2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
Kizlar dun rapor almak iicin baska bi hastaneye gittim.ultrasona da girdim tabi kizim 3150 gr olmus boyu da 52 cm olmus. hafta sonu kendi doktoruma randevum var gun belirleyecegiz.ben 17 temmuz istiyom.38+3 de dogum Olacak erken mi sizce
Bence gayet guzel cnm erken degil yani,bundan sonra gunde 30gr falan aliyomus zaten bebekler,gelisim tamam olduguna gore biranonce al bebisini kucaginaa ))

kızlar kontrolden geldik.
bir sorun yok hamdolsun
sancı yok ağrı yok
çatı muayenesi olduk akıntım var diye.
kafasını yerleştirmiş ama kanala girmemiş.
bundan sonra yol almaya başlar inş.
kızım çok sevdi yerini

kızlar bebegım erken geldı
03.07.2013
36 haftalık
2700
49 cm
normal dogum
kaan bebek
bebegım sarılık oldu hastaneye aldılar.2 gundur hastanede yarın alıcaz ınsallah.kım dogurdu bılmıyorum gecmıse bakamadım ama herkese saglıklı kolay dogumlar dılıyorum benım dogumum cok kolay oldu bı ara yazıcam.ama allah herkese nasıp etsın cok muhtesem bısey dunyada daha baska bı mutluluk yoktur heralde

kızlar hamileliğim süresince yüzü harita gibi olmuştu... güneş koruyucular da kullanmıştım ama hep kararmalar vardı... doğumdan sonra geçmez sanıyodum ama inanılmaz güzelleşti cildim... misler gibi parıl parıl... ayrıca son zamanlarınızdasınız bolca kiraz tüketin bebeğin cildi de mükemmel oluyo gerçekten....

bu arada toplamda (doktoruma göre) 17 kilo alan ben yarısını doğumda vermişim bile...
sadece bıngıl bıngıl küçük bi göbeğim kaldı... onu da sanırım korse giymeye başladıktan sonra yok edebilirim...

kimler doğurdu bilmiyorum, geçmişe de bakamıyorum.... anladığım kadarıyla alperen de artık suzanın kollarında... diğer doğum yapan arkadaşları bilmiyorum ama rabbim herkesin evladını bağışlasın...

gözün aydn cnm allah bagislasinn

:18::18::18::18::18::18:
azcık tırstım mı neee
ayy geçen kuzende aynı konuda çok gözümü korkuttu beni.
söylemeyin böyle şeyler yahuuu
Benim oğlanda da hiç gelme belirtisi yok canım günlerimiz aynı senle bakalım önce hangimizinki gelicek
Allah yardımcınız olsun canım.
az kalmış kavuşmanıza canım.
ben daha bir krem kullanmadım arada bebe yağı sürüyorum karnıma sürerken masaj yapıyorum bakalım biz neler yaşıycaz emzirirken
oohh iftarlıkta hazır ben daha yeni başladım hazırlamaya
Spinal anestezi ama agrim var oglum iyi anlaticam ins herkeste agri oluyomu acaba
gözünüzaydıınn canımm.
inşallah ağrılarında geçer kısa zamanda.
spinal anesteziyle doğum yapan kuzenim ve arkadaşım ilk bikaç gün ağrısı oldu sonra iyiydiler. oluyodur ağrı mutlaka
taşınırken antalyada var ama edirnede yok zor olacak ben de eşime güvenerek ücretsiz izne çıkcam bir yıl bebişime bakcam sonuçta orda kimseyi bilmem
ne güzel bebişinin yanında olcaksın büyürken.
benimde oldu gogus altim karnımla gögsüm arasinda mesafe kalmadi karnımı sehpa olarak kullaniyorum :)))) faydasi olur hrealde canim bide kuru tutmak lazim hep nemli kalıo terliyoruz .
benimde kalmadı ve çok rahatsız edici bir durum. hergün duş alıyorum kuru tutmaya çalışıyorum ama fena oldu yinede

Kizlar dun rapor almak iicin baska bi hastaneye gittim.ultrasona da girdim tabi kizim 3150 gr olmus boyu da 52 cm olmus. hafta sonu kendi doktoruma randevum var gun belirleyecegiz.ben 17 temmuz istiyom.38+3 de dogum Olacak erken mi sizce
dr uygun diyorsa ve gelişimini tamamladıysa erken değil bence

hayırlı olsun canım analı babaı büyüsün

temmuzun ikinci yarısının bebişleri yerini çok sevdi heralde hiç birisinin gelesi yok
aaa oğlumun adaşı gelmişşş.
gözünüz aydın canım. inşallah sarılığıda atlatır kısa zamanda
hergün doğum yapanlar var artık aramızda canım hergün burda olduğum halde bende zorlanıyorum takip etmekte
ben tam bir kiraz aşığıyım. dünde yemiştim yine epeyce. faydası varmış iyi sevindim buna

