Selam kızlarrrr
Kızçemin bayramlığını aldık dün. Nasıl sizce:)
Eki Görüntüle 771756
Bu da kızçemin dün çektiğim fotosu
Eki Görüntüle 771758
kızlar bebgm ıkı haftada 1 kılo almıs ve 3 cm uzmıs suanda kılomuz 4.800 53 cm boyumuz masallahhhh annesınn sutu yarıo kuzucugmaaa
bde cnnlar bnm goguslerım bı acıodukı sormayın nıe olurmus bıse gorupte yemeyınce sertleşip acırmıs dıkkat edın hamılelık kadar onemlı bebgmı zor emzırdım
drmuzdan bılgıler paylasım sızlerede
bebsm ısılık oldu burda havalar bı acık bı kapalı anlayamdm ve ısılık yaptm yavrumu onn ıcın dr hametan verdı kızarıklıkları ıcınde ama pişiğe iyı gelmezmıs trosdy kulln ddı
sunnet ışimizde sorduk 3 ve 6 aylıkken yapalm ddı hem tamamn sarılıgı gecsın ddı hemde kendını toparlası ddı bde cıgerlerı gelıssın ddı ozmn daha saglıklı olur ddı aklmda yattı 3 aylıkken 10 dkkalıkbı amelıyat gecırceek yavrum bnm yha
fıtıl verdı bıze cok huysuzlandgnda aşidan sonra verrsın ddı sende bebgnde rahatlar ddı bayramdan sonrada 2 aşmz varr
ve bu kadar teyselerı
bız artk banyomuzda aglamıoruz oğlsm sevıcek heralde bnyoyuEki Görüntüle 771786
ablamın zıllısı ve oğlşm teyselerı
ayy o kaka sorunu çok fena yaa. içinden çekip alasım geliyor oğluşum öyle ağlarkenArtık herkes temmuz 2013 annesisüper ,,doğurmayan kalmamış:):) Daha da kalsınmı yani:):) Her gün fırsat buldukça gelip okuyorum yzdıklarınızı,,ama yazmaya zamanım olmuokii,,benim bıdığım dört beş gün gündüzleri pek uyumadı kaka yapamadı falan ,,çoğunuz yaşamışsınız zaten,,çok şükür iki gündür normale döndük,,bu sabah ilk kez uyanık kalıp konuştuk oğlumla:):)Nsıl da bakıo anlıo gibi gözlerini kısarak:):)
Benim oğluş ta maalesef isilik oldu yerim onu kıyamam ona..Halbuki kalın da giydirmedik ama çoook sıcak napsın o da..
Ben de korse takmaya başlıcam şu cıvıklıklarım gitsin :):):)Şimdi hazır uyuyoken bebişim bi duş alayım ben hepinizi öpüyorumm,,bu arada bütün bebişler çok sevimli maşallah onlara
Yine yine ben
Saat 10.30 ta oturdum pc başına o arada kahvaltı yapayım dedim
10 dakika sonra kızçem kıvrandı altını al emzir gaz derken kahvaltı yarıda kaldı
ancak gelebildim o uyurken hızlı hızlı kahvaltımı yaptım evi toparladım.Annem birkaç gündür
yanımda değil oldukça zor oluyor herşeye yetişemiyor insanBuna da şükür
Dün 35.günümüzü Tekirdağ'da geçirdik atlayıverdik.Hava değişimi o bu derken korkularımı
yenip gittik....Herkes çok şaşırdı Duru'yu görünce.Duru da o kadar kalabalıği görünce tam 7
saat uyumadı.Ben onu sesli ortama alıştırdığımı zannediyordum ama nafile alıştırmamışım
O kadar çocuğu görünce gözlerini kırpmakta zorluk çekti akşamda yolda mışıl mışıl uyudu...
Çok çabuk geçiyor zaman biz 36 günlük olduk bile
Memeleri acıya annecikler inatla emzirin hatta acıdan ağlayın emzirirken
bence memelere en iyi gelen kendi sütümüz bebişlerimiz emdikçe yenileniyor
ve düzeliyor.Ben bir keresinde kanlı kanlı emzirmiştim ne yapayım mecbur
çekmedi memeyi kanadı ve düzeldi.Ben 1 hafta kadar çektim sonra
düzeldi.Kremler sadece yumuşattı o anlık geçirdi..Bol bol hava almasını
sağlayın.Evde eski badilerinizin meme uçlarını kesin ve öyle dolaşın...
Sakın ha kapıyı öyle açmayın
Dar sütyenler takmayın benden tavsiye deneyim hepsi
Geçmişi okudum şimdi ev toplamaya devammmmmmmmmmm
ayy o kaka sorunu çok fena yaa. içinden çekip alasım geliyor oğluşum öyle ağlarken
bide oğlum yeni bi alışkanlık edindi. gaz sancısı geldiğinde annemle kv bi kere battaniye içinde sallamıştı. öyle sakinleşmişti. şimdi her sancı geldiğinde sallanmak istiyor. sancısı geçincede uyumuyor sallamayı bırakınca basıyor feryadı kuzumdün 1 saat salladık nerdeyse. ne emiyor ne duruyor sallayınca sesi kesiliyor. en son artık biraz emdi yorgunlukta uyuya kaldı paşam.
ben bel korsesi kullniyorum kivrilmada yapmiyo uc tanede ayari var markasini hatrlmiyorum maalsefMerhaba Kizlar,
Araniza yeni katildim. Oncelikle hepinize hayirli olsun. Umarim herkesin sagligi yerindedir.
