytak yuruyorum derkn ayagimn yanindaki buyuk boy sumuklu bocegi gorunce iyyyy diyerek kapiya kadar bir kostum az onceki halimden eser kalmadi bir guc bir kuvvet geldi bana sormayin esimin surat ifadesi cok komikti oyle baka kaldi sonra gulme aldi basini gitti gulmektn gozlerimden yas geldi.. simdi diyor ki daha oram buram agriyor yuruyemiyorum deme kostugunu gordu bu gozler bende dedim ki 9 ay nerdeyse gecti bir 10 gunde idare et birde diyor ki dogumdan sonra 40 gun daha sur sefani sonra sultanlik sirasi bende.. yok canim defim aylardir nasil alistirdiysan oyle gider adam hakli ya oyle boyle degil herseyi o yapiyor az oncede konusrken utu birikti utu yapmak istiyorum dedim ben aksam gelnce yaparim sen yat.dinlen dedi tabi ya cok yoruluyorum aksama kadar toto buyutuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…