Bende duydum canım henüz onaylanmadı umarım biz doğurmadan da onaylanmaz hatta bebişlerin kontrolleri fln da bitsin ondan sonra :)) Valla cok saçma öyle bişey olursa millet isyan eder ben gecende muhasebeyle konuştum bunlar kesin fiyatlar değil ortalama fln dedi yakın zamanda olsa derdi heralde böyle bi durum var hazırlıklı olun ne bilim valla ben 1300 ayırdım gerisi artık nolur bilemem ya Allah yardım etsin hepimize zor yani sen özele git git sonra da git devlette ebeler doğurtsun :)) Benim komşularım var hemşire ebe olmadı biz doğurturuz seni diyolar hem bedavaya gelir fln :))
kızlar basit ev işlerini yapabiliyormusunuz?sil süpür toz alma gibi?ben yapmak istiyorum ama herkes yapma diye korkutuyor benii.neredeyse 1 aydır yapmıyorum ev işi ama bugün kimseyi bulamadım sanırım bana kalıcak:)
ben her işimi kendim yapiyorum , sil süpür toz al çamaşır ütü cam kapi banyo wc ne gelirse aklina . tek sorunum eğilip kalkarken koca göbegimin rahatsiz etmesi :)))
Ramazan bayramından sonra okutmayı düşünüyorum Allah izin verirse.
Geçmişten tecrübem öyle çok kişi çağırmayacağım.geneli dedikoduya geliyor çünkü.maksat dua etmek ama her biri ayrı ilgi alaka bekliyor vs vs.ıhıh kalsın.
Herkesi bir arada çıkarmak da var tabi çağırırsam.o zamanki halet i ruhiyem karar verecek buna :)))
kızlar ben bugun dustum yha ;tam banyodan cıkıodum korıdora ayagmı attm kaydım sol bacagmn ustune otrdum neysekı oğlum kımıldıo allaha cok sukur cokk korktum ama bseyımz yok bde mısafr geldı dnlenemedm smdık dınlenıorum dr gtsemmıkı agrım falnda yok ama uff daha babamza soleyemedk solesek kıyametlerı koparıcakta korkudan soleyemedm (
Merhaba annecikler off cok sinirliyim aslında biraz rahatlamaya geldim bi baktım sayfalar almış başını gitmiş hepsini okuyamadım valla ama hiç görmediğim kadar göbüş gördüm hepside cok güzeller maşallah tü tü :) ben de biara koyarım sekerler..Kızlar ben bi blog buldum meleğineli diye harika şeyle var ama cok pahalı ama cok aklım kaldı en azından kapı süsünü burdan yaptırmak istiyorum hem kendi odasına hem de hastaneye uyarlanıyo artı diyorum 50 tane içime sinmeyen bebek şekeri yaptırcağıma 15 tane yaptırim en yakınlarıma hatıra kalsın,sizce?melegineli-bebek şekeri, hastane süsleri, bebek tasarımları, bebek odası süsleme- El Üretimi- Kişiye Özel Hediye - Nikah Şekerleri - Bebek Şekerleri - Bebek Kapı Süsleri - Kına Hediyeleri - Sünnet Şekerleri örnek ben bunu beğendim melegineli, bebek şekeri, hastane odası süsleri, bebek tasarımları, bebek odası kapı süsleri, name banner melegineli, bebek şekeri, hastane odası süsleri, bebek tasarımları, bebek odası kapı süsleri, name banner şekeri de bu melegineli, bebek şekeri, hastane odası süsleri, bebek tasarımları, bebek odası kapı süsleri, name banner
kızlar nezamandır aklımda olan bişeyi sorayım size...şimdi biz hastane fiyatlarını sordukya örneğin bizim hastanede 1.25 tl sezeryan fiyatı ve epidural içindeymiş bu rakamın...ben bundan başka bi ödeme olurmu diye sordum olmaz dediler...geçenlerde duydum ameliyata girmeden yada doğum başladığında bi takım testler yapılıyomuş ve onlar daha sonra faturaya ayrı yansıyomuş ..hemen hemen herkesede o testler yapılırmış...istermisiniz biz herşeyi bize söledikleri paraya göre hazırlayalım ama birde bi fatura gelirmiş kol gibi...tamam tedbirli olmalıyız ama bu exstra olan şeyleride hastanenin sölemesi gerekir dimi ama olan var olmayan var...ben en kısa zamanda sorup öğrenicem...
