1 yaşından sonra koynunuza atlar zaten...
yandını siz... kardeş mardeş unutun
ınsl tmm cnm onuda alimmmmVsn
Ben 40 i ciktgindan beri kendi odasinda yatiriyorum ilk basta sabirli olman gerekyor sonuct jyandiginda gidip odasnda doyurucan bikac kere.Gece hic cimarmiyorum odasindan ki gecenin devam ettigini anlasin.
Suzan
Sut yapan eniyi besin karauzum bence hazir hala tazesi varken bol bol tuket bence
mama ya daha kara veremem yaa ne bilimmmmSuzancım benîm oğlumda 3 gündür uyumuyo 10 dk uyku aralıkları. Hele dün gece hiç uyumadı. Önceleri yine gece yatardı. Bende doymadığını düşünüyorum. Çünkü meme bvaerince ağlaması kesîliyo. Ben artık mama vericem yatmaya yakın böyle yapan arkadaşlar vardı onlara sorum nekadar vericem mamadan ???
hmm yarın ası ya gıdıcem aıle hekımıne soruyum ınslll sagol cnmmsanırım oyle cnm cnku ben 1haftya yakndır grbm ve kusmada artık son zamnalarda oldu bu hıc aklma gelmemısdı
cnm cok zor ya benm oglumda hırcın emıyor ve agznı kocaman acıyor koca bısı gelmeynce drek agznı kucuck yapyor damaklarnın arasına skstryor ucunu kestı resmen böldü ıkı gogsumun ucunden ıcıne kadr goreblyorm ck acyor yanıyor. hayatta tstor flan deyse yanıyor yanı cok hassas suanda smdı bunun ıcın kadın dogumcymı gdyosunuz yoksa cocuk doktona mı gosteryosnz
bu arada aynı uykusu daha cok azaldı eskye gore artacagna
kızz kokos senıı masallah yaa bende kız ıstyorrm
ayyy sen anlattın ben yasadım snkı cok fena yaa..
kesılmez bence sıkma sen canını ıyılesen kdr bole sonra emzrmeye devam ama.
cnm bence daha farklı odaya almak cıın erken bız aynı odada kendı yatagnda yatıyor.
bundan kesnlklke bende almalymheryerde yalanan bı oglum var
cnm bende sendenmn sanrıım. bzm mutfak bır odayla ondan sureklı yanmda vcyede kostur kostur. gozum sureklı ustnde gun ıcersnde bırak ayrı odaya yatrmayı ben koltkdaysam koltuga alyorm ben yemek yyosam masaya pusete koyyormD: bız anacıl yaptk ıyce bnları napcz bakalm
masallahh oglunaGALAKTO kesınlkle tavsye ederm sut artırıcı damla bende guldur guldur getryor. bde bence o doymama degıl artık uykları azalyor cnku benmkde ole kısacık emıp kestrp uynayo oynamak ıstyo tekrr emıp kısacık uyyo bole yanı
valla bz de sole oldu: o yatak odasnda uyrken bız otrma odasnda o oturma odasndysa yavasca yatak odasuna sıvısyoruz.napalım
kzlar su e bebek merhaba bebek kampanyaıs btmıus sanırım. ben toplu alsverıs yapmak ıstyorm . sızın yaptıgınız bıyer varmı yoksa tek tekmı alyosunuz?
kusmuğu ekşi ekşi kokuyosa üşütmüşsündür yoksa o peynirler bizdede çıkıyo günde bi kaç defa kötü bi durum değilmiş sütün yarıyomuş annem öle dedii
aynı sorunu bbende yaşıyorum cnm bi krem var onu kullanıyorum, kanlı kabızlıkprocto-glyvenol iyi geliyo yara olan kısımı daha çabuk iyileştiriyor
hoşgeldin şekeerrr
bende hem mama hem meme verenlerdenim baştan senin gibi 5 defa veriyodum ama şimdi daha bi çoğaldı sanki
dr. bana acıkmadıkça verme dedi. mama verdiğim zamanda arasını 3 saatten erkene indirmiyorum.acıksada oyalıyorum çok ağlamadıkça vermiyorum yani. boyu kilosu güzel yavrunun. sen yinede verebildiğin kadar meme vermeye çalış canım.ama 50ml. üstüne 90 ml bana biraz fazla geldi, gerçi anca doyuyosa ve çıkarmıyosa fazlasını demekki öyle doyuyor. endişelenme bence
kokuyosa üşütüyodur ama. annem öle dedi. terli olma durumuna,ceryanda kalmamasına dikkat edip bi daha bi bak bence.
doymuyo olabilir kuzucuğun. kakasını yapınca benimkide deli gibi saldırıyo. karnı boşalınca açlığı daha fazla hissediyolar heralde.
ben oturtmuyorum şuan 3 ayımız bitmek üzere. 4 aydan önce oturtmayın diyolar. tam olarak 6. aydan sonra oturur diye biliyorum ben
kılzar şimdi bizim 10 gün sonra üç ay bitiyor. 4. ayın özelliklerine bakıyorum da artık odasını ayrırın diyor. ben ilk baştan beri hep ayırmak istedim ama memlekette anmelerde kaldığım için benimle yattı hep önümüzdeki ay artık evimize gidiyoruz ayırmak istiyorum ne yapsam siz ayırdınız mı ?
Cnm merhaba bebek tekrar baslicakmis onun disinda ben hepsiburada dan aliyorum uygun ve cokk secenek var
ya ben memeden kesene kadar ayırmıcam daha doğrusu ben onun odasında yatıyorum şuan ama odamı ve yatağımı özledim onun karyolasını yatakodasına almayı düşünüyorum hatta, bi yönden de kararsızım ama kış geliyo bizimle beraber yatsında istiyorum offff bilmiyorum hala karışık kafam yaakılzar şimdi bizim 10 gün sonra üç ay bitiyor. 4. ayın özelliklerine bakıyorum da artık odasını ayrırın diyor. ben ilk baştan beri hep ayırmak istedim ama memlekette anmelerde kaldığım için benimle yattı hep önümüzdeki ay artık evimize gidiyoruz ayırmak istiyorum ne yapsam siz ayırdınız mı ?
evet canım doymuyo olabilir çünkü kiloları arttıkça emmeleri gereken miktarda artıyor. ben gündüz genelde meme veriyorum sütün durumuna göre, baktım sütüm o gün az 90ml mama yapıyorum öğlende. gece yatırırkende 9gibi 90ml yapıyorum.3 ölçü yani. bide saat 2-3gibi mama veriyorum yine 3 ölçü ne kadarını içerse, uykuya dalarsa dalıyo yoksa ayaktayız işte. sonra paso emdiriyorum. sen bi bak ne kadarını emiyo ne kadarını kusuyor fln. fazlasını çıkarıyokar zaten.Suzancım benîm oğlumda 3 gündür uyumuyo 10 dk uyku aralıkları. Hele dün gece hiç uyumadı. Önceleri yine gece yatardı. Bende doymadığını düşünüyorum. Çünkü meme bvaerince ağlaması kesîliyo. Ben artık mama vericem yatmaya yakın böyle yapan arkadaşlar vardı onlara sorum nekadar vericem mamadan ???
alla allah hep calpol kullandıkk biz amaa???kızlar ateş düşürücü olarak ne kullanıyorsunuz calpol un yurt dışında yasaklandığını duydum doktorumuza da yazdırmayı unuttum 2 ekimde BÇG aşısı var zor olan aşı ateşi çıkabilir sizler ne kullandınız?
Eki Görüntüle 804889
Teyzeleri bu da benım mınık prensesım
Bugün 66 günlük olduk.
Ben grip oldugum için miniğimde grip oldu hapşuruyo öksürüyo ve tabıkı de burnumuz tıkalı doktor antibiyotık surup verdi.
Benım kıscem sadece mama yıyıyor emmeyı bıraktı malesef ve benımde sütüm kesildi napalım sağlık olsun
Saglıgı ve kılosu yerınde masallah suan grip harıcı bır sorunumuz yok ama gece uykumuzda yok
Eldıvenlerı bızde daha cıkarmadık artık tırnaklarını kesip cıkarsam mı diyorum
Birde bızım bebişin agzı cok su akıtıyo ya ve dişlerını kasıdıgında hoşuna gıdıyor doktora sordugumuzda normal beklediğimiz bşr durum dedı
benim eşim şuanda mümkün değil kendi odasına yatırmaz onu. ben salonda yattığım zamanlarda bile gelip oda salonda yatıyordu. benim gece çocuğu duymuycamı düşünüyor. sesini duyunca illa kendide görcek çocuğu. bazen daha ağlamadan uyanma saatinde alıp emziriyorum gece oğlumu. çıkan seslere yine uyanıyor eşim panik bir halde noldu diye. gözler böyleçok panik çookkk işe başlayınca ayırırım diyorum ama bu benim tercihim eşim ne der hiiçç bilmiyorum.
oğlum biraz ağlasa noldu niye ağlıyor bişeyimi var diye endişeleniyor. daha yeni yeni ağlamasına alıştı. zor yani işimiz
kzlar su e bebek merhaba bebek kampanyaıs btmıus sanırım. ben toplu alsverıs yapmak ıstyorm . sızın yaptıgınız bıyer varmı yoksa tek tekmı alyosunuz?
kızlar ateş düşürücü olarak ne kullanıyorsunuz calpol un yurt dışında yasaklandığını duydum doktorumuza da yazdırmayı unuttum 2 ekimde BÇG aşısı var zor olan aşı ateşi çıkabilir sizler ne kullandınız?
yavf kızlar kakamızı yine yapamamaya başladık2 gündür yapamıyordu yine öncesindede 4 gün yapamadı ben yaptırdım.
az önce mamasını vermeden hemen evvel 1 çaykaşığı saf zeytinyağı içirdim. artık totosundan dürtmek istemiyorum.
bakıyım içirince belki daha bi faydası olur
inş yarın yapabilir yaa, 3. günden sonra çok perişanlıyo çünküü
emmek dahi istemiyo, hep saldırdığı mamayıda tepine tepine zorla böyle yarısını fln içip bırakıyor öle olunca
kendi kendine nazar ettin çocuğu...
kızlaaaaaaaaaaaaaarr yardım lutfen paşam sanırım doymuyor nasıl anladım kg den dıll cok skur kg sı gusel ılerlıyo ama kısa uyuyooo ama 10 dk bır uyandı gene yada uykusunu once den mı aldı yada dusenınımı degıstırıyorrr
sut cogalamsın ıcın baska baska varmı onerlerrr
bildiklerm
rezene
dere otu
taze mısır
bulgur cobrasııı
taze kavrulmus beyaz susammm
bunlwarıda uzun zamandır yapmıyorum bılıyorum amayeme dusenımde kavaltıyı st 1 de fılan yapıyorum ancak kalkıyorum bebe ıle o uyursa bend euyuyum dıee veee sonrad a vakıt olmyooo
ne dersınız
bu arada paşam maasalah suan da koltugun ortusundekı cıceklerı yakalamaya calısıyorr keyfii kebabbbtam yemelikk ahh ahhh mucizemm benimm canım oğlummmm
bebegine esiyle bakanlara cok ozeniyorum okuyunca ne guzel Ben ogluma yalniz bakiyorum gecede gunduzde malum babamiz askerde gunduzleri annem geliyo bi tek kahvalti yaparke bakiyo gunduzleri bi şekilde geciyoci. gecelri cok zoruma gidiyo ogluym gece 4te bi uyaniyo sonrasihep ikinma inleme 5er dklik uykular cok şükür gunumuze
Rabbim nelere kadir, eğer teslim olabiliyorsan ona. Guzelin ve iyinin ondan geldigine inanirsan...
Düşünebiliyor musunuz ben bu bebegi istemiyorum diye aylarca aglamistim. Oysa o saglikli olmasinin yaninda güzelini de verdi.
Hayatta sevgisini gösteremeyen eşim öpüyor kokluyor ozledigini söylüyor.
Modaya biz de uyduk teyzeleri fıstık, lokum, leblebi şekeri prensesimizin fotoğrafları, buyrun...
Eki Görüntüle 805334 Eki Görüntüle 805335 Eki Görüntüle 805336 Eki Görüntüle 805337
kızlar istanbul avrupa yakasında oğlusunu sünnet ettirenler hangi hastanede ne kadara ettirdi acaba cocuk uroloğuna mı yoksa cocuk cerrahına mı ettırdınız
canım inşallah en kısa zamanda eşine kavusursun Allah yardımcın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?