2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
kızlar bısı sorcam gece ben oglumu yataga yatırmaya korkyorm henuz 3gunluguz. yanma alıyorm yan yatma yastgyla brlıkde bende cok dkkatlı uyyorm ztaen hık dese uyanyorm ama tehlıkelı dyolar. yatagada koyamayorm daha kıyamıyorm napsam?

annişler nasilsiniz biz kırk ucurmaya gidiyoruz babamizin isyerine hepinizin kandili mubarek olsun Allah dualarimizi kabul etsin yazmelekleri yavrun pek tatli maasallah ..sizi ve cücüklerinizi opuyoruz kızımla

annişler nasilsiniz biz kırk ucurmaya gidiyoruz babamizin isyerine hepinizin kandili mubarek olsun Allah dualarimizi kabul etsin yazmelekleri yavrun pek tatli maasallah ..sizi ve cücüklerinizi opuyoruz kızımla

tesekkur ettık teyzesı..
bzde opduk sızı oglumla

Kızlar süt durumlarınız ne alemde memeleriniz sert oluyo mu benim ilk zamanlarda çok sertti süt acı bile yapıyordu şimdi sertlik yok şutum azaldı diye korkuyorum ama bebeğimi her emzirdigimde ağzında süt var ac gibi ağlamıyor ve meme ucundan süt dalmıyor ağzından çıkarına. Lütfen cevap yazın sizde durumlar nedir kendimi rahatsız hissediyorum

ilk günler benimde çok sertti canım. çocuk emdikçe daha bi yumuşadı. ama emerken ağzı süt oluyor taşıyor ağzından. uzun süre emzirmeyince sertleşiyor artık göğüslerim. sağıncada epey süt çıkıyor. ben aç kaldığını sanmıyorum açıkçası

Acıdığından değil canım biberon istiyor memeyi istemiyor zorla veriyorum ağzına az biraz çekiyor sütüm de geliyor ama ağlıyor istemiyor biberona sağıp verince biberonda gayet güzel alıyor

uzun süre den kastın ne canım bende philips avent elektronik pompa var. ilk zamanlar sert oldugunda süt cıkarıyordum ama şimdi sagınca birşey cıkaramıyorum.. ama bebeğim emerken agzından süt akıyo görüyorum cok korkuyorum sütüm azaldı diye... acıksacok aglamaz mı bebek.. humana süt artırıcı cay da içiyorum rabbim kimsenin bebeğini sütsüz bırkmasın amin

Acıdığından değil canım biberon istiyor memeyi istemiyor zorla veriyorum ağzına az biraz çekiyor sütüm de geliyor ama ağlıyor istemiyor biberona sağıp verince biberonda gayet güzel alıyor
sağma makinanın var mı. eğer gün içinde göğsünü sağarsan süt kanalları açılır bebişte daha kolay emmeye başlar. sen yinede emzirmeye çalış canım kesilmesin sütün.

mesela gün boyunca aynı göğsümden emzirdiysem diğer göğsüm sertleşip acıyor.öyle oluncada bebişte zor alıyor ağzına çok sert olduğu için. göğüs ucun yara mı? benimde yaralardan kapanmıştı bi ara o zaman az süt çıkıyordu sağınca. lansinoh krem aldım. yumuşadı uçları kabuklar gitti. daha rahat emziriyorum şimdi. hem zaten aç kalsa ağlar bırakmaz memeyi. ağzından süt akıyosa yetiyodur ona o sütler canım. burda bir arkadaşa prof doktor demişki ( evasude ye ) bebişler için önemli olan ilk 5 dk emdikleriymiş. sonrasında birazcık şımarıklıktan emerlermiş. yetiyordur sütün hiç merak etme

anlamadıki ben...
sen nasıl doğu parası alıyosun ki?
süt parası yaniidevetın herkese ödedogı pra buu

senn dedıgın sam smlex adlı ılac bzm eczanade yokmus esım aradıda sımd ıs zınco adlı ılaca gottı oglum durmuyoooooooooo:44::44:

kızlar 11 günlük bebiş kabız olabilir mi ?:44::44:
oğlum dün geceden beri kakasını yapmadı. sadece bikaç kere pırtlattı çok az kaka vardı bezinde. gündüz yine çok gaz sancısı vardı. masaj yaptım yıkadım. bol bol emzirdim. annemle birlikte salladık en son battaniye içinde sonra da yıkayıp emzirince anca uyudu oğlum. bir daha sancısı olmadı ağlamadı ama hala kakasını yapmadı ne yapsam bilemiyorum.

