2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
kuzum gerçektenmi??yaa doğuma 2 hafta kala olurmu bu
seninde kırmızıımı rengi??inşallah bari beyaza döner...

bu arada ne yemek yapacaksın iftara?
onlar sonradan beyeza dönüyormuş canım. bilir kişilerden öğrendiğim bu yönde
birde yemek konusunda bende fikir istiyorum

ben hala krem sürüyorum karnıma. belki daha fazla çatlamaz diye. kaşımamaya çalışıyorum ama bazen engel olamıyorum

gittik işte mecburrr :))

ben yemek yapmicam , çorba salata istedi bizim uşak , dünde öle yedi bakalim zayiflicakmiş , ben dogurunca göbek gidicek ya , onun ki kalcak şimdiki sorunda bu

haahhhhhhaaahhh ilahi yaa çok garip oluyo şu adamlar...sanki göbüşü kalsa nolcak..belli zamandan sonra estetik çok önemli oluyo nedense onlar için..beimki zayıf allahtan öle göbüş derdi yo buseferde ben sinir oluyorumher nekadar benim için hiç önemli değil dert etme sen dedsede ben takıyorum kafama işte...aynaya bakmıyorum sinirimden..
yemek olarakta az önce siparişi aldım güveç istiyomuş canı bizim hamilenin aş eriyo zaarrrrr...yavaş yavaş başlasam ii olacak...7 de geliyo eşim daha yürüyüşe çıkcaz ozmana kadar yemeklerim hazır olsun

deme yaaa hadi senin için ii olur zamanın geldi artıkta eğer öleyse desene benimde doğurmama az kaldı amanınnnn:18::18::18::18::18::18::18:

benimkide yukarı tırmanıyor yaa yolu şaşırdı anladım ben.
bu arada benim göğüs altım pişik odlu. bende oğluma aldığım pişik kreminden sürüyorum faydası olur heralde dimi :44::44::44:

daha18 gun var acelen ne annesiiiiiiiiiiiiiiii

kuzum benim son adet tarihine göre 15temmuz,usg ye göre 28temmuz gözükyo;korkuyorum bende eğer sat'a göre gelirse diye :)))kararsızları oynuyorum ama dktorum usg yi baz alıyo bakalım hangisine göre olcak...ama kasıklarım belim ağrıyo bakalım ne olacak :26::26::26:

bende yemek yapıcam kıymanın buzunun çözülmesini bekliyorum,hiçte halim yok yaaaa

ben hala krem sürüyorum karnıma. belki daha fazla çatlamaz diye. kaşımamaya çalışıyorum ama bazen engel olamıyorum

Benim bu defa kaşınmadı ama bu defa ekstra çatlaklarım oluştu :26: çok takıntılıyımdır ama gerçekten zamanla mecburiyetten göre göre alışıyor insann tek derdimiz o olsun

kesin öyle bişey var mı bilmiyorumda ben artık sıkıldım galiba beklemekten o yüzden her belirtiyi doğuma yoruyorum
benim kociş iftarda yok. ben kardeşlere hazırlıcam iftarı ne yapsam bilmiyorum ama :44::44: birazdan bakayım dolaba ne var diye

onlar sonradan beyeza dönüyormuş canım. bilir kişilerden öğrendiğim bu yönde
birde yemek konusunda bende fikir istiyorum

ayy inşallahh canım yaa...yemek fikrini az önce kociş verdi bana..zaten hep ona soruyorum oda bıktı artık bi günde bana sorma diyo eee napıymmm ne yapıym derdi yemek yapmaktan zorr vallaaaa ...hala alışamadım ve sevmiyorum yemek yapmayı..ben yiyicilerdenim
ben güveç yapıcam hatta lafa turmayın da gidip yapayımmmm

