2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

bana zaten ayda bir kadın geliyor dip bucak cam kapı o yapıyor ama yinede ewde sürekli iş çıkıyor görümcem kv kardeşlerim ve annem yapıyordu günlük işleride ama bende yapmak istiyorum içim rahat etmiyor ew pisken

Bu teori doğruysa kızım olsaydıda görümceme çekseydi keşke hem güzel hem akıllı bir kadın Oğlum olacağı için dayısı olamayacak sadece teyzesi olacak.Oğlumun güzelliği babaya çekebilir bi mahsuru yok zekasıda bana benzesin ama onunda mahsuru yok

Kızlar size bişey sorucam kayınvalidem hastane için bana şeker yaptırıcakmış.Sizce ben yaptırimmi yoksa ben sadece mevlüd içinmi hazrlık yapayim.Benmi yapayım hastane için şekerleri yoksaa :) hiç masrafa girmim kayınvalidemin aldıkalrınımı dağıtalım :))

boşver ya yapan varsa sen o para ile bebişe bişey al çok ısrar etmiş o yapsın :)

Canım tabii ki okuruz Allah şifa versin insallah sağ salim kurtulur baban

hasatnede onn yaptrdıklarını dagtrsn tatlım bırak heveslenmıs kadın :) mevlıutte sen yaptrrsın bda masraf yapma kendıne sonra alırım ddgın bseyı al :)) nekadan akıllı gelınlerız yha

tabıkı okuruz tatlım allah acıl sıfalar versn canm bnm uzme kendını lutfen

bence madem istedi teklifte etti yapsın, sende mevlütünde daha güzel bişi yaparsın
onunda torunu sonuçta içinde kalmasın yazık

ayyyy laf aramızda bu aralar bir mülayimim ki sormayın
sevgi kelebeği modunda geziyorum

Benim kvdemde yaptıracak bizim buralarda adetmiş.Güzel adetmiş :)Biz birlikte beğeneceğiz çikolata ve ikramları sizde öyle yapın.. mevlüt için ben yaptırırım diye düşündüm.

SELAM KIZLAR bende asıdan gelıyorum gec kalmısım ıkıcı asıma:S yaptırdım sonucta ama ılk ası benı cok carptı ates,kol agrısı benzer sorunları yasayan var mı?

SELAM KIZLAR bende asıdan gelıyorum gec kalmısım ıkıcı asıma:S yaptırdım sonucta ama ılk ası benı cok carptı ates,kol agrısı benzer sorunları yasayan var mı?
ateş olmadı ama kol ağrısı yaşadık canım ama 2 güne geçiyor, ateş olursa tekrar bi görüş ama ebeyle

Teşekkür ederim canım benim.İnanın eskisinden daha da ince hale geleceğiz.
Kilolarımızı dert etmeyelim çünkü eriyip gideceğiz.Yazın ne kadar ağır yemek yiyebiliyoruz ki
meyvelerin hası,hoşafların alasını yiyip içtik mi hoppppp gidecek kilolar
O zaman da topic açar temmuz annelerinin kiloları diyeALLah'ım bize bu mucizeyi
yaşattı dileyen herkese de yaşatsın.Ayakkabılar ancak seneye ama şimdiden aldım
kalmayacak ya

Tatlı Duru'nun tatlı ayakkabıları... Yerim ben onun minik ayaklarını:))

Doğsunlarrrr yahuuuu ya da azıcık daha beklesinlerr yok beklesinler
Dayanamıyorum hayallere kapılıyorum elleri,ayakları,bilekleri,göbüşleri,gıdısı
her yerini öpeceğim.Öpmeyeceğim yer kalmayacak ALLAH'IM nasıl bir aşk bu???
Biz de meleğinin totosunu yeriz

link paylaşmak yasakmış :S

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 708039 Eki Görüntüle 708040 bebek arabasınıda keceden yapıosun guzel bence begendzmı sızde ne yapsamkı

canım kavanozlar çok güzeller ama eğer magnetli değilse yapışmıyorsa alır atarlar gibi geliyor bana ya öyle yapışmayan nikah şekerleri felan atıyorum ben hep ne yapayım nereye koyayım diyorum evde de küçük süs eşyası sevmediğim için belkide ama gerçekten çok güzel kavanozlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…