2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
kızlar ayrı odalarda yatıranlara hayranım ya ben çok korkuom bişey olursa diye yanımdan ayıramıyorum, iş yaparken bile uyuyacağı zaman arabasına yatırıp yanıma getiriyorum beşiğine yatırmıyorum.. çocuğu iyice kendime bağımlı yaptım he :)

Benim kv hala kızımı görmedi siz düşünün :)))

benimkiler de gelmedi.

bayramda arkadaşların memleketine giderken uğramıştı eşim kendi memleketine ben dışarıda beklerken geldi elimden aldı götürdü 2 kızı da başka ilden bayramda oraya gelmişlerdi gördükleri o.

çok şeyimde? tabi ki değil. bana değil oğullarına kıymet vermediklerinin göstergesi.
bir insan kibirli ve ruh hastası olmasın işte, gelmemelerinin nedeni de şu anda babamdan bana kalan evde oturuyor olmamız. gururlarına yediremiyorlar. sanki alalım ya da oğlumuz alsın da oturun dediler de ben kabul etmedim))

maşallah..

ben de sana katılıyorum 2 küçük çocuğa ben yalnız bakıyorum, Allah yeter..

ben de yoğurdumu kendim yaparım sonu kalınca da süzerek süzme yoğurttan ayran çorba vs. yapıyorum süper oluyor...

çok tatlısın çookkk. aynı zamanda kokooşşşş

allah yardımcın olsun...
sonra nasıl yapıcaksın?

ahahahha işedim altıma yaaa

sinemm hemen yarin civile gidiyorum keltosuma aliyorum hepsinden sagolasin emzirme ortusude alayim en iyisi emzirme odasi bulunmuyor her gittigin yerde

tuanazehra bunlarin ayari yok iste ya cok fazla yada az. en iyisi bile batar eminim sonucta kaynanaaa aman bosverelim sanslisin en azindan annen yakininda

ben işe başlayınca odasına yatırmayı düşünüyorum(ocakta başlıycam) ama bu eve yeni taşındık.ısınması nasıl bilmyiorum. eğer çok ısınmazsa odaların kapılarını açık bırakamazsam kış bitene kadar yatak odasında kalmaya devam eder.

o da nası bi babaanneymiş be

Antalya çok sıcakmış ekimin sonunda gelceklermiş çok merak ediyolarmış bebişi falan filan :) bende diyorum ay evet anne antalya çok sıcak bencede siz ekimin sonunda gelin :)) benim keyfim yerinde valla böylee hahaha

İnşallah canım ya seni çok iyi anlıyorum ilk başlarda her sağdığımda ağlıyordum az diye kafayı yicektim psikoloji kalmamıştı şimdi akşama doğru azalıyor mesela artık alıştım sanırım oh buna da şükür azda olsa anne sütü vericem diyorum napalım kuzum elimizde olan bişey değil Allab yardımcımız olsun

:)) aynen hiç kafaya takmaya değmez çünkü senden önce kendi çocuklarına yapıyolar demektir

kızlaaaaaaaaaaaaaarr yardım lutfen paşam sanırım doymuyor nasıl anladım kg den dıll cok skur kg sı gusel ılerlıyo ama kısa uyuyooo ama 10 dk bır uyandı gene yada uykusunu once den mı aldı yada dusenınımı degıstırıyorrr

sut cogalamsın ıcın baska baska varmı onerlerrr

bildiklerm
rezene
dere otu
taze mısır
bulgur cobrasııı
taze kavrulmus beyaz susammm
bunlwarıda uzun zamandır yapmıyorum bılıyorum ama yeme dusenımde kavaltıyı st 1 de fılan yapıyorum ancak kalkıyorum bebe ıle o uyursa bend euyuyum dıee veee sonrad a vakıt olmyooo

ne dersınız

bu arada paşam maasalah suan da koltugun ortusundekı cıceklerı yakalamaya calısıyorr keyfii kebabbbtam yemelikk ahh ahhh mucizemm benimm canım oğlummmm

kuzum ben bişeyi çok merak ediyorum... yatakodada bebek varken eşle de pek bi münasebetiniz olamazki
yani olsa bile bebeler herşeyin farkında... çok tehlikeli mazallah....

