cnm bende hazırladım çantamı ama hala eksiğim varmı diye düşünüyorum..oyğzden bavulumu kapatamıyorum bi türlü
dışarı çıkmakmı bu sıcakta nolursa olsun çıkmam...bişey lazım olunca eşimi arıyorum akşam getirrsin diye yooksa almaya gidemem valla....
kızımın adı:Zeynep Duru
Doğum tarihi:03.07.2013
saati:17.06
kilosu:2870gr
boyu:49cm
doğum şekli: genel anestezi sezeryan
haftası:40+1
hastane:Çakmak Erdem Hastanesi
beklenen doğum tarihi ve aynı zamanda benim de doğum günüm olan 2temmuzda çok çok heyecanlıydım.aynı güne denk gelmesi hoş olacaktı.ama kızım illaki de kendine özel bir günü olmasını istiyordu ki bi türlü o sancılar gelmedi.3temmuz sabahı eşim,annem,k.validem ve kardeşimle beraber hastaneye gittik.muayenede 3cm açıklığım vardı.ancak ortada bir kemiğin çok çıkıntılı olduğunu bebeğin orayı aşabilmesi gerektiğini söyledi doktorum.hastaneye yatış yapıldı.odamıza geçtik.çok tatlı ebe hanım cicilerimi
gözünüz aydın Allah bagislain , bende cakmakta oturuyorum :)
Aman dökülse ne olur şurda ne kaldı ki sırayla bebişlerimize kavuşuyoruz rabbimin izniyle
selammm oglumun teyzeleri ve tospalariii,
yeni geldik evimize ,bugun mahkememiz vardi malum , gittik geldik işteee,sonucu bilmiyoruz 06.11 de ikinci drusma var bakalim ne olcak.
çok gerildik inailmaz hemdee , çokta uykumuz var , fena sıcak burası ,
sizde ne var ne yok ? doguran varmi ? herkes iyi insallah ..
kızımın adı:Zeynep Duru
Doğum tarihi:03.07.2013
saati:17.06
kilosu:2870gr
boyu:49cm
doğum şekli: genel anestezi sezeryan
haftası:40+1
hastane:Çakmak Erdem Hastanesi
beklenen doğum tarihi ve aynı zamanda benim de doğum günüm olan 2temmuzda çok çok heyecanlıydım.aynı güne denk gelmesi hoş olacaktı.ama kızım illaki de kendine özel bir günü olmasını istiyordu ki bi türlü o sancılar gelmedi.3temmuz sabahı eşim,annem,k.validem ve kardeşimle beraber hastaneye gittik.muayenede 3cm açıklığım vardı.ancak ortada bir kemiğin çok çıkıntılı olduğunu bebeğin orayı aşabilmesi gerektiğini söyledi doktorum.hastaneye yatış yapıldı.odamıza geçtik.çok tatlı ebe hanım cicilerimi getirdi ve lavman yaptı.sonrasında suni sancı takıldı.haydi bakalım dedim başlıyoruz,bismillah :)
bu arada bizimkiler sürekli okuyor üflüyorlardı bana.ilk 1saat çok az bel ağrımdan başka bişeyim olmadı.hiç oturmadım hep yürüdüm.açıklık 4cm e yaklaşmıştı ki suyumu patlattılar.bebeğim biraz kakasını yapmıştı.bundan sonra sancılarım arttı.ama dayanabiliyordum.taa ki yan odalardan gelen bağırma seslerini duyana kadar.hele bir tanesi sanki kafasını gövdesinden koparıyorlar gibi bağırıyordu.bana bişeyler oldu inanılmaz stres oldum.onlar bağırdı ben ağladım ,onlar bağırdı ben ağladım..eşim hep yanımdaydı belime masajlar yaptı.elimden tuttu.beraber nefes alıp verdik.kısa zamanda açıklık 4,5cm oldu ama bi sorun vardı sanırım çünkü doktorumu çağırdılar.bir de o baktı ve evet bebeğin kafası