2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
gözünaydın canım 1 gece ile kurtulmuşsunuz çok şükür biz 5 gün kaldık sonrasında 3 günde hastanede beraber kaldık
hoşgeldin.. ben normal korse giyiyorum şort gibi olandan dediğin gibi zor oluo ama kalça ve bacaklarda toplansın diorum faydası olur inşallah. markasını bilmiorum ama hamilelikten önce giydiğim korseydi
Kızlar 5 gündür afedersiniz büyük tuvaletimi yapamıyorum doğumdan sonra lavman yapmışlardı ondan beridir yapamıyorum napmam lazım???

doğumdan sonra 3 4 gün bende yapamadım

selam anneler ve bebişleri ;
oğluşum okadar vaktimi alıyorki inanın kk ya girmeye bile halim kalmıyor;
oysaki aklımda birsürü sorular oluyor,girince sorarım falan diyorum ama şuan unuttum walla :) artık aklıma geldikçe bakalım :)

bu annelik ne güzel bişey kızlar yaa; annemlerde kalıyoruz hemen hemen tek yaptığım oğlumu emzirmek ve izlemek ;
ve izlemeye doyamıyorummm..sürekli dualar okuyorum ..allahım isteyen herkese tattırsın bu duyguyu inş...

bu arada kızlar,dün sarılığımız yüksek çıktı bugün tekrar gittik ,allahtan artmamış fazla; okadar kötüydümki dün anlatamam
insanın evladı nekadarda kıymetli;resmen ağladım inanın ve sürekli kaldırıp kaldırıp emzirdim yavrumu ..iki günde bir gidicez kontrole;
off atlatsak bu tarz hastalıkları yaa...

zaman bulursam en kısa zamanda doğum hikayemide yazıcam inş..

bende sezeryanla dogum yapıtm 3.gun gıydım korse ve cıkarmadım hıc:) benmkıde sotrlu olanlardan aama bıraz zor oluyr napyım

canım uzme kendnı yukselmemıs demekkı bak. senı anlyorm bende gobegı kanmıs kucuck sırtımdan soguk terler bosaldı ates basdı gornce bayılıyodm nerdeyse en kıymetlılerımız bıızm onlar Allah ım saglık sıhhat uzun ömür versin eksikliklerini göstermesin amin

devlet memurları doğum parası almıyo diye biliyordum alınıyo muymus
canım doğum parası değil benim bahsettiğim çocuk yardımı yanlış yazmış olabilirim

Kısla
kaç saatte bir emziriyorsunuz
ahu kuzu 4 saat uyanmıyo ben de ellemiyorum.. Hata mı yapıyorum sizce
canım ilk aşta sarılk nedeni ile bende saat başı uyandırıp emziriyordum o kısımıı atlatınca doktordedi ki uyuyan çocuğu uyandırp emzrme hzurnu bomza. o acıkınca zaten uyanır dedi. benim oğlum en fazla 2 saa aralıksız uyuyor 2 saate birde emziriyorum

Kızlar 5 gündür afedersiniz büyük tuvaletimi yapamıyorum doğumdan sonra lavman yapmışlardı ondan beridir yapamıyorum napmam lazım???
banada doğumda lavman yaptılar 3gün yapmadım. ama doğumdan beri hep kabızım hayatımda kabız olmadım ben lavman yapıldı andn itibaren kabız oldum. kayısı yiyorum 4 lt su içiyorum zeytinyağı yiyoum devamlı ama geçmiyor

ben sordum doktoruma 1 hafta sonra doumdan giyeyim mi diye asla dedi tavsiye etem ben sana iç kızıma zarar veriri dedi giymedim bnede

kızlar benim göğüslerim devamlı kanıyor ve acıyor emzirmek işkence resmen ama veriyorum yinede. son zamanlarda kilo alımı durdu doktor takibe aldı. şimdi ben kararsızım sizce süt pompası almalımıyım. alan ve kullanan arkadaşlar hangi marka kullanıyor ve nsıl kullanıor söyleyebilir mi. mesela benim oğlum 2 saate bi emiyor bir göğsüü veriyorum emiyo 2 saat sonra diğer göğsümü veriyorum kendi bırakana kadar da çekmiyorum. şimdi pompa alırsam ne zmana sağmalıyım. ne kadar sürede sağmalıyım. zaten çocuk emiyor emdikten sonra mı sağmalıyım anlmadım ben bu işi

canım mamalarda gaz yapıyor bebişlerde. sen kendi sütünü vermeye çalış elinden geldiğince. emdikçe daha çabuk alışıyorlar emmeye.

