2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
hamişlikteki o iştah kayboldu gitti benimde. yemek aklıma bile gelmiyo. sütüm kesilmesin diye yemeye çalışıyorum. zordanda yenmiyor ki.
ben hamileliğimde 20 kilo almıştım. 11 i gitmiş. kalanıda yavaş yavaş gider heralde. bende sevmiyorum balık etli olmayı. hep inceciktim. çalışmaya başlayınca yine öyle olurum diye düşünüyorum bakalım görücezzz

hakkaten hergün yeni bir huy ediniyorlar. minnacıklar ama herşeyden de anlıyorlar
benim oğlan şimdiden uykusuz kalmaya başladı sıpa. dün bütün gün mızmızlandı. bi türlü uyutamadık. bugünde maşallah mışıl mışıl paşam.
yakışıkılıkta oğluşunla yarışıyoruz tatlım
ağzınıda açmış kocaman ne tatlı yavrum maşallahhh

herkese merhaba. çok uzun zaman oldu giremedim. doğumdu falan. şükür bir sorunumuz yok. sadece sıcaklardan dolayı isilik oldu kızım. şöyle güzel bir foto da ben ekleyeyim. henüz 25 günlüğüz. son gittiğimizde 4500 olmuştuk herhalde 5 olmuştur.

işte böyleyiz bizde.

Cok fena bu bebisler nerdrn ogrrniveriyorlr anlamiyorum benim oglumda ne zaman yemek yicez gaz sancisi tutuyo yslniz yemk yemekten sikildim

aynn ole bnde masayı hazırlıorum oturucam baslıo aglamaya acıkıo kalk emzır altını al gazını cıkar yemekler soğuyo eşimde bnı beklıo bda ısıt et yap napalım bebsler bıraz yaramzcık olcaklar heralde

cnm vlla koltukta yasıcagma alıorum oğlmu uyumadıı zmn gdıorum yatagma yatıoruz sureklı emzıgı atıo zaten bnde yanmda oldugu ıcın hemn verıorum ole uyuyoruz koltukta hıc uyuyamm

bnde emzırıorum uyuyo gogsumde kaldıorıom gazını cıkarırken uyanıo bda uyumuo bakına bakına sağ sola bda acıkma saatı gelıo bne basından kalkamıorum emzıgı dustugnde aglıo muhabbet gırgır gıdıoruz bzde

cnm bnde 3 gun boyunca yıyemedım bse dun gece artk halsızlıkten kafamı kaldıramadım ve ateslendm sutumde fazla olmadı yameye calış hasta edersın kendını bnde gecende bı pantln alım ddm kendıme 44 beden olnca şok oldum kendmı cok kotu hıssettm 6. aydan snra verıcem ınş btun kılolarımı

bizde de 2 gündür gaz sancısı başladı sancı girdikçe çığlık atıyor yavrum bişey yapamamak çok kötü

kızlar beslemekten bahsetmişsiniz...
inanırmısınız bilmiyorum ama ben doğumdan beri sadece sabah kahvaltısı yapıyorum ve bir de iftarda eşimle birlikte yemek yiyiyorum... bazen kahvaltım sabahın 8inde bazen de öğlen 1lere kalabiliyo... gün boyunca da 3 tane 1,5 lt lik sürahi su bitiriyorum yani 4,5 lt... ve ben doğumdan sonra 15 kilo vermişim...
kahvaltıda yediklerim de tahin-pekmez-ekmek-meyve suyu-peynir üstüne çörekotu (yani hep süt yapan şeyler)... bu kadarcık yiyiyorum... iştah miştah yok bendede hatta eşim bu durumdan çok şikayetçi bu yüzden bayramda bursaya gittiğimizde bizi annemlere bırakıp biraz bakılmamızı düşünüyo... halbuki ne güzel çok şükür sütüm var... bebeğimizin kilo alımı süper ama gel de anlat babamıza...
neyse bugün 1. at-y aşımız için sağlık ocağına gittik ve meraklı babamız ebeye sordu... anne beslenmesine dikkat etmiyorsa ama hem bebeği doyurup, hemde stoklayacak kadar sütü de varsa bu bebeği etkilermi ya beslenemezse dedi?.. ebe de annesütünün çoğunluğu sudur bebeği beslemek için öyle deliler gibi yemeye gerek yok, bebeğinizin de maşallahı var kilo alımı gayet güzel dedi...kocam kilitlendi kaldı...

bizde de 2 gündür gaz sancısı başladı sancı girdikçe çığlık atıyor yavrum bişey yapamamak çok kötü
çok fena bişey o yaa. ne yapsan rahatlamıyor kuzucuk. ben her yolu deniyorum öyle olunca masaj yapıyorum sıcak havlu koyuyorum(biraz raharlıyor) birde doktor colinox diye bi gaz ilacı söyledi ondan veriyorum. battaniye içinde sallıyorum. 1 saat en az ağlıyor. anca sakinleşiyor. birde sancı gelince bütün gün huysuzlanıyor. uyuyamıyor. emmiyor. 5 dk emiyor 15 dk uyuyor sonra yine başlıyor.

o zaman boll boooll su içmeye devammm. bende zaten zorla yiyorum genelde suyla besleniyorum

Kaç saattir uyuyor kızım ben yanına kıvrılıp yatsaydım
on kere uyanırdı
O uyurken etrafı toparlayabildim kendime çorba yaptım
İçmeye vakit bulabilir miyim bilmiyorumBen de de iştahsızlık
var kahvaltıyı tıka basa yapayım diyorum da öğlen ikindi birşey yiyemem
diye korkuyorumZaten yiyemiyorum sadece su ile besleniyorum
Ben eski kiloma döndüm çoktan ama sanki biraz kalça yapmışım ben
Gebeyken yoktu doğumdan sonra acaba çatılar çatırdadı da genişlediler mi:18:
Neyse herşeyi veririm ben bu gidişle her emzirmede 500 ml su içiyorum hesabı siz yapın artık
o beni emerken ben suya dayıyorum kendimi

Been de korse giyiyorum sıcak mıcak inatla giyiyorum ama
şu bel korsesi belimde kıvrılıyor uyuz oldum
Çok rahatsız ediyor.Paçalı korseye kaldım onunla idare ediyorum
ama o da wcde sorun oluyor

Neyse geçmişim temiz kafam rahat DURU'm uyuyor ben de klima altında
serinliyorum....

Bebo turk3458 bebişlerinize kocaman maşallah

Kızlar sagdıgınız sutlerinizi ne zaman içiriyorsunuz. Bebeklerinizi ne kadar sıklıkla emziriyorsunuz. Göğüs çok dolu olunca da bebek ememiyor ne yapıcam bilemedim
çok durmayınca gece veriyorum ben daha rahat oluo arandıkça veriyorum çok uyuyorda emmediğinden dolu oluyordur bence sağsan daha rahat olurrsun

maşallah bebişlerimize hepsi birbirinden tatlı

PCÖĞRETMENİ NîSA NESLİHAN BEBO EVASUDE TURK3458

Çok güzel bebişleriniz maşşallah insan temmuz bebişlerine bakmaya doyamıyor maşallah bize :)

Temmuz anneleri olarak amma iştahsz çıktık bnmde yook eşim çok kızıyor eski kiloma 3 kilo kaldı hem de sezeryan olmama rağmen bn zayıflamak îstemiyorummmmm, gerçi göbek bıngıl bıngıl jöle gibi :) :) sıcak diye mi böle olduk bizzz nerde dünyaları yese doymaycak hamişlerrr :)
ben suyla ve annemin yaptığı şerbet hoşafla çalışıyorum resmen, bi de gündüz güneşi görünce fotosentez yapıyorum :) :) Allah sütlerîimize dert vermesin

Son düzenleme:
O değil de benim hala ödemim gitmedi.. Yani şişlik duruyo vücutta .. Ardarda hamilelikten midir anlamadım .. İnş gider bir an önce..
Bugune gazsız geldi AHu kuzum .. Bakalım bundan sonra olucak mı?
Biz haftaya tatile çıkıyoruz .. 2 bebek ve çılgın bi koca ile.. Ordan naklen yayın yaparım artık size..
Hamileliğimde dünya üzerinde gitmediği yer kalmadıydı kızımın, sindi de devam edicek... Asımızı bile yaban ellerde başka diyarlarda olucaz...Eylül ortasında döneriz herhalde .. Çünkü işywrimden ücretsiz izin başlatmam gerekiyor ...
Bebişleriniz cok tatlı maşallah...
Bizim babamız sevmez sanal ortamı bize yasak,,,,
sizibkileri seviyom burdan ben onlara...

Ay bi de ayakları bacakları sıcak tutun demişsiniz ama aynı yarım kürede mi yasıyoz tüm forumdaşlar ????
Valla ben evde sadece kilot tipi korse ve sütyenle dolanıyorum.. Kapının yanına bi sabahlık gibi bi şey astım kapı çaldı mı onu giyiveriyprum.. Sizin orda havalar nasıl ki?? Burası megaköy izmiiiiiirrrrrrr

aynı yarım kürede yaşamadığımız kesin .. ben evde gecelik bile giyemiyorumi giysem altına bi de tayt mı giysem ki diye düşünüyorum.. aradaüzerime ince bi hırka bilegiyiniyorum.. İç Anadolunun gözünü seviyim :)

günaydın temmuz anneleri ve onların mınnakları :119::119::119::119::119::119::119::119: nasılsınız bakalım benım oğlum gun ısığını gördümü uyumuyo

Nassiniz canlarim.uzun zamandir giremiuorim.malum ayagi ile ugrasiyoruz bebegin.bi de sarilik atlattik.surekli hastanedeyiz.simdi de bebisin kakasi yesiloluyor iki gundur ablam kulagi agriyordur diyor.hic goturmek istemiyorum hastaneyw o kadar biktim.resmen eziyet ediyorlar yavruma agrisa aglamaz mi.ee sizde ne var ne yok

Kızlar kızım yumuşak damak yarığı ile doğmuş dün bütün gün antalyadaki tüm özel hastaneleri gezdik napabiliriz diye 1 yaşına gelmeden 10 aylık gibi plastik cerrahi ameliyatı olacakmış ve beni emmemesinin nedenide bu problemden dolayıymış üstelik bebeğim biberonuda çekemediğinden biraz kilo vermiş şimdi medela nın yarık damak biberonunu arıyoruz antalyanın altını üstüne getirdik yok bulamazsak yurt dışından getirticez çok dikkatle besliyoruz kaşıkla verdik dün baya güzel yedi saat başı kalkıp zorla da olsa yediriyorum hem sütümü sağıp veriyorum hemde mama desteği mecburen kendiliğinden iyileşme durumu olabilirmiş
Lütfen dualarınızı esirgemeyin bizden psikolojim allak bullak oldu yemeden içmeden kesildim :.(

Geçmiş olsun :/ Allahım beterinden korusun , Şükür ki kendi kendine iyileşebilirmiş yads tedavisi varmış bak, Allahım dermansız dert tedavisi olmayan hastalıklar vermesin, atlatıcaksız inşallah cnm bnm sen metanetli olmaya çalış , yavruna sütün lazım ilgin lazım, pozitf enerjin lazım, minnicikler ama hissediyorlar herşeyi,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…