kanala girmekte zorlanıyor ve şişmeye başlamıştı.o çıkıntılı kemik zorluyordu yavrumu.epidural anestezi yaptırmak istiyordum ama sonrasında yine sezeryan olabilir dedi doktorum.ben hala normal doğum yapmak istediğimi söyleyince 45dk - 1saat daha bekleyelim açılmanın durumuna göre karar verelim o zzaman dedi.anlaştık ve sancılar artarak beklemeye devam ettik.ekranda 80 100 120 eşim sancıları okuyordu.ben sadece nefes alıpvermeye odaklanmış bolca ter döküyor,dua ediyordum.45dk sonra doktorum geldi muaynede bebeğin kafasındaki şişliğin biraz daha büyüdüğünü ve de kanamamı pek beğenmediğini söyledi.o anda kendimden çok bebeğimi düşünerek sezeryan istedim.eşim zaten dünden razıydı.beni öyle görmeye dayanamıyordu.asansöre binmeden vedalaştık,hayırlı dualar ettiler.eşim alnımdan öptü ve ayrıldık.sonrası malum süreç.önce Zeynep Duru ardından da ben odamıza geldik.ilk önce eşimi sayıkladım "Erdinç , Erdinç " sonra "bebeğin kafasında bişey var mı"dedim.yok dediler ama görmeden inanamadım tabi.hemşireler beni temizleyip hazırladıktan sonra yavrucuğumu yanıma getirdiler.kızlarrrrr çok çok çooook güzeldi.ama çoook güzeldi.ağladım,sevgi patlamasından ağladım.
Bugün tam 1hafta oldu ve bu sabah göbeği de düştü.Rabbim şu mübarek günler hürmetine isteyen ,bekleyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin.Doğumunu bekleyenlere de en kolay,en sağlıklı doğumlar yaşatsın inşallah...
çok güldüm ya sümüklü böcek olayına :)))) benim eşim de nerdeyse 9 aydır herşeyi yapıyor, ama şimdi oruçlu olduğu için hiç kıyamıyorum ona yemekleri ben yapmaya çalışıyorum dün doktora git gel bi de yemek yap öldüm resmenbi çeşit yemek yapmak bile beni çok zorluyor artık... annemler de bi gelemedi, gerçi böyle giyim konusunda daha rahatım işime geliyor ama ev işleri çok zorluyor, ev toz içinde şuan ama süpürmeye halim yokkkk
bu kp ler niye bu kdr anlayışsız yavbenim kp 3-4 hafta önce bi geldiler, ozaman bile sormuş eşime ben gelsem gelin rahat eder mi eğer rahat edemeyecekse ben gelmiyim sadece annen gelsin demiş... bunu düşünmesi bile yeter benim için tabiki gelsin dedim:)
insan biraz düşünceli olur ne bilim..
Kizlar ne dicem yaa,dun geceden beri belimden kasiklarima dogru agri var,oyle cok cok yogun degil ama bariz sizliyo,bugunde cok halsizim ve agri asagilafa indi... Ama bebis yukarda mideme mideme vuruyo hala ,nisan gbi bi belirtide yok ...sizce bu ne simdi ????
12 de camii ye mukabeleye gidiyo öğle namazınıkılıp 2 de geliyo bi daha dışarı çıkmıyo taa teravihe kadar
günaydınnnnnn biz geldik oğluşumla..kahvaltı yaptık ama fazla yiyemedik sıcaklar beni mahvetti kılımı kıpırdatamıyorum...evde çok işim var ama nasıl yapıcam inanın bilmiyorumoğlum sabah tekmelerle uyandırdı ama şimdi tık yok sızdı kalddı galiba anası kılıklı oda uykucu ve tembel olacak ben gibi neyse biraz uzanayımda dinleyeyim hareketlerini..
