2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

Canım bebek emerken tepiniyosgazı vardır bğyük ihtimalle. Bizimki de öyle.

Sütünüde sağ ki göğüslerin rahatlasın. Dolu memeden bebeğin emmesi de zorlaşabiliomuş.

canım bebek emerken tepiniyosgazı vardır bğyük ihtimalle. Bizimki de öyle.

Sütünüde sağ ki göğüslerin rahatlasın. Dolu memeden bebeğin emmesi de zorlaşabiliomuş.
peki sagınca ne yapcamm posetım yok nerden alınır?? Yada neys-le buzluga atıcamkıı:44:

hangi ilaç hatırlamıyorum da...
geçmişe de bakamıyorum...

sen bebeğinin gaz sorunu yaşamadığına eminmisin suzan?...
bi bebek 5 dk da bir uyanıyosa... sürekli emme isteği var ve memede kısa süre kalıyosa... ve en önemlisi ayaklarını karnına çekip tepiniyosa bu çocuk gaz sorunu yaşıyodur kesin... çözüm yolları denenmeli derim ben...
çıkarıyo diyceksin aşağıdan cevabını duyar gibi oldum ama yetmiyo demekki o çıkardığı gaz...

peki sagınca ne yapcamm posetım yok nerden alınır?? Yada neys-le buzluga atıcamkıı:44:

evindeki küçük saklama kaplarını kullan idareten...
hemde buzluğa atma, dolapta dursun 3 gün içinde ver oğluna içsin... günde 1 kere mesela...
biz geceleri yatmadan önce aylizi yıkıyoruz... biberonla da sağdığım sütlerden veriyorum (ne kadar çok içebildiğinden emin oluyorum-memeden o kadar emin olamam) sonra bi de gaz damlasını veriyoruz, misler gibi uyku çekiyo prensesim...

Tek göğüsten 15 dk da 70 ml nasıl, kızım 20-25 dk emiyor bu yüzden mi kusuyor acaba?

Süt sağıp veren arkideşler nasıl veriyorsunuz bîberonla mı?? Benim kız kaç tane biberon emzîk verdiysem almadı öğürüyor,
ne yapayım??? Dışarı ç ıkmam gereken zamanlar da arasıra biberonla sağdığım sütlerden içsîn diye düşünüyorum, emzik konusunu da araştırdım , ben vermeye karar verdim, ama kızım almıyor işte, bi fîkri olan??

Kızlar kandiliniz mübarek olsun ..
Bizim günlerimiz emzirmeyi öğrenmeye çalışmakla geçiyor ilk gün biberonla mama vermek zorunda kaldık şimdi göğsümü almakta zorlanıyor pompayla sağıp kaşıkla vermeye çalıştık olmadı şimdi sütümü sağıp biberonla verdik yine ben sık sık emzirmeye çalışıyorum ama :/ neler yapabilirim bu sıkıntıyı yenmek için ?

ben wee aldım o nun ucu buyu bulandı gıbım oldu gorumcem nuk almıs sımdı onu mısler gıbım alıyorr cok emınce kusuyor sonra gene ıstıyor o zaman verıyorumm
yarim cokk ozendım bu yazdıklarına nm yaa evde konserve kovonozları var ona koysamm 3 gun ıcınde dıye tarıh atsam ustune daha snra sıcak su ıcınde bekletıpmı ıcıreyımm ama dısarı cıktımda nasıl olurr bırde bıberonlamı vereyım nasıl olcak ne tıp alayım bıberonuu daha almadımdaa en saglıkısı ve kullanıslısı hangısııı

eşin doğum parasını nerden aldı? babalık parası gibi bişimi? yani çalıştığı şirketmi devletin ödediği bi paramı bu?
dogum parası yanı sut paras ssk dan aldı 90 tl..
iş yrınden se maas hesabına yattıı yanı ssk nınkını esımde alabılıyor benım adımaa gıdıp:)

ya alttan gurultulu hemde bayagı:) cıkartıyor ama bundan sonra her emzırme sonrası gene bılındık sırta masaj uygulamasını yapıyım ya 3-4 gundur heme uyanıyor uyumakda zorlanıyor derken gunler gecıyor aa cok sukur bugn ayagını gaza basıyor gibi sureklı helede yatma st gelınce yanı st 23:00 lerde fılannn cok oluyoo paşamın cnm yaa ınsl deneyım bende varsa cıkartır demı bırde su senn gaz ılacını adını aldım sım le baslayan onuda aldırayım kenarda dursun dımı ama

kızlar dun ılk defa yelek sız gezdm aksam acısın cıkardı vucud...ohusalık dedıler terlıksız-corapsız-yeleksız dolasma dıdıler bende dunn aksamca gıymedımaklımada gemedı aksamda oglumu besıgne yatırdım yorgun haldekı benn besıgınde emzıgı tutması ıcn yanındakı yatagıma yattım karnım acıktıı gobısım:) derken ben 5 dk uyudum sanırım yorm esımde pc basındaydı geldıkı bır st olmus uyuyalıı:s
ama ben sesler duyuyordum derken vucud uyumus beyın algım acık kalmıss tetıkdeyımye oglan uyanırsa modu:d

gerı yataga yatmamla karnımın agrısının artması brı oldu cok farklı bır agrıydıkı hungur hungur agladım gercı lohusalıgın verdıgı zayıflıkla hep aglamaklıyım en ufak seydee esım ısıttı sagolsun ayagıma klın corap gıydım derken uyumusum sahurda kalktımkı bırsey kalmamıs sukurer olsunkı cok zor bır agrıydı ama yaaaaaaa dıcem o kı dıkkat edın lutfen ya yavrum geldı aklıma hemencecık hast.gıtsem ne yer ne ıcer kıme emanet ederım moduna gectım dahada agladım

hadi bana musade esım gelmek uzere belkıt dısarı cıkarızz kısmetsee

Canım ben biberon dr brown gaz yapmayan biberonu var ondan kullanıyorum oğlumda en az 8 biberon denedim hiç birini bu kadar beğenmemiştim emzik de avent in anne gögsüne en uyumlu olan emzik o. dene bence

ben sıfır kollu çıplak ayak geziyorum yanıyorum ama dayanamıyorum

Nuk un kauçuk ve diğer emziklerini de denedim dr brown ve nuk un biberonunu da, öğürüyor

Canımm Aventin geniş ortodontik olanını mı normali mi??

allah bi daha ayrmasın tatlım

neden emziremiyorsun acıdığı için mi? bebiş ağzına mı alamıyor? göğüs ucu çatlakları için ben lansinoh krem aldım bana çok iyi geldi biraz acıyor ama dayanılmıycak gibi değil.birde nasıl emzirdiğinde önemli belki kavrayamıyordur bebiş memeyi.

1 numara herhangi bi biberon olabilir sanırım biberonun kaltesinden anlaamam ben wee... kullanıyoruz biz... vericeğin kadar sütü biberona koyuyosun, sonra benmari usulü ısıtıyosun...

anlamadıki ben...
sen nasıl doğu parası alıyosun ki?

benım bebıs de bazen tek ucunu aldıgı zaman canımdan can kıpuyor cıkarıp kahve kısmıyla veryorm sonra yıne ucunu alyor sadece actya ctya emısyorz:)lansloh ıyı bu radaa bende cok memnn kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…