2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

Kuzum ben lansinohu 6.aydan beri kullanıyordum ama yine oldu çatlaklarım:26::26::26:
Herkesi olacak diye bir kaide yok ama kime sorsam en az 1 hafta çektik diyorlar....Şİmdi yavaş
yavaş geçiyor aslında mememe gelen en etkili şey kendi sütüm kızçem emdikçe yumuşuyor
Emdikten sonra kremliyorum...Kızçem tekrar alınca memeyi o anlık acı hissediyorum
Demekki geçecek inşallah:18::18::18:

Bizim bebekte tersti, çok şükür çok tatlı bi kızımız oldu, bi sıkıntımız yok, ters doğup büyüyüen birsürü çocuk varmışş etrafımızda kendimizinki de öyle olunca farkettim, hiç bi sıkıntıları yoktu, hatta bi arkadaşım normal doğumla ters doğmuş, hiç bi sıkıntısı yok sağlık açısından. sadece işlerim ters gider benim diyo Kimisi de diyo inatçı bebekler dönmez diye ben bi sıkınbtı olacağını düşünmüyorum, böyle düşünüp bebeğinizi de kendinizi de olumsuz etkilemeyin..

Duru annesine benziyor aynı
hikayen cok güzel iklinizi de tebrik ederim canım

hadi hayırlısı bakalım :)) benimde bayadır hazır kapının yanında,bende eşime artık arabaya indirelim diyorum :)))

aynen hayırlısı bakalım
arabada dursa daha mantıklı dımı bende oyle dusunyyorm

bende lansınoh kullanıyorm smdıden basladm ınsallah ıse yarar

Ya kızlar bu sıcaklar ve Ramazan telaşında doğumdan sonra sizinle anne veya kayınvalde kalacak mu
kalacaksa tek mi gelecekler esleri ile mi daha dogrusu o şekilde mi kalıyorlar su aanda

ne kadar süre böyle cümbür cemaat yasamayı düşünüyorsunuz
biz salonda daimi klima açıp tüm evi o şekilde sabit serinlikte tutuyoruz
yatılı birileri oldu mu bu olay nasıl olucak bilemedim
salon kapısı ve herkesin kapısı gece yatarken kapanacak sıcaktan isilik çıkarıyor benim oğlum kimbilir bebek ne olucak
izmir de misafir ağırlamak da bi dert ya
napıyosunuz nasıl hallediyorsunuz

Madem bu dogum sancısı belden giriyo neden kasılmaları nst ile görüyoz bebekten gövekten her hafta onu da bi diyiverin

Madem bu dogum sancısı belden giriyo neden kasılmaları nst ile görüyoz bebekten gövekten her hafta onu da bi diyiverin

Mantıklı bi soru vallaAma nst de görülen şey sancı değil kasılma herhalde,,ikisi aynı şey diil sanırsam,,amaann bilmemek ne kötü yaff:)

Akşam planım tıkır tıkır işledi kızlar eşime çok güsel sürpriz oldu valla çok sefindimm,,hatta başka arkadaşları da çağırmış o arkadaşlar ,,bu bana bile sürpriz oldu yane:):)Biz yatar şimdi
sahura kalkıcas
öpüyorum hepiniziiiiiiiiii

aynen hayırlısı bakalım

ben hiç kullanmadım krem geç mi kaldım ki acaba :44::44:yarın gidip alayım bari
sen ne kullanıyordun canım ??

ne güzel miss gibi bi plan olmuş. eşinde çok sevinmiştir.

bende bu konuda çok kararsızım,benim annem bi sokak üstte oturuyor;
büyük ihtimal ki,şimdiden sinyalleri vermeye başladı beni evinde kalmaya zorluycak çünküm annem başka biyerde kalmaz,
sadece kendi evidir ev onun için,mutlaka çokda iyi bakacak bana ama bende bebişimi evime alıştırmak istiyorum;
bide ramazan haliyle kardeşlerim de var,kesinnn bize gidelim dicek;
kayınvalidemde karşıda oturuyo zaten,oda yük olmayı sevmez bi gelir gider;anneme güvenir bırakır beni...
offf çok kararsızımm....napsamkiiii

aynen hayırlısı bakalım

aniden bişey olursa birsürü şey var; kapısüsleri,puset,benim valizim,oğluşumun çantası :)))
taşımak zor olur o anda;
:26:
ben hiç kullanmadım krem geç mi kaldım ki acaba :44::44:yarın gidip alayım bari
sen ne kullanıyordun canım ??

bende hiç kullanmadım walla,nedensede sanki bende olmaz diye düşünüyodum:)) niye böyle düşünüyosam,bari bende alıp kullanmaya başlıyım,baksanıza herkes de aynı dert :18::18:

bende perşembe kontrole gidicem inş o zaman doğum yaprım günüm de doluyor o gün

sen de doğum olmazsa suni sancı mı düşünüyorsun peki?

gün içinde de sancım yok nst de de hiçbişey çıkmıyor valla bu suni sancı olayı da korkutuyor beni ama hayırlısı ne diyelim...

bebeğin hayırlı olsun canım, sıkıntılı geçmiş biraz... suni sancıyla olsa bile mi normal doğum tavsiye ediyorsun :))))))

ne güzel miss gibi bi plan olmuş. eşinde çok sevinmiştir.

yav ne güzel siz ne rahatsınız ben gereksiz yere evham yapıom sanırım bak senin 2 gün kalmış var mı sancı felan, gelen giden? ne diyor doktorun kız nddd anlatsana az yav

Son düzenleme:
ya sen de suni sancıyla doğum yapmıştın demi aklımda öyle kalmış, az anlatsana çok mu dayanılmaz bu suni sancı?
Yok bea.. Dayanılmaz ama bittiği an bıçak gibi bitio..
Sakın sakın suni sancıdan korkmayın
adet sancısının biraz şiddetlisi ilaç içemediğini düşün o ay mesela
kesiblikle cocuk çıktıktan sonra bi şey kalmıyo hiç bi şey

evet yaa bana böyle söyleyin işte bunları duymaya ihtiyacım var:))))))))

çok güzel anlar yaşamışsın ne güzel anne olmak çok güzel bir duygu sanırım yakında bizde tadıcaz rabbimin izniyle durunla ve eşinle sağlıklı huzurlu mutlu bir ömür geçirin inşallah canım

Teşekkür ederim allah razı olsun. Sunu sancıyı hiç yaşamadım ama sanki bitince bi çırpıda kurtuluveriyomuşsun gibi geliyo, sezeryanda hasta gibi oluyosun, kendim aygın baygındım kızıma bile tam olarak bakamadım, emzirmede ilk yarım saat öneyliymiş ya sezeryandan dolayı bizim o yarım saat bir, bir buçuk saati buldu, ememedi ilk basta kızımız, sonra da süt gelmedi. ayy sonra kalkması bence çook zordu, bayılıyodum az daha kalkarken dün doğumumuz oldu, şu anda işlerimi kendim yapabiliyorum ama çok zorlanıyorum...

gözün aydın analı babalı sağlıklı güzel günlerde büyütmeyi nasip etsin Allah

ay boş ver bu tarz insanlarla dalaşmaya gelmez zaten mahkemelik olmuşsunuz sonu istediğiniz gibi biter inşallah evinize geliyor olmaları zaten kötü birde kafaya takmasınlar sizi Allahlarından bulsunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…