birde karnım fena hale geldi kızlar sizlerinde ölemi???benim tek bir çatlağım bile yoktu ama şuan bi görsenizçok moralim bozuluyo gördükçe bakmamaya çalışıyorum ama aklıma geldikçecde bölemi kalacak hep diye üzülüyorum benim çatlaklar kırmızlaştı 1 haftada oldu hepsi nasıl olduda bukadar hıızlı yayıldı yaaaa ayrıca kaşınıyo deli gibi kaşımak istiyorum ama daha kötü olur diye tutuyorum kendimi...bakalım annem bişey kalmaz diyo ama ben çok korkuyorum izi kalır diye...beyaz ize yine razıyım ama böle kırrmızı kalmasın yaaaa
güzel ablaa ve güzel annee.herkeze merhaba kızlarbabmız evde takılamdık bugun burda ama olsun okruum hepsını yarın bol bol. smdı bı ev supurcez sonra ben annemlere (guzel kardesımın dogum gunu 18ıne basdı bn bgun abla oldumm:)) onu kutlamaya gıdıcez. ınsallah yenı yası kardesıme tum guzellıklerıyle gelır onu cok sevıyorum:)
sizi ve tosbalarnıızıda opuyorzz:)
Iyi gunler kizlar bugunde uzerimde bir agirlik var anlayamadim..uykumuda aldim ama gozlerim kapaniyor ve hic birsey yapmak istemiyorum..bu arada aksam komik bir olay yasadim sizinlede paylasayim.. iki gundur iftar sonrasi disari cikiyoruz o da evin cok yakininda park var oraya gidip serinliyoruz.. dunde oturduk falan eve donecegiz ben tabi 1 saat ayni sekil oturunca kalkmakta zorlaniyorum kalca kemigim fena neyse yavas yavas kalktm ordek ordek yuruyoruz.. o arada bacak aramda cok agriyor kemiklr ayriliyor sanki onunla ilgili konusrken nazlaniyrum falan esimde az kaldi sabret bu gunler gececek diyor. Bizim ev bahceli lamba fotoselli ve bizim bahcede aksam bir sumuklu bocek partisi olur igrenc:-( ben surungenlerdn cok igrenirm.. esime dedimki onden git lamba yansin bendw onumu goreyim o sda oyle yapti bende yine sizlana sizlana paytak yuruyorum derkn ayagimn yanindaki buyuk boy sumuklu bocegi gorunce iyyyy diyerek kapiya kadar bir kostum az onceki halimden eser kalmadi bir guc bir kuvvet geldi bana sormayin esimin surat ifadesi cok komikti oyle baka kaldi sonra gulme aldi basini gitti gulmektn gozlerimden yas geldi.. simdi diyor ki daha oram buram agriyor yuruyemiyorum deme kostugunu gordu bu gozler bende dedim ki 9 ay nerdeyse gecti bir 10 gunde idare et birde diyor ki dogumdan sonra 40 gun daha sur sefani sonra sultanlik sirasi bende.. yok canim defim aylardir nasil alistirdiysan oyle gider adam hakli ya oyle boyle degil herseyi o yapiyor az oncede konusrken utu birikti utu yapmak istiyorum dedim ben aksam gelnce yaparim sen yat.dinlen dedi tabi ya cok yoruluyorum aksama kadar toto buyutuyorum
bitsin artık bu mahkeme yaa. suç ortada ama naparsın işte adalet sistemimiz çok iyi çalışıyorselammm oglumun teyzeleri ve tospalariii,
yeni geldik evimize ,bugun mahkememiz vardi malum , gittik geldik işteee,sonucu bilmiyoruz 06.11 de ikinci drusma var bakalim ne olcak.