Benim de öyleydi .sezeryan olduğum için doktor 3. Gün süt gelir 5. Gün artar demişti öyle de oldu.
İlk şırongayla verdik sonra almadı mamayı,hastanedeydik o sıra doktor biberonları verin dedi baktık güzel içiyor.
Süt gelene kadar tabi biberona alıştı paşam.
Süt geldi ama yok memeyi almıyor.o almadıkta ben ağladım.ne senaryolar kurdum.tabi emmedikçe taş oldu göğüsler hem sağıp hem ağlıyordum.
Sütü sağıp kaşıkla verdim çok.ama 30 cc yi biberonla 5 dk da içiyorken kaşıkla yarım saatte içiyordu yarısı da dışarı tabi.zor zamanlardı gerçekten benim için.
Doktora,sağlık ocağı daki ebeye danıştım.
İkisinin de dediği Biberonu hiç verme,önce memeyi ver memeyi almadığında mamayı kaşıkla veya şırıngayla verindi.
2 gün ağladı,doymadı ama biberon vermedik.yavaş yavaş memeyi almaya başladı .çok şükür Allah ıma.

Herkese merhaba bizimde bugun kirkimiz cikti cok sukur, zaman nasilda geciyor gerci benim 18 aylik bi kizim daha var dis cikariyor o bir yandan miz miz bu kizim gazli ciyak ciyak anlamadim hic su 40 gunu, gazli olanlar ben gazlaci sab simplex ve zinco kullaniyorum bir hafta onu veriyorsan diger hafta bir digerini bunye alismasin diye birde mama takviyesi aliyoruz ( ben sma kullaniyorum aptamil cok gaz yapiyor) biberonda dr brawn marka var icinde hava yutmasini onleyen bi aparat var onu kullaniyorum eczanelerde var ( buyuk eczanelerde) normal kullaniyordum icerken cok gurk gurk ediyordu hava yutuyordu sonra gaz olarak geri donuyor mahvoluyoduk bu tamamen yok etmiyor ama hava yutmuyor daha igi mamalar zaten basli basina gaz yapiyor kabiz yapiyor o biberonu deneyin derim takviye verenler ben almadan cok arastirdiminternetten eczacida hic sikayet gelmedi aksine faydasini gorduler dedi dogruymus biberon ve donusumlu gaz ilaciyla %100 olan gazimizi %40 indirdik kalanda mamanin etkisi ve benden gecen gaz

gaz mı tuz mu bılmedım yaa

kıslar esım znco adlı gaz ılacını aldı geldı karnını az cok doyumustuk verdım 4 damla 3 er ogun yazıyor 4 damla verdık eısmle ayagımda salladım agzınada emzıgı verdım uyudu sımdı besıge koydum ınsl rahat bır uyku uyur yaa cok yorgun ve bıtkınımm basım cok agrıyoo ınsl gecer ılaca gerek kalmaz kı salıda memlekete gıdıyoruz esımde bende tedırgınız ya ordada böle olursa??dıyeı ınsl kı olmaz

dua ıle hayırlı kandıllerrrrrrr

bu arada eltım usutmustur dıyo kaka rengımız dunden berı yesıl..de o yusden karnına ve sırtına bez ıtısıp koydum ınsl oda fayda gosterır yaaa

canım valla ilgin için ayrıca teşekkür ederim ama öncesinde gögsüm tas g,bi olup üstüne yatamayacak dereceye geliyordu oyle olmayınca insan endişeleniyor evet gögüs uclarım yaralı malesef

Bizimki de bir ara sarı yeşil karışık yapmıştı.dıktor önemli değil annenin yedîkleri de etkiler demişti.düzeldi sonra zaten.

kızlar bu arada iç dikişimdn biri sini peceteye geldii heralde ıc dıkıs cunku renk farkı varrrrr:)

basım cok agrıyorrr

canım valla ilgin için ayrıca teşekkür ederim ama öncesinde gögsüm tas g,bi olup üstüne yatamayacak dereceye geliyordu oyle olmayınca insan endişeleniyor evet gögüs uclarım yaralı malesef
ilk günler benimde öyleydi. hatta doğurdum hala yüzüstü yatamıyorum diye kederlenmiştim ama öyleyken emzirdiğimde şimdiki gibi ağzından sütler taşmıyordu. şimdi hem daha kolay emiyor hemde ağzı yüzü süt oluyor.
o yaralar süt çıkışlarını kapatıyor sanırım. kremler ne kadar fayda etsede onların iyileşmesindeki en etkili şey emzirmek. kremler sadece acıyı hafifletiyor. bebiş emmeyince yine kuruyup yara oluyorlar. her iki göğsündende emzir canım sen. ikisinede alışsın bebiş hemde göğüsler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…