Geçtiğimiz hafta bugün oğlumu kucağıma aldım. Yapılan spinalin sol tarafta etkili olmadığını doğum için kesilmeye başladığımda öğrendik. sonra tam olarak uyutuldum. Bebeğim emmedi, sütüm gelmedi. 3 günün sonunda tabi sarılık olarak gönderildik. Ertesi gün 3 günlük bebek için çok tehlikeli bir orana gelmişti sarılık ve acil olarak yoğun bakıma yatırıldı. Çok stresli, üzüntülü bir kaç gün geçirdik. Şimdi evimizdeyiz. Hiç bir şekilde tarif edilemez bir hisse aşık oldum oğluma. Allahım evlatlarımızı bizlere bağışlasın. Yokluklarını yaşatmasın. Bu bir haftada neler yaşandı şimdi onları okumaya başlayayım :)

ndd aynen cnm bende hiç doğuracak göz yok herkes öyle diyor

temmuzun yarısına kadar nasıl dayanırım derdim. vallahi öyle yada böyle geçiyor işte.Allah herşeyin kolaylığını veriyor.
hem benimle durmayı seviyor diye de seviniyorum delimiyim neyim
daha günümüz var en hayırlı zamanda gelsinler inş.

zor zamanlar geçirmişsiniz ama çok şükür geçmiş. inşallah bundan sonraki günleriniz hep keyifli geçer canım

onlar gelcekleri zamanı biliyorlar ama beklemek çok zor gerçekten.

Senin ikinci bebiş yani bu öylemii?? e normal doğummu yapıcaksın bunu canım? Ayrıca mecburen sezeryan olcaam için senin gibi örnekler beni çok rahatlatıoo

Yok benim ilk bebeğim bu. normal olmadı ters duruyordu ve suyu bitmişti alelacele doğuma aldı doktor. 37+2de doğum yaptım canım
İnan ki korkacak bir şey yok
İlk üç dört gün yatıp kalkarken ağrılarım oldu o da ağrı kesici içinde geçiyordu zaten.
İnşallah sen de kolayca atlatırsın canım

Selamin aleykumm ark.haber verdimi bilmiyotumm amaaa ben alperen le geldim cok sukur paArtesi gunu saat 8-15:40 arasi suni sancidan sonra normal dogumla kucakladim ask tanemiii darisi sirasi gelenlere insallah simdi emistik yann koynumda yatiyo. Telden foto yukleyemiyorum. Ama dunyanim en tatlisi kesinlikle dogurunca daha ii anlauacaksiniz pasa 51 cm ve 3500 gr dogdu suan dikis ve karnima tam ikinamadigim icin yapilan baski min agrisi var ama hepsii gececekk sadece oglum ve ben ve babamiz kalacagizz cok sukur bana bunlari yasatanaa elhamdilillah pc yapilinca aranisdayimm kimler dogurdu meraktayim cok sukurr bu arada yarim topuk kani aldiracsgiz ve dr kontrolumuz var dua ile insl gusel sonuclar almak dilegi ilee saglicakla kalin muck size bu arada dogum hikayemm cok zorlu insl pc yazilinca yazarimm simdilik bize musadeee

Son düzenleme:
Kizlar tekrar hatirlatiyoru
M sanci aninda kuru sogani surunn suana kadar hic yara olmadii ve a agei oldu dun gene surdum yikadim be gecti agrim coknsukur sutumdengeliyo hosaf,bulgur corbasi,rezene cayi,deken boll su ve tatli istuo csnim ama sogani sanci aninda kesinlikle surunn surdurunnnn bisden tavsiyee

Bence gayet guzel cnm erken degil yani,bundan sonra gunde 30gr falan aliyomus zaten bebekler,gelisim tamam olduguna gore biranonce al bebisini kucaginaa ))

dr uygun diyorsa ve gelişimini tamamladıysa erken değil bence

Doktorum iki hafta once cigerleri tamamen gelismis dedi.o yuzden icim rahat ama ne kadar beklersem de o kadar iyimi acaba diyorum.sancim gelirse diye de korkuyorum.fazla beklemek istemiyorum.sagolun kizlar acaba erken mi diyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…