selammm oglumun teyzeleri ve tospalariii,
azcık daha ıdare edıverırlerdı bızı
bu sıcakta kocmn gobısle zor olmustr bıkerede halletseler su ısı olmaz sankı
hayırlısı cnm bebgnı saglıkla kucagna almıssn yha onemlısı o allah analı bablı buyutsun cnmmmm
çok güldüm ya sümüklü böcek olayına :)))) benim eşim de nerdeyse 9 aydır herşeyi yapıyor, ama şimdi oruçlu olduğu için hiç kıyamıyorum ona yemekleri ben yapmaya çalışıyorum dün doktora git gel bi de yemek yap öldüm resmenbi çeşit yemek yapmak bile beni çok zorluyor artık... annemler de bi gelemedi, gerçi böyle giyim konusunda daha rahatım işime geliyor ama ev işleri çok zorluyor, ev toz içinde şuan ama süpürmeye halim yokkkk
bu kp ler niye bu kdr anlayışsız yavbenim kp 3-4 hafta önce bi geldiler, ozaman bile sormuş eşime ben gelsem gelin rahat eder mi eğer rahat edemeyecekse ben gelmiyim sadece annen gelsin demiş... bunu düşünmesi bile yeter benim için tabiki gelsin dedim:)
insan biraz düşünceli olur ne bilim..
ay boş ver bu tarz insanlarla dalaşmaya gelmez zaten mahkemelik olmuşsunuz sonu istediğiniz gibi biter inşallah evinize geliyor olmaları zaten kötü birde kafaya takmasınlar sizi Allahlarından bulsunlar
canım hoşgeldin...keşke gitmeseydin dicem ama senin adın geçiyomuş o yüzden mecburrr.ama sen sakin ol bol bol da dinlen canım..
en son bıraktığın gibi doğuran yok...sena yı bekliyoruz inşallah..bende iftara hazırlıkk yapıcam daha yemeğe başlamadım geçmi oldu nee???
ooooo benimki atlas gibi :))
ooooo benimki atlas gibi :))
valla cocuk dogmadan o karakol snein bu adliye benim gezio :))
ayy o kp olayıda zorf cnm yaaa , o haldein bide kapalisin , biz evde her yerimiz acık gezioz yinede yanioz Allah yardimcin olsun cnm
aynı atlastan benim göbüşte de var.
birde sıcaktan kabardı kırmızı kırmızı oldu göbüş. çok kaşınıyor çookk.
ama aklıma ne geldi bugün biliyo musunuz. suzan ın son günlerini hatırlarsanız onunda göbüşü çok kaşınıyordu hergün ondan dertleniyordu. benim kuaförümde öyleydi doğumunda 2-3 gün önce konuşmuştuk kaşıntıdan duramıyorum demişti. acaba geliyorum mu diyor benim sıpa. karnım hala çook yukarda nerdeyse hiç inmedi gibi. az zorlasam karnımı öperim öyle yani
kuzum gerçektenmi??yaa doğuma 2 hafta kala olurmu bu
seninde kırmızıımı rengi??inşallah bari beyaza döner...
bu arada ne yemek yapacaksın iftara?
aynı atlastan benim göbüşte de var.
birde sıcaktan kabardı kırmızı kırmızı oldu göbüş. çok kaşınıyor çookk.
ama aklıma ne geldi bugün biliyo musunuz. suzan ın son günlerini hatırlarsanız onunda göbüşü çok kaşınıyordu hergün ondan dertleniyordu. benim kuaförümde öyleydi doğumunda 2-3 gün önce konuşmuştuk kaşıntıdan duramıyorum demişti. acaba geliyorum mu diyor benim sıpa. karnım hala çook yukarda nerdeyse hiç inmedi gibi. az zorlasam karnımı öperim öyle yani
canım hoşgeldin...keşke gitmeseydin dicem ama senin adın geçiyomuş o yüzden mecburrr.ama sen sakin ol bol bol da dinlen canım..
en son bıraktığın gibi doğuran yok...sena yı bekliyoruz inşallah..bende iftara hazırlıkk yapıcam daha yemeğe başlamadım geçmi oldu nee???
gittik işte mecburrr :))
ben yemek yapmicam , çorba salata istedi bizim uşak , dünde öle yedi bakalim zayiflicakmiş , ben dogurunca göbek gidicek ya , onun ki kalcak şimdiki sorunda bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?