2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

Kızlar özel hastaneler genelde doğum için paket fiyat verirler.. Örn; bizim hastane normal doğum 1050 tl, sezaryen 1550 tl, epidural ekstra 500 tl (epidural ise sadece seZaryende yapılıyor) ve bu fiyatlara doğum öncesi ve sonrası, anne ve bebeğe yapılan tetkikler, hastanede kalınan gün dahil... Yani paket fiyat bu... Sizde fiyat öğrenirken paket olup olmadığını sorabilirsiniz sürprizle karşılaşmaların derseniz...

kızlar basit ev işlerini yapabiliyormusunuz?sil süpür toz alma gibi?ben yapmak istiyorum ama herkes yapma diye korkutuyor benii.neredeyse 1 aydır yapmıyorum ev işi ama bugün kimseyi bulamadım sanırım bana kalıcak:)

Ben yapıyorum, son zamanlarda elektirikli süpürge ilebiraz zahmetli oluyo eğilmem gerekiyo çünkü. Viledayla da siliyorum. Ütüde falan da sıkıntı yok, ayakta yorulduğum zaman oturarak yapıyorum. Balkonumu da yıkıyorum

ben her işimi kendim yapiyorum , sil süpür toz al çamaşır ütü cam kapi banyo wc ne gelirse aklina . tek sorunum eğilip kalkarken koca göbegimin rahatsiz etmesi :)))

Aynen, tek sorun eğilip kalkarken koca göbeğimin rahatsız etmesi

evet ya en uyuz gruptur taziyeye de gelir geyik yapar kalabalık yapar giderlerama çoğu öyle foto çekmeye geliyor bence

canım geçmiş olsun nasılsın şimdi kanama vs oldu mu

bu meleğin eline ben de günlerce baktım ama hastane süslemesi bebek şekeri defteri kapısı derken 1500tl yi buluyordu minimum o yüzdençok kasmadım beğendiğim korsanlı gemi süsünü eminönünden buldum keçe aldım anı defterini de biz revze edeceğiz

öğrenirsen bize de söyler misin ben de aradığımda neleri kapsıyor bu fiytalar diye sormutum açıklamışlardı ama sonradan birşeyler kakalarlar mı bilmiyorum

aynennnn
bu arada ozel hastaneler %100 zamlanacak dıye bırseyler donyor bılgın varmı ınsl olmaz bısı bulmaz yaaaaaaaaaa

nasıl yanii her hastaneye mi çok mu ucuzlar ki

canım biz de aldık bunlardan matbaacı tanıdık vardı ona yaptırdık stickerları kurdelaları netten bulduk, yanına da yine süs birşeyler yaptıracağız ama

ay son cümlene ne desem bilemedim inş. fyatlar düşer izin süremiz uzar :)

Çok cici ben mart 2013 annesiyim aynısını oğluma yapmıştım aşağıda linki var bakabilirsin, Allah Sağlıkla Bebeğini kucağına almayı nasip etsin

ANNESİNİN PRENSİ: Nisan 2013

aa acıbademde mi doğumunuz oldu? hangi acıbadem ve doktorunuz kimdi? bizim de planımızda orası var memnun kaldınız mı merak ettim
yok gebelik de sadece sizi görünce gazım oluyor deseydin...bir de ekleseydin sizde de mallık var zannımca diye sisteme kaydetmek zorundalar yaaa

o kadar şişman genc insan varkı nıce hamılelere tas cıkartır :))[/QUOTE]

evet ama ilkinde sorması normal de sonrakilerde sistemde kaydı olmalı

keşke çıksa

kızlar merhaba
benim kasıklarım ağrıyor
ayrıca bugünlerde adet sancısı gibi bacaklarımdan karnıma vuran bi sancı var sanki
ama hafif ne olaki bu??? ((

sanırım artık hafiften sancı olurmuş bende de arada oluyor

ben iki yıl önce doğum yapan görümceme ve geçen sene doğum yapan arkadaşıma sordum, çevremiz aşağı yukarı aynı onların verdiği sayılara göre aldım, görümcem sadece hastane ve sonrası için 100 tane bitirmiş mevlit için de ayrı almıştı biz de 150 tane yaptırdık mevlit zamanını düşümedik daha

canım nette de bakabilirsin 100lüleri 500lüleri yine çok uygun fiyata geliyor

Kızlar yemekten sonra kızım resmen gagnam style oynuyor

ya benimkinde tık yok az mı yiyorum acaba??

oh iyi dinlenmeler sana

nasılsınız kızlar?.. yarın 3 aylar başlangıcı, yavrucuklarımızı ne güzel günlerde dünyaya getiricez.. inşallah 3 ayların bereketi bizim ve kuzucuklarımızın üzerinden hiç eksilmez...

amin canım inş.

fotoğrafları çok merak ettim

cnım çok geçmiş olsun sevdiğin birileriyle olmaya çalış ama moralini bozma güzel şeyler düşün ve dua et

Kızlar Ksophie 'nin babasi Pazartesi günü beyin ameliyati olacakmiş , hayirlisi ile ameliyattan saglikli bir şekilde çıkıp kurtulmasi için yasin okuyalim , dua edelim inşallah...

canım yasin biraz uzun kaldı yani benim gibi pek uzun dua okuyamayann biri için sanki.. ama başka dua okurum

ya sabunlar da çok pahalı değil mi ben sordum tanesi 5tlden başlıyor ki güzelleri 10tl

yerim o ayakkabıları ben

selam kızlar..
hepınıze hayırlı gunler

bebegın hastane çıkışını nerden aldınız acaba sorabılırmıyım?

canım bana üç tane hediye geldi biri aziz bebeden biri civilden birinin markasını hatırlamıyorum, en detaylı set aziz bebeninki

kızlar basit ev işlerini yapabiliyormusunuz?sil süpür toz alma gibi?ben yapmak istiyorum ama herkes yapma diye korkutuyor benii.neredeyse 1 aydır yapmıyorum ev işi ama bugün kimseyi bulamadım sanırım bana kalıcak:)

ben yemek salata bulaşıkları makine doldurma boşaltma çamaşır asma dışında pek elimi sürmüyorum

selam canım idilbaby yenidoğan 10 lu set aldım.105 tlydi yanlış hatırlamıyorsam
canım napıyorsun iyileştin mi ?

ben elektrik süpürgesi yapmıyorum belim ağrıyor eşim yapıyor ben vileda banyo wc de eşim yapıyor o çamaşır suları bebeğe zarar veriyor diye. Ama toz alma yemek ütü bulaşk makinesi vs bende

Maşallah masallah cnm ne kadarda cabuk buyuyorlar Allah esirgesin bır dahakı kontrolum 1 ay sonra demıssınde dıkkatımı cektı canım yaa bende 30.haftaya kadar ayda 1 gıdıyordum ama dr 30. Hafatadan sonra kontrollerı 2 haftada bıre dusuruorz ddı 2 hafta once gtmıstım salı gunu tkrar kontrolum var 38. Haftadan sonrda haftalık kontrollere dusuoruz ddı merq ettım bnm gıbı 2 haftada kontrole gden varmı

ben 32 deyim 2 haftada bir gidiyorum canım.

BENDE HER İŞİMİ YAPIYORUM Temizlik ütü cam toz hiç korkma birşey olmaz sadece uzanma ellerini havaya kaldırıp çok zorlamanın dışında herşeyi yapıyorum.koltukları bile ileri itiyorum kaldırıyorum.mesela dün kınaya gittim iyice döktürdü halayın başını çektim :)

ben de bütün işlerimi kendim yapıyorum, daha da zorlanmıyorum yaparken, son haftalar zorlanırız gibime geliyor, Allah gücünü kuvvetini de veriyor, yardım da ediyor çok şükür.

biz delldiiiikkkkk

bende ilk ismini enes istemiştim hatta bi ara enes die seviyodum ama dediğin gibi çok yaramaz oluyolarmiş , komşunun yegeni var o öle 1 dakika durmuyo ben vazgectim şimdilik
ya enes ismi çok güzel aslında yaa
bizde ece ismine karar verdik gibi ama kime sölesem herkesn dediği aynı 'ayyyy eceler çok bilmiş çok yaramaz oluyorlar'
bakalım dahada güzel gelen bi isim bulamadık ama

sen bu soruyu suzana yönelt bakalım neler yapıyomuş bi sor bakalım sana ne dicek
ben yapıyorum genel işleri çok eğilmeli kaldırmalı uzanmalı şeyleri değil ama yormadan yapıyorum yoksa ev kalk gidelim der valla eşim çok dağınık benim çünkü öle kimsemde yok yardım edicek arasıra camları eşime sildiriyorum, evi süpürge yaptırıyorum, o yoksada iş başa düşüyor tabi mecburen
kızlar şu kızın cadılığını gördünüz mü İnternetin yeni fenomeni - Komik Videoları - Habertürk Video
valla benimki kız olsaydı aynı bile olurdu bende böyleyim
ayyyy ne beter şey kız öleeee
bizimkilerde böle olursa valla çekeceğimiz var
bana benzerse mülayim olur ama kız kardeşime benzerseeeee??? yandım ki ne yandımm

Son düzenleme:

kızlar halaya çekermiş kuzum bakalım inşllah anneye çker ama bide şöyle birşey var oğlan çocuğu güzelliği babaya zekasıda anneye kız çocuklarında güzeliğide anneye zekası babaya diye duydum ne kadar doğru bilemem güzelimmm inşallah sana benzerrr

size hamilelik ne kadar yakışmış canım.maşallah vücut sanki kilo almamış görünüyor.kıyafette ayrı yakışmış.
ben çok kıskandım ben hamile kaldıgımdan beri popomla göbegim yarışıyor büyüyorlar.basenlerde kilo almama müsaitliğinden ayrı bir defarmasyon yaşıyorum.ama senin herşey yerli yerinde görünüyor.artık bende doğumdan sonra yavaş yavaş veriririm umarım.eski 38 beden halime dönmek istiyorum.şuan 42 bedendeyim offfff.bebişinin ayakkabıları çok güzzelmiş.ama daha onları doğsa giyemez seneye yaza giyer annnesi.olsun insan heveslenip alıyor.bende bazen alıyorum abartıyorum malum ilk çocuk.

yupii çok sevdim ben bu lafı şimdi oğlum babasına benzesin benimde zekam fena sayılmaz :) gerçi babamızın matematiği benden daha iyiydi lisedeyken de neyse artık napalım :) eşim tarafı sarışın renkli gözlü ona benzesin :)

ama canim kız cocugu olupta bilmiş yaramaz olmayani varmi :))) onlara öle yakısıyo koca popolarini kıvıra kıvıra yürüyolar falan böle oyy yerim ben o topitopu :))

kızlar benim eşim aksesuar tasarımcısı. metal olarak aklınıza gelen her türlü şeyi kendi yapar yada yaptırır.
bijuteri olsun, tekstil aksesuarları olsun anahtarlık promosyon fln, o tarz şeyler.
ben diyorumki acaba bu bebek şekerlerinin yanında mevlütte dağıtmak için kızımın güzel bi fontta adının yazılı olduğu metal bi şirinlikmi yapsam herkese özel bi hatıra olur
şimdi geldi aklıma ama ne yapabilirim onu daha bilemedim,
atılmıyacak saklanıcak yada kullanılak bişey olsun mesela?????

Bugünde evdeyim dinleniyorum canım.Düne göre daha iyiyim.Drum minoset verdi ateşim yok Allahtan.İdare ediyorum

maşallah.. haftaya gittiğimizde bizde hemen hemen aynı haftada olacağız bakalım kaç çıkacağız

ben yapıyorum herşeyi süpür sil bulaşık ütü çamaşır.. geçende eşime oturma odasının camını bari siliver dedim evimiz tam kavşağın dibi 4 yol aşağıdan biri görür falan dedi sanki herkes kafasını kaldırıp 6. kata bakıyor allahım yaa kendim sildim artık. dışardan gözükmedikten sonra eşim iş yapar da ben cumartesi evde olduğumdan akşama kadar kendim yapıyorum pazar yatıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…