2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
kzlar su e bebek merhaba bebek kampanyaıs btmıus sanırım. ben toplu alsverıs yapmak ıstyorm . sızın yaptıgınız bıyer varmı yoksa tek tekmı alyosunuz?

ınsl tmm cnm onuda alimmmm

mama ya daha kara veremem yaa ne bilimmmm
gecemıs ıı sukur cunku ıı emıyo gece uyanıncaa gundus az emıyoo ondanda olabılır bnmkısı yoksa ogus bed ı kulanıyorum ıslnıyo geen ık gune bır degiştirıyomm

hmm yarın ası ya gıdıcem aıle hekımıne soruyum ınslll sagol cnmm

evet kokuyo çok ama napim arabasında gezdiriyorum ki dışarıya alışsın şimdi alışsınki kışın zorlanmıyalım dimi.

Valla biz hastaneden geldiğimiz gece odasında yatırdık zaten odalarımız yan yana sonra görümcem geldi ay olmaz 40 ınız çıkana kadar 3 ünüz aynı odada yatın dedi bende aynı yatakta kızımla yattım eşimde yerde yatıyodu sonra 20 günlük oldu yeter ya dedim avrupadaki çocuklara gelmiyoda bizim türkleremi geliyo bu alkarıları diye odasına yatırdım kızımı 20 sinden beri odasında yatıyo gayette mutluyuz bu şekilde birde ben aynı odada yatarken gündüzleri yine onu yatağında yatırıyordum hiç yadırgamadı kendi yatağını bence sende yatırmaya başla zor olur sonra...

kızlar ateş düşürücü olarak ne kullanıyorsunuz calpol un yurt dışında yasaklandığını duydum doktorumuza da yazdırmayı unuttum 2 ekimde BÇG aşısı var zor olan aşı ateşi çıkabilir sizler ne kullandınız?

bebegine esiyle bakanlara cok ozeniyorum okuyunca ne guzel Ben ogluma yalniz bakiyorum gecede gunduzde malum babamiz askerde gunduzleri annem geliyo bi tek kahvalti yaparke bakiyo gunduzleri bi şekilde geciyoci. gecelri cok zoruma gidiyo ogluym gece 4te bi uyaniyo sonrasihep ikinma inleme 5er dklik uykular cok şükür gunumuze

Son düzenleme:
yaz melekleri o damlayı nerden alıcaaaazzzz??
galaktomu demiştin??

ya ben memeden kesene kadar ayırmıcam daha doğrusu ben onun odasında yatıyorum şuan ama odamı ve yatağımı özledim onun karyolasını yatakodasına almayı düşünüyorum hatta, bi yönden de kararsızım ama kış geliyo bizimle beraber yatsında istiyorum offff bilmiyorum hala karışık kafam yaa

evet canım doymuyo olabilir çünkü kiloları arttıkça emmeleri gereken miktarda artıyor. ben gündüz genelde meme veriyorum sütün durumuna göre, baktım sütüm o gün az 90ml mama yapıyorum öğlende. gece yatırırkende 9gibi 90ml yapıyorum.3 ölçü yani. bide saat 2-3gibi mama veriyorum yine 3 ölçü ne kadarını içerse, uykuya dalarsa dalıyo yoksa ayaktayız işte. sonra paso emdiriyorum. sen bi bak ne kadarını emiyo ne kadarını kusuyor fln. fazlasını çıkarıyokar zaten.

alla allah hep calpol kullandıkk biz amaa???

geçmiş olsun canım
maşallah bebişine

yavf kızlar kakamızı yine yapamamaya başladık 2 gündür yapamıyordu yine öncesindede 4 gün yapamadı ben yaptırdım.
az önce mamasını vermeden hemen evvel 1 çaykaşığı saf zeytinyağı içirdim. artık totosundan dürtmek istemiyorum.
bakıyım içirince belki daha bi faydası olur
inş yarın yapabilir yaa, 3. günden sonra çok perişanlıyo çünküü
emmek dahi istemiyo, hep saldırdığı mamayıda tepine tepine zorla böyle yarısını fln içip bırakıyor öle olunca

O kocadan bir tane de bende var şimdilerde alıştı artık da ben emzirirken bir gözünü açıyor her şey yolundaysa dönüp yatıyor.

kzlar su e bebek merhaba bebek kampanyaıs btmıus sanırım. ben toplu alsverıs yapmak ıstyorm . sızın yaptıgınız bıyer varmı yoksa tek tekmı alyosunuz?

ben tek tek alıyorum canım ne alacağıma karar verip akakçeden araştırıyorum en ucuzu hangi sitede varsa oradan alıyorum tabi sağlam sitelerden..

Valla biz de calpol verdik..

Canımcım mamaya 2-3 damla zeytinyağı damlatsana ben öyle yapıyorum hem alttan gazımızı da rahat çıkarıyoruz hem de günde 2 kere kaka yapıyoruz. yani günlük 1 çay kaşığına yay her mamada. belki işe yarar.

Son düzenleme:
canım ölede yapmıştım ama biberonun içinde bi zımbırtısı var ya, gaz yapmasını engelliyomuş emerken fln
-hoş! hiç bi faydasının olduğunu düşünmüyorum da-
o yağ olunca zor temizleniyo tekrar. içime sinmiyo o yüzden direk ağızdan verdim

yaw biberon demişken biberonları kaynatıyoruz ya ben BİMde bişi gördüm geçenlerde,
bebek eşyalarını sterilize etmek için suyumsu bişeydi, kaynattığımız suya katılıyomuş, kullanan varmı?
sterilize makinası kullanmayan ark.lar nasıl yapıyosunuz bu işi?

kendi kendine nazar ettin çocuğu...

okudum üfledim düzeldi cok sukur bugunume bunuda gordum yaa

suzancım kılo alımı ve boy uzaması iyi ise doyuyordur paşan,benım oğlumun doğduğu günden beri uzun uykusu yok kısacık uyur hatta kucakta yada ana dizinde olacak yatagına yatırırsan cığlık atar bide bı kac gundur etımek tatlısı yıyorum sütümü arttırdı gibi bi dene istersen canım ama ben daha cözemedim sütü ney arttırıyo tek emin olduğum su :))

canım inşallah en kısa zamanda eşine kavusursun Allah yardımcın olsun

kızlar bım devam sutu cıkarmıs dost devam sutu goren varmı esım dedı benımı yıyor acaba bundan sonra buna devam ederz dyor baya guldum

çok tatlı masallahh

kızlar istanbul avrupa yakasında oğlusunu sünnet ettirenler hangi hastanede ne kadara ettirdi acaba cocuk uroloğuna mı yoksa cocuk cerrahına mı ettırdınız

turkiye hastanesi cocuk cerrahi 600 tl canim ,

dogum doktorum mutlaka cocuk cerrahı yapsin demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…