benimkide yukarı tırmanıyor yaa yolu şaşırdı anladım ben.
bu arada benim göğüs altım pişik odlu. bende oğluma aldığım pişik kreminden sürüyorum faydası olur heralde dimi :44::44::44:
ali kaanın ürünlerini mi kullanıyosun sen????sölicem seni annen senin eşyalarını kullanmaya başladı gel artıkta buna bi dur de diycem
ilk enes arkadşım gelsin diyo sonra alikaan

oooo siz böle sıraanızı birbirinize verirseniz bu gidişle benim Yiğit Alp'im arkadaşalrından önce gelecek bak ona göre

benimde usg ye göre 12 temmuz ama sata göre 19 temmuz bende o yüzden daha 9 günüm var diye düşünüyorum ondan gelmiyor benim sıpa
Benim bu defa kaşınmadı ama bu defa ekstra çatlaklarım oluştu :26: çok takıntılıyımdır ama gerçekten zamanla mecburiyetten göre göre alışıyor insann tek derdimiz o olsun
çocuklarımızdan hatıra kalıcak işte napalım
ilk enes arkadşım gelsin diyo sonra alikaan
daha beklicez anlaşılan

sen sıkıntının büyüğünü hallettin ben ne yapsam acaba yaaaa
napiim amaa sırf onu düşündüğümden sonuçta ona yakın bir bölgeye krem sürücem. bebeğe sürüldüğüne göre hamişlerde kullanabilir dimi.
söylede gelsin teyzesi yaaa. arada yalandan bir iki sancı o kadar başka bi aksiyon yok
Yiğit Alp sen azcık daha bekle kuzum valla kıskanıyorum artık gününden önce gelenleri

hem sıcak hem gergınlık çook zor ama ben sizni eve o hırsızların yakınları geldikçe geriliyorum Allah esirgesin

alah hayırlı etsin gözünüz aydın olsun

canım ben naçizane tecrübemi söyleyim doğurmadan 1hafta önce lansinohu kullanmaya başladım ama hiç bi faydası olmadı yani ben görmedim keşke mustela mı alsaydım diyorum şimdi ama bugün bi kızımın pişikleri için bi krem verdi dr. sudacrem o göğüs çatlakları içinde kullanılıyomuş kızıma bir kere sürdüm hemen etki etti kızarıklıkları gitti bende sürdüm uçlarına faydasını görürsem söylerim
korkutmak istemem ama acıdan ziyade 3 gün öncesine kadar göğüs uçlarımdan parça parça etler koptu gerisini sen düşün işte ve emzirmeyince şişiyor dahada çok acıyor annelik zor zanaat anam zor

Son düzenleme:

ayy cnm geçmiş olsun yaa; bol bol emzirmek lazım yanii;
napcaz bilemedimki,eğer sen faydasını görürsen bizde o kremden alırız madem,
anneliğin her dönemi ayrı bir zor wallla;
zor,meşakatli ama yinede en güzel duygu işte;tüm acılara rağmen

Kızlar bu göğüs yarası neden oluo biliomusunuz?Göğsün büyük kısmını ağzına tıkıcaksınız bebişin yoksa sadece ucunu verirseniz problem oluyo,,damakları sert olduğu için o uç kısmı damaklarının arasına denk gelmemeli,,iyice içine sokmalısınız ağzının,,benim genel olarak edindiğim izlenim bu,,buna dikkat edicem,,böyle korkunç korkunç şeyler söylemeyin canım,,yok parça parça etler kopuo falann

kızlar ya ben hala doğuramadım bekliyorum :))

Senin gibi bekleyen iki üç kişi daha var canım,,

mesela ben :))) cuma günü 40 haftam doluyor.hala tık yok

canım eğer perşembe doğum olmazsa 1 hafta beklicez bakalım mecbur kalmadıkca sezeryan düşünmüyorum

ben ne yapacağım bilmiyorum.41.haftayıda bekleriz diyor dr.önümüzdeki haftadan sonra izne ayrılacak.Allahın izniyle şu bikaç günde doğursam ne iyi olacak gerçekten....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…