Ben de 20 Temmuz'da sezeryanla dogum yaptim. Sizlere sorum aranizda korse kullanan var mi? Varsa hangi model kullaniyorsunuz. Baktiklarim genelde sortlu olanlar onlari da giyip cikarmak zor olsa gerek. Malum durmadan tuvalete tasiniyoruz. Bir de bel korsesi denen modelleri gordum. Ama sanki oturup kalkarken kivrilirmis gibi geldi bana. Korse kullananlardan tavsiyelerini bekliyorum. Marka, model fiyat bilgisi.
Herkese saglikli gunler
düzelio canım ben farkediyorum tek yan etkisi stress seni üzene mahal verme bol su iç tahin helvası ye ve humananın emziren annelere cayı var onu iç ben öyle yaptım cok sükür düzeliyor...
benim en fazla iki saat uyuyo araliksiz canim hatta geceleri fazla emmiyo uyanamiyo saat basi emiyo bugun on bes ginluk olduk ben uyandrmuyirm kendi kalkiyoKısla
kaç saatte bir emziriyorsunuz
ahu kuzu 4 saat uyanmıyo ben de ellemiyorum.. Hata mı yapıyorum sizce
ben artık koltukta yaşıyorum. bir tane çarşaf seriyorum üstüne çok sıcak terim koltuğa geçmesin diye. oğluşum uyuyunca bende hemen kıvrılıveriyorum koltuğa.Cok fena bu bebisler nerdrn ogrrniveriyorlr anlamiyorum benim oglumda ne zaman yemek yicez gaz sancisi tutuyo yslniz yemk yemekten sikildim
aman canım aç kalma. zorlada olsa ye. benimde iştah kapandı. zorla yiyorum dediğin gibi. kolay yendiği için çorba içiyorum genel olarak içine de ekmek doğruyorum. bazı öğünlerim öyle geçiyor. aslında hamilelikteki gibi güzel beslenmeliyiz. ama oğlumun her uyuduğu anda bende uyumaya çalışıyorum. uyku yemekten daha tatlı geliyorO dedigin caydan aldim canim ama hic istah yok aksama kdr bisi yemeden duruyorum bazen annem zorls yediriyo o kdar hsmilelikteki istah gitti o yuzden fazls olmuyo sutum zanndrsm
ben emziriken bisi yapamiyom goguslerim burnunu tikiyo diger elimle onu actriyrum en iyisini yapmissin canim zaten uyurken uyumk lazim benim oglusta lafi seviyo anneannesine verdik o gorevi:)))) laf ederken cok tatli bakiyorlr dayanamiyorum opuveriyorum:)))ben artık koltukta yaşıyorum. bir tane çarşaf seriyorum üstüne çok sıcak terim koltuğa geçmesin diye. oğluşum uyuyunca bende hemen kıvrılıveriyorum koltuğa.oğlum da zaten tam yemek vakti uyanıyor. ben yine koltukta bi yandan onu emzirip bi yandan kendimi doyurmaya çalışıyorum.
hergünde huyu değişiyor yeni bişey yapmaya başlıyor. bugünlerde hemen uykuya dalmıyor. biraz konuşup gezinmek istiyor. bende konuşuoyrum oğlumla oda sanki anlarmış gibi dinliyor.sonra ondan sıkılıyor kaldırıyorum biraz geziyoruz. sonrada emişip uyuyoruz
aman canım aç kalma. zorlada olsa ye. benimde iştah kapandı. zorla yiyorum dediğin gibi. kolay yendiği için çorba içiyorum genel olarak içine de ekmek doğruyorum. bazı öğünlerim öyle geçiyor. aslında hamilelikteki gibi güzel beslenmeliyiz. ama oğlumun her uyuduğu anda bende uyumaya çalışıyorum. uyku yemekten daha tatlı geliyor
Günde 4-5 bardak içmen lazım. Yemek Yemen Kazım canım yaa kayısı kompostosu iç bol su iç ne bileyim hafif şeylerle geçmiştir ama ac kalmamaya çalış bebeğin için deger onun için zorla kendini bende de iştah falan kalmadı ama zorluyorum kendimiO dedigin caydan aldim canim ama hic istah yok aksama kdr bisi yemeden duruyorum bazen annem zorls yediriyo o kdar hsmilelikteki istah gitti o yuzden fazls olmuyo sutum zanndrsm
oğlum sürekli emmiyoki memedeyken uyukluyo içi geçiyo bende o ara bırakıp karnımı doyuruyorumben emziriken bisi yapamiyom goguslerim burnunu tikiyo diger elimle onu actriyrum en iyisini yapmissin canim zaten uyurken uyumk lazim benim oglusta lafi seviyo anneannesine verdik o gorevi:)))) laf ederken cok tatli bakiyorlr dayanamiyorum opuveriyorum:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?