2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

aynen yaaa bu sıcakta dışarı çıkmak işkence.. dün bi doktora gittik geldik perişan oldum sıcaktan... bi de oruç değilim susayınca su içebildim en azından, eşim oruçlu su da içemedi perişan oldu canım benim ya

Aman dökülse ne olur şurda ne kaldı ki sırayla bebişlerimize kavuşuyoruz rabbimin izniyle

azcık daha ıdare edıverırlerdı bızı

bu sıcakta kocmn gobısle zor olmustr bıkerede halletseler su ısı olmaz sankı

hayırlısı cnm bebgnı saglıkla kucagna almıssn yha onemlısı o allah analı bablı buyutsun cnmmmm

Bebişler hayırlısıyla gelsinde kendimizi toplayalımda biz üstesinden geliriz herşeyin

daha18 gun var acelen ne annesiiiiiiiiiiiiiiii

ooooo benimki atlas gibi :))

güzel ablaa ve güzel annee.
günün en güzel geçer inşallah

çok güldüm yaaaa.
demekki bütün hamişler son ay böyle oluyoruz
bebişler doğup bu günler geçince çok zorlancakmışız gibi hissediyorum bazen
bitsin artık bu mahkeme yaa. suç ortada ama naparsın işte adalet sistemimiz çok iyi çalışıyor

canım hoşgeldin...keşke gitmeseydin dicem ama senin adın geçiyomuş o yüzden mecburrr.ama sen sakin ol bol bol da dinlen canım..

en son bıraktığın gibi doğuran yok...sena yı bekliyoruz inşallah..bende iftara hazırlıkk yapıcam daha yemeğe başlamadım geçmi oldu nee???

evet zor oldu ama malesefki hırsızların karılarıda hamileeee 2side hemde sanki seçmişler başımaaa vermişlerr

iştebende benim için geldi diyebirşey demiyorum doğum biran evvel olsada beykoza annesine gidecek ohh dicem yani

gittik işte mecburrr :))

ben yemek yapmicam , çorba salata istedi bizim uşak , dünde öle yedi bakalim zayiflicakmiş , ben dogurunca göbek gidicek ya , onun ki kalcak şimdiki sorunda bu

ooooo benimki atlas gibi :))
aynı atlastan benim göbüşte de var.
birde sıcaktan kabardı kırmızı kırmızı oldu göbüş. çok kaşınıyor çookk.
ama aklıma ne geldi bugün biliyo musunuz. suzan ın son günlerini hatırlarsanız onunda göbüşü çok kaşınıyordu hergün ondan dertleniyordu. benim kuaförümde öyleydi doğumunda 2-3 gün önce konuşmuştuk kaşıntıdan duramıyorum demişti. acaba geliyorum mu diyor benim sıpa. karnım hala çook yukarda nerdeyse hiç inmedi gibi. az zorlasam karnımı öperim öyle yani

kuzum gerçektenmi??yaa doğuma 2 hafta kala olurmu bu
seninde kırmızıımı rengi??inşallah bari beyaza döner...

bu arada ne yemek yapacaksın iftara?

benimkide inatla yukarı tırmaniyo sankiiiii :))

yok cnam benim daha once oldu , bu aralarda göbek deligimin ust kısmı kasınıo ve kızardı cunki tospa oglum buyukce yukarda durmaya karar verdi sıgmıyo :)))) troysd die bi krem verdi çok kasınınca sürüyorum , gögüs içinde madecassol verdi , kendim kullanmadim ama istersen kullan ddedi.

admen canim yemek istemiyor eşim akşama ,

kremali mantar yapcam , haşlanıyo mantarlar birde bol yeşillikli salata yapıcam inş canm

Son düzenleme:

O kaşıntı karnın gerildiği için oluyor kaşımamaya çalışmalısın iyice yırtılıyor sonra..Benim önceki gebeliğimde atlasa dönmüştü hiçte geçmedi sadece rengi beyazladı güneşte yanınca görüntü biraz daha iyi oluyor..herkeste çatlak kalacak diye birşey yok bazı kişilerde zamanla geçiyor.. Ama kalsada ilk zamanlar çokkkk dert etsende zamanla alışıyorsun görüntüye mecburrrrr:26:

bende tıkk yok bende doğursam nddd ye sıra gelse yok canım daha geç değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…