2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
Ayrıca suni sancı ille sezeryana gider diye bi şey yok .. benim hiç açıklığım yokken suni sancı ile paşalar gibi normal doğurdum..
hastane çıkışı kendi valizimi kendim topladım kotumu kendim giydim
bunları bizzat yasadım
korkmayın suni den kızlar

kızlar hayırdır uyku tutmadı galiba bende geçmiş okuyayım dedim anca bitti ama gözlerimde kapanıyor siz daha burdasınız galiba ben yatar iyi geceler

dün kardeşim geldi.pazar kaygana geleceğim diyor. doğuma kadar onla dururuz. doğum sırasında annem gelir. sonrasında 15 gün dururuz dio kaygana bakalım izmir kadan sıcak olmuo allahtan herkes açar camı uyur
hade gözün aydın canım

benimkiler ayrı ayrı kalacaklar canım yanımda once annem gelecek o gidince kv gelecek,cumbur cemaat istemedim ben 40 cıkana kadar kalırlar zannedersem

kızlar nasılsınız.sağlık ocağına gittim bugün.ebe muayene etti.benimkinin gelmeye niyeti yokmuş.bu hafta geleceğe benzemiyor dedi.41.haftaya sarkarsa ne olacak?
ben 40+5 te dogurmustum kizimi hicbiseycik olmadi
canim arkadaslar gogus ucu cikarici, farkli gogus uclarindan filan bahsetmisler denedin mi onlari ? bi de hep bebekler asil meme ucunun cevresindeki koyu renk kismi emiyor diyolar hep, o bolgeyi komple vermeyi denedin mi? ben boyle bir sorun yasamadigim icin en fazla aklima bu geldi ama sutun artmasi icin emmesi gerekiyor, o emdikce artiyor.hic bi cozum olmazsa sagip biberonla verirsin artik. sen sutum yetmiyo diye dusundukce de azalir, bu konuda kendine guven canim hic uzulme bu da cok onemli.bol bol su surekli su etrafina cok kulak asma

canim surekli emmek istiyordur kuzucuk onlar memede kendilerini guvende hissediyolar.ve emzirdikce artiyor sut.daha 1 saat once emzirdim doymuyomu diye dusunme surekli ver memeyi. gerci sutun yetmedigi kanisina nerden vardiniz bilmiyorum, ama bol bol su ic biseyler ye mesela tahin helvasi iyi de susatiyor :) bol bol da emzir. etrafindakilerin doymuyo cocuk yetmiyo sut laflarini pek dinlememeye calis

o gariplik banada cokuyodu acaba anne olmaya gercekten hazirmiydim ki ben emin miyim diye soruyodum esime.o da sence bu sorular icin artik cok gec degilmi diyodu :) ki hamile kalmadan once kesinlikle hazir olduguma inanarak yapmistim.nitekim kizim dogdu herseyini esimle hallettik.annem bile 3hafta kalmisti yetmisti bana.olduler yardim edelim mi diye, kendimiz herseyi basardik cok sukur ki bizimki bi de baya eziyetli tatli bi huysuzdu simdi dunyanin eeeen tatli kizi.seninki hangi anlamda bi yusuf bilmiyorum ama ben bu acidan yasamistim. sonucta da gordum ki annelik icgudusel olarak da var.bi de internet de buyuk kolaylik.kendinede guvenip biraz sogukkanli olabilmeyi basarinca herseyin ustesinden gelirsiniz evelallah

Sorma ya geçen hafta aldırdım bende şimdi gözlerini gözlüyorum çıkmasınlar diye,,çıkarlarsa alamam da kısa kısa tek tükk,,o da ayrı bi stres yani,,
o kadarciktan biseycik olmazzzz:)

yusuf yusuf canim adı
hahaha

hormonssssss diyoruz biz ona :)
RNA Tasarim

super fikir bence :)
Ama bebişin mis kokusunu kapatır oo
ilk bikac gun o mis koku olmuyo pek canlar:) yikanmadigi icin bebis hatta biraz saci basi pis oluyo
ben gül suyu kokusuna pek dayanamıyorum nedense
esim de hic sevmez neden bilmem
RNA Tasarim

Cnm o kadar gusel seyler soluosunkı allah razı olsun sunı sancı hakkında çok olumsuz yorumlar duysamda sankı ııı bıse duyup ona inanmaya ıhtıyacım varmıs gıbı sadece bu yazdklarından artk dert etmıorm sunı sancıyı cunku haftaya gelmzse dr hmn sunı sancıyla baslatacak ve acılmm yok bnı cok korkutuodu allah razı olsunn

benim hala hiç sancım yok gibi. açıklığım var mı bilmiyorum ama suni sancıyla mı başlatırlar ki doğumu acaba?

şekerler günaydın.nasılsınız.40 haftanın bitimine 2 gün kaldı.kendimi halsiz hissediyorum.sıcaklardan mı vücut doğuma mı hazırlanıyor.akşamdan beri böyleyim.ne zaman doğuracağım 1cm.lik açıklık var.

günaydın canım hem sıcak hemde gebelikten halsizlik ,bana doktorum çömelerek yer sil demişti dene istersen Allah hepimizi bir avazda kurtarsın inşalllh

günaydın kızlar
bugün saat 2 de kontrolümüz var.yine sancı yok herşey iyi deyip yollayacak dr öyle hissediyorum :)
bende 40 haftayı dolduracağım sanırım öyle hissediyorum.
ama benim dr 42 ye kada ryolu var dedi.
o zamana kadar nasıl beklerim bilmiyorum.ya kakasını yaparsa falan tedirgin olurum sanırım
Rabbim yardımcımız olsun...

evasude doğum hikayen çok güzel cnm öp durumuzu bizim yerimize.
bu meme çatlağı için sancı anında soğan sürme olayını deneyeceğim bende inş. bakalım işe yarayacak mı

doğum yapan arkadaşlar hepinizin gözüaydın olsun

Benim bu doğumda öyle olacağa benziyor. Hiç korkmuyorum valla. Ben de de henüz açıklık sancı falan yok . Korkma hiç

günaydın canım hem sıcak hemde gebelikten halsizlik ,bana doktorum çömelerek yer sil demişti dene istersen Allah hepimizi bir avazda kurtarsın inşalllh

amin canım bir deneyim.zaten vugün ev işini ben yapacağım.annem gelince benim düzen bozuldu....

benim 40 haftam dolmasına 2 gün kaldı.tık yok bende.benim korkumda dışkısını yapması.doktora söyledim bunu.kendini belli eder zaten dedi.hakkımızda hayırlısı olsun

nasılsınız bakalım..
biz uyandık kahvaltımızıda yaptık ohhh miss..
bugün teyzemize elbise bakmaya çıkacağız düğünde giyecekmiş. havada bulutlu serin serin gezeriz yağmur yağmaz inşallahh

Teyzeleri biz 7. günümüzdeyiz bu sabah göbüşümûz düştü maşallah. Yavrum benim mis kokulum..
Dogumu bekleyenlre Allah kolaylk versn. Kucagnza alınca herşy bambşka oluyo müthiş bışey. Allaha şukrler olsun..

öyle cnm bol bol dua edicez artık.Rabbim korusun yavrularımızı...

Son 5 günn KIzlar kaburgam etimi delip çıkacak az kaldı,,iki gündür çok acıtıo canımı,,iyi ki daha önceden bu kadar acımaya başlamamıştı da kendimi teselli ediyorum azcık kaldı diee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…