aynennnn
bu arada ozel hastaneler %100 zamlanacak dıye bırseyler donyor bılgın varmı ınsl olmaz bısı bulmaz yaaaaaaaaaa
Kızlar ben böyle birşey yapmayı planlıyorum. bunu bir blogda gördüm ve çok beğendim. hem yapılması kolay hem de biraz daha kalıcı birşey gibi geldi bana. toplam 100'e yakın yapıcam hastaneye de biraz götürürürm evde mevlütte falan da dağıtırım diye düşündüm. 40 cc cam kavanoz paşabahçede 40 tl imiş. hatta ayrıntılar şurada yazıyor ben de buradan gördüm işte.
Noni: Nil'imin Şekerleri
sizce nasıl?Eki Görüntüle 707127
Bende duydum onu. ssklılar özel hastanelerin ücretlerinin %90 ını ödeceklermiş benim duyduğumda böyleydi
öyle bişey olursa çok kötü olur yaa. o kadar zaman gidip sırf fiyat yüzünden devlet hastanesinde doğum yapmak istemem açıkçasıdoğum iznini onaylayamadılar ama bu hemen kabul görür kesin
Çok cici ben mart 2013 annesiyim aynısını oğluma yapmıştım aşağıda linki var bakabilirsin, Allah Sağlıkla Bebeğini kucağına almayı nasip etsin
ANNESİNİN PRENSİ: Nisan 2013
yok gebelik de sadece sizi görünce gazım oluyor deseydin...bir de ekleseydin sizde de mallık var zannımca diye sisteme kaydetmek zorundalar yaaa
bence cıkmayack oyle birşeyben calısabıldıgım kadar calısacam sonra yıllık ızın raporlar ardından ucretsız almayı dusunuyorum
keske cıksa ucretsıze gerek kalmayacak oglum8*9 ay olana kadar yanında olabılecem ama hayırlısı
kızlar merhaba
benim kasıklarım ağrıyor
ayrıca bugünlerde adet sancısı gibi bacaklarımdan karnıma vuran bi sancı var sanki
ama hafif ne olaki bu???((
kızlar ben de bebek şekeri konusunda çok kararsız kalıyorum ya.iyi birşey mi alsam diyorum,sonra da ne gerek var zaten çoğu kişi saklamıyor bile.hatıralık birşey olsun çok para harcamaya ne gerek var diyorum.ne yapcam sonunda bilmiyorum.bir de 50 tane yetermi yoksa 100 mü olmalı diyorum.ne yapsamki bilemedim
kızlar eşiim telf. açtı, benim magnetleri bulmuş yerinden.gerçi o kendi işi için araştırıyodu da benide aradan çıkarcak uyanık
bi plakada 90 tane mıknatıs varmış, plakasıda 5tl imiş.
sen 2 plaka al dedim artarsa başka şeylerde yaparım belki diyeiyi demişim dimi
Kızlar yemekten sonra kızım resmen gagnam style oynuyor
canlar iyi geceler biz bu haftayı bitirdik 2 gün izinliyiz..bolca dinlenmemiz gerek çünkü önümüzdeki hafta çok yoğun bi çalışma temposu beni bekliyo...inşallah hemencecik geçer çok yorulmadan...öpüyoruz sizleri kendinize ve minnaklara çok ii bakın :)
nasılsınız kızlar?.. yarın 3 aylar başlangıcı, yavrucuklarımızı ne güzel günlerde dünyaya getiricez.. inşallah 3 ayların bereketi bizim ve kuzucuklarımızın üzerinden hiç eksilmez...
ben kendim bebek kurabiyesi yapıyorum
neredeyse butun doğum yapan arkadaşlarıma yaptım.
Şimdi de kendime kısmetmiş.. bi ara yaptıkalrımın resimlerini de koyarım fikir olur size...
kurabiyesinin tadı yapana bağlı valla ben zencefilli tarçınlı kurabiye yapıyorum tereyağlı çok da güzel oluyor.
üzerindeki şeker hamurunun da kaliteleri var, iyi kalite şeker hamuru alıp, mümkün olduğu kadar ince açarak kullanırsanız kotü olmuyor. ayrıca şeker hamurlu kurabiyeler mideden çok göze hitap etmek için yapılan şeyler. benim kurabiye tarifimde süt ve süt ürünleri olmadığı için de haftalarca taze kalıyor erime de yapmıyor..
kendiniz yaparsanız ucuza gelir ama zahmetli biraz...
İyi olmaya çalışıyorum işte tatlım su bebiş de olmasa yüzüm gülmez su aralar,babam pazartesi günü 5 saatlik bi operasyon gecrcek beyninde menenjiom denilen bi kitle var ve 5 cmankarada o ve ben samsundayım hergece rüyamda vicdan azabı cekiyorum gidemediğim için aklıma kötü şeyler geliyo (
Kızlar Ksophie 'nin babasi Pazartesi günü beyin ameliyati olacakmiş , hayirlisi ile ameliyattan saglikli bir şekilde çıkıp kurtulmasi için yasin okuyalim , dua edelim inşallah...
Hatıralıklar adına çok düşündüm taşındım.
Anahtarlık olsa bir süre sonra atılıyor,magnette öyle.biblo belki olabilir dedim ama son olarak sabun yaptıracağım sanırım.en kalıcı o gibi geldi bana.hem bozulmaz,paslanmaz birşey.
İzin zamanı halletmem gerek tabi bunları.
Lavanta keselerini kendim dikmek istiyorum,üzerine isim de bastırmak istiyorum ama bakalım zaman ne gösterecek.rüyamda hep tasarlayıp dikiyorum zaten :))))
Kk telefondan topiğe girenler için de beğenme butonu yapsa artık ne iyi olur!
Yorumları beğenememek ne kötüymüş.
Hay ben bu iş yerinin ,internetinin...
selam kızlar..
hepınıze hayırlı gunler
bebegın hastane çıkışını nerden aldınız acaba sorabılırmıyım?
kızlar basit ev işlerini yapabiliyormusunuz?sil süpür toz alma gibi?ben yapmak istiyorum ama herkes yapma diye korkutuyor benii.neredeyse 1 aydır yapmıyorum ev işi ama bugün kimseyi bulamadım sanırım bana kalıcak:)
canım napıyorsun iyileştin mi ?
selam canım idilbaby yenidoğan 10 lu set aldım.105 tlydi yanlış hatırlamıyorsam
merhabalar... tünaydın...
geçmişe dalmadan hemen yazalım istedik.. doktor kontrolümüzden geliyoruz..maşallah 1500 gr 39 cm olmuşuz.. kalp atışlarımız kanımız suyumuz organlarımız hepsi çok şükür güzel.. idrar tahlilimizin sonucunda birazcık iltihap çıktı onada 1 tane fitil aldık inş faydası olur olmazsa 1 hafta sonra bi daha yapıcaz..cd mizi aldık resmimizi aldık ama oğluşum uykucu çıktı tam uyku saatine denk geldik o kadar hareketimize rağmen uyunmadı sağolsun... bi daha ki kontrolümüz 1 ay sonraaaa dayanamamki bn o kadar... :44:
ben 32 deyim 2 haftada bir gidiyorum canım.Maşallah masallah cnm ne kadarda cabuk buyuyorlar Allah esirgesin bır dahakı kontrolum 1 ay sonra demıssınde dıkkatımı cektı canım yaa bende 30.haftaya kadar ayda 1 gıdıyordum ama dr 30. Hafatadan sonra kontrollerı 2 haftada bıre dusuruorz ddı 2 hafta once gtmıstım salı gunu tkrar kontrolum var 38. Haftadan sonrda haftalık kontrollere dusuoruz ddı merq ettım bnm gıbı 2 haftada kontrole gden varmı
ya enes ismi çok güzel aslında yaabende ilk ismini enes istemiştim hatta bi ara enes die seviyodum ama dediğin gibi çok yaramaz oluyolarmiş , komşunun yegeni var o öle 1 dakika durmuyo ben vazgectim şimdilik
sen bu soruyu suzana yönelt bakalımkızlar basit ev işlerini yapabiliyormusunuz?sil süpür toz alma gibi?ben yapmak istiyorum ama herkes yapma diye korkutuyor benii.neredeyse 1 aydır yapmıyorum ev işi ama bugün kimseyi bulamadım sanırım bana kalıcak:)
ayyyy ne beter şey kız öleeeekızlar şu kızın cadılığını gördünüz mü İnternetin yeni fenomeni - Komik Videoları - Habertürk Video
valla benimki kız olsaydı aynı bile olurdu bende böyleyim
biz delldiiiikkkkk
ya enes ismi çok güzel aslında yaa
bizde ece ismine karar verdik gibi ama kime sölesem herkesn dediği aynı 'ayyyy eceler çok bilmiş çok yaramaz oluyorlar'
bakalım dahada güzel gelen bi isim bulamadık ama
sen bu soruyu suzana yönelt bakalımneler yapıyomuş bi sor bakalım sana ne dicek
ben yapıyorum genel işleri çok eğilmeli kaldırmalı uzanmalı şeyleri değil ama yormadan yapıyorum yoksa ev kalk gidelim der valla eşim çok dağınık benim çünküöle kimsemde yok yardım edicek arasıra camları eşime sildiriyorum, evi süpürge yaptırıyorum, o yoksada iş başa düşüyor tabi mecburen
ayyyy ne beter şey kız öleeee
bizimkilerde böle olursa valla çekeceğimiz var
bana benzerse mülayim olur ama kız kardeşime benzerseeeee??? yandım ki ne yandımm
kızlar halaya çekermiş kuzum bakalım inşllah anneye çker ama bide şöyle birşey var oğlan çocuğu güzelliği babaya zekasıda anneye kız çocuklarında güzeliğide anneye zekası babaya diye duydum ne kadar doğru bilemem güzelimmm inşallah sana benzerrr
biz delldiiiikkkkk
ya enes ismi çok güzel aslında yaa
bizde ece ismine karar verdik gibi ama kime sölesem herkesn dediği aynı 'ayyyy eceler çok bilmiş çok yaramaz oluyorlar'
bakalım dahada güzel gelen bi isim bulamadık ama
sen bu soruyu suzana yönelt bakalımneler yapıyomuş bi sor bakalım sana ne dicek
ben yapıyorum genel işleri çok eğilmeli kaldırmalı uzanmalı şeyleri değil ama yormadan yapıyorum yoksa ev kalk gidelim der valla eşim çok dağınık benim çünküöle kimsemde yok yardım edicek arasıra camları eşime sildiriyorum, evi süpürge yaptırıyorum, o yoksada iş başa düşüyor tabi mecburen
ayyyy ne beter şey kız öleeee
bizimkilerde böle olursa valla çekeceğimiz var
bana benzerse mülayim olur ama kız kardeşime benzerseeeee??? yandım ki ne yandımm
canım napıyorsun iyileştin mi ?
ben elektrik süpürgesi yapmıyorum belim ağrıyor eşim yapıyor ben vileda banyo wc de eşim yapıyor o çamaşır suları bebeğe zarar veriyor diye. Ama toz alma yemek ütü bulaşk makinesi vs bende
bugünde evdeyim dinleniyorum canım.düne göre daha iyiyim.drum minoset verdi ateşim yok allahtan.idare ediyorum
maşallahmerhabalar... tünaydın...
geçmişe dalmadan hemen yazalım istedik.. doktor kontrolümüzden geliyoruz..maşallah 1500 gr 39 cm olmuşuz.. kalp atışlarımız kanımız suyumuz organlarımız hepsi çok şükür güzel.. idrar tahlilimizin sonucunda birazcık iltihap çıktı onada 1 tane fitil aldık inş faydası olur olmazsa 1 hafta sonra bi daha yapıcaz..cd mizi aldık resmimizi aldık ama oğluşum uykucu çıktı tam uyku saatine denk geldik o kadar hareketimize rağmen uyunmadı sağolsun... bi daha ki kontrolümüz 1 ay sonraaaa dayanamamki bn o kadar... :44:
ben yapıyorum herşeyi süpür sil bulaşık ütü çamaşır.. geçende eşime oturma odasının camını bari siliver dedim evimiz tam kavşağın dibi 4 yol aşağıdan biri görür falan dedi sanki herkes kafasını kaldırıp 6. kata bakıyor allahım yaa kendim sildim artık. dışardan gözükmedikten sonra eşim iş yapar da ben cumartesi evde olduğumdan akşama kadar kendim yapıyorum pazar yatıyoruzkızlar basit ev işlerini yapabiliyormusunuz?sil süpür toz alma gibi?ben yapmak istiyorum ama herkes yapma diye korkutuyor benii.neredeyse 1 aydır yapmıyorum ev işi ama bugün kimseyi bulamadım sanırım bana kalıcak:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?