2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
suzancım aynı şeyi bende düşünüyorum ama maşaallah oğlum tosun gibi oldu kilo artışı da çok iyi sonra doyuyordur herhalde diyoreum ama benim oğlan en fazla aralıksız 2 saat uyuyor sürekli emmek için uyanıyor biraz bağımlı oldu galiba oğlum neden böyle ki anlamadım bende

maşallah

bu kaka yapamayışlar ne olacak en son perşembe yapabildi kuzum ben yardımcı olmaya çalışıyorum ama o zaman da yapamıyo ki, zeytinyağı içiriyorum onun da yarısını kusuyo, ağır geliyo heralde, hametan ve anestola devam... içim daralıyo yaaa... tüm bu olumsuzlukların yanında tek başıma banyo yaptırdım oğluşumu, bugün biii güzel yıkadım... sanırım tek başıma yapamadığım bişi kalmadı, gezip tozmayı zaten yapıyoduk, afferim bize:)

İyi geceler kızlar... Alakasız bişi ama konuştuklarınızla şu an ,, sinir oldum bu akşam bi tane komşum var.Aslında çok severim kendisini,, etrafımda en sık görüştüğüm kişi ama bu aralar çok üzerime geliyo gibi ya da ben çok hassasım,,hemen anlatiim nedenini::
Ben bebişim doğduğundan beri doğru dürüst dışarı çıkamadım(2 aylık olduk pazar günü) Geçtiğimiz hafta sonu babasıyla kısa mesafede biraz dolaştık arabasıyla,,uyudu arabada ,etrafa baktı falan çok mutlu oldum:):)Neyse pazar günü de uzak bi yere gittik o cesaretle,,o gün de iiydi maşallah hatta alışveriş bile yaptık,,neyse dün dışarı tek başıma çıkardım ben bunu sahile inip gelcektim bu komşum aradı o da çıkıcakmış neyse birlikte gittik,,yürüyoruz bende bebek arabası. Bu bi ver dedi, ben götüriim arabayı ,yok dedim gerek yok zaten şu an çok mutluyum inan dedim 3 aydan sonra tek dışarı çıkıyorum,,neyse gidiyorus bi daha dedi yok dedim valla gerek yok,,sonra bu inatla yine istedi ve aldı arabayı.Bu ilk olay.
Bugün de aşağı çardağa indik bizim erayın uyku vakitleri ağlarsa susturamam yani tek çare meme,,arabada uyusun diye gezdiriyorum falan işte ileri geri sallıyorum,,bu dediki ver timura o sallasın sen yemeğini yersin(timur eşi oluyo)yok yok gerek yok dedim hallederim,,işte yine ısrar falan timur da geldi öyle olunca iyi dedim sallasın ama nedense sinir oldum yine.Neyse sonra bi ara kucağıma aldım yine bu diyoki timura ver sen rahat et ben yine gerek yok diyorum şimdi ağlarsa durduramam yine ısrarlar falan timur geldi almaya vermedim yok dedim ağlarsa durmas şimdi ama benim sinir katsayım giderek artıo yanii.. En son da gidices kucağımda bebiş ,, bu geldi ver biraz dedi neyse verdim diğer komşulara götürdü göstermeye geldi geri,,işte annesi öptüm ama dayanamadım dedi gözümün içine baka baka,,bende şakayla karışıkğlum daha annen kıyamıo öpmeye falan dedim ama çok gıcık oldum çoookkk,,bu kadar çok şey üst üste gelince ..Acaip sinir oldumya şimdi inatlaşasım da gelicek artık böyle devam ederse,,o da iyi olmuycak.Yarın da günüm var yine aşağı inicem gündüz şimdiden stresi bastı,,böyle davranırsa görüştürmem valla bi müddet çeşitli bahanelerle,,ben mi çok alınganımki??? Ama bebeğimi en iyi ben tanıyorum,,ya da allah korusun bi mikrop falan kaparsa hiçbişeyin önemi kalmıycakki dimi,,gereksiz yere sakınmıyorumki ben onu,,bakkaldan mı aldım canım ,,ağlıycak diyosam ağlıycak ,ağlasın nolcak pışpışlarıs diyo,,ben sallamak istemiyorum çocuğumu ayrıca zaten hoşlanmıyo sallanmaktan daha çok sinir oluyo,,geçenler de de konuşuyorus dedim gündüzleri uyumuyo gazı oluyo kakası oluyo falan,,e gece olmuyo mu diyo??Yalanmı söylüyorum sen neyi kanıtlamaya çalışıosunkii...Ooooof neyse çok gıcık oldum çookk..

çok güldüm yaf illa aynı odada yaparız diyosun :))

biiz o mesele olurken odasına koyuyooruz sonra geri yanımıza alıyoruz gerçi zaten 40ım çıktı çıkalı eşim 2 kere gelebildi

ayrı odaya koyunca hemen mızz mızz canım oyüzden hehee aynen ölee eşim şimdi nezle yaklaşmıyor bana

Canım sen bebişini sakınmışsın ama onlar da bence sen rahat et biraz diye yardımcı olmaya çalışmışlar. Ben öyle anladım yani. Ve aranızdaki samimiyete güvenerek de biraz rahat davranmışlar. Ama art niyetli değiller bence :) Takılma fazla :)

ben her seferinde kaynatmıyorum, sıcak suyla yıkıyorum

Ama bir kere söylersin iki kere karşındakine göre davranırsın artık,,gözümün içine baka baka niye ısrar ediyosunki özellikle en son öpüpte bana onu söyleyiş şekli beni deli etti,,resmen inadıma yapar gibi.. ben zaten normalde de çok ısrarı sevmem samimi olduğumu düşündüğüm insanlara da bunu dile getiririm ben bişeyi yapıcaksma yaparım yapmıycaksam yapmam,,yapıcaksam zaten sen bişi demesende yaparım,,ben o çocuu vermek istesem zaten sen istemeden veririm ben,,bu kadar tanıdığını düşünüyorum beni..Hele biraz ele gelsin şimdi çok erken başkalarının öpmesi için kucaktan kucağa gezmek için bence,,sonuçta o çocuğun sorumluluğu bende ,,içim titrio kılına bişey olucak diye

Ya bu arada bi arkadaş göğsünün içten bıçak batar gibi olduğunu söylemiş .Benimde günlerdir içten ufak ufak iğneler batıyo gibi oluyo dururken ne olaki o??Aynı şey sanırsam.

haklısın canım, ben de çok sakınıyodum başlarda,kardeşlerim babam falan öptüğünde sinir oluyodum, bişi de diyemiyodum.Ama şimdi takılmıyorum, relax olmak gerek yoksa çok stres oluyo insan. Tabi her önüne gelene de öptürmemek lazım :) Arkadaşınız biraz densizlik etmiş.

Ve bundan sonra da böyle davranıcağını hissediyorum..Yarınki gün benim ,,gündüz yapıcaktık ama az önce yazdım facebooktan yarın akşam yapsak mahsuru olurmu diye,, dur sen sinir oldumya daha az bir araya getireyim de ben onları ..Akşam uyuyunca inerim aşağı ,,stres olmam yok yere ,,yaşasın kötülük

Sakin ol güzel anne...
sakınan göze çöp batar... relax biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…