hamişlikteki o iştah kayboldu gitti benimde. yemek aklıma bile gelmiyo. sütüm kesilmesin diye yemeye çalışıyorum. zordanda yenmiyor ki.Ben de asırı iştahsıZım kızlar
agzıma birileri zorla yemek sokuyo sıcaklardan mıdır nedir anlamadım
19 kilo almıştım anca 8-9 u gitmiş
hala verilmesi gereken 12 kilom var
hiç belli olmuyo ama boyumdan dolayı.. Bakalım nasıl gitcek bu kilolar
ben zayıflıktan hoşlanırım öyle balık eti dalan midemi bulandırır, bir an önce bir deri bir kemik kalmam lazım ...
Gerçi bunları hiç düşünmüyorum su an tek düşündüğüm 6 ay sadece anne sütü verebilmek ama iştahım gercekten hiç yok canım hiç yemek istemiyo ...
hakkaten hergün yeni bir huy ediniyorlar. minnacıklar ama herşeyden de anlıyorlarSelamlar güzel teyzeler ve oğlumun minnak arkadaşları :) bugün miniğim 38 gunlukoldu heyecanla kırkımızı bekliyoruz her gören kırkıyla ilgii bişey söylüyo ya ( 40 ı çıksın değişir,40ına kadar 40 çeşide girer,şmdi ağlamıyo ama 40 ı çıkınca açılır vs gibi )bakalım nolcak 2 gün sonra cumartesi gününü hastanede geçirdik oğlum süt sarılığı olmuş bir dr arkadaş görmüştü mutlaka hastaneye götür bu bebişte sarılık var dedi tabi bnm ömrümden ömür gitti hastaneye gittik ertesi gün dr da onayladı ve ekledi sonradan olan sarılığı pek istemeyiz dedi tahlille yapmamız lazım hemen dedi.miniğimden 3 tüp kan aldılar yavrum çok ağladı çok şükür sonuçlar temiz dolayısıyla anne sütü sarılığı diyebilirz dedi doktorumuz.ve de 3 aya kadar sürermiş yapacak bişey yokmuş.bizden haberler böyle anneler onun dışında her gün yeni bişey çıkarıyo oğlum bazen çok güzel uyuyo bazen bütün gündüz uyumuyo yuvarlanıp gidiyoruz.bu arada bebişler çooook tatlı evasude suzan nisay yaz melekleri raginda hatırladıklarım.bide aklımdayken söyliyim kızlar bu 40ı çıkınca huy değiştirme muhabbetini çözdüm galiba bebişlerde dönem dönem büyüme atakları oluyomuş ilki 6-8 haftalıkken ve bu dönemde çok huysuz olurlarmış zamanınız olursa bi okuyun "büyüme atağı" ve bu da işte tam 40.günlere denk geliyo :) bebikler birrden uyumamaya başlarlarsa moralimizi bozmayalım geçici bir durum diye paylaşayım dedim bu da minnak oğlum Eki Görüntüle 772636
Bide unuttum nefidecim oğlun çook yakışıklı maşaallah canım
Cok fena bu bebisler nerdrn ogrrniveriyorlr anlamiyorum benim oglumda ne zaman yemek yicez gaz sancisi tutuyo yslniz yemk yemekten sikildim
ben artık koltukta yaşıyorum. bir tane çarşaf seriyorum üstüne çok sıcak terim koltuğa geçmesin diye. oğluşum uyuyunca bende hemen kıvrılıveriyorum koltuğa.oğlum da zaten tam yemek vakti uyanıyor. ben yine koltukta bi yandan onu emzirip bi yandan kendimi doyurmaya çalışıyorum.
hergünde huyu değişiyor yeni bişey yapmaya başlıyor. bugünlerde hemen uykuya dalmıyor. biraz konuşup gezinmek istiyor. bende konuşuoyrum oğlumla oda sanki anlarmış gibi dinliyor.sonra ondan sıkılıyor kaldırıyorum biraz geziyoruz. sonrada emişip uyuyoruz
Ben de asırı iştahsıZım kızlar
agzıma birileri zorla yemek sokuyo sıcaklardan mıdır nedir anlamadım
19 kilo almıştım anca 8-9 u gitmiş
hala verilmesi gereken 12 kilom var
hiç belli olmuyo ama boyumdan dolayı.. Bakalım nasıl gitcek bu kilolar
ben zayıflıktan hoşlanırım öyle balık eti dalan midemi bulandırır, bir an önce bir deri bir kemik kalmam lazım ...