canım mavi boncuk kızın çok tatlı maşallah. iyice büyümüş artık kocaman kızçe olmuş
benimkide bol emişmenin sonucunda aynısnı yaptı. nasıl sevindim bezinde kakaları görünce
hergün yeni bi huy ediniyorlar. dün oğlum uyumak istemedi. öyle etrafına bakındı. yattığı yerden. birde bugün gülücük atarken seside çıktı nasıl hoşuma gitti kuzuummm

canım benım doktorumda hemen giy dedi karnın sarkar yoksa dedi bel korselerinden aldım ama kanamam azaldı artık bel kalca giyecem ama genede bıngıl bıngıl

canım ben lansınoh elektrıklı kullanıyorum emdıkten sonra sagdım 80 cc cıktı ama o gece oğlum hiç doymadı bı dahada pompa ile sağmadım sutum az zannedersem
göğüs kanaması ıcın evıcap,lansınoh,medicassol surdum baya toparlandım ama ılk baslarda canım yana yana emzırdım ne zordu bence memenı vermekle en ıyısını yapıyorsun

kızlar bebegım uyuyamıyor bu asta bebekler gunde 16-20 st uyuması gerekı benımkı gecelerı 2-3 st ar aıle uyuyo o kaa yanı 12 de yatsa 3 de yanıyo sonra yat ıyo 5 de uyanıyor gıbı ama gunduzları kac gundur pek uyuyamıyo uykuya dalıyo ınıltıyle gerı uyanıor
gaz ı vardı dedıkk gaz ılacı verıyoruz alttan gunbur gumbur cıkıyor usttende emme sonrası cok gu kez cıkaıyor ee baska ne kaldıkıı sımdıde ayagımda salladım uyudu besıne koyum uyandım aha yanımda bakınıyoo ne yapcam dr gıtsemmıkı yarında memlekte gıdıcez ne yapcam bennnnnnnnnnnnnnnn,

yemeklerden 30 dk once dere otu ye hemde sut yapıyoo sonra 1 bardak su ıc ustune dırek wc desn bır kac st bend e 2 gundur cıkamyrdum sahurda yedım az once cıktımm
benımkıde bundan ben takıyormm o ka sıcak dıll tutmuyor yanıı

Canım benimde meme uçlarım yara ama bende veriyorum memeyi bebeğime onun dışında bende elektronik aventin pompası var bebek emisi gücüne sahip tahrip olmuş göğsünü acitmiyor süt çekerken tavsiye ederim tüm avent biberonları ile uyumlu.

Son düzenleme:

Selam kızlarrrr
Kızçemin bayramlığını aldık dün. Nasıl sizce:)

Eki Görüntüle 771756

Bu da kızçemin dün çektiğim fotosu

Eki Görüntüle 771758

VEE BU DA BENİM KIZCIĞIMM TEYZELERİİEki Görüntüle 771759

Ay MAŞALLAH hepsi bir birinden tatlı ya. Allahım nazardan saklasın

maşallah canım sizeeee

Kızlar sagdıgınız sutlerinizi ne zaman içiriyorsunuz. Bebeklerinizi ne kadar sıklıkla emziriyorsunuz. Göğüs çok dolu olunca da bebek ememiyor ne yapıcam bilemedim

Son düzenleme:
canımkalça usg randevusunu direk radyolojidenmi aldın? bende alıcamda nası yapcam bilemedim

Canım randevunu aldın mı bilmiyorum ama yine de yazayım dedim yeni gördüm çünkü sorunu.özel hastanede bakıldı canım usg. biz doktorumuza gittik oradan kalça usg için kağıt verdi kayıt yapan yerde bize randevu verdi. bu şekilde halletmiştik.

canım bende lansinoh pompa var. elektrikli çift göğüs sağabiliyor. sağarlen hiç canın yanmıyor. benimde göğüs uçlarım çok kanamıştı. lansinoh krem iyi geldi bana.yumuşattı uçlarını. oğlum ilk emmeye başlarken yine acıyor ama dayanılmıycak gibi değil. sonra emerken geçiyor zaten acısı.bence al pompa. hem süt kanallarının daha çabuk açılmasınıo sağlıyor. o zamanda bebiş daha kolay emiyor.

Kızlar sagdıgınız sutlerinizi ne zaman içiriyorsunuz. Bebeklerinizi ne kadar sıklıkla emziriyorsunuz. Göğüs çok dolu olunca da bebek ememiyor ne yapıcam bilemedim
sağılan süt dolapta 3-4 gün kalabiliyor. ben uyandıkça emziriyorum oğlumu. bazen 2 bazen 3 saatte bir uyanıyor. bazense 15 dk bile uyumuyor gerçi ilk günler 2 saatte bir emzirmeye çalışıyordum. ama şimdi kendisi ne zaman acıkıp isterse öyle veriyorum ben saate pek bakmıyorum. acıkınca durmuyor zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…