sinemsss

lokumun c tatlı maasallah subhanallahh kısla

unutklarım nıklerını maasalalh hepsıne yaa cok sukru rabb ıme bıse bagıslayanaaaaa

bır yandan utu gaylesi bır yandan yemek yapma gaylesi ve sız e enn muhımıı suan ana kugına tasınan paşamın keyfii durumuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Vsn
Ben 40 i ciktgindan beri kendi odasinda yatiriyorum ilk basta sabirli olman gerekyor sonuct jyandiginda gidip odasnda doyurucan bikac kere.Gece hic cimarmiyorum odasindan ki gecenin devam ettigini anlasin.
Suzan
Sut yapan eniyi besin karauzum bence hazir hala tazesi varken bol bol tuket bence

kıslaa dunden beri sol gugusum cok acıyorrr sol tarafı bıcaklar batıyor sankı ucuna kdr devam edyorr el degmek ıstmyrr bende zorlada olsa emzırıyorum onunla yara fılan dıll ıcten gelen bır acıı sut bırıkmesı dıll onu atlattıgım ıcın bılıyorum ama bu acıı cok farklı bılenler duyanlar yardım plessssssssss

kuzum ben bişeyi çok merak ediyorum... yatakodada bebek varken eşle de pek bi münasebetiniz olamazki
yer sorunum olmasa bende cok ıstemyrm ama maalesef evımızın yarı parasını odeyene kdr kv lerle oturmaya bır odaya sahıp olmaya devamm dua ıle ınslll

bende evlendıkden sonr ahepp yapıyorummm
yerın varsa olur ama yerın yoksa bnm gıbı ıkncı beeb gelne kdr devamm

benim eşim şuanda mümkün değil kendi odasına yatırmaz onu. ben salonda yattığım zamanlarda bile gelip oda salonda yatıyordu. benim gece çocuğu duymuycamı düşünüyor. sesini duyunca illa kendide görcek çocuğu. bazen daha ağlamadan uyanma saatinde alıp emziriyorum gece oğlumu. çıkan seslere yine uyanıyor eşim panik bir halde noldu diye. gözler böyle çok panik çookkk işe başlayınca ayırırım diyorum ama bu benim tercihim eşim ne der hiiçç bilmiyorum.
oğlum biraz ağlasa noldu niye ağlıyor bişeyimi var diye endişeleniyor. daha yeni yeni ağlamasına alıştı. zor yani işimiz

Suzancım benîm oğlumda 3 gündür uyumuyo 10 dk uyku aralıkları. Hele dün gece hiç uyumadı. Önceleri yine gece yatardı. Bende doymadığını düşünüyorum. Çünkü meme bvaerince ağlaması kesîliyo. Ben artık mama vericem yatmaya yakın böyle yapan arkadaşlar vardı onlara sorum nekadar vericem mamadan ???

abbooowwww allah yardımcınız olsun

canim , mevsim degisikligi usutme vs sebebi olabilir , kuzide gecen gun kusmustu annem usutmus dedi , sen bile usuttugunde gaz ve kusma olabiliyomus sutten dikkat et canim.

sanırım oyle cnm cnku ben 1haftya yakndır grbm ve kusmada artık son zamnalarda oldu bu hıc aklma gelmemısdı

cnm cok zor ya benm oglumda hırcın emıyor ve agznı kocaman acıyor koca bısı gelmeynce drek agznı kucuck yapyor damaklarnın arasına skstryor ucunu kestı resmen böldü ıkı gogsumun ucunden ıcıne kadr goreblyorm ck acyor yanıyor. hayatta tstor flan deyse yanıyor yanı cok hassas suanda smdı bunun ıcın kadın dogumcymı gdyosunuz yoksa cocuk doktona mı gosteryosnz
bu arada aynı uykusu daha cok azaldı eskye gore artacagna

kızz kokos senıı masallah yaa bende kız ıstyorrm

ayyy sen anlattın ben yasadım snkı cok fena yaa..
kesılmez bence sıkma sen canını ıyılesen kdr bole sonra emzrmeye devam ama.

cnm bence daha farklı odaya almak cıın erken bız aynı odada kendı yatagnda yatıyor.

bundan kesnlklke bende almalym heryerde yalanan bı oglum var

cnm bende sendenmn sanrıım. bzm mutfak bır odayla ondan sureklı yanmda vcyede kostur kostur. gozum sureklı ustnde gun ıcersnde bırak ayrı odaya yatrmayı ben koltkdaysam koltuga alyorm ben yemek yyosam masaya pusete koyyormD: bız anacıl yaptk ıyce bnları napcz bakalm

masallahh ogluna GALAKTO kesınlkle tavsye ederm sut artırıcı damla bende guldur guldur getryor. bde bence o doymama degıl artık uykları azalyor cnku benmkde ole kısacık emıp kestrp uynayo oynamak ıstyo tekrr emıp kısacık uyyo bole yanı

valla bz de sole oldu: o yatak odasnda uyrken bız otrma odasnda o oturma odasndysa yavasca yatak odasuna sıvısyoruz. napalım

ay guldum esıne valla kız benmkde aynı yaa 2 yasna kadr flan bzmle yatcakmıs oyle dyor gorcez baklm nolcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…