sagol cnm yaa rahatladım ben dr gtme tarafı degılım pekde o yusden atastırıp okumak tecrube lılerden bılgı almak daha ı oluyorrr banaa sagollBizimki de bir ara sarı yeşil karışık yapmıştı.dıktor önemli değil annenin yedîkleri de etkiler demişti.düzeldi sonra zaten.
başağrısı uykusuzluktandır canım. birazcık uyumaya çalışsan iyi olcaksın aslındakızlar bu arada iç dikişimdn biri sini peceteye geldii heralde ıc dıkıs cunku renk farkı varrrrr:)
basım cok agrıyorrr
yaaaa. bunu öğrendiğim iyi oldu. gerçi hiç yemedim ama bundan sonrada yememeye devam ederim.Kızlar geçen kuzenimle konuştuk.3 hafta oğlumdan büyük bebeği var.
Bir gün çok hıysuzlanmış,ağlamış,uyumamış,durmamış.doktoru arayıp sormuş .birkaç soru sormuş sonrasında idrar tahlili vs istemiş.
Kuzenimin bütün tetkikler bittikten sonra aklına gelmiş.doktora o gün 1 paket çikolata yediğini söylemiş.doktor da neden daha önce söylemedin bu kadar işlem yapmazdık,uzun bir süre çikolata yeme,bebeği huzursuz eder demiş.
Sizlerin de aklında bulunsun.
yaaaa. bunu öğrendiğim iyi oldu. gerçi hiç yemedim ama bundan sonrada yememeye devam ederim.
acaba türk kahveside rahatsız eder mi bebişimizi?? senin bilgin var mı acaba canım??
Kızlar geçen kuzenimle konuştuk.3 hafta oğlumdan büyük bebeği var.
Bir gün çok hıysuzlanmış,ağlamış,uyumamış,durmamış.doktoru arayıp sormuş .birkaç soru sormuş sonrasında idrar tahlili vs istemiş.
Kuzenimin bütün tetkikler bittikten sonra aklına gelmiş.doktora o gün 1 paket çikolata yediğini söylemiş.doktor da neden daha önce söylemedin bu kadar işlem yapmazdık,uzun bir süre çikolata yeme,bebeği huzursuz eder demiş.
Sizlerin de aklında bulunsun.
canımkalça usg randevusunu direk radyolojidenmi aldın? bende alıcamda nası yapcam bilemedimCanlarrrrr... Ve artık onların dünyaya gözlerini açan minik melekleri..Biz geldik sonundaa. Nete giremedim uzun zamandır. Memlekette olduğum için çok yoğunum gelen gidenlerden sağolsunlar. Bir de kızımla çok gezenti olduk arabamıza atlayıp geziyoruz memleketimizde. Yarın dönüyoruz artık evimize, sabah hastaneden sonra çıkacağız yola. Cimcimemin kalça ultrasonu için randevu aldık sabah. Her neyse doğum yapan tüm arkadaşları tebrik ederim, Allah analı babalı büyütsün canlarım. Özledim valla ya, eve geçince bol bol girerim artık burada fırsatım olmadı ama aklım hep sizdeydi.. Bu arada benim cimcimem 45 günlük oldu teyzeleri kocaman kız olduk fotosunu yükleyeceğim eve geçince.. Hepinize iyi geceler, bol sütlü ve emzirmeli günler bebişlerinizle..
iyi dilekleriniz için çok teşekkür ediyoruz kızımnla
doğum yapan annişler allahım analı babalı büyütsün bebişlerinizi. kadromuz tamamlanmış sonunda çok şükür kazasız belasız..
foto paylaşan annişler çok tatlı bebişlerinşz maşallah sizlere.
gaz mı tuz mu bılmedım yaa
kıslar esım znco adlı gaz ılacını aldı geldı karnını az cok doyumustuk verdım 4 damla 3 er ogun yazıyor 4 damla verdık eısmle ayagımda salladım agzınada emzıgı verdım uyudu sımdı besıge koydum ınsl rahat bır uyku uyur yaa cok yorgun ve bıtkınımm basım cok agrıyoo ınsl gecer ılaca gerek kalmaz kı salıda memlekete gıdıyoruz esımde bende tedırgınız ya ordada böle olursa??dıyeı ınsl kı olmaz
dua ıle hayırlı kandıllerrrrrrr
bu arada eltım usutmustur dıyo kaka rengımız dunden berı yesıl..de o yusden karnına ve sırtına bez ıtısıp koydum ınsl oda fayda gosterır yaaa
ya kızlar tam kırk uçurmaya dışarı çıkalım dedik uyumayan kızım uyudu uyanmıyor şimdi ya
ya bide ben bugün boy abdestimi aldım ama 3 gündür yoğun kanamam var adetliyniş gibi ve bitmedi malesef. şimdi ben yarın namaz fln kılabilecekmiyim? bu devam eden adet kanı gibi, ama 40 ımda çıkmış oluyor ?? naapcaamm??
bilen bi desin yaw?
sen yeme bence caNIM çikolata bak bebiş huysuzlanıyormuş öyle. yazık kuzucuklara çok ağlıyolar sonraben hergün çikolata yiyorum yaa o mu gaz yapıyor şimdi oğluşumu
ama canım çok istiyor görünce görmeyincede istiyo gerci ama :44::44:
Amin inşallah bütün bebeciklerimiz öyle olsunlar.herkesin kandili mübarek olsun ,
bizede dua edin teyzeleri , akilli , uslu bol uykulu olalim
ya kızlar tam kırk uçurmaya dışarı çıkalım dedik uyumayan kızım uyudu uyanmıyor şimdi ya
ya bide ben bugün boy abdestimi aldım ama 3 gündür yoğun kanamam var adetliyniş gibi ve bitmedi malesef. şimdi ben yarın namaz fln kılabilecekmiyim? bu devam eden adet kanı gibi, ama 40 ımda çıkmış oluyor ?? naapcaamm??
bilen bi desin yaw?
geçmiş olsun canım.inşallah gaz sıkıntısı geçer iyileşir.gerçekten gazlı bebek çok zor.bazen hiçbirşey fayda etmiyor.birde titreşimli anakucağı alıp dene belki işe yarar.Allah yardımcın olsun kızına şifa versin.öptüm minik ayliziteşekkürler lovelypink... yazdığın bu bilgiler çok güzel ama malesef herkeste çözüm olmuyor demekki... benim kızımın gaz sorunu ciddi boyutta... morarana kadar ağlıyo... hatta nefesi kesilene kadar... ne zeytinyağı masajı kaldı... ne organik yağ karışımları (gazını çıkarmasında yardımcı olurmuş)... ne egzersizi... ne rezenesi... ne kimyonu... denemediğimiz hiçbişey kalmadı... bebeğim 5 dk deliksiz uyumadı gaz damlasına başlayana kadar... keşke bu organik çözümler her birimizin derdine deva olsa ama olmuyo işte kuzum...
sağma makinanın var mı. eğer gün içinde göğsünü sağarsan süt kanalları açılır bebişte daha kolay emmeye başlar. sen yinede emzirmeye çalış canım kesilmesin sütün.
Benim de öyleydi .sezeryan olduğum için doktor 3. Gün süt gelir 5. Gün artar demişti öyle de oldu.
İlk şırongayla verdik sonra almadı mamayı,hastanedeydik o sıra doktor biberonları verin dedi baktık güzel içiyor.
Süt gelene kadar tabi biberona alıştı paşam.
Süt geldi ama yok memeyi almıyor.o almadıkta ben ağladım.ne senaryolar kurdum.tabi emmedikçe taş oldu göğüsler hem sağıp hem ağlıyordum.
Sütü sağıp kaşıkla verdim çok.ama 30 cc yi biberonla 5 dk da içiyorken kaşıkla yarım saatte içiyordu yarısı da dışarı tabi.zor zamanlardı gerçekten benim için.
Doktora,sağlık ocağı daki ebeye danıştım.
İkisinin de dediği Biberonu hiç verme,önce memeyi ver memeyi almadığında mamayı kaşıkla veya şırıngayla verindi.
2 gün ağladı,doymadı ama biberon vermedik.yavaş yavaş memeyi almaya başladı .çok şükür Allah ıma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?