Gerçi bunları hiç düşünmüyorum su an tek düşündüğüm 6 ay sadece anne sütü verebilmek ama iştahım gercekten hiç yok canım hiç yemek istemiyo ...
bizde de 2 gündür gaz sancısı başladısancı girdikçe çığlık atıyor yavrum bişey yapamamak çok kötü
maşallah pek keyifli görünüyor fotolardaherkese merhaba. çok uzun zaman oldu giremedim. doğumdu falan. şükür bir sorunumuz yok. sadece sıcaklardan dolayı isilik oldu kızım. şöyle güzel bir foto da ben ekleyeyim. henüz 25 günlüğüz. son gittiğimizde 4500 olmuştuk herhalde 5 olmuştur.Eki Görüntüle 772753 Eki Görüntüle 772755
işte böyleyiz bizde.
aman canım aç kalma. zorlada olsa ye. benimde iştah kapandı. zorla yiyorum dediğin gibi. kolay yendiği için çorba içiyorum genel olarak içine de ekmek doğruyorum. bazı öğünlerim öyle geçiyor. aslında hamilelikteki gibi güzel beslenmeliyiz. ama oğlumun her uyuduğu anda bende uyumaya çalışıyorum. uyku yemekten daha tatlı geliyor
çok fena bişey o yaa. ne yapsan rahatlamıyor kuzucuk. ben her yolu deniyorum öyle olunca masaj yapıyorum sıcak havlu koyuyorum(biraz raharlıyor) birde doktor colinox diye bi gaz ilacı söyledi ondan veriyorum. battaniye içinde sallıyorum. 1 saat en az ağlıyor. anca sakinleşiyor. birde sancı gelince bütün gün huysuzlanıyor. uyuyamıyor. emmiyor. 5 dk emiyor 15 dk uyuyor sonra yine başlıyor.bizde de 2 gündür gaz sancısı başladısancı girdikçe çığlık atıyor yavrum bişey yapamamak çok kötü
o zaman boll boooll su içmeye devammm. bende zaten zorla yiyorum genelde suyla besleniyorumkızlar beslemekten bahsetmişsiniz...
inanırmısınız bilmiyorum ama ben doğumdan beri sadece sabah kahvaltısı yapıyorum ve bir de iftarda eşimle birlikte yemek yiyiyorum... bazen kahvaltım sabahın 8inde bazen de öğlen 1lere kalabiliyo... gün boyunca da 3 tane 1,5 lt lik sürahi su bitiriyorum yani 4,5 lt... ve ben doğumdan sonra 15 kilo vermişim...
kahvaltıda yediklerim de tahin-pekmez-ekmek-meyve suyu-peynir üstüne çörekotu (yani hep süt yapan şeyler)... bu kadarcık yiyiyorum... iştah miştah yok bendede hatta eşim bu durumdan çok şikayetçi bu yüzden bayramda bursaya gittiğimizde bizi annemlere bırakıp biraz bakılmamızı düşünüyo... halbuki ne güzel çok şükür sütüm var... bebeğimizin kilo alımı süper ama gel de anlat babamıza...
neyse bugün 1. at-y aşımız için sağlık ocağına gittik ve meraklı babamız ebeye sordu... anne beslenmesine dikkat etmiyorsa ama hem bebeği doyurup, hemde stoklayacak kadar sütü de varsa bu bebeği etkilermi ya beslenemezse dedi?.. ebe de annesütünün çoğunluğu sudur bebeği beslemek için öyle deliler gibi yemeye gerek yok, bebeğinizin de maşallahı var kilo alımı gayet güzel dedi...kocam kilitlendi kaldı...
çok durmayınca gece veriyorum ben daha rahat oluo arandıkça veriyorum çok uyuyorda emmediğinden dolu oluyordur bence sağsan daha rahat olurrsunKızlar sagdıgınız sutlerinizi ne zaman içiriyorsunuz. Bebeklerinizi ne kadar sıklıkla emziriyorsunuz. Göğüs çok dolu olunca da bebek ememiyor ne yapıcam bilemedim
Selamlar güzel teyzeler ve oğlumun minnak arkadaşları :) bugün miniğim 38 gunlukoldu heyecanla kırkımızı bekliyoruz her gören kırkıyla ilgii bişey söylüyo ya ( 40 ı çıksın değişir,40ına kadar 40 çeşide girer,şmdi ağlamıyo ama 40 ı çıkınca açılır vs gibi )bakalım nolcak 2 gün sonra cumartesi gününü hastanede geçirdik oğlum süt sarılığı olmuş bir dr arkadaş görmüştü mutlaka hastaneye götür bu bebişte sarılık var dedi tabi bnm ömrümden ömür gitti hastaneye gittik ertesi gün dr da onayladı ve ekledi sonradan olan sarılığı pek istemeyiz dedi tahlille yapmamız lazım hemen dedi.miniğimden 3 tüp kan aldılar yavrum çok ağladı çok şükür sonuçlar temiz dolayısıyla anne sütü sarılığı diyebilirz dedi doktorumuz.ve de 3 aya kadar sürermiş yapacak bişey yokmuş.bizden haberler böyle anneler onun dışında her gün yeni bişey çıkarıyo oğlum bazen çok güzel uyuyo bazen bütün gündüz uyumuyo yuvarlanıp gidiyoruz.bu arada bebişler çooook tatlı evasude suzan nisay yaz melekleri raginda hatırladıklarım.bide aklımdayken söyliyim kızlar bu 40ı çıkınca huy değiştirme muhabbetini çözdüm galiba bebişlerde dönem dönem büyüme atakları oluyomuş ilki 6-8 haftalıkken ve bu dönemde çok huysuz olurlarmış zamanınız olursa bi okuyun "büyüme atağı" ve bu da işte tam 40.günlere denk geliyo :) bebikler birrden uyumamaya başlarlarsa moralimizi bozmayalım geçici bir durum diye paylaşayım dedim bu da minnak oğlum Eki Görüntüle 772636
Bide unuttum nefidecim oğlun çook yakışıklı maşaallah canım
maşallah bebişlerimize hepsi birbirinden tatlıherkese merhaba. çok uzun zaman oldu giremedim. doğumdu falan. şükür bir sorunumuz yok. sadece sıcaklardan dolayı isilik oldu kızım. şöyle güzel bir foto da ben ekleyeyim. henüz 25 günlüğüz. son gittiğimizde 4500 olmuştuk herhalde 5 olmuştur.Eki Görüntüle 772753 Eki Görüntüle 772755
işte böyleyiz bizde.
Ay bi de ayakları bacakları sıcak tutun demişsiniz ama aynı yarım kürede mi yasıyoz tüm forumdaşlar ????
Valla ben evde sadece kilot tipi korse ve sütyenle dolanıyorum.. Kapının yanına bi sabahlık gibi bi şey astım kapı çaldı mı onu giyiveriyprum.. Sizin orda havalar nasıl ki?? Burası megaköy izmiiiiiirrrrrrr
Kızlar kızım yumuşak damak yarığı ile doğmuşdün bütün gün antalyadaki tüm özel hastaneleri gezdik napabiliriz diye 1 yaşına gelmeden 10 aylık gibi plastik cerrahi ameliyatı olacakmış ve beni emmemesinin nedenide bu problemden dolayıymış üstelik bebeğim biberonuda çekemediğinden biraz kilo vermiş şimdi medela nın yarık damak biberonunu arıyoruz antalyanın altını üstüne getirdik yok bulamazsak yurt dışından getirticez çok dikkatle besliyoruz kaşıkla verdik dün baya güzel yedi saat başı kalkıp zorla da olsa yediriyorum hem sütümü sağıp veriyorum hemde mama desteği mecburen kendiliğinden iyileşme durumu olabilirmiş
Lütfen dualarınızı esirgemeyin bizden psikolojim allak bullak oldu yemeden içmeden kesildim :.(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?