Ben yapıyorum canım, toz süpürme silme falan. Balkonumu falan yıkıyorum. Kendinde o gücü görüyosan yap ama ugörmüuosan yapma bence. Evim pis olursa mutsuz oluyorum, baktım yapamıycam o zaman da kadın çağırcam.
kızlar halaya çekermiş kuzum bakalım inşllah anneye çker ama bide şöyle birşey var oğlan çocuğu güzelliği babaya zekasıda anneye kız çocuklarında güzeliğide anneye zekası babaya diye duydum ne kadar doğru bilemem güzelimmm inşallah sana benzerrr
Kızlar size bişey sorucam kayınvalidem hastane için bana şeker yaptırıcakmış.Sizce ben yaptırimmi yoksa ben sadece mevlüd içinmi hazrlık yapayim.Benmi yapayım hastane için şekerleri yoksaa :) hiç masrafa girmim kayınvalidemin aldıkalrınımı dağıtalım :))
Biliyorum canım burdaki arkadaşlar çok temiz insanlar anneyiz zaten yani duyarlılık konusunda hiç tereddütüm yok ama ne bilim işte tatlım,babamın adı ibrahim ben pzar gecesi veya pazrtesi sabah tekrar yazarm görmeyenler olblr yada unutanlar bi ihlas bile okusalar yeter kimse yormasın kendini önemli olan niyet,ben sakin olmaya calışıyorum gülüyorum bazen sonra diyorum neye gülüyosun baban orda ne bilim gülmek bile haram gibi desteğin için cok sağol canım Allah ne muradın varsa versin cok cok teşekkür ederim..
Kızlar size bişey sorucam kayınvalidem hastane için bana şeker yaptırıcakmış.Sizce ben yaptırimmi yoksa ben sadece mevlüd içinmi hazrlık yapayim.Benmi yapayım hastane için şekerleri yoksaa :) hiç masrafa girmim kayınvalidemin aldıkalrınımı dağıtalım :))
Biliyorum canım burdaki arkadaşlar çok temiz insanlar anneyiz zaten yani duyarlılık konusunda hiç tereddütüm yok ama ne bilim işte tatlım,babamın adı ibrahim ben pzar gecesi veya pazrtesi sabah tekrar yazarm görmeyenler olblr yada unutanlar bi ihlas bile okusalar yeter kimse yormasın kendini önemli olan niyet,ben sakin olmaya calışıyorum gülüyorum bazen sonra diyorum neye gülüyosun baban orda ne bilim gülmek bile haram gibi desteğin için cok sağol canım Allah ne muradın varsa versin cok cok teşekkür ederim..
ateş olmadı ama kol ağrısı yaşadık canım ama 2 güne geçiyor, ateş olursa tekrar bi görüş ama ebeyleSELAM KIZLAR bende asıdan gelıyorum gec kalmısım ıkıcı asıma:S yaptırdım sonucta ama ılk ası benı cok carptı ates,kol agrısı benzer sorunları yasayan var mı?
size hamilelik ne kadar yakışmış canım.maşallah vücut sanki kilo almamış görünüyor.kıyafette ayrı yakışmış.
ben çok kıskandım ben hamile kaldıgımdan beri popomla göbegim yarışıyor büyüyorlar.basenlerde kilo almama müsaitliğinden ayrı bir defarmasyon yaşıyorum.ama senin herşey yerli yerinde görünüyor.artık bende doğumdan sonra yavaş yavaş veriririm umarım.eski 38 beden halime dönmek istiyorum.şuan 42 bedendeyim offfff.bebişinin ayakkabıları çok güzzelmiş.ama daha onları doğsa giyemez seneye yaza giyer annnesi.olsun insan heveslenip alıyor.bende bazen alıyorum abartıyorum malum ilk çocuk.
Tatlı Duru'nun tatlı ayakkabıları... Yerim ben onun minik ayaklarını:))
Eki Görüntüle 708039 Eki Görüntüle 708040 bebek arabasınıda keceden yapıosun guzel bence begendzmı sızde ne yapsamkı
Eki Görüntüle 708039 Eki Görüntüle 708040 bebek arabasınıda keceden yapıosun guzel bence begendzmı sızde ne yapsamkı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?