2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
kızlar benim kızın doğduğu günün ertesi günü babası kamuda mühendis olarak atandı kpssden kız çocukları çok nasipli olur derlerdi doğruymuş biz edirneye taşıncaz ama memleketlerimize hem çok uzak hem bilinmedik bi yer bizim için hem de bebeğimle zor olacak tek başına yerleşmek

kızlar ben doğum yapalı 1 hafta oldu 3 temmuz saat:12 biliyosunuz ...ama ilk defa bugün emzirdim 6 gündür sürekli elektrikli pompa makinesinde sağıyorum hastaneye küveze taşıyorum.cuma çıkarıcaklar inş.pompa çok acıtmasına rağmen hiçbişey olmadı göğüslerime ama doktorum lansinoh verdim onuda kullanıyorum arada bekşde ondan bilmiyorum ama bugün emdiğinde doktorum önce sütünle göğsünü sil emzir sonra bidaha sütünle sil kurula dedi memelerim küçüktü yine küçük ama maşallah diim ilk 2 gün sezeryanlıysan hiç bekleme 0 geliyo sonra azimle devam ediyo.bebeğimi özledim doğum yapan herkese geçmişolsun bekleyenlerde bi avazda kurtarsın.

Çok güsel bi haberr,,tebrik ediyorum,,yıllardır kpssyle atanmayı bekleyen biri olarak Uzak olması falan bence problem değil,,başlangıçta azcık adapte olmakta zorlanırsın ama sonuçta yeni çevre yeni insanlar iidir:):) Taşınırken yardımcı olabilcek kimse yokmu canım az da olsa??

evladın hayırlı olsun canım aminnnnnnnnnnn

benim on gundur evımde hep birileri vardı gorumcem teyzem hepsi gitti inanın cok rahatladım yalnızlığıma cok alısmısım evde kımseyı ıstemıyorum oyuzden annemede hemen gelme dedım yanında bırılerı kalan vede hep birlikte yaşayan insanların Allah yardımcısı olsun evin sürekli düzenli durmak zorunda olmasıda ayrıca sıkıcımıs

hayırlı ramazanlar canlar hepimize şu mübarek ayda en normalinden en çatırından kolay doğumlar nasip etsin :))

yemeğimizi yaptık ne yapsam ne yapsam diye düşünüyordum türlü yaptım yanına pilav cacık dünden çorba da var tmm

bazı arkdaşlar eşim bana hiç iş yaptırmıyor demiş ne çok şaşırdım yafff maşaAllah eşlerinize benim ki oruç olalı iyice suya sabuna dokunmuyor :))

taşınırken antalyada var ama edirnede yok zor olacak ben de eşime güvenerek ücretsiz izne çıkcam bir yıl bebişime bakcam sonuçta orda kimseyi bilmem

çok sevindim canım hayırlı olsun eşini tebrik ederim edirne küçük bir şehir rahat edersiniz yardımınıza gelirler aileler sıkma canını

hayırlı ramazanlar canım menulerimiz aynıymıs senınle:))

benimkide yukarı tırmanıyor yaa yolu şaşırdı anladım ben.
bu arada benim göğüs altım pişik odlu. bende oğluma aldığım pişik kreminden sürüyorum faydası olur heralde dimi :44::44::44:

benimde oldu gogus altim karnımla gögsüm arasinda mesafe kalmadi karnımı sehpa olarak kullaniyorum :)))) faydasi olur hrealde canim bide kuru tutmak lazim hep nemli kalıo terliyoruz .

Kizlar dun rapor almak iicin baska bi hastaneye gittim.ultrasona da girdim tabi kizim 3150 gr olmus boyu da 52 cm olmus. hafta sonu kendi doktoruma randevum var gun belirleyecegiz.ben 17 temmuz istiyom.38+3 de dogum Olacak erken mi sizce

taşınırken antalyada var ama edirnede yok zor olacak ben de eşime güvenerek ücretsiz izne çıkcam bir yıl bebişime bakcam sonuçta orda kimseyi bilmem

Bence güzel olcak herşey,,burayı halledicek birileri varsa yardım edicek,,orası kolay olur canım ,,yavaş yavaş keyfine göre yerleştirirsin evini,,büyütme gözünde

benimde annem babam var.Allah başımdan onları eksik etmesin ama olmuyor.düzenim değişti.annem yemek filan yaparken ortalığı batırıyor.eşim de titiz.arada kalıyorum kızlar.annem birde müdahale etmeyi çok sever.benim iş doğumdan sonra başlıyor.

kızımda korktu herhalde gelesi yok:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…