2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
Bizimki de bir ara sarı yeşil karışık yapmıştı.dıktor önemli değil annenin yedîkleri de etkiler demişti.düzeldi sonra zaten.
sagol cnm yaa rahatladım ben dr gtme tarafı degılım pekde o yusden atastırıp okumak tecrube lılerden bılgı almak daha ı oluyorrr banaa sagoll

Kızlar geçen kuzenimle konuştuk.3 hafta oğlumdan büyük bebeği var.
Bir gün çok hıysuzlanmış,ağlamış,uyumamış,durmamış.doktoru arayıp sormuş .birkaç soru sormuş sonrasında idrar tahlili vs istemiş.
Kuzenimin bütün tetkikler bittikten sonra aklına gelmiş.doktora o gün 1 paket çikolata yediğini söylemiş.doktor da neden daha önce söylemedin bu kadar işlem yapmazdık,uzun bir süre çikolata yeme,bebeği huzursuz eder demiş.
Sizlerin de aklında bulunsun.

Son düzenleme:
yaaaa. bunu öğrendiğim iyi oldu. gerçi hiç yemedim ama bundan sonrada yememeye devam ederim.
acaba türk kahveside rahatsız eder mi bebişimizi?? senin bilgin var mı acaba canım??

yaaaa. bunu öğrendiğim iyi oldu. gerçi hiç yemedim ama bundan sonrada yememeye devam ederim.
acaba türk kahveside rahatsız eder mi bebişimizi?? senin bilgin var mı acaba canım??

Bilmiyorum ki hiç canım.araştırıyorum ama hala.öğrendikçe haber ederim muhakkak )

ben hergün çikolata yiyorum yaa o mu gaz yapıyor şimdi oğluşumu
ama canım çok istiyor görünce görmeyincede istiyo gerci ama :44::44:

iyi dilekleriniz için çok teşekkür ediyoruz kızımnla
doğum yapan annişler allahım analı babalı büyütsün bebişlerinizi. kadromuz tamamlanmış sonunda çok şükür kazasız belasız..
foto paylaşan annişler çok tatlı bebişlerinşz maşallah sizlere.

canımkalça usg randevusunu direk radyolojidenmi aldın? bende alıcamda nası yapcam bilemedim

ya kızlar tam kırk uçurmaya dışarı çıkalım dedik uyumayan kızım uyudu uyanmıyor şimdi ya
ya bide ben bugün boy abdestimi aldım ama 3 gündür yoğun kanamam var adetliyniş gibi ve bitmedi malesef. şimdi ben yarın namaz fln kılabilecekmiyim? bu devam eden adet kanı gibi, ama 40 ımda çıkmış oluyor ?? naapcaamm??
bilen bi desin yaw?

Bir yerde okumustum, gereginden fazla emerse de kaka rengi yesile donebiliyormus.

En iyisi bi doktora git ve bu kanamanin adetten mi lohusaliktan mi oldugunu ogren. Lohusaliktansa 40 gunu gectiysen her vakitte abdest tazeleyip namazini kilarsin ancak adet kaniysa kilmazsin tabi ki. Biraz baktim nette de 40 gun bitmeden de lohusa kani erken kesilip adet gorenler varmis. Belki senin de oyle oldu.

ben hergün çikolata yiyorum yaa o mu gaz yapıyor şimdi oğluşumu
ama canım çok istiyor görünce görmeyincede istiyo gerci ama :44::44:
sen yeme bence caNIM çikolata bak bebiş huysuzlanıyormuş öyle. yazık kuzucuklara çok ağlıyolar sonra

cnim benim de kanamam bitti derken 3 gündür kanamam var seninle ayni gun dogum yapmistik galiba nasil anlayacagiz adet kani mi lohusalik kani mi ben de bilmiyom

geçmiş olsun canım.inşallah gaz sıkıntısı geçer iyileşir.gerçekten gazlı bebek çok zor.bazen hiçbirşey fayda etmiyor.birde titreşimli anakucağı alıp dene belki işe yarar.Allah yardımcın olsun kızına şifa versin.öptüm minik aylizi

sağma makinanın var mı. eğer gün içinde göğsünü sağarsan süt kanalları açılır bebişte daha kolay emmeye başlar. sen yinede emzirmeye çalış canım kesilmesin sütün.

Sağma makinan var onla sağıyorum emzirmeye de çalışıyorum ama mama da verdim az önce rahat uyusun diye mama verince 3-4 saat uyuyor çünkü kendi sütümü verince 1 saatte yarım saatte uyanıyor şimdi sütümüde sağdım hazırladım uyanınca vericem

Pazartesi doktora gidicez bakalım ne dicek doktor :/ birde benim kızımda yarık damak var çok azmış birde baya gerideymiş o nedenle çok dikkatli veriyorum biberonu ondan mememi almıyor mu acaba :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…