annişler nasilsiniz biz kırk ucurmaya gidiyoruz babamizin isyerine hepinizin kandili mubarek olsun Allah dualarimizi kabul etsin yazmelekleri yavrun pek tatli maasallah ..sizi ve cücüklerinizi opuyoruz kızımla
ilk günler benimde çok sertti canım. çocuk emdikçe daha bi yumuşadı. ama emerken ağzı süt oluyor taşıyor ağzından. uzun süre emzirmeyince sertleşiyor artık göğüslerim. sağıncada epey süt çıkıyor. ben aç kaldığını sanmıyorum açıkçasıKızlar süt durumlarınız ne alemde memeleriniz sert oluyo mu benim ilk zamanlarda çok sertti süt acı bile yapıyordu şimdi sertlik yok şutum azaldı diye korkuyorum ama bebeğimi her emzirdigimde ağzında süt var ac gibi ağlamıyor ve meme ucundan süt dalmıyor ağzından çıkarına. Lütfen cevap yazın sizde durumlar nedir kendimi rahatsız hissediyorum
neden emziremiyorsun acıdığı için mi? bebiş ağzına mı alamıyor? göğüs ucu çatlakları için ben lansinoh krem aldım bana çok iyi geldi biraz acıyor ama dayanılmıycak gibi değil.birde nasıl emzirdiğinde önemli belki kavrayamıyordur bebiş memeyi.
ilk günler benimde çok sertti canım. çocuk emdikçe daha bi yumuşadı. ama emerken ağzı süt oluyor taşıyor ağzından. uzun süre emzirmeyince sertleşiyor artık göğüslerim. sağıncada epey süt çıkıyor. ben aç kaldığını sanmıyorum açıkçası
sağma makinanın var mı. eğer gün içinde göğsünü sağarsan süt kanalları açılır bebişte daha kolay emmeye başlar. sen yinede emzirmeye çalış canım kesilmesin sütün.Acıdığından değil canım biberon istiyor memeyi istemiyor zorla veriyorum ağzına az biraz çekiyor sütüm de geliyor ama ağlıyor istemiyor biberona sağıp verince biberonda gayet güzel alıyor
mesela gün boyunca aynı göğsümden emzirdiysem diğer göğsüm sertleşip acıyor.öyle oluncada bebişte zor alıyor ağzına çok sert olduğu için. göğüs ucun yara mı? benimde yaralardan kapanmıştı bi ara o zaman az süt çıkıyordu sağınca. lansinoh krem aldım. yumuşadı uçları kabuklar gitti. daha rahat emziriyorum şimdi. hem zaten aç kalsa ağlar bırakmaz memeyi. ağzından süt akıyosa yetiyodur ona o sütler canım. burda bir arkadaşa prof doktor demişki ( evasude ye ) bebişler için önemli olan ilk 5 dk emdikleriymiş. sonrasında birazcık şımarıklıktan emerlermiş. yetiyordur sütün hiç merak etmeuzun süre den kastın ne canım bende philips avent elektronik pompa var. ilk zamanlar sert oldugunda süt cıkarıyordum ama şimdi sagınca birşey cıkaramıyorum.. ama bebeğim emerken agzından süt akıyo görüyorum cok korkuyorum sütüm azaldı diye... acıksacok aglamaz mı bebek.. humana süt artırıcı cay da içiyorum rabbim kimsenin bebeğini sütsüz bırkmasın amin
süt parası yaniianlamadıki ben...
sen nasıl doğu parası alıyosun ki?
Kızlar kandiliniz mübarek olsun ..
Bizim günlerimiz emzirmeyi öğrenmeye çalışmakla geçiyor ilk gün biberonla mama vermek zorunda kaldık şimdi göğsümü almakta zorlanıyor pompayla sağıp kaşıkla vermeye çalıştık olmadı şimdi sütümü sağıp biberonla verdik yine ben sık sık emzirmeye çalışıyorum ama :/ neler yapabilirim bu sıkıntıyı yenmek için ?
Evet canım ama mesleğimi yapamıyormatanamadm.
Ben çorumdayım, muğlada okudum. Sen?
mesela gün boyunca aynı göğsümden emzirdiysem diğer göğsüm sertleşip acıyor.öyle oluncada bebişte zor alıyor ağzına çok sert olduğu için. göğüs ucun yara mı? benimde yaralardan kapanmıştı bi ara o zaman az süt çıkıyordu sağınca. lansinoh krem aldım. yumuşadı uçları kabuklar gitti. daha rahat emziriyorum şimdi. hem zaten aç kalsa ağlar bırakmaz memeyi. ağzından süt akıyosa yetiyodur ona o sütler canım. burda bir arkadaşa prof doktor demişki ( evasude ye ) bebişler için önemli olan ilk 5 dk emdikleriymiş. sonrasında birazcık şımarıklıktan emerlermiş. yetiyordur sütün hiç merak etme
gaz mı tuz mu bılmedım yaa
kıslar esım znco adlı gaz ılacını aldı geldı karnını az cok doyumustuk verdım 4 damla 3 er ogun yazıyor 4 damla verdık eısmle ayagımda salladım agzınada emzıgı verdım uyudu sımdı besıge koydum ınsl rahat bır uyku uyur yaa cok yorgun ve bıtkınımm basım cok agrıyoo ınsl gecer ılaca gerek kalmaz kı salıda memlekete gıdıyoruz esımde bende tedırgınız ya ordada böle olursa??dıyeı ınsl kı olmaz
dua ıle hayırlı kandıllerrrrrrr
bu arada eltım usutmustur dıyo kaka rengımız dunden berı yesıl..de o yusden karnına ve sırtına bez ıtısıp koydum ınsl oda fayda gosterır yaaa
ilk günler benimde öyleydi. hatta doğurdum hala yüzüstü yatamıyorum diye kederlenmiştimcanım valla ilgin için ayrıca teşekkür ederim ama öncesinde gögsüm tas g,bi olup üstüne yatamayacak dereceye geliyordu oyle olmayınca insan endişeleniyor evet gögüs uclarım yaralı malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?