kızlar yaa ben gebelıgımde bu ka yemek yemıyordumm tatlı ıstemıyordumm dogumdan berı asırı ekmek-tatalı ve yeemek tuketyıorum acıkıyorum su yuda öle cok ıcıyomkı emısmeye basladımdaa hemen aklıma su ıcmek gelıyorr sızdee ölemi????
bırde.....
sizin bebeklerde su varmı emmek ıstıyor ama baslayınca bır aglama kı aykalr ıtırıp cekılıyo hem emıyor hem ınatla ayaklarla tepınıyooo yafff
öle yapınca bende ıcım atmasada yalanma emzık verıyorumm
birde..
sütüm akıyor hepya ben hıc sagmadımm sagsammıkı elımde su plastık sus sagma aletınden var sıradan olanlardan sagsammı ne yapsamkı dun ebebgım emmedı ıcn cok rahatsız oldumm cok agrıkı gogusumm sonra 5 dk da olsa emdı rahat ettım cok sukurrr
peki sagınca ne yapcamm posetım yok nerden alınır?? Yada neys-le buzluga atıcamkıı:44:canım bebek emerken tepiniyosgazı vardır bğyük ihtimalle. Bizimki de öyle.
Sütünüde sağ ki göğüslerin rahatlasın. Dolu memeden bebeğin emmesi de zorlaşabiliomuş.
hangi ilaç hatırlamıyorum da...Maşallah maşallah
Bizde o günleri bir görebilsek :2:
Canım benım kızım daha 22 gunluk bıze doktor o ilacı bir aylıkken verılecek die yazmış
Eşime aldırtcam acaba kullansak bısey olur mu hayatım ya birde nasıl kullanıyorsunuz
esım aldı benımm dırek kımlıkle alınıyor sanırım yada yanında dogum raporu gotur bırdeeeeee:44:
sen bebeğinin gaz sorunu yaşamadığına eminmisin suzan?...kızlar yaa ben gebelıgımde bu ka yemek yemıyordumm tatlı ıstemıyordumm dogumdan berı asırı ekmek-tatalı ve yeemek tuketyıorum acıkıyorum su yuda öle cok ıcıyomkı emısmeye basladımdaa hemen aklıma su ıcmek gelıyorr sızdee ölemi????
bırde.....
sizin bebeklerde su varmı emmek ıstıyor ama baslayınca bır aglama kı aykalr ıtırıp cekılıyo hem emıyor hem ınatla ayaklarla tepınıyooo yafff
öle yapınca bende ıcım atmasada yalanma emzık verıyorumm
birde..
sütüm akıyor hepya ben hıc sagmadımm sagsammıkı elımde su plastık sus sagma aletınden var sıradan olanlardan sagsammı ne yapsamkı dun ebebgım emmedı ıcn cok rahatsız oldumm cok agrıkı gogusumm sonra 5 dk da olsa emdı rahat ettım cok sukurrr
peki sagınca ne yapcamm posetım yok nerden alınır?? Yada neys-le buzluga atıcamkıı:44:
ben wee aldım o nun ucu buyu bulandı gıbım oldu gorumcem nuk almıs sımdı onu mısler gıbım alıyorr cok emınce kusuyor sonra gene ıstıyor o zaman verıyorummTek göğüsten 15 dk da 70 ml nasıl, kızım 20-25 dk emiyor bu yüzden mi kusuyor acaba?
Süt sağıp veren arkideşler nasıl veriyorsunuz bîberonla mı?? Benim kız kaç tane biberon emzîk verdiysem almadı öğürüyor,
ne yapayım??? Dışarı ç ıkmam gereken zamanlar da arasıra biberonla sağdığım sütlerden içsîn diye düşünüyorum, emzik konusunu da araştırdım , ben vermeye karar verdim, ama kızım almıyor işte, bi fîkri olan??
yarim cokk ozendım bu yazdıklarınaevindeki küçük saklama kaplarını kullan idareten...
hemde buzluğa atma, dolapta dursun 3 gün içinde ver oğluna içsin... günde 1 kere mesela...
biz geceleri yatmadan önce aylizi yıkıyoruz... biberonla da sağdığım sütlerden veriyorum (ne kadar çok içebildiğinden emin oluyorum-memeden o kadar emin olamam) sonra bi de gaz damlasını veriyoruz, misler gibi uyku çekiyo prensesim...
dogum parası yanı sut paras ssk dan aldı 90 tl..eşin doğum parasını nerden aldı? babalık parası gibi bişimi? yani çalıştığı şirketmi devletin ödediği bi paramı bu?
ya alttan gurultulu hemde bayagı:) cıkartıyor ama bundan sonra her emzırme sonrası gene bılındık sırta masaj uygulamasını yapıyım ya 3-4 gundur heme uyanıyor uyumakda zorlanıyor derken gunler gecıyorsen bebeğinin gaz sorunu yaşamadığına eminmisin suzan?...
bi bebek 5 dk da bir uyanıyosa... sürekli emme isteği var ve memede kısa süre kalıyosa... ve en önemlisi ayaklarını karnına çekip tepiniyosa bu çocuk gaz sorunu yaşıyodur kesin... çözüm yolları denenmeli derim ben...
çıkarıyo diyceksin aşağıdan cevabını duyar gibi oldum ama yetmiyo demekki o çıkardığı gaz...
ben wee aldım o nun ucu buyu bulandı gıbım oldu gorumcem nuk almıs sımdı onu mısler gıbım alıyorr cok emınce kusuyor sonra gene ıstıyor o zaman verıyorumm
yarim cokk ozendım bu yazdıklarınanm yaa evde konserve kovonozları var ona koysamm 3 gun ıcınde dıye tarıh atsam ustune daha snra sıcak su ıcınde bekletıpmı ıcıreyımm ama dısarı cıktımda nasıl olurr bırde bıberonlamı vereyım nasıl olcak ne tıp alayım bıberonuu daha almadımdaa en saglıkısı ve kullanıslısı hangısııı
kızlar dun ılk defa yelek sız gezdm aksam acısın cıkardı vucud...ohusalık dedıler terlıksız-corapsız-yeleksız dolasma dıdıler bende dunn aksamca gıymedımaklımada gemedı aksamda oglumu besıgne yatırdım yorgun haldekı benn besıgınde emzıgı tutması ıcn yanındakı yatagıma yattım karnım acıktıı gobısım:) derken ben 5 dk uyudum sanırım yorm esımde pc basındaydı geldıkı bır st olmus uyuyalıı:s
ama ben sesler duyuyordum derken vucud uyumus beyın algım acık kalmısstetıkdeyımye oglan uyanırsa modu:d
gerı yataga yatmamla karnımın agrısının artması brı oldu cok farklı bır agrıydıkı hungur hungur agladım gercı lohusalıgın verdıgı zayıflıkla hep aglamaklıyım en ufak seydeeesım ısıttı sagolsun ayagıma klın corap gıydım derken uyumusum sahurda kalktımkı bırsey kalmamıs sukurer olsunkı cok zor bır agrıydı ama yaaaaaaa dıcem o kı dıkkat edın lutfen ya yavrum geldı aklıma hemencecık hast.gıtsem ne yer ne ıcer kıme emanet ederım moduna gectım dahada agladım
ben wee aldım o nun ucu buyu bulandı gıbım oldu gorumcem nuk almıs sımdı onu mısler gıbım alıyorr cok emınce kusuyor sonra gene ıstıyor o zaman verıyorumm yarim cokk ozendım bu yazdıklarınanm yaa evde konserve kovonozları var ona koysamm 3 gun ıcınde dıye tarıh atsam ustune daha snra sıcak su ıcınde bekletıpmı ıcıreyımm ama dısarı cıktımda nasıl olurr bırde bıberonlamı vereyım nasıl olcak ne tıp alayım bıberonuu daha almadımdaa en saglıkısı ve kullanıslısı hangısııı
Nuk un kauçuk ve diğer emziklerini de denedim dr brown ve nuk un biberonunu da, öğürüyorCanım ben biberon dr brown gaz yapmayan biberonu var ondan kullanıyorum oğlumda en az 8 biberon denedim hiç birini bu kadar beğenmemiştim emzik de avent in anne gögsüne en uyumlu olan emzik o. dene benceben sıfır kollu çıplak ayak geziyorum yanıyorum ama dayanamıyorum
Canım ben biberon dr brown gaz yapmayan biberonu var ondan kullanıyorum oğlumda en az 8 biberon denedim hiç birini bu kadar beğenmemiştim emzik de avent in anne gögsüne en uyumlu olan emzik o. dene bence
ben sıfır kollu çıplak ayak geziyorum yanıyorum ama dayanamıyorum
biz geldik kızımılaaaaaaa:119::119::119::119::124::124::124::124::124::129::129::129::118::118::118::118:
salı günü akşama doğru girdik hastaneye bugün 5 te çıktık. çok şükür birşeyi yokmuş kızımın. bugün evimizde uyuyacağız hala inanamıyorum. eşimle bu bizimmi şimdi deyip duruyoruz. çok mutluyuz. allahım kimseye yavrusunun acısını göstermessin..
neden emziremiyorsun acıdığı için mi? bebiş ağzına mı alamıyor? göğüs ucu çatlakları için ben lansinoh krem aldım bana çok iyi geldi biraz acıyor ama dayanılmıycak gibi değil.birde nasıl emzirdiğinde önemli belki kavrayamıyordur bebiş memeyi.Kızlar kandiliniz mübarek olsun ..
Bizim günlerimiz emzirmeyi öğrenmeye çalışmakla geçiyor ilk gün biberonla mama vermek zorunda kaldık şimdi göğsümü almakta zorlanıyor pompayla sağıp kaşıkla vermeye çalıştık olmadı şimdi sütümü sağıp biberonla verdik yine ben sık sık emzirmeye çalışıyorum ama :/ neler yapabilirim bu sıkıntıyı yenmek için ?
ben wee aldım o nun ucu buyu bulandı gıbım oldu gorumcem nuk almıs sımdı onu mısler gıbım alıyorr cok emınce kusuyor sonra gene ıstıyor o zaman verıyorumm
yarim cokk ozendım bu yazdıklarınanm yaa evde konserve kovonozları var ona koysamm 3 gun ıcınde dıye tarıh atsam ustune daha snra sıcak su ıcınde bekletıpmı ıcıreyımm ama dısarı cıktımda nasıl olurr bırde bıberonlamı vereyım nasıl olcak ne tıp alayım bıberonuu daha almadımdaa en saglıkısı ve kullanıslısı hangısııı
dogum parası yanı sut paras ssk dan aldı 90 tl..
iş yrınden se maas hesabına yattıı yanı ssk nınkını esımde alabılıyor benım adımaa gıdıp:)
ya alttan gurultulu hemde bayagı:) cıkartıyor ama bundan sonra her emzırme sonrası gene bılındık sırta masaj uygulamasını yapıyım ya 3-4 gundur heme uyanıyor uyumakda zorlanıyor derken gunler gecıyoraa cok sukur bugn ayagını gaza basıyor gibi sureklı helede yatma st gelınce yanı st 23:00 lerde fılannn cok oluyoo paşamın cnm yaa ınsl deneyım bende varsa cıkartır demı bırde su senn gaz ılacını adını aldım sım le baslayan onuda aldırayım kenarda dursun dımı ama
neden emziremiyorsun acıdığı için mi? bebiş ağzına mı alamıyor? göğüs ucu çatlakları için ben lansinoh krem aldım bana çok iyi geldi biraz acıyor ama dayanılmıycak gibi değil.birde nasıl emzirdiğinde önemli belki kavrayamıyordur